Ilmoitukset alueelta Uusikaupunki (10 kpl)

 - 
 
26.7.2022

Löytyykö ystävää?

Nainen, 63 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Olen liikunnallinen ja nuorekas 63 v naimisissa oleva nainen, jään syksyllä eläkkeelle. Haluaisin tulevan vapaa-aikani käyttää ulkoilun (patikointi ja lenkit koiran kanssa), kaikenlaisen liikunnan (kesällä mm pyöräily) ja vaikka matkustelunkin merkeissä; olisi kiva jos löytyisi joku jonka kanssa jakaa reissukokemuksia. Mies ei näistä ole niinkään kiinnostunut ja suurin osa ystävistänikin on vielä työelämässä. Toivoisin löytäväni samanhenkisen, huumorintajuisen ja rehellisen ystävättären tätä kautta. En tupakoi mutta lasillinen hyvää viiniä ruuan kanssa on kuitenkin yksi elämän nautinnoista:). Toivottavasti sinullakin on auto käytössäsi niin tapaamisemme sujuisivat luonikkaammin. Odotan jo yhteydenottoasi:).

10.7.2022

Olisitko ystäväni?

Mies, 44 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Löytyisikö täältä ystävää? En viihdy kovin hyvin suuremmissa ihmisjoukoissa yksin, jolloin harvemmin keneenkään tutustun. Nykyisin työ on liiankin merkittävässä asemassa elämässäni. Ystäviä ei ole. Vaikka yksin viihdynkin niin seuraa kyllä kaipaisin. Sen löytäminen on hankalaa baarissa viihtymättömälle käytännössä absolutistille. Varsinkin kun viihdyn kotona hyvin ja harrastukseni ovat sellaisia joita voi yksin siellä tehdä kuten puutarhanhoito, tv:n katselu yms. Maaseudulla asuvana luonto on läheinen. Luonnossa liikkumista ja ulkoilua voisin lisätä. Vaikka kameran kanssa, kun luontokuvaus kiinnostaisi. Hyötyliikunnan lisäksi tulee käveltyä.

Meiliystäväkin kelpaisi, jonka kohdalla ei ole iällä ja asuinpaikalla merkitystä. Kasvotusten olisi helpompi tavata jos olisit Varsinais-Suomesta tai Satakunnasta, kun toivoisin löytäväni jonkun jonka kanssa voisi nähdä, viettää aikaa ja tehdä jotain yhdessä.

2.7.2022

Elämässä eteenpäin

Mies, 27 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Löytyiskö täältä samojen ongelmien kanssa painivaa kaveria?
Täällä suht luova, kuunteleva, tee se itse tyyppi joka viihtyy enemmän maaseudun rauhassa kun kaupungin vilkkeessä.Kaverit aikanaan kaikonnut tiehensä joten yksinäisyys painaa jollain asteella, vaikka yksikseen viihdynkin. Osa syy ongelmaan on itsevarmuuden puute ajoittain, joten jos täältä löytyisi samanlainen kaveri joka haluaisi tehdä erilaisia asioita(myös kaikki extempore ideat) , mutta ei uskalla, niin voitais yhdessä lähteä kokeilemaan uutta.
Autot ym tekniikka, liikunta, leffat, musiikki ymym kiinnostaa vapaa-ajalla ja päivät meneepi töissä toistaiseksi. (aika ajoin tekisi mieli lähteä kiertelemään ajan kanssa suomea ympäri tms :D)
Sukupuolella, eikä paikkakunnalla niin väliä, mutta ennemmin haluaisin ennemmin nähdä livenä vaikka lenkin merkeissä, kun jutella viikkoja netissä.

29.4.2022

Uusia ihmisiä elämään

Nainen, 40 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Hei! Olen juuri 40 täyttänyt nainen, äiti ja raskaana. Ero ja raskauden toteaminen tapahtuivat samoihin aikoihin (helmikuussa) ja odotan nyt yksin. Tunteet ovat olleet voimakkaita ja vaikeita, mutta laastaria tai toista vanhempaa en kaipaa. Ystäviä ja lempeitä ihmisiä jakamaan kokemuksia ja puuhailemaan asioita sitäkin enemmän.
En ole kaiken aikaa masentavaa seuraa, vaikka surujakin käyn läpi, ja toivoisin raskaistakin aiheista voivani jutella. Olisi mukava käydä kahvilla ja museoissa, piknikillä, tapahtumissa.
Pidän tieteistä ja taiteista, kirjoista, musiikista, nörtteilystä, brittisarjoista ja skandidekkareista.

6.4.2022

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Etsin kavereita Varsinais-Suomesta. Kiinnostuksen kohteina luonto, eläimet, mieli, psykologia, tarpeettomien asioiden kelailu, mytologia, fantasia, sali, viihteily hyvässä seurassa, jooga, erilaiset esoteriset tiedot ja rajatietous, tarot, astrologia jne vaikken niihin taida enää uskoakkaan 😃 Olis mukavaa löytää täältä päin Suomea joku jonka kanssa viestitellä kuulumisia ja jakaa päivän ajatuksia. Haluaisitko lähtee käymään vaikka jossain luonto kohteessa tai juoda jokuset bisset ja höpötellä?

