10.1.2019

Moikka!

Nainen, 16 vuotta, Mäntsälä, Uusimaa

Oon tällanen 16-vuotias, -02 syntynyt, naisen alku, jos edes sitäkään. Ajattelin tehdä tänne ilmoituksen ihan mielenkiinnosta, jos sattuisi törmäämään uusiin ihmisiin :).

Olen itse siis aikalailla introvertti, mutta nautin muiden ihmisten seurasta. Lempiasioitani tehdä ovat kaverien kanssa hengailu, salilla käynti ja musiikin kuuntelu. Harrastin viime kesään asti SM-tasolla ringetteä, mutta lopetin sen terveyssyistä. Pidän siis paljon liikkumisesta, vaikka astmakin löytyy.

Haen mahdollisia uusia ystäviä ympäri Suomen, ikähaarukalla 15-18. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisellakaan ei ole väliä, ja kaipaan vain jutteluseuraa. Ja jos nyt kiinnostuit ottamaan yhteyttä, etkä ole ikähaarukan sisällä, laita vain viestiä! En mä pure :). Pystyn vain keskustelemaan kaikista parhaiten 15-18-vuotiaiden kanssa.

Ota yhteyttä alla olevasta napista sähköpostiin, ja voin sitten vaikka ilmoitella someja, jos sähköpostilla keskustelu ei oo sun juttu (ei ole kyllä ihan munkaan).

Ihanaa et luit! Vietä hyvä päivä!


Lähetä viesti

Sähköposti

Viesti toimitetaan käyttäjän sähköpostiin. Ilmoita oma sähköpostiosoitteesi, niin viestin saaja voi vastata sinulle.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yksityisviesti

Kun olet luonut käyttäjätilin, voit lähettää anonyymin yksityisviestin helposti Kaverihaun kautta. Vastaanottaja saa viestistä sähköposti-ilmoituksen.

Kirjaudu sisään