Ilmoitukset alueelta Seinäjoki (110 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Talvella jenkkeihin kattomaan urheilua?

Mies, 27 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi! Etsin Helmikuun alulle matkaseuraa rapakon taakse jenkkeihin seuraamaan paikanpäälle jääkiekkoa ja koripalloa jos jollakin on aikaa ja kiinnostusta lähteä matkaseuraksi :). Aikaa on toki muullekkin aktiviteetille jos urheilu ei se pääasia sinulle ole. En siis ole maksamassa kenekään reissua mutta jos joku on samassa tilanteessa seuraa vailla nii ilomielin jakaisin tän reissun just sun kanssa! Iällä ja sukupuolella ei ole yhtikäs mitään väliä ;D

10.7.2024

Moi!

Mies, 26 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi oon 26 vuotias mies Seinäjoelta.

Löytyiskö täältä semmosia kavereita jotka vastaa viesteihin tai joiden kanssa vois tehdä joskus jotain? 😃
Olen musiikin suurkuluttaja.
Kaikenlainen huumori kelpaa ja tykkään myös keskustella ihan kaikenlaisista syvällisistä ja ei niin syvällisistä asioista.
Tykkäisin tehdä kaikenlaista kuten esim. käydä urheilemassa tai patikoimassa, mutta yksin viitsi tai muutenvain tule tehtyä 😅
Kaiken ikäinen seura on tervettullutta 😊

9.7.2024

Kaveria

Mies, 40 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Olen 40v mies Seinäjoelta. Etsin uusia kavereita ihan vaikka vain ajatustenvaihtoon, juttukaveriksi. Jos natsaa niin miksi ei myös kahvitteluun, yms. Tykkään liikunnasta, lenkkeillä ja käydä salilla. Laita viestiä, niin tutustutaan.

7.7.2024

Moi!

Nainen, 33 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita /ystäviä Seinäjoelta. Iältä saisit olla noin 29-37v. Olen itse 33v nainen.
Olen keväällä tänne muuttanut takasin omille kotiseuduille ja haluaisin löytää edes yhden hyvän ystävän.
Itse olen sekä introvertti että ekstrovertti.
Liikunta on lähellä sydäntäni ja liikunkin päivittäin kävellen tai pyörällä ja käyn salilla muutaman kerran viikossa.
Olen luonteeltani sosiaalinen ja rauhallinen, mutta löytyy myös menevämpi puoli. Minusta saa seuraa lähes mihi vain ja myös joskus esim viihteelle (sillon tällöin kiva käydä). Olen myös menossa Seinäjoelle Vauhtiajot festarille, joten jos olet sinne menossa saa minusta seuraa :)
Olisi mukava tutustua ja katsoa tullaanko toimeen ja ystävystyä.

5.7.2024

uusia kavereita ja ystäviä toivoen

Nainen, 24 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heipsun.
Opiskelujen perässä muuttanut Seinäjoelle. Olen luonteeltani ystävällinen, rauhallinen mutta myös räväkämpikin persoona läheisempien kanssa. Asun mieheni ja kissojeni kanssa. Olisikin siis kiva saada kaveria esim. pelaamisen (koneella), lenkki-, kahvittelu, jutteluseuraa tai vaikka vaan kotona oloiluun. Kiinnostuksen kohteina hyvinvointi, liikunta, pelaaminen, kauneudenhoito, musiikki, eläimet ja moni muu :)
Ikähaarukkaa oman iän läheltä🧡
Pistähän viestiä jos haluut tutustua😇
(Vain kavereita etsin!)