25.1.2022

Morjens!

Mies, 26 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Etsin lähinnä naispuoleista seuraa Varsinais-Suomen alueelta. Olisi kiva harrastaa/tehdä jotain yhdessä esim. ruuanlaitosta ja liikunnasta lähtien videopeleihin.

Olen 26-vuotias, puuseppänä työskentelevä nuori mies ja etsin joko vakavaa parisuhdetta tai ihan vaan perus kaverisuhdetta. Itse olen avoin ihminen, vähän introvertti, mutta tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Harrastan videopelejä, kirjojen lukemista ja silloin tällöin pyöräilen tai kävelen, jos töiltä jää aikaa. Olen innostunut myös ruuanlaitosta.

Jos kiinnostuit, niin laita rohkeasti viestiä, vastaan enemmän kuin mielelläni.

2.1.2022

Heissan

Mies, 24 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Heissan!!! Olen pitkään jo potenut Uudessakaupungissa yksinäisyyttäni. Ja päätin tulla kokeilemaan uutena käyttäjänä tätä kaverihaku.net paikkaa, ja etsin siis kavereita ja ystäviä. Ja sitten vähän itsestäni, olen Elmeri 24v Uudestakaupungista. Työssä käyn maailmankuulussa autotehtaassa, vapaa-ajallani harrastan Partiota jos aikaa jää. Rakastan laittaa ruokaa, sillä olenkin ihan hyvä kokki. Kesäisin tykkään uida kalastaa, liikkua luonnossa, pelaa Jalkapalloa. Talvisin tykkään hiihtää, lasketella, pelaa jääkiekkoa tai käydä uimahallissa muuten vaan uimassa.

27.4.2021

Juttelu seuraa ja kavereita hakusessa.

Mies, 27 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Hei. Elikkäs täällä olisi tälläinen 27 vuotias avoliitossa oleva mies joka kaipaisi suht saman henkistä juttelu seuraa joiden kanssa voisi jutella ihan arkisistakin asioista ja vaihdella kuulumisia ja joista voisi jopa kehittyä kavereita keiden kanssa viettää aikaa kunhan tämä korona on ohi. Viestittely kaverit ovat kans tervetulleita jos asut toisellapuolella suomea eikä sen takia pysty livenä aikaa viettämään/näkemään. Itse on nyt tullut pääsääntöisesti vietettyä aikaa kotona avopuolison kanssa tai sitten omien harrastuksien parissa, mutta halua olisi kyllä liikkua kodin ulkopuolellakin kunhan vaan seuraa löytyisi. Kavereita joiden kanssa viettää aikaa ei oikeastaan ole ollu viimeiseen 7-8 vuoteen joten olisi hienoa sellaisia saada taas pitkästä aikaa. Omiin kiinnostuksen kohteisiin ja harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä: tietokoneelle pelailu(tällä hetkellä eniten tulee pelattua Scrap Mechanickia ja world of warcraft classikkia, mutta Valheimin maailmaan olisi myös tarkoitus paremmin uppoutua) projekti auton kunnostus/laitto, metalli musiikin kuuntelu, miniatyyrien kasailu/maalailu (pääasiassa WH40K joita omistan ainoastaan tällä hetkellä, mutta miksei myös AoS tulevaisuudessa), metalli työt ja kaikenlainen muu nikkarointi. Luonteeltani sanoisin olevani alkuun suht hiljainen/ujo mutta kun vähän tutustuu toiseen ihmiseen paremmin niin aika nopeasti se ujous katoaa. Jos vaikuttaa että saataisimme tulla juttuun niin pistä vain rohkeasti viestiä. Aluksi joko täällä tai sähköpostilla mutta itseltä löytyy muun muassa discord ja instagram joihin keskustelu voidaan siirtää kunhan ollaan hieman tutustuttu. Sukupuolella tai iällä ei ole väliä.
Ilmoitus ei vanhene.

29.3.2021

Kavereita pariskunnalle!

Nainen, 27 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Moi!

Ollaan tälläinen kahdenkympin paremmalla puolella oleva pariskunta, jotka kaipaisivat kipeästi uusia tuttavuuksia. Tehtiin oikein repäisevä elämänmuutos ja muutettiin satojen kilometrien päästä semi-isosta kaupungista pikkukaupunkiin, hups.

Olemme molemmat nörttejä ja lähellä sydäntä ovat videopelit, lautapelit, roolipelit (D&D!) ja leffaillat. Vietämme suurimman osan (tai oikeastaan kaiken ajan, kiitos koronan) keskenämme kahdestaan ja olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Meiltä löytyy kotoa myös koira ja kissa.

Vaatimuksia kavereille ei sinäänsä ole, kunhan nyt olisi edes etäisesti saman henkinen. Ainoana "vaatimuksena" olisi se, että sulta sujuisi englanti, sillä mieheni vasta opettelee suomea. :)

22.1.2021

reiska

Mies, 32 vuotta, Uusikaupunki, Varsinais-Suomi

Eli moro. oon huomannu et kavereita on tosi vaikee tässä iässä tehdä niin jos nyt tän kautta :) oon 32v... ja teikäläisestä vähän infoa ? PS: mulla ei oo facebookkia tai twitteriä

Takaisin ylös