5.12.2018

morjens!

Nainen, 20 vuotta, Uusimaa

mä etsin mukavia tyyppejä kavereiksi ja seuraksi kaikenlaiseen puuhasteluun. mua kiinnostaa tekeminen melkeinpä laidasta laitaan. lähden mielelläni leffaan, kaljottelemaan baariin tai vaikka mökkeilemään keskelle korpea jos tilanne vaatii.

oon saamani palautteen mukaan hauskaa ja piristävää seuraa. mun kanssa pystyy ottamaan rennosti ja olemaan oma ittensä. en nyrpistele erilaisille ihmisille ja oikeastaan tuun melkeinpä parhaiten juttuun sellaisten tyyppien kanssa, ketkä on snadisti kapinahenkisiä tai muulla tavoin persoonallisia hiihtäjiä.

mä ite oon 20v mimmi Uudeltamaalta. vapaa-aikaa on koulusta huolimatta ihan kivasti ja olis päheetä päästä viettämään sitä hyvien tyyppien kanssa. oon luonnostaan iloinen ja utelias tapaus, enkä pahemmin synkistele tai valita turhasta. heitän kehnoa läpyskää vähän väliä. mussa taitaa olla pikkusen taiteilijan vikaa ja mut löytääkin useimmiten väsäilemästä jonkun projektin parissa. sanoisin olevani myös ihan syvällinen tyyppi, tykkään keskustella hankalistakin aiheista ja haastan jatkuvasti omia näkemyksiäni. jos oot suunnilleen mun ikäluokkaa ja kaipaat kaveria kaiken maailman touhuiluun tai ihan vaan vaikka pelkästään juttukaveria, niin nakkaa viestiä tähän suuntaan :)

Katso myös

Juttuseuraa / kavereita :) (Nainen, 23 vuotta, Uusimaa)

Täällä kirjottelee 23 vuotias autoja rakastava nuori nainen. Etsin itselle ihan juttuseuraa ja uusia …

Huipputyyppejä? (Nainen, 23 vuotta, Helsinki)

Olen parikymppinen nainen, joka etsii AITOJA ja huipputyyppejä, joihin tutustua. En etsi mitään negatiivisuutta …

Kaveruksia (Nainen, 20 vuotta, Uusimaa)

Moro, täällä parikymppinen opiskelijatyttö, joka kaipailee tovereita. Varsinaisia kaverisuhteita ei ole …