Ilmoitukset alueelta Ylöjärvi (19 kpl)

 - 
 
3.2.2024

Ystäviä Pirkanmaalta

Nainen, 46 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Heippa. Täällä 46v ylöjärveläinen huhuilee retkiseuraa ja kaveria nuotiolle. Tykkään tehä päiväretkiä tässä Pirkanmaalla tai joskus käydä hieman pidemmälläkin. Eväät, keitin ja hyvä seura, siitähän se kiva eräilypäivä on tehty😅.

Tykkään kaikenlaisista ulkoilma-aktiviteeteista mm. retkiluistelu, liukulumikenkäily, melonta ja kulkee auton perässä lumikengätki joskus. Treenaan kuntomielessä polkujuoksua ja fatbikea. Saatanpa joskus eksyä salille ja uimaanki. Hiihto on hyvää kuntoilua myös.

Luonto ja retkeily ovat mulle tärkeitä. Moottoripyöräiltäy maaseutu teillä on mukavaa puuhaa. Tykkään eläimistä tosi paljon.Oon elämyshakuinen ja nautin pienistä asioista mutta myös isommista seikkailuista.

Läsnäolo, kiirettömyys ja syvälliset keskustelut ovat mun juttuja. Kiinnostun helposti uusista asioista. Jostain se yllyke aina lähtee tutkimaan ja etsimään tietoa.

Mielelläni tutustuisin uusiin tyyppeihin ja kuulisin sun tarinan ja mietteitä elämästä. Naurua ja iloa unohtamatta. Huumorintajuni on monta kertaa tilannehuumoria tai sarkasmia.

Sielunmaisemaani on rauha, seesteisyys, syvyys, empatia ja nauru& positiivinen vire.
Kivat keskustelut sohvan nurkassa teekupin kanssa houkuttelee vahvasti myös. Joskus on hyvä heittää pötkölleen ja seurata hyvää sarjaa. Bilettäminen ei puhuttele. Villissä nuoruudessa tuli sitäkin tehtyä ihan riittävästi. Aikansa kutakin. Enempi innostun yllä mainituista asioista. Terveelliset elämäntavat ovat muutenkin tärkeitä.

Mulla on kaks kouluikäistä lasta vuoroviikoin 🥰. Heittäytyminen ja lasten kanssa leikkiminen ja puuhailu on ihan parasta.

Sulta toivon seikkailuhenkisyyttä, syvyyttä, uteliaisuutta ja sosiaalisuutta. Itse olen introvertti niin varmasti samanhenkinen tyyppi kolahtaa kaikista parhaiten. Oothan tästä Pirkanmaalta ja suurinpiirtein saman ikäinen. Sukupuolella ei ystävyydessä ole väliä.

23.1.2024

Hei sinä ihana, rohkea ja elämäniloinen tyyppi!

Nainen, 26 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Oletko vailla ystävää, jolle voi kertoa mitä tahansa ja joka on tukena satoi tai paistoi? Haluaisitko lähteä kaikenlaisiin kommelluksiin mukaan, joihin voisi sisältyä esimerkiksi eri urheilulajeja (sulkis, lumilautailu, jooga -you name it), roadtrippejä, leffa- ja selfcare-iltoja, avantosaunaa jne.? Oletko ihana, rohkea ja elämäniloinen tyyppi, joka uskaltaa toteuttaa omia unelmia ja haluaa nostattaa myös ympärillään olevia ihmisiä ylöspäin?

Mikäli vastasit edellä mainittuihin KYLLÄ, laita viestiä niin sovitaan ensimmäinen kommellus ja katsotaan olisiko meissä ystäväainesta! <3

(Etsin nyt vain naispuoleisia ystäviä, kiitos ymmärryksestä!)

24.10.2023

Kaveria etsimässä!

Mies, 26 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moi! Etsin Pirkanmaalta kavereita joiden kanssa voisi viestitellä vähän mistä vain ja aina välillä nähdä! 😁

Pidän ruuanlaitosta, pyöräilystä, lenkkeilystä, huonekasveista, puutarhanhoidosta, tietokonepeleistä, metsässä hörhöilystä ja tähtitaivaan tuijottelusta! Olen myös avoin tekemään kaikkea uutta, esim olisi hauska oppia vähän taiteellisemmaksi.

Oon rauhallinen tyyppi, tulen kaiken luonteisten kanssa toimeen. Sukupuolellasi ei ole väliä, eikä iälläsikään, kunhan ei ole aivan liian suurta ikäeroa.

