22.6.2019

Ehkä just meistä vois tulla ystävii?

Nainen, 19 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Heej :)

Oon 19 vuotias (tuplanolla) ja asustelen Porvoossa. Kirjottelen tänne koska tällä hetkellä mulla on vaan pari kaveria ja tunnen itteni tosi yksinäiseks aina välil. Jostain syystä kaverit on hävinny täs ajan kuluessa enkä oikeen oo uusiinkaan ihmisiin tutustunu. Olisin tosi kiitollinen jos vaikka tätä kautta saisin uuden tai uusia hyviä ystäviä!

Mun arkipäivät kuluu töissä käyden ja viikonloput mulla on yleensä enimmäkseen vapaita. Tykkään tehä asioita laidasta laitaan, esim. ulkona pyöriminen, leffassa käyminen tai vaikka terdellä istuskelu on kivaa puuhaa. Myös sillon tällön juhliminen on ihan jees, mut tulisin kyl hulluks jos joka vklp pitäis ravata ryypiskelemässä😂 Rennot koti-illat on myös välillä tarpeen ja mainittakoon nyt vielä että tykkään käydä ajeluilla. Mitäs muuta tähän nyt sitte enää sanois ku että kaikki käy!

Luonteesta voisin sanoo sen verran että oon kiltti, huumorintajunen ja ystävällinen. Oon myös empaattinen ja tykkään jutustella syvällisii. Ja kai mä ihan hauskaki oon😂 Jos jotain vielä voisin sanoo mun luonteesta tai persoonasta, nii oon myös aika mukavuudenhalunen ihminen. Olis siis aika jees, jos saisit välil vedettyy mut mun mukavuusalueen ulkopuolelle.

Tuu laittaa mulle viestii nii katotaa mihin meiän juttu etenee😊 Voidaan eka jutella täällä tai s-postis, mut voidaan myös siirtyy vaik snäpin tai wapin puolelle!
Tarkkaa ikähaarukkaa en osaa sanoo, mut ei yhtään haittaa jos parilla vuodella menee yli tai ali.

Katso myös

Hellurei! (Nainen, 23 vuotta, Tuusula)

Olen 23-vuotias, kissanomistaja ja kahden pienen lapsen äiti Tuusulasta ja etsiskelen täältä kaveria, …

Hei moi terve! (Nainen, 22 vuotta, Espoo)

Uusi työpaikka vei Espooseen, joten nyt olisi haussa uusia tuttavuuksia lähiseudulta. Myös matkaopas …

Ystäviä (Nainen, 20 vuotta, Tuusula)

Moikka, Kaipailen ystäviä n. 17-23 vuotiaista. Olen 20- vuotias hevostenhoitaja- opiskelija Tuusulasta. …