Ilmoitukset alueelta Ulvila (4 kpl)

 - 
 
26.5.2021

Patikointi- ja juttuseuraa vailla

Nainen, 58 vuotta, Ulvila, Satakunta

Etsinnässä naispuolinen ystävä, josta olisi seuraa kävelyille ja patikoille niin kotikulmilla kuin muuallakin Suomessa. Ulkomaillekin mieli tekisi patikkamaille, kunhan maailma taas joskus avautuu. Pyrin parhaani mukaan ulkoilemaan ja kuntoilemaan suht' tavoitteellisesti. Välillä käytössä ovat sauvat, joten vauhtia voi olla melkoisesti. Haluaisin taivaltaa pitkiä rupeamia kerrallaan, jopa 20-40 km reittejä. Teen istumatyötä, joten liikuntaa tulee saada jo terveydenkin vuoksi. Uinti on toinen laji, jota olen harrastanut melko usein.

Etsin ikäistäni naista, jonka kanssa voisi harrastaa liikuntaa ja pohdiskella siinä samalla naisen elämää monelta kantilta, jakaa iloja ja suruja. En hae kirje- tai somekaveria, vaan ihmistä ja läsnäoloa, henkilöä, jota voin tavata kasvokkain. Asustelen avomieheni kanssa yhteistä kotia, joten miehenhakureissuille ei minusta myöskään kaveria saa.

Etsin samanhenkistä naista. Olen itse asiantuntijatehtävissä ikäni työskennellyt, nyt etätyösuhteessa pääkaupunkiseudulle. Luen kaunokirjallisuutta, katselen draamaa ja brittidekkareita, teen käsitöitä - lähinnä kudon, sukuani tutkin välillä, kirjoittelen silloin tällöin lyhyitä tekstinpätkiä. Olen enempi introvertti kuin ekstrovertti, viihdyn vapaa-ajalla pienissä porukoissa, muutaman henkilön seurassa. Asun Ulvilassa, asioin Porissa, mökkeilen Eurajoella ja vierailen Raumalla aina, kun voin.

Jos löydät tästä tekstistä itsellesi tuttuja asioita ja haet ystävää elämääsi, laita viestiä tulemaan ja katsotaan, minne se vie.

17.9.2020

Moikka!

Nainen, 23 vuotta, Ulvila, Satakunta

Hei, etsin uusia kavereita ja ystäviä. Ei ole väliä oletko mies vai nainen (Olen parisuhteessa, joten sitä en hae.) Olen aina ollut todella yksinäinen. Kavereita on tullut mutta aina jostain syystä ne eivät ole olleet pitkäkestoisia. Lähinnä kaikki kaatuu siihen, että minun pitäisi olla se joka pitää yhteyttä. Toivon siis, että yhteydenpito on molemminpuolista.

Olen aina asunut porissa, mutta nyt asun ulvilan puolella.
Olen luonteeltani aluksi ujo, mutta tutustuessa olen hauska, välillä myös hitaalla käyvä, jonka selitän sillä, että olen blondi :D

Tykkään extemporejutuista aina silloin kun se vain on mahdollista. Tykkään käydä kirppareilla, kaakaolla jutella syvällisiä ja vaikka ja mitä ikinä keksiikään.

En juo alkoholi, joten baareihin minusta ei oikein saa seuraa, mutta illanvietoissa olen kyllä mukana :D

Laita vain rohkeasti viestiä!

6.11.2019

Kaipaan ystäviä itselleni + 3v.9kk pojallenin

Nainen, 31 vuotta, Ulvila, Satakunta

Täällä on 31vuotias naikkonen jolla on lievä liikunta rajoite+ joka on 3v poja yh-äiti. Etsin itselleni sekä pojallani Kavereita joiden kanssa voisi viettää aikaa tms.

Luonteeltani olen avoin,empaattinen,herkkä,ujo,suvaitsevaitsevainen, rehellinen,luotettava ja huumorintajuinenn

Takaisin ylös