9.12.2019

Heip kaikki!

Nainen, 25 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 25-vuotias muidu Helsingin kuppaisimmasta lähiöstä, jolle tämä nyt olkoon taas yksi yritys katkaista vuosia kestänyttä akuuttia kaveripulaa.

Intohimoni on trippailla mielikuvituksen syövereissä erilaisia fantasiahahmoja luoden ja niille tarinoita kehitellen, sekä tietysti piirrellä kuvia näistä tuotoksista. Olisikin ihan parasta päästä jakamaan tällaisia vähän mielikuvituksellisimpia juttuja jonkun kanssa jonka jalat ei ole niin tiukasti maassa. :) Rakastan myös vaatteita ja oma pukeutumistyyli on mulle tärkeä, shoppailuseuraksi lähden aina. Mainitaan nyt vielä, että seuraan Euroviisut läpi kokonaisuudessaan kaikkia mahdollisia karsintoja myöten.

En etsi pelkkää juttuseuraa, vaan haussa olisi joku oikeasti samanhenkinen, persoonallinen ja mielenkiintoinen nyyppä, josta toivottavasti saisi pitkäaikaisen ja lojaalin ystävän, mielellään suht samasta ikäluokasta. Tykkään keskustella niin syvällisistä aiheista kuin myös heittää aivotonta läppää.
En käytä päihteitä, biletä tai matkustele, joten tällaiset aktiviteetit jää valitettavasti pois. Kahvilaan, kävelylle, valokuvausreissulle tai minne tahansa missä on eläimiä voin sen sijaan lähteä. Jos yhtään oot samanmielinen tyyppi, niin älä epäröi laittaa viestiä! :)

Katso myös

Juttuseuraa/Kavereita/Ystäviä ? (Nainen, 23 vuotta, Helsinki)

Heippa, Päätin nyt sitten itekkin jonkin sortin ilmotuksen vaihteeksi kirjottaan, kun siitä on jo jonkin …

Mukavia uusia tuttavuuksia (Nainen, 26 vuotta, Vantaa)

Hei sinä mukava ihmisolio, tunnetko olosi joskus yksinäiseksi tai kaipaatko naistenjutuille kuuntelijaa …

Hellou hellou (Nainen, 28 vuotta, Vantaa)

Hakusessa potentiaalisia kavereita tai ystäviä kaikenlaiseen tekemiseen ja olemiseen. Kiinnostuksen kohteet: …