11.11.2018

Moi.

Mies, 35 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Etitään uusia kavereita.
Salille käymään yhdessä. Vaikka jos on kamppailutaustaa niin kamppailemaan yhdessä (jos saa aikaiseksi) jotain vapaamuotoista kamppailua. Kai jotain teknistäkin vois puuhata jos on ideoita ja paikkoja.
Tai mitä vaan, vaikka taidetta, ei sen väliä, voi kokeilla jotain uutta. Idea on lähinnä että mukavuusalueelta pääsis pois jonkun kanssa, ja samalla sais sosialisoitua, ettei homma olis niin suorittavaa kun yksin tehdessä.
Toisaalta olis enemmän aikatauluvapaa kuin jossain kursseissa yms.
Periaatteessa vaikka baarissakin voisi käydä, mulle kävis räkäsimmistä lähiöbaareista lähtien baarit ja sit toisessa ääripäässä pinnallisimmat yökerhot ja tanssipaikat. ja kaikki siltä väliltä.
Tai muuten vaan vois käydä vaikka kahvilla juttelee elämästä. En oo ihan varma mitä itse olen, että olenko ujo vai en. Ajatuksia mulla liikkuu päässä kyllä, fiiliksestä kai kiinni miten niitä sitten saa ulos tuotettua sanoiksi asti, mut jotain tarttee koittaa puhua jokatapauksessa.
Duunarihommissa olen, ja välttelen tietoisesti mitään suuria uranluomisia ja stressin hankkimista elämään, taidan olla sen verran herkkä kuitenkin ettei taida olla mun juttu.
Luonteeltani olen vilkas, rauhallinen, lahjakas, vähän ujo mutta
voin puhua paljon sopivassa seurassa.
Iälläsi ja sukupuolellasi ja elämäntilanteellasi ei periaatteessa ole väliä, eikös se näin kannata ystävyysasioissa ajatellakkin..

Katso myös

Kavereita pääkaupunkiseudulta (Mies, 36 vuotta, Vantaa)

Hei! Olen 36-vuotias, Vantaalle puolisen vuotta sitten työn perässä muuttanut mies. Etsin kavereita …

Sinustako ystäväni? (Nainen, 33 vuotta, Helsinki)

Oon 33 v nainen Helsingistä. Oon jo pitkään halunnut ystävän, joka ois samalla aaltopituudella mun kanssa. …

Selätetään tylsyys (Mies, 28 vuotta, Helsinki)

Morjensta vaan kaikille. Tämmöinen 28v parisuhteessa vakaasti majaileva herra kaipailis uusia kavereita …