4.7.2024

Heippa 🤘🏻

Nainen, 22 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi, oon 22-vuotias nainen Seinäjoelta, etsisin suvaitsevaa seuraa joita ei haittaa se, että en koskaan ole ollut bilettämässä tai baarissa yms, ja nuoruuskin on oikeastaan jäänyt kokematta. 😅 haluaisin kyllä tehdä paljon asioita (myös bilettää), mutta en tiedä mistä aloittaisin kun ei ole ketään kenen kanssa, ja oon tosi ujo ja herkkä. Mutta oon tosi hauska ja reilu kaveri kun muhun kunnolla tutustuu, ja tuun toimeen monenlaisten ihmisten kanssa kunhan alkukiusallisuudesta päästään yli😊 Olis kiva päästä kunnolla elämään! Jätä viesti jos kiinnostaa niin tutustutaan :3 mulla on koira joten ei mielellään koiravihaajia!😅

2.7.2024

Heiiii🌻🌻

Nainen, 18 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Mää ettin kavereita koska haluisin tietää joskus että millasta se olis ku on ystävä jonka kanssa hengailla ja kokee asioitata😊tykkään sisustamisesta ja mun obsessio on huonekasveihin🪴oon aika höpöttäväinen ihminen aluksi tietenkin vähän hiljaisempi pistä vaan viestii nii tutustutaan😊

2.7.2024

Helöy!

Nainen, 19 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon kohta 19 vuotias tyyppi ja uusia hassuja kavereita ois ihan kiva saada :)

Saatan alkuun olla ujo, mut sit ku muhun enemmän tutustuu ni sanoisin, että ihan hassu ja mukava tyyppi oon, (toki välillä ehkä vähän lapsellinen). Tykkään pelailla paljon erilaisia pelejä koneella ja lautapeleitki on tosi kivoi! Harvoin ketään mistään tuomitsen ja usein pyrin parhaani mukaan auttamaan, jos vaan on mahdollista ja pystyn. Rakastan eläimiä, varsinkin kissoja, joten on mahollista et saatan esitellä sulle paljon kissoja, jos oot kiinnostunu niitä näkemään :3

En oikeen tiiä mitä muuta tähän kertosin, koska en kauheemmin oo tällässii tehny, joten enemmän musta saa irti juttelemalla mulle ja kysymällä :)

Jos kavereita oltais ni ois kiva jos et ois homofoobinen ja muuta :)

29.6.2024

Ystäviä?

Nainen, 25 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi,

Pian 25-vuotias nainen kaipailis ystäviä joiden kanssa jutella, tehdä ja kokea kaikenlaista. Oma kaveripiiri on tässä vuosien aikana kuihtunut olemattomiin, ja oon havahtunut siihen ettei mulla oo perheen lisäksi oikeestaan enää ketään kenen kanssa jutella tai nähdä.

Ois ihana löytää samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa käydä esim. elokuvissa, konserteissa, festareilla, museokierroksilla, shoppailureissuilla, junamatkoilla, viihteellä, baarissa tai vaikka istua iltaa pelaillen. Tykkään mm. kauhuelokuvista, eläimistä, neulomisesta, pelaamisesta, musiikista, leipomisesta sekä kulttuurista ja taiteesta.

Oon luonteeltani ystävällinen, rauhallinen, empaattinen ja hyvä kuuntelija. Mulle uskaltaa laittaa viestiä matalalla kynnyksellä, ja mun seurassa saa myös olla oma itsensä.

Jos kiinnostaa tutustua niin laita ihmees viestiä. Haen lähinnä suunnilleen samanikäisiä ystäviä lähialueelta, mutta etäkaverit ovat myös tervetulleita.

/Ilmoitus ei vanhene.

14.6.2024

Ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikkaa!

Ois kiva löytää uusia samanhenkisiä ystäviä, voitais tehä hyvää ruokaa ja istua iltaa herkkujen kera, käydä kirppareilla, lähtee reissuun, käydä salilla tai ihan olla vaan. Kiinnostuksen kohteena kalassa käyminen kesällä ja talvella pilkkiminen ajan kuluksi. Oon jonkin aikaa myös käynyt salilla ja rakastan sisustaa kotia. Oon töissä palvelukotiavustajana mielenterveys- ja päihdekuntoutus kodissa. Kaveri suhteet on vähä kuihtunut luultavasti syystä että ei enää kiinnosta juhlia joka viikonloppu vaan kotona tehdään mieluummin hyvät ruuat ja käydä esim. keilaamassa tai sit yhtäkkiä lähtee johonkin tapahtumaan. Jutellaan esim snäpissä lisää😍

14.6.2024

pitkäkestoinen ystävyys haussa

