12.8.2019

Kaipailisin uusia ihmisiä mun elämään!

Nainen, 19 vuotta, Uusimaa

Moikka! Oon 19/-00 tyttö Itäuudeltamaalta. Valmistuin keväällä lukiosta ja nyt vietän välivuotta, joten mikäs ois sen parempaa ku tutustuu uusiin ihmisiin! Kavereita mulla ei kauheesti oo eikä myöskään mitään työpaikkaa (ainakaan toistaseks), joten olis kiva saada tekemistä jottei välivuosi kulu pelkästään himassa.

Tykkään vähä kaikenlaisesta tekemisestä sekä isommassa porukassa että ihan vaan kahestaan. Kahvilassa istuskelu tai vaikka leffassa käyminen on kivaa puuhaa. Lisäks tykkään myös ajella autolla ympäriinsä tai vaikka ihan vaan kävellä ympäri kaupunkia. Elän sinäänsä melko rauhallista elämää, mut välillä juhliminen on ihan kivaa vaihtelua perus arkeen. Tänä kesänä kävin ekaa kertaa festareilla ja pakko sanoo että se oli kyl tosi jees.

Jos mä vielä jotain kertoisin mun luonteesta, niin oon melko kiltti, empaattinen ja huumorintajunen ihminen. Osaan olla sekä rauhallinen että myös vähän villimpi eikä pieni lapsellisuuskaan oo yhtään pahasta.

Iällä ja sukupuolla ei ihan hirveesti oo väliä, vaan pääasia on että sua kiinnostais oikeesti tutustua. Mulle helpointa on pitää yhteyttä snäpissä, mut ihan hyvin esim. wappi käy. Ja tietysti aluks voidaan jutella ihan vaan s-postin puolel jos siltä tuntuu!

Katso myös

Uusia ystäviä? (Nainen, 20 vuotta, Espoo)

Heips! Täällä kirjottelee parikymppinen nuori nainen Espoosta. Kaipaisin kovasti uusia ystäviä ympärilleni, …

Etsin kavereita Helsinkistä (Nainen, 19 vuotta, Helsinki)

Hei! Olen 19 vuotias transsukupuolinen nainen nykyään. Olen tässä muutoksessa vasta alkutaipaleella. …

Etsintäkuulutus! (Nainen, 19 vuotta, Vantaa)

Olen 19-vuotias nainen Vantaalta ja opiskelen sosiaalialalla. Etsin ikäistäni tai muutaman vuoden vanhempaa …