10.9.2019

Heippa! 😊

Mies, 26 vuotta, Vantaa, Uusimaa

Moikka! Täällä olisi tuorehko Vantaalainen, vailla ystäviä, niitä todellisia ystäviä, joita nähdä ja joiden kanssa vaihtaa kuulumisia, välimatka ei ole minulle ongelma. Työkseni ajelen rekkaa.

Olen aluksi todella tönkkö ja puhun ehkä vähän, mut se johtuu ujoudestani ja siitä kun ei yksinkertaisesti ole vuosiin ihmisten kanssa kunnolla puhunut. Elämäni on ollut aika "brutaalia", yksinäisyyden suhteen. En myöskään viihdy porukassa, koska luonteestani johtuen, jään muiden varjoon aina. Olen siis todella kiltti, ehkä liiankin kiltti välillä.

Vähän aikaa sitten aloitin masennuksesta parantumisen, lääkärin avulla. Mieli on jo parempi, mutta puhelin on yhtä hiljaa edelleen ja yksinäisyys piinaa. Majailen Rajakylässä ja pian Martinlaaksossa. Laitelkaa rohkeasti viestiä, olen tosi avoin ihminen, joten kanssani voi jutella mistä vaan, kysyäkin voi mitä vain. Ennen olen tullut naisten kanssa paremmin toimeen, miehetkin voi toki laitella viestiä (en etsi parisuhdetta).

Ulkonäölläsi, parisuhde-statuksellasi tai iälläsi ei ole minulle merkitystä. 😊

Musiikki, autot/autoilu, videopelit, uusien paikkojen näkeminen, eläimet (erityisesti kissat) ja syvälliset keskustelut lähellä sydäntä.

Laittakaa ihmeessä viestiä ja kertokaa jotain itsestänne!

Kik:astiak44ppi
Snap:astiakaappi

Katso myös

Kavereita Hyvinkäältä (+lähialueelta) (Nainen, 25 vuotta, Hyvinkää)

Hei! Olen 25v nainen ja juuri muuttamassa melkein kokoaikaisesti Hyvinkäälle (Hyvinkäällä on kyllä …

Onko täällä lautapelailusta kiinnostuneita? (Nainen, 31 vuotta, Helsinki)

Hei kaikki! Ollaan lautapeleistä kiinnostunut ja innostunut pariskunta (31v ja 36v), joka haluaisi löytää …

Autenttisia / feikki / wannabe / tosi / semi / piilo / rasta / paardi / normi... -hippejä 'haussa' (Mies, 26 vuotta, Helsinki)

Hei hipinmieliset, tai niiden vihaajat, ja kaikki näiden ulkopuolelta sekä väliltä olevat, olemattomat, …