6.12.2019

Ystävää etsimässä!

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 26-vuotias nainen Tampereelta. Tykkään käydä kävelyllä, pelata lauta- ja korttipelejä, kiertää kirpputoreja ja istua kahviloissa. Minua kiinnostaa myös autismikirjo, jooga, psykologia, henkinen kasvu ja kehopositiivisuus. Psykologiaan liittyen olen erityisesti kiinnostunut tunnetaidoista, tunnelukoista, kiintymyssuhdetraumoista, persoonallisuuspsykologiasta, mielenterveysongelmista ja persoonallisuushäiriöistä.

Etsin ennen kaikkea ystävää, jonka kanssa voi jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Erityisen mukavaa on myös, jos tykkäät käydä kävelyllä, sillä itse olen liikkumisen suhteen laiskistunut viime aikoina todella paljon, joten nyt olisi kivaa löytää seuraa, joka innostaisi minua jälleen tähän harrastukseen. Tässä tapauksessa meidän toki pitäisi myös asua riittävän lähellä toisiamme.

Iälläsi, sukupuolellasi tai asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, vaikka tietenkin on plussaa, jos asut mahdollisimman lähellä. Etsin nimenomaan ystävää, joten muunlaista seuraa hakevan ei kannata ottaa yhteyttä.

Katso myös

Moi! (Mies, 23 vuotta, Tampere)

Löytyisiköhän täältäpäin semmosta kaveria, jonka kanssa vois nähdä ja keksiä extempore tekemistä tai …

Heipsun! (Muu sukupuoli, 23 vuotta, Tampere)

Olen 23-vuotias muunsukupuolinen otus, muutin vasta Tampereelle ja etsiskelen ystäviä~~ Tykkään seikkailla, …

Heipä hei! (Nainen, 23 vuotta, Tampere)

Mää olen 23-vuotias nainen Tampereelta ja etsinnässä on uusia kavereita, joiden kanssa voisi viestitellä …