Ilmoitukset alueelta Sipoo (13 kpl)

 - 
 
25.1.2023

Lapsiperheen vanhemmille kavereita

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Hei! Olemme vähän reilu 30v aviopari. Meillä on koira ja kolme alle kouluikäistä lasta. Elämä on mukavaa ja tasaista ja oikeastaan omasta valinnasta pyörii lähinnä tontin rajojen sisäpuolella. Mies normi päivätöissä,vaimo toistaiseksi vielä lasten kanssa kotona. Olisi kiva löytää perhe,jonka kanssa viettää aikaa vaikka viikonloppuisin. Sukulaiset asuvat vähän kauempana eikä meistä vanhemmista kummallakaan oikein ole kavereita. Parhaimmassa tapauksessa aikaa voisi siis viettää myös aikuisten kanssa keskenään tai jos sattuu olemaan toinen kotiäiti,niin vaikka lasten kanssa päivisin. Olemme ihan puheliaita,kunhan ensin tutustuu,mutta ensi kohtaamisella saatamme piiloutua lasten taakse🙈 Tykkäämme tehdä ihan tavallisia asioita; käydä lasten kanssa puistoissa,luistelemassa,metsäretkillä jne. Laittelemme kotia,ratkomme ristikoita ja pidämme joka vuosi Harry Potter-leffamaratonin. Vaimo tykkää käsitöistä,mies pelailee joskus tietokonepelejä. Meistä saisi seuraa niin maakuntamatkailuun kuin pitsaperjantain pitämiseen.

8.1.2023

Moi

Nainen, 30 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Olen 30v nainen Söderkullasta.
Käyn kielikoulussa. Opiskelen suomea kielta.
Etsin kavereita. Etsin tuttuja, jotta voin harjoitella kieltä enemmän. Ja kenen kanssa voisi tehdä kaikkea muuta.
Mulla ei ole lapsia. Olen naimisissa. Olen rauhallinen,ystävällinen nainen🙂

1.12.2022

Moi

Mies, 29 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä olen 29v täyttänyt Sipoosta ota yhteyttä mikäli kiinnostuit minusta kaikenlainen Seura kelpaisi ois kiva löytää harrastuskaveri johonkin urheilulajiin mm uintii retkeilyyn mitä nyt keksiii
Saa laittaa viestiä täälläki myös saunakaveri ois kiva

Kik:riksutin123
Sc: r_mononen

19.9.2022

Ystävä vapaa-ajan viettoon.

Mies, 53 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Heippa.

Olen 52v onnellisessa avioliitossa elävä mies.
Työni on kolmivuorotyötä ja vapaani on usein näinollen pitkin viikkoa kun kaikki muut on enempi töissä. Etsin ystävää/kaveria elämääni täyttämään tuota tyhjiötä kun usein on hetkiä ettei oikein tiijä mitähän sitä oikein tekisi ja ystäväseura olisi silloin enemmän kuin tervetullutta. Ei ole väliä oletko mies tai nainen tai minkä ikäinen olet.
En kuitenkaan etsi niinkään mitään chat seuraa vaan jotakuta ketä kiinnostaisi oikeasti nähdä ja tehdä yhdessä jotain mielekästä.

Olen hyvin tekninen ja tekniikasta kiinnostunut persoona ja on vaikea kuvailla kaikkea mikä on minusta mielenkiintoista koska asioita on niin valtavan paljon mutta jotain mainitakseni
mm.
Avaruus, Ilmailu, kaikenlainen rakentelu ( oma koti rakennettu jo omin kätösin), elektroniikka, magneettikalastus, metalinilmasin etsiskely, uiminen, kävely/fillarointi, luonto/puutarha, leffat ja myös henkisyys on osa minua ja siinä missä henkisen kasvun opettelu on osa elämääni niin myös kaikenlaiset yliluonnolliset asiat ovat varsin mielenkiintoisia. Myös erilaiset energiahoito jutut (reiki tms) kiinnostaa ja ovat osana omaa elämää aina silloin tällöin, mutta en kuitenkaan ole mikään pää pilvissä kävelijä vaan enempi tutkiva ja utelias luonne.

Urheilu ei sitten toisaalta ole niinkään minun juttu ja kaikki liikkumiseen tähtäävät jutut on ihan vain omaksi iloksi ja terveyden ylläpitoon toteuttuja asioita.

Nuorempana olin kova pelaamaan kaiken maailman pelejä ja vaikka kaikk pleikat tms. löytyy taloudesta, niin mielenkiinto niihin lopahtanut jo jonnin verran.

Tuossa nyt jotain minusta, jos vähäänkään kiinnostaa tutustua, niin pistä ihmeessä viestiä.

178/82

Ps.
En polta enkä juo, joten baareihin musta seuran saaminen on valitettavasti aivan sula mahottomuus ja myös tanssiminen/laulaminen ovat liian kaukana mukavuusalueeltani että minua niihin saisi mukaan. Toisaalta melkein mihin muuhun vaan mutt on suhteellisen helppo yllyttää mukaan🙈

6.2.2022

Kavereita etsimässä

Nainen, 31 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Hei!

Olen 31-vuotias nainen ja etsin uusia kavereita ja tuttavuuksia pääkaupunkiseudulta. Olen luonteeltani ystävällinen ja avoin uusille ideoille. Olen erittäin eläinrakas ja minulla onkin koiria. Perheeseen kuuluu lisäksi mies ja vauva. Rakastan luontoa ja siellä liikkumista, lukemista, maalaamista (vaikka olenkin siinä pirun huono, mennään yhdessä johonkin kurssille! :D), hyvää ruokaa, uusia elämyksiä, matkustelua jne.