Jos satut myös pitämään viherkasveista, niin olisi hauska vaihdella pistokkaita! 🌱

25.6.2023

Muijaseuraa vailla

Nainen, 33 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moikka, Olen 33v. Muikkeli joka etsii kaveria spontaanisiinkin ideoihin. Tykkään näin kesällä käydä terassilla/baarissa tai ihan vaan olla möllöttää ja jauhaa kaikenlaisista asioista. Minulla riittää huumorintajua ja toivon sitä sinulta myös. :D Myös elämän syntyjä syviä tykkään pohtia kun sille päälle sattuu ja jos ollaan ns. Samalla aaltopituudella. Kaverit jääneet itä-suomeen tai muuttaneet muualle, on perheet, työt, kiireet yhteydenpito jäänyt vähälle ja näkeminen hankalaa järjestää. Toivoisin siis löytäväni luottoystävän joka tykkää järjestää yhteistä kivaa menoa ja meininkiä ja ihan vaan välillä jutella. En ole mikään kahviloissa/kirppiksillä pyörivä vaan jos etsit seuraa hauskanpitoon ja välillä rentoon hengailuun niin minä oon oikea tyyppi. :) Ikähaarukka jonka kanssa bondaa parhaiten niin on varmaan 25-40 :) loppupeleissä tosin iällä ei väliä.

Keksitään jotai kivaa!:)

31.5.2023

Peli, sali, lenkkiseuraa?

Mies, 27 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moikka!

Etsin kaveriseuraa lähiseudulta, vaikka ei viestittely haittaa jos satutkin olemaan kauempaa. Olisi kiva löytää seuraa vaikka lenkille, salille, pelaamaan tai sitten ihan muuten vaan viettämään aikaa.

Olen tällänen kotihiiri, että viihdyn hyvin kotona enkä juuri koskaan käy baareissa tai klubeilla, mutta hyvässä seurassa saatan uskaltaa.

Päällepäin saatan vaikuttaa kylmältä, mutta olen vain luonteeltani hieman rauhallisempi persoona. Tykkään naurattaa muita, olen hyvä kuuntelija ja semmonen keittiöpsykologi, mutta myöskin introvertti.

Tykkään keskustella Discordissa, mutta muitakin alustoja kuten snäppi löytyy. Voidaan jossain niistä keskustella ja jaella meemejä

2.1.2023

Samalta aaltopituudelta

Muu sukupuoli, 30 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Terve!
Vaikutan Tampereen piirissä ja elämässä olisi paikka jollekin hyvälle tyypille. Etsin ihmistä tosissani, haluaisin jonkun joka jakaisi mun kanssa samoja kiinnostuksenkohteita ja arvomaailman, että voitas tätä harmaata arkea vähän sävyttää ja luoda semmosta tunnetta ettei tää maailma ihan niin harmaa olekkaan :)
Täytyy heti avoimesti kertoa että oon elämässäni vähän jumissa, masennus on ajanut mut semmoseen sohjoon jossa tarvon eteenpäin päivästä toiseen enkä oikeen osaa itsekseni tehdä päivistä värikkäämpiä. Haluaisin kyllä tehdä ja toimittaa, mutta yksin jään aika äkkiä niiden omien ajatusteni ja tunteideni alle eikä sitten ole voimia reippailla. Olen sinut itseni kanssa ja oon muutenkin tosi avoin kaikenlaisille asioille, suhtaudun asioihin uteliaan positiivisesti ja näen kaikissa asioissa aina jotain hyvää. En jaksa märehtiä sellaisia juttuja joille en mitään mahda ja uskon että täältä suosta vielä joku päivä nousen.
Harrastan voimieni puitteissa kaikenlaisia käsitöitä, metsässä tarpomista koirieni kanssa, pleikkari- ja lautapelejä, dnd:tä, kirjoittamista, piirtämistä, vähän kaikenlaista. Metsä, luonto ja kaikenlaiset elukat on ihan mun ykkösjuttu. Yksi simppeli asia jota kaipaan, että vois vaan käydä kahvilla jonkun luona/keittää toiselle kahvit, ilman sen isompaa rituaalia tai tarkoitusta, ihan vaan että voi kälättää kuulumiset ja nauraa tyhmille jutuille. Pääasiassa tykkään tehdä juttuja kotona tai kiertää kirppiksillä tai jotain vastaavaa hidasta elämistä. Mun huumorintaju on aika rönsyilevä ja tykkään semmosesta rennosta asenteesta, en ihan heti loukkaannu enkä pelkää outoja/raskaita puheenaiheita. Rehellisyys ja ystävällisyys vie pitkälle!

