Ilmoitukset alueelta Siuntio (1 kpl)

 - 
 
9.11.2022

Hyvää ystävää etsimässä

Nainen, 31 vuotta, Siuntio, Uusimaa

No hei!

Olen 31-vuotias nainen Siuntiosta. Olen jo löytänyt täältä sivustolta pari huippuihanaa uutta kaveria, mutta kaipailen vielä muitakin ystäviä, joilla olisi samoja kiinnostuksenkohteita kuin minulla. Olisi kiva, jos asutaan kohtuullisen matkan päässä toisistamme, mutta välimatka ei kuitenkaan ole este tutustumiselle. ☺️

Kuuntelen metallimusiikkia (black, death, doom, grindcore etc.) ja myös raskaampaa konemusiikkia (hardcore, freeform, hardbass, UK bass ja mitä näitä nyt on). Steelfest on viime vuosina ollut tärkein festari jolla on tullut käytyä. Keikka-, festari- ja baariseura olisi mahtavaa.

Olen kihloissa ja etsin puhtaasti vain hyvää ystävää. Jos sinullakin on puoliso, joka tykkää samoista jutuista, niin olisi vain hauskaa viettää aikaa myös nelistään! Mieheni on hyvin paljon samanlainen kuin minä. Olen melko epävarma itsestäni ja siksi sosiaalisesti hiukan kömpelö. Minulla ei ole ollut ala-asteen jälkeen sitä parasta kaveria, koska muutimme toiselle paikkakunnalle kun olin 12-vuotias ja sen jälkeen en ole löytänyt montaakaan ystävää ja se on vaikuttanut itsetuntoon todella paljon. Olin todella yksinäinen kun ensimmäistä kertaa vuosi sitten löysin tieni tänne kaverihakuun lukemaan ilmoituksia. Tälläkin hetkellä tuntuu, että vietän aivan liikaa aikaa yksin omien synkkien ajatusten parissa ja kaipaan juttuseuraa.

Työskentelen eläinalalla ja lemmikit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. 🐾 Minulla on kääpiösnautsereita ja kissa. Sinun tulee ehdottomasti olla myös eläinrakas tai hommasta ei muuten tule mitään! 😆 Meidän perheeseemme ei kuulu nyt eikä tulevaisuudessakaan muita kuin karvaisia lapsia, joten jos sinulla on jälkikasvua, niin voi olla että haluat etsiä ystävää muualta.

Harrastamme mieheni kanssa geokätköilyä ja olemme valmiita ajelemaan pidemmällekin kätköilyn merkeissä. Omia kiinnostuksen kohteitani ovat huonekasvit, PS-pelit kuten Dark Soulsit (ja esim. Ghost of Tsushima ja Elden Ring ovat tällä hetkellä kesken), dark tourism, kauhutarinat …

Takaisin ylös