7.12.2019

Moi kaikki!

Mies, 28 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Huomaan olevani jonkun verran yksinäinen
ja ois tosi jees jos tätä kautta vaikka tutustuis uusiin hyviin tyyppeihin, ku vanhat kaverit on jääny vähän taka-alalle, eikä tällä hetkellä oikein oo sellaisia hyviä tyyppejä joiden kanssa vois viestitellä ja puhua puhelimessa niistä elämän arkisista iloista ja suruista ja joita vois nähdä sillein säännöllisen epäsäännöllisesti erilaisten tekemisten merkeissä tai sit ihan sillein et ollaan vaan ja ihmetellään. Sun suhteen mä en aseta mitään sukupuolellisia tai iällisiä vaatimuksia, eikä sijainnillakaan ole niin väliä. Tietty ois kiva et oisit jostain täältäpäin niin voitais joskus nähdäkin.

Ite oon tällainen huumorintajulla ja rennolla meiningillä höystetty avoin ja puhelias ekstrovertti. Mut osaan olla myös välillä aika temperamenttinenkin. Yleisesti oon suht sanavalmis kaveri jolla on paljon vahvoja ajatuksia ja näkemyksiä, mut osaan myös kuuntelemisen ja ymmärtämisen jalon taidon. Oon aina ollu aidosti kiinnostunut muista ihmisistä ja paljon oon saanu elämääni hyvää kuuntelemalla muita ihmisiä. Tuomitseva en oo koskaan ollut. Ja parasta oiskin jos voitais keskustella kaikenlaisista asioista.

Pohdiskelen myös paljon ihmisyyttä ja koen usein oivaltamisen riemua sillä saralla. Tykkään keskustella syvällisiä, kun myös heittää ihan aivotontakin läppää. En tee itsestäni suurta numeroa, enkä myöskään osoita muita sormella sen kummemmin. Enemmänkin niin, että ollaan mitä ollaan ja katotaan jos vaikka tultais juttuun. Joku sano joskus hyvin, että ole ihminen ihmiselle ja sitä mä tässä haen takaa.

Harrastuksista ja mielenkiinnonkohteista sen verran, että teen musiikkia enkä oo mikään kummoinen soittaja, mut nautin siitä mitä teen ja oon musiikin suhteen tosi intohimoinen ja välillä ihan musapäissäni fiilistelen joko omaa tai jonkun muun biisiä tai sit teen ihan hirveetä analyysia siitä mitä ajatuksia joku biisi mussa herättää ja se on mulle tosi antoisaa puuhaa. Sun ei tarvii olla mitenkään musikaalinen, mut ois kiva jos sä tykkäisit et mä oon. Ois myös tosi kiva jos sul ois kans joku juttu mistä sä tykkäisit selittää ihan fiiliksissä.

Muita mielenkiinnon kohteita mulla mm on luonto, mökkeily, kalastus, hyvä ruoka ja juoma. Tykkään myös jutella seurustelubaareissa missä musiikki soi sopivan hiljaisella ja ottaa sen muutaman. Live-esiintyjät on monesti jees. keikoilla ja festareilla on kiva käydä. tv-sarjat ja elokuvat on välillä jees. Perinteiset seurapelit on kivaa ajankulua ja oon aika kilpailuhenkinen. Taiteen suhteen oon sellainen, että enemmänkin mua kiinnostaa, mitä ajatuksia mm joku esine tai taulu mussa ja mun kaverinsa herättää kun että oisin niinkään kiinnostunut taiteilijan omasta visiosta. Historia myös kiinnostaa ja museoissa on joskus kiva käydä. Välillä tulee mietittyä sitäkin myös että ois kiva matkustella. Liikunnasta oon aina tykänny vaikka se onkin jäänyt. Nuorempana tuli pelattua korista kuus vuotta mm. En myöskään ole peukalo keskellä kämmentä jos jotain pitää tehdä. jne... Listaa vois jatkaa vaikka kuinka...

Ota yhteyttä jos tuli sellainen olo, että voitais tulla juttuun.

Katso myös

Hei kaikki! (Nainen, 28 vuotta, Sipoo)

Olen 28 v. nainen Sipoosta ja etsin uusia kavereita ja ystäviä. Olen työelämässä ja työni painottuu arkipäiviin …

Samanhenkistä kaveria vailla 🤓 (Nainen, 28 vuotta, Uusimaa)

Etsinnässä toista vegaania, kenen kanssa: 💚 Vertaisseuraa 💚Kokkailua ja leipomista 💚Nauramista …

Uusia ystäviä (Nainen, 29 vuotta, Helsinki)

Moi! Olen 29-vuotias nainen helsingistä ja haluaisin löytää uusia sydänystäviä. Viimeisen muutaman …