Ilmoitukset alueelta Sipoo (3 kpl)

 - 
 
14.7.2020

Moikka

Mies, 49 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Heips ☀️

Olisiko kukaan kiinnostunut lähtee ulkoilukaveriksi ?
Etelä-Suomi on täynnä upeita ulkoilukohteita, niin maisema/luontopolkuja, portaita, fillari reittejä kuin ulkoilualueita, minne vois vaikka tarvittaessa autolla hurauttaa fiilistelee?

Olen jo parisuhteessa, toivottavasti se ei haittaa sinua. Olisi mukava löytää kaveri mukaan ulkoilee ja turisemaan mitä ikinä mielessä pyöriikään, kun meidän harrastukset eivät siinä mielessä kohtaa, että olisimme niinkään kiinnostuneita samoista harrastusasioista.

Iälläsi ei ole niinkään väliä, kunhan vaan tykkäisit ulkoilla jossain muodossa, toisaalta jos mielummin relailet voidaan hyvin lähteä myös leffaan, spahan tms. rentoiluun liikunnan vastapainoksi, elämä on kuitenkin hyvin vapaamuotoista ja sallii kaikenlaista mukavaa ☀️😊

Pistähän viestiä, jos uskallat mukaan ☀️

30.6.2019

Ystäviä etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Sipoo, Uusimaa

Moikka, olen 27-vuotias Sipoolainen ja Perheeseeni kuuluu 5-vuotias poika, mies ja koira. Vanhat ystävät ovat jääneet eri elämän tilanteiden takia ja olisi kiva saada uusia ystäviä. Vaikka lenkille, kahville tai mihin vaan!

Aikani kuluu vuorotyössä ja perheen parissa mutta on niitä hetkiä kun toivoisi että olisi joku jonka kanssa tehdä jotain.
Alkuun saatan olla hieman hitaasti lämpeävä mutta mikäli kemiat kohtaa niin juttu varmasti luistaa. Saatan myös olla hieman suorapuheinen joissain asioissa mutta ei kaikki ole niin vakavaa. Olen lähinnä omasta mielestäni hauska mutta on joskus muutkin minun jutuille nauraneet :D Olen hieman introvertti mutta tämä vain tarkoittaa että osaan kuunnella ja tykkään keskustella myös syvällisempiäkin asioita! :)

Takaisin ylös