Ilmoitukset alueelta Uusikaupunki (5 kpl)

 - 
 
eilen

Moro!

Mies, 32 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Terve ! täällä 32v jantteri joka pelailee tietokoneella pelejä ja käy koiran kanssa lenkkeilemässä. lähetä ihmeessä viestiä jos olet kauempaakin ja kaipaat vaikka juttukaveria ! yksinäisyys ei tunnetusti ole ihmismielelle mitään terveellistä niin tällä koitan itekkin sitä kitkeä, että jos vaikka löytyis iha vaikka juttukaveria :) olen aikoinaan vähän asunut siellä täällä ja nyt olen jämähtänyt tänne. iällä ja sukupuolella ei väliä.

16.11.2020

Hei, Ystävä hyvä :)

Mies, 41 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Etsin ystäviä, joiden kanssa voisi jutella oikeastaan mistä vaan ja näin parantaa jos ei nyt maailmaa, niin molempien fiiliksiä ja saada sosiaalisia hetkiä vähän yksinäisiin arkisiin päiviin.Töissä ei oikein ehdi sen syvällisempiä aiheita aloittaa ja mukavampi se olisi ihan ajan kanssa vapaa-ajalla mukavan ystävän kanssa rupatella.

Itse olen aluksi hieman ujo ja arka, mutta kun minuun tutustuu ja huomaa että ujouden takana on lämmin ja hyväsydäminen kuuntelija ja keskustelija, joka ei kaihda pitkiä ja syvällisiäkään keskusteluja.Omaa perhettä minulla ei ole ja paljon nuoruuden hyviä ystäviä on muuttanut muualle.Harrastuksia löytyy liikunnan puolelta, tosin tämä korona on niitäkin vienyt.

Kaipaan elämään luotettavaa ja hyvää ystävää tai ystäviä, jonka kanssa lähteä vaikka luontoa ihmettelemään tai vaikka tulevaisuudessa matkaseuraa, kun tämä korona-aika hellittää :)

15.3.2020

Olisitko ystäväni?

Mies, 42 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Jos sitä vaikka yrittäisin aktivoitua sosiaalisella saralla. Hankalampi tehtävä, kun en viihdy kovin hyvin suuremmissa ihmisjoukoissa yksin, jolloin harvemmin keneenkään tutustun. Tällä hetkellä se olisi koronarajoitusten takia normaalia hankalampaa. Nykyisin työ on liiankin merkittävässä asemassa elämässäni. Sinkku olen eikä läheisiä ystäviä ole. Seuran löytäminen on hankalaa baarissa viihtymättömälle käytännössä absolutistille. Varsinkin kun viihdyn kotona liiankin hyvin ja harrastukset ovat sellaisia joita voi yksin tehdä kuten puutarhanhoito, tv:n katselu yms. Luonnossa liikkumista ja ulkoilua voisin lisätä. Vaikka kameran kanssa, kun luontokuvaus kiinnostaisi. Sekin onnistuu ihan hyvin yksinkin.

Olen rauhallinen, rehellinen, luotettava, harkitseva, kiltti, varsinkin aluksi saatan olla ujo riippuen seurasta.

Toivoisin löytäväni ystävän jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä yhdessä jotain tavallisia asioita mitä ystävät tekevät. Aluksi voidaan vaikka tutustua sähköpostitse. Meiliystäväkin kelpaisi, jonka kohdalla ei ole iällä ja asuinpaikalla merkitystä. Kasvotusten olisi helpompi tavata jos olisit Varsinais-Suomesta tai Satakunnasta.

28.1.2020

moi!

Mies, 28 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Moi olen 28-vuotias mies joka on muuttanut uuteenkaupunkiin työn perässä ja vanhat kaverit ovat jääneet kotipaikkakunnalle :(
Tykkään liikkua luonnossa, katsella elokuvia, keskustella eri aiheista ja pyöräillä.Olen raitis ja luotettava, rehellinen kaveri ja toivon sinulta samoja ominaisuuksia.
mies tai nainen ota yhteyttä niin tutustutaan :)

10.6.2019

reiska31

Mies, 31 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Eli moro. oon huomannu et kavereita on tosi vaikee tässä iässä tehdä niin jos nyt tän kautta.. :P eli oon 31v. omistan koiran, tykkäisin käydä kalassa tai tehä muuta vaikka käydä koirapuistossa ihan vaan huvikseen. auto löytyy et jos haluut lähteä seuraksi nii se ois loistavaa !

Takaisin ylös