Olisi kiva löytää tuttuja, joiden kanssa voisi aktiivisesti viestitellä ja käydä esim. koirien kanssa lenkkeilemässä (olis mahtavaa jos sullakin olisi koira, joka tulisi toimeen keskikokoisen, leikatun uroskoiran kanssa), kirppiksillä, syömässä, viinilasillisella tai vaunulenkkeilemässä tms reissaamassa.

Pieni vauvani kulkee välillä mukanani, joten toivottavasti tykkäät lapsista tai sinulla on niitä itselläsikin. Osaan kuitenkin puhua muustakin kuin vauvajutuista! :D Myös kaveripariskunta kävisi hyvin, olisi mahtavaa pelailla lautapelejä ja tehdä hyvää ruokaa. Tulen toimeen aika monenlaisten ihmisten kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä :) ps. Minulla on auto käytössä, olisi ehkä kätevää jos sinullakin olisi, niin päästäisiin esim. koluamaan lenkkeilymaastoja kauempaakin.

10.10.2021

Ystäviä etsimässä

Nainen, 29 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Moikka! Olisi kiva löytää läheisiä ystäviä 😊
Mulla on 2 lasta jotka asuvat luonani vuoroviikoin. Varsinkin silloin kun on lapsivapaa viikko niin kaipaa kovasti seuraa ja jotain jonka kanssa voisi tehdä jotain. Tykkään käydä lenkillä, puuhailla kaikennäköistä, istua iltaa, nauttia hyvästä seurasta ja elämästä ylipäätänsä! Eli mut saa moneen tekemiseen mukasn. Ois kiva lähteä vaikka viikonloppu reissuun tai jotain. Mökkeillä. Baarissa on myös kiva välillä käydä.
Olen aito ja rehellinen, välittävä, maanläheinen. Olen töissä terveydenhoito alalla ja työt pääsääntöisesti arki aamuisin.
Kauhean vaikea tähän nyt koittaa kuvailla itseään mutta jos yhtään nappaa niin laita ihmeessä viestiä niin tutustutaan lisää!
Sinulla saa olla tai olla olematta lapsia, kunhan aikaa riittää myös johonkin kivaan tekemiseen ja näkemiseen! 😊

23.9.2021

Vuorovaikutus ystävä

Nainen, 44 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Hei, olen 44 vuotias nainen. Ja etsin ystävän jonka voisin jakaa vapaajan kanssa. Olen naimisissa ja lapsia on kaksi melkein täysikäistä, yksi 11v. Urheilu kuuluu arkipäivään, yksin salilla tai ryhmä liikunnassa.
Tosi ystävän en ole löytänyt aikusiällä. Haluisin koiralenkillä ystävän kanssa et vältämättä tarvitse oman koiran. Olen monipuolinen käyn myös tapahtumissa, hyvinvointi, puutarha ja ruoka kiinostaa. Hyvä kuuntelija, jaan myös mielelläni omat ajatukset. Voidaan myös käydä kahviloissa ja olla ja nauttia. Älä
laita viestiä jos et vastaa. Tähkä ja Kela fani ja Kaija Koo. Näistä saa bileet aikaseksi. Kuulun ryhmän korkkarit katoon vaikka lenkkarit ovat lempparit. Kaikki kohtuudella.
#hyvinvointi #eläimet #ruoka #ystävä #kahvittelu #puutarha #lenkki

2.8.2021

Etsin kavereita

Mies, 23 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Etsin uusia kavereita pk seudun läheltä. oon melko yksinäinen 23v mies ja haluaisin löytää kavereita kenen kanssa voisi vapaa-ajalla lähteä ulos kaupungille chillaamaan. Iältäsi voisit olla 18-30v ja sukupuolella ei merkitystä. Kerron lisää itsestäni mielelläni vaikka snäpissä tai kikissä.

25.4.2021

Ystäviä pojalle & äidille Sipoosta

Nainen, 40 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Moikka,

Meidän perhe on vasta muuttanut jokin aika sitten Sipooseen ja kaipailisimme kovasti uusia tuttavuuksia elämäämme.
9- vuotias poikani kaipailisi kovasti uusia kavereita ja äidillekin uudet tuttavuudet olisivat tervetulleita! :)

Yhteydenottoja kovasti odotellen, terveisin Johanna.

16.3.2021

Nainen etsii kavereita/ystäviä

Nainen, 25 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Hellurei! Mie oon tämmönen aika sosiaalinen tapaus Sipoosta. Joko samalta paikkakunnalta tai muualtakin käy. Päiväni kuluvat tietokonepelejä pelatessa ja sarjoja/elokuvia katsellen. En oikeastaan juo alkoholia, mutta baariin voin lähteä joskus seuraksi. Tupakkaa en ole edes maistanut. Olen todella yksinäinen ja sen vuoksi olisi kiva, kun löytyisi ihmisiä joiden kanssa viettää aikaa viestitellen ja naamatusten.
Sukupuolellasi ei ole väliä, eikä pahemmin iällä. Ainoastaan toivon, että kaksimielinen, musta ja huono huumorini uppoaa :’D Olen myös erittäin suorapuheinen ja rehellinen, että kun kysytään onko paita ruma niin kerron jos se on. Joten jos nämä piirteet ovat mielestäsi huonoja, en suosittele ottamaan yhteyttä. Mutta jos nappas, laittele viestiä!

Takaisin ylös