24.11.2022

Brutaalisen rehellinen kaverinhaku ilmoitus.

Nainen, 34 vuotta, Uusimaa

Nyt olis sellanen tilanne että haluaisin oikeesti elämään ystävän jonka seurassa sais olla 100% oma itsensä, jonka kanssa syntyis muitakin keskusteluja kuin sää ilmiöt ja mitä kuuluu. Tässä olis brutaalisen rehellinen kaverinhaku ilmotus.

Ootko räväkkä, rehellinen, empaattinen, sarkastinen tyyppi, joka ei ota elämää liian vakavasti? Tai jotain ihan muuta? saat sanomista sun resting bitch facesta? Ois kiva heittää viestiä ja jos menis yks yhteen ni tavata kahvin/teen äärellä, tutustua ja jutella kuinka kaikki on kivaa tai kuinka perseestä asiat on! Mua tuskin näät joka viikko koska mä en oo sellanen et näkeminen on se joka määrittelee kaverisuhteen. Mun mielestä viestit ja somessa kanssakäyminen on ihan yhtä paljon kaverisuhdetta kun kaikki muukin. Musta on kiva keskustella muutakin ku small talkkia.
Ikä on vaan nro ja oma henkinen ikä on jotain ihan muuta ku 34. Kotoa löytyy kakslahkeinen kihlattu, ei lapsia.

Jos tykkäät videopeleistä, lautapeleistä, leffoista, sarjoista, tatuoinneista, eläimistä, mökkeilystä, joulusta, hauskoista snäpeistä, mustasta huumorista yms. niin meillä riittää varmasti juteltavaa. En ota kaikkea kovin vakavasti, herne ei mee nenään ihan joka asiasta ja tykkään hauskuuttaa muita! Huomaan välillä, että kaipaan hauskoja/aitoja ihmisiä mun elämään, so hit me up!

Varmimman vastauksen minulta saa jos viestissä on jotain muutakin kun kerrottuna ikä ja missä asut.

Katso myös

Hellou (Mies, 30 vuotta, Vantaa)

Hei Olen 30v miehen alku Vantaalta etsin itselleni kaveria vaikka lenkkeilee taikka vaikkapa tuopille …

Kaverihaku (Mies, 40 vuotta, Espoo)

Alla joitain sattumanvaraisia avainsanoja mun kuplaani... ...kahvi, sarkasmi, historia, autot, tekniikka, …

Taiteen tekeminen, henkinen hyvinvointi ja politiikka. (Mies, 31 vuotta, Vantaa)

Moi vaan kaikille. Eli niin kun otsikossakin sanotaan, niin etsin poliittisesta vaikuttamisesta, henkisestä …