Mikäli yhtään mun jutut tuntuu myös sun jutuilta niin nakkaappa viestiä :) arvostan aktiivista viestittelyä ja haluisin tutustua suhun, eli jätetään turhat kainostelut syrjään ja selvitetään miltä meidän kaveruus vois näyttää!

30.8.2022

Heipsan

Nainen, 31 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moikka

Hassu, reilu kolmekymppinen tilasi juuri facebook ryhmästä Disney aiheista kirjepaperia ja nyt etsin sille vastaanottajaa. Näin alkuun toivon tutustuvani sinuun kirjeiden välityksellä, mutta jos kemiat kohtaavat niin silloin tapaaminenkin olisi mukavaa.
Asun Ylöjärvellä mieheni ja kissani kanssa, olemme vapaarhtoisesti lapsettomia. Työnteon ohella harrastan elokuvia (erityisesti kotimaiset ja Disney leffat) ja juuri ilmoittauduin pitkästä aikaa teatterikurssille.
Olen ysärin lapsi ja koen suunnatonta nostalgian kaipuuta 90-luvulle ja sielä ehkä koen tätä kaipuuta kirjekavereihinkin. Pidän ysärihiteistä, kasarirokista, keittiössä kokkailusta, Barbie nukeista, Muumeista ja Tenavat sarjakuvista.

12.3.2022

Moikka

Nainen, 53 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Olen 53 v nainen asun Ylöjärvellä olisi kiva löytää kumppani jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut ...olen jo elämää nähnyt kaikin puolin .itse en polta enkä juuri juo ,koska joskus saatan ottaa ruuan kanssa lasillisen viiniä.enkä käy baareissa ..olen empaattinen positiivinen rauhaa rakastava ihminen,harrastan kävelyä,laulamista,soittamista ,lukemista ,kirjoittamista,askartelua,kotona jumppaan ...en ole hakemassa alkoholistia ja tupakan polttimen huono juttu.olen uskossa .mutta en tietenkään vaadi että sinun pitäisi ,olisi tietenkin kiva jos olisit uskossa...rakkaus on ihana asia , ❤️ ota minuun yhteyttä jos herätti samoja ajatuksia .🙂

27.7.2021

Matkaseuraa

Mies, 38 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Olen pirkanmaalainen 38v mies. Talvella tarkoitus lähtee etelään viikko tai kaksi , ajankohdalla ja maalla ei itselleni paljonkaan merkitystä. Kaveri matkalle olisi kiva, ni ei yksin tarvi seikkailla. Sovitaan yhdessä ajankohta ja maa.

13.6.2021

Vapaa-ajalle seuraa Tre-seutu

Nainen, 24 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Hei!
Olen 24-vuotias opiskelija. Viimeiset kolme vuotta olen asunut Kuopiossa, mutta pari kuukautta sitten tulin paluumuuttajana takaisin Ylöjärvelle ja nyt olisin kovasti kavereita vailla.
Olisi kiva löytää, joku kenen kanssa viettää aikaa ja tehdä kaikkea kivaa. Uusia ihmisiä tavattaessa olen aluksi kankea ja ehkä hieman ujokin, mutta muuten olen aika puhelias. Huumorintajuakin löytyy, ainakin omasta mielestäni ja olen muutenkin aika rento tapaus.
Tykkään:
•Luonnosta ja retkeilystä
•Kaikenlaisista aktiviteeteista ja haluaisinkin päästä kokeilemaan jtn uutta! Tänä kesänä aloitin Suppailun ja Frisbeegolf on vanha suosikki.
•Lautapeleistä
•Liikunnasta (kuntosali, ei niin minun mieleeni)
•Eläimistä
•Geokätköilystä
•Viineistä ja juustoista (en kuitenkaan viihdy baareissa, joten niihin ei minusta seuraa saa)
•Playstationilla pelaamisesta
•Itsensä kehittämisestä
•Ruoasta! Erityisesti Nepalilainen ruoka on lähellä sydäntä ja Tykkään muutenkin käydä paljon ulkona syömässä.

Jos kiinnostuit niin laita ihmeessä viestiä!

13.5.2021

Ystäviä isolla Y:llä.

Nainen, 26 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Olen 26 vuotias nainen Ylöjärveltä. Etsin uusia naispuolisia ystäviä/kavereita kun vanhat on syystä tai toisesta jäänyt matkan varrella kyydistä ja ne muutamat jäljelle jääneet ovat muuttaneet toiselle paikkakunnalle, joten elämä aika yksinäistä täällä Pirkanmaalla tällä hetkellä.

Perheeseeni kuulu puoliso sekä 4 koiraa. Harrastan kuntosalia sekä koirien kanssa lenkkeilyä. Tykkään liikkua luonnossa, leipoa, kokkailla ja kokeilla uusia juttuja, harrastuksia/lajeja.
Olisi kiva löytää ystävä, jonka kanssa vois höpötellä kaikesta maan ja taivaan väliltä, käydä vaikka leffassa/piknikillä/syömässä, tai ylipäätään tehdä mitä ikinä vaan keksii. :)
Viihdyn hyvin kotona, joten myös "tyttöjen illat", leffa-illat on tervetulleita. Kaipaan sellaista leffoista tuttua "parasta kaveria", jolle voi lähettää tyhmiä viestejä, missä ei oo mitään järkee, soittaa keskellä yötä, joku jolle vois kertoa kaiken.
Oon luonteeltani todella huumorintajuinen, jutuissa ei aina välttämättä ole minkäänlaista suodatinta, joten mun seurassa voi sanoo mitä vaan. :D Oon myös avoin, hyvä kuuntelija sekä luotettava.

Toivottavasti tätä kautta löytyis se aito ja oikea ystävä.

13.11.2020

Etsin kavereita Pirkanmaalta

Mies, 19 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moikka. Etsin täältä 18-20 Vuotiasta Poika kavereita itselleni Ylöjärveltä ja Pirkanmaalta. Minä olen itse 19-Vuotias mies. Kaipaan peliseuraa, Hengailukaveria, Kahvi kaveria eli kaikkea kaipaan ja voidaan myös pelata jossain Frisbeegolfia, mutta me voimme mennä jääkiekkoa katsomaan. Itse olen ujo mies ja en itse uskalla aloittaa keskustelua .Voidaan keskustella mistä vaan. Voidaan mennään jonnekkin kahveille tutustumaan kunnolla. Kaveri seuraa kaipaan kovasti, jossa voin hengailla kavereitten kanssa kunnolla. Tuu rohkeesti tutustumaan minuun. Laita viestiä sähköpostilla.

11.11.2020

Etsin kavereita Pirkanmaalta

Mies, 19 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moikka. Etsin täältä 18-20 Vuotiasta Poika kavereita itselleni Ylöjärveltä ja Pirkanmaalta. Etsin Snäppi seuraa itselleni ja Snäppini on Niko Hakosalmi. Minä olen itse 19-Vuotias mies. Kaipaan peliseuraa, Hengailukaveria, Kahvi kaveria eli kaikkea kaipaan. Itse olen ujo mies ja en itse uskalla aloittaa keskustelua . Seuraa minua Snäpissä ja sitten voidaan keskustella mistä vaan. Voidaan tutustua Snäpissä tai mennään jonnekkin kahveille tutustumaan kunnolla. Kaveri seuraa kaipaan kovasti, jossa voin hengailla kavereitten kanssa kunnolla.

11.11.2020

Etsin kavereita Pirkanmaalta

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Moikka. Etsin täältä 18-20 Vuotiasta Poika kavereita itselleni Ylöjärveltä ja Pirkanmaalta. Etsin Snäppi seuraa itselleni ja Snäppini on Niko Hakosalmi. Minä olen itse 19-Vuotias mies. Kaipaan peliseuraa, Hengailukaveria, Kahvi kaveria eli kaikkea kaipaan. Itse olen ujo mies ja en itse uskalla aloittaa keskustelua . Seuraa minua Snäpissä ja sitten voidaan keskustella mistä vaan. Voidaan tutustua Snäpissä tai mennään jonnekkin kahveille tutustumaan kunnolla. Kaveri seuraa kaipaan kovasti, jossa voin hengailla kavereitten kanssa kunnolla.

21.3.2020

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Täällä kirjottelee kohta 19 v naisenalku, joka on pian muuttamassa tänne Tampereen kupeeseen :) haussa ois kavereita joiden kanssa vois tehä kaikenlaista, ettei aina tarvii katella poikaystävän naamaa, vielä kun on usein pitkään duunissa. Musta saa lisätietoa snäpillä: eemmmaaa1

Takaisin ylös