8.12.2019

Kaveri-ilmoitus #755678

Mies, 24 vuotta, Jämsä, Keski-Suomi

Löytyykö täältä kaveri-ihmisiä? Olen 24-vuotias leikkityöläinen Keski-Suomesta, ja etsin uusia tuttavuuksia joko IRL tai ihan nettipohjalta. Asuinpaikalla ei siis välttämättä väliä :) Eikä muillakaan ominaisuuksilla, mutta samanikäistä juttuseuraa etsin.

Mielenkiintoa minussa herättää musiikki, videopelit (PC, kasvoin Nintendon parissa) ja tietokonehommelit. Viimeisimpänä mainitusta kävin suorittamassa parikin perustutkintoa mutta lopputulevaisuus jäi auki kun sairastuin psyykkisesti. Tulevaisuus kuitenkin näyttää valoisalta ja jaksan pyörittää kumppanini kanssa kotia, huolehtia pehmoeläimistämme ja hakea lähes vakaata toimeentuloa joka kuukausi Kelalta. Innostun myös muutaman kuukauden kausissa milloin mistäkin asiasta unohtaakseni sen myöhemmin.

Sen voin mainita, että mikään gamer gurl en nykyisellään ole, mutta välillä tulee pelattua yksin tai kaksin Stardew Valleyta, Simssejä, SA-MP:tä ja THUG Prota. Mainitakseni vanhempia suosikkeja, RollerCoaster Tycoon 2, ensimmäinen The Sims ja Portal 2 ovat varmaan pysyvä top 3 sattumanvaraisessa järjestyksessä. Ja totta kai Mega Man -pelit sitten Nessillä.

Jos koit jotain samaistuttavaa tai muuten kiinnostavaa, ota toki yhteyttä niin jutustellaan. Kuuntelen mielelläni miten sulla menee. Discordia ja Steamia löytyy ja ne saa tarvittaessa :) Näkyillään tai kirjoitellaan!

Katso myös

Kavereita? (Nainen, 21 vuotta, Jyväskylä)

Heips! Hieman yksinäinen 21-vuotias jyväskyläläinen etsiskelisi omanikäistä kaveriseuraa. Olisin iloinen, …

Moikka moi! (Nainen, 20 vuotta, Jyväskylä)

Täällä urheilullinen opiskelija, joka etsii menevää kaveria, jonka kanssa toteuttaa villejä unelmia kuten …

Ystävää (Nainen, 27 vuotta, Keski-Suomi)

Moikka. Täällä 27v nainen Keski-Suomesta etsii uutta naispuolista ystävää jonka kanssa voisi viettää …