Ilmoitukset alueelta Seinäjoki (48 kpl)

 - 
 
19.7.2021

Moro!

Mies, 28 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 28-vuotias perheellinen mies Seinäjoelta. Harrastuksena elektroniikka, autot, kuntosali, jalkapallo ja kaikenlainen korjaaminen. Tällä hetkellä urheiluharrastukset tauolla. Tykkään myös luonnossa liikkumisesta. Etsin kavereita, jotka haluaisi tavata säännöllisesti tai käydä harrastuksissa, ikähaarukka noin 20-35 vuotta. Myös perhekavereita. Kotoisin olen alun perin ulkomailta, mutta nyt olen suomalaistunut.

Facebook
Instagram
WhatsApp

13.7.2021

Hei 😄

Nainen, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 27 vuotias Etelä-Pohjanmaalta.

Pidän eläimistä, elokuvista, sarjoista, luonnosta, uimisesta, kirjoittamisesta, pelaamisesta ja autoista.

Luonteeltani olen ujo, mukava ja ehkä hauska, vaikka vitsejä olen huono kertomaan. 😄
Minulle voi puhua ihan mistä vain. Mielenterveysongelmien kanssa olen kamppaillut koko ikäni.

Olisi mukava löytää joku juttukaveri, jonka kanssa olisi jotain edes yhteistä. 🙂

Sukupuolella ei ole merkitystä.
Iältäsi voisit olla 20-32 vuotias.
Jos satut asumaan 80 kilometrin säteellä, niin voitaisiin tavata ja tehdä yhdessä kaikenlaista esim, käydä kävelyllä, elokuvissa tai kahvilla. 🙂

Minulla on whatsapp, instagram ja discord.
Lisää discordissa tan_zu#3387 😄
Ja pahottelut jo etukäteen, jos en heti vastaa viestiisi takaisin. 🙂

9.7.2021

Kavereita

Mies, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moro! Oon 21v jätkä Seinäjoelta ja etin uusia kavereita täältäpäin. Muutaman kuukauden täällä jo asustanut ja olis kiva löytää vaikka viikonloppusin ryyppyseuraa tai ajokavereita sillä ilta/yöcruisailut on parasta näi kesäsi. Oon aluks vähä ujo (ihmispelko22) mut kyl mult rupee juttu lentää ku hetke aikaa on juteltu.

3.7.2021

Heippa!

Nainen, 29 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heippa!

Olen 29-vuotias Seinäjoella muutaman vuoden asunut nainen. Aviomieheni lisäksi perheeseemme kuuluu 3 vuotias lapsi sekä puoli vuotias vauva.

Olen iloinen, huumorintajuinen, empaattinen ja muutenkin ”jalat maassa” oleva tyyppi. Etsin ystävää, jolla mahdollisesti olisi samanikäinen/ikäisiä lapsia ja joka haluaisi ulkoilla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. :)

Välillä järjestyy myös mahdollisuus päästä ilman lapsia liikkeelle, jolloin pidän esimerkiksi kirpputoreilla kiertelystä, ulkoilusta, kahvilla ja elokuvissa käymisestä.

Laita rohkeasti viestiä! :)

25.6.2021

Ystäviä?

Nainen, 18 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei! Ole 18-vuotias nuori nainen ja etsin uusia tuttavuuksia seinäjoelta, tai tästä läheltä, (toki kauemmatkin paikkakunnat käy hyvin).

Tykkään kierrellä kaupoissa/kirppareilla, valokuvata, käydä kahvilla tai lenkillä tai ihan vain jutella :)! Lisäksi vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu piirtäminen, animen katsominen ja välillä cosplayaaminenkin.

Luonteeltani olen todella lähestyttävä ja positiivinen, joten on sinäänsä helppo tutustua!

Jos kiinnostuit ja kaipaat myös uusia ystäviä, niin laitahan toki viestiä!😊

21.6.2021

Heippa

Nainen, 24 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 24 vuotias nuori nainen joka opiskelee merkonomiksi. Asun yksin lemmikkini kanssa ja olisi täältä haussa ystäviä joiden kanssa voisi kahvilla,kirpputorilla jne käydä :)

Olen täällä asunut 1,5 vuotta mutta en ole kavereita löytänyt vielä. Sen takia ajattelin tänne julkaista ilmoituksen.

Nyt etenkin loman aikana itsellä ei oo muuta ohjelmaa kun olla kotona yksin jonka takia seura olisi tervetullutta.

Luonteeltani olen hyvin positiivinen,herkkä,ujo ja hyvin ystävällinen ihminen mutta muhun ei oo uskallettu tutustua koska olen plus kokoinen ja hyvällä tavalla erilainen kuin muut. Harrastuksia minulla ei ole mutta tykkään pyöräillä,leipoa ja meikata ja koen olevani niissä hyvä :)

Joten jos haluat tutustua niin ota yhteyttä!

18.6.2021

Ystäviä?

Nainen, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heippa, täällä pian 22- vuotias nainen Seinäjoelta.

Etsisin suunnilleen saman ikäisiä pidempiaikaisia ystäviä joiden kanssa viettää aikaa/jutella. Vanhat kaverit ovat vuosien varrella pikkuhiljaa hävinneet, ja vaikean elämäntilanteeni takia uusiin ihmisiin ei ole tullut tutustuttua. Olen tällä hetkellä aika hukassa elämäni suhteen, joten olis mukava jos löytyisi ihmisiä, jotka ehkä käyvät läpi samaa.

Jos mahdollisesti asut lähettyvillä, niin olisi kiva käydä yhdessä vaikka elokuvissa, kahvilla, kirppiksillä, piknikillä, junalla lähikaupungeissa, museoissa, tai mitä milloinkin. Eikä aina tarvitse edes olla ihmeempiä suunnitelmia :) Yritän myös pudottaa painoa, joten kävely/pyöräilyseura voisi motivoida liikkumaan.

Luonteeltani olen ehkä aluksi hieman ujo/varautunut/epävarma uusien ihmisten seurassa, mutta yleensä kun pääsen omalle mukavuusalueelle niin minusta kuoriutuu ihan rento, huumorintajuinen ja kiltti persoona.

Tykkään itse eläimmistä, leipomisesta, automatkoista, musiikista, elokuvista, pelaamisesta, kaikenlaisesta luovasta tekemisestä ja käsitöistä.

Arvostan jos uskallat olla oma itsesi, et ole pinnallinen, ja haluat aidosti pitää yhteyttä, jos meillä synkkaa :) En omista instagramia, mutta whatsapin ja snapchatin kyllä.

Otathan yhteyttä!

5.6.2021

Heippa! 🤗

Nainen, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Täällä raapustaa pian 21 vuotta täyttävä likka Seinäjoelta. Oon muuttanut tänne viime kesänä, ja edelleen kavereita vailla. Asustelen puolison ja koiran kanssa, oon töissä maatalousalalla ja reenailen oman hevosen kanssa.
Olen aika menevä, kaikki käy -tyyppi joka tykkää liikkua. Aikaa kuluu tietysti koiran ja hevosen kanssa, ja siihenkin hommaan ois kiva löytää kaveria, ettei aina yksin tartte lenkkeillä.

1.6.2021

Moikka!

Nainen, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Täällä olis 27-vuotias nainen, joka etsii suurinpiirtein oman ikäsiä ystäviä.
Puoliso löytyy, joten tosiaankin etsin vain ystäviä. Seinäjoelle oon muuttanut muutama vuosi sitten muualta, joten hirveesti en oo täällä keneenkään tutustunut.
En tarvi mitään moi tuttuja, vaan ihan oikeita ystäviä joiden kanssa voi viettää aikaa, ja ketä oikeesti kiinnostaa mitä kuuluu. :)

Harrastan salilla käymistä ja lenkkeilyä. Tykkään kokeilla kaikkia uusia juttuja!
Viihteellä tykkään käydä sillon tällön. :)
Olis mukavaa löytää ystävä/ystäviä jonka kanssa viettää aikaa useammin kun kerran vuodessa. Että vois myös ihan extemporekin tehdä jotain, ettei aina tarvi sopia juttuja miljoonan vuoden päähän. 🙈

30.5.2021

Kavereita Sjoelta

Nainen, 20 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi!😇
Oon kesän töissä sjoella niin olis mukava saada kavereita täältä. Tykkään kaikenlaisesta urheilusta ja olis kiva saada kaveri mm. pyöräileen, lenkkeilee tai uimaan. Tykkään liikkuu luonnossa. Tykkään myös kattoo leffoja. Uudet kokemukset on tervetulleita, joten ei muuta kun ehdottamaan kaikkee😁mm.melomista oon halunnu koittaa pitkään mutta ei oo yksin tullu lähdettyä.
Oon aluksi ehkä hieman varautunut mutta kun oppii tuntemaan niin jännityskin lakkaa mutta tuu ihmeessä tutustumaan!
Haen oman ikäisiä kavereita eli noin 20-25v ,pääasia jos olis vaan jotain yhteistä.

26.5.2021

Ystävät hakusessa

Nainen, 29 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei!
Olen 29-vuotias nainen seinäjoelta ja kaipailisin kovasti uusia ystäviä. Asun aviomieheni ja 3kk ikäisen koiramme, Kodan, kanssa.

Varsinaisia harrastuksia mulla ei juuri nyt ole, mutta tykkään seurailla sarjoja netflixistä, lukea kirjoja, kirjoittaa, laulaa, käydä kirppareilla ja shoppailemassa. Pidän keskusteluista kahvi tai teekupin äärellä.

Olen absolutisti, joten baareihin musta ei ole seuraksi. Kaikkeen muuhun tekemiseen lähden mielelläni mukaan.

Jos kiinnostaa niin saa ottaa yhteyttä. Whatsappista tavoittaa parhaiten :)

16.5.2021

Heippa!

Nainen, 21 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Täällä kirjoittelee iloinen ja avoin 21-vuotias nuori nainen. Opiskelen ammattikorkeakoulussa ja olen pian suuntaamassa työelämään 😊 Etsin naispuolisia ystäviä.

Asustelen koiran ja avopuolisoni kanssa rivitalokolmiossa. Mielenkiinnon kohteita ovat muun muassa eläimet, ruuanlaitto ja leipominen, toisten ihmisten auttaminen, juhlien organisointi jne. Tykkään ideoida illanistujaisia, joten jos meistä tulee hyvät ystävykset, leivon sinulle kakun ja juomme lasit kuohuvaa ystävyyden kunniaksi 😍 ps. Jos sinultakin löytyy puoliso, olisi kiva saada pariskuntakavereita, silloin leivon vain vähän isomman kakun 👌

Heti alkuun ollaan rehellisiä, eli kärsin ahdistuneisuudesta mikä toisinaan rajoittaa menemistä ja tekemistä, eli etsin lähinnä juttukaveria esimerkiksi Whatsappiin.
Mielelläni voisin tavatakkin hyvän musiikin ja drinkin äärellä, joten olisi hyvä jos sinäkin löydät rentoutumisesi näistä asioista! Pidän ysäristä, (mutta myös monesta muusta musiikista) joten jos tunnistat itsesi näistä, ota yhteyttä, niin tutustutaan! 😊

15.2.2021

Helou!

Nainen, 28 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Täällä kirjoittelee 28-vuotias nainen,
haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä jopa löytää sydänystäviä joiden kanssa voi puhua puolin ja toisin ihan mistä vaan ja koska vaan ❤️

Arvostan ystävyydessä aitoutta, luotettavuutta ja rehellisyyttä ja sitä että molemmat jaksaa ylläpitää ystävyyttä, ettei se jää vaan toisen vastuulle 😟

Tärkeää on myös se että, vaikka tulisi hetkiä ettei pitkään aikaan nähdä tai jutella, niin sitten kuitenkin jatketaan siitä mihin jäätiin 🥰

Musta saat seuraa lenkille, salille, kahville, syömään, pelaamaan lautapelejä tai pleikkaria, kattomaan leffoja/sarjoja, piknikille, uimaan, pulkkamäkeen, yksille... Melkein ihan mihin vaan 😅

Laita viestiä jos haluat tutustua 🤩

26.11.2020

Hei!

Nainen, 58 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 58v. Seinäjoelle muuttanut perheellinen suht nuorekas nainen.
Ajoittain kärsin yksinäisyydestä, kun vanhat kaverit ovat omissa oloissaan. Lisäksi olen tällä hetkellä työtön, jolloin on liikaa aikaa ajatella.
Mun luottamus ihmisiä kohtaan on saanut kolauksia jo nuoresta pitäen, joten mun on vaikea tutustua uusiin ihmisiin ilman näkymätöntä muuria pääni sisällä.
Toivon, että olisit avarakatseinen, empaattinen, huumorintajuinen ja luotettava ystävä. Koiraihminen jos oot niin olis vaan plussaa. Myönnettäköön, että aika paljon vaadittu.
Haluaisin seuraa toisinaan uimahalliin, leffaan, teatteriin ja Rytmikorjaamon keikoille.
Olisi kiva ensin katsoa ja kirjoitella, että löytyykö mitään yhteistä.
Aikuiset lapset, mies ja koira mulle elämässä ne tärkeimmät mut luotettava sielunsisko puuttuu. Jos tunnet samoin niin laita meiliä.

Sivu
Takaisin ylös