20.11.2018

Uusia ystäviä

Nainen, 21 vuotta, Kaarina, Varsinais-Suomi

Hei!

Kaipaisin lisää ystäviä ja ajattelin et vois täältä koittaa jos jonkun löytäisi. Olen 21-vuotias nainen ja toivoisin että olisit suunnilleen 19-28-vuotias, sukupuolella ei ole väliä.

Oon luonteeltani vähän ujo aluksi, ystävällinen ja luotettava. Perhe ja eläimet on tärkeitä mulle, ja mulla onkin yks 8kk ikäinen koira. Tykkään lukea ja katella sarjoja sekä leffoja, pelailen myös aika paljon videopelejä ja lautapelejä. Siihen ois kiva löytää seuraa enemmän!

Lempisarjoja on esim. Game of Thrones ja Criminal Minds. Ja lempipelejä esim. Kingdom Heartsit, Dragon Aget, Mass Effectit, Splatoon ja Zeldat. Eniten siis tykkään roolipeleistä ja seikkailupeleistä.
Carcassone on kiva lautapeli ja räjähtävät kissat on hauska korttipeli. :D

Asun Kaarinassa, joten olisi kiva jos asuisit jossakin täällä päin. Sillä haluaisin ensin toki jutella netissä, mutta myös nähdä joskus ja olisihan se helpompaa jos asuttais suht lähekkäin. Mutta ei haittaa vaikka asuisit kauempana ja pelkät nettikamutkin käy!

Laita rohkeesti viestiä! :)

Katso myös

Uusia kavereit/ystävii (Nainen, 20 vuotta, Raisio)

Hei! Oon 20-vuotias nainen ja olen noin 4kk sitten muuttanut Raisioon poikaystäväni ja hänen koiransa …

Hei (Mies, 24 vuotta, Turku)

Tämä on ehkä aika nopsa ja spontanista mutta mulla olis yks ylimääräinen lippu turun linnan halloween …

Ystäviä harrastuksiin ja vapaa-ajalle (Nainen, 21 vuotta, Turku)

Hei! Etsin ystäviä kokeilemaan, tekemään ja harrastamaan. Lista asioita, joita voisimme tehdä/kokeilla/harrastaa: Kirpputorikiertue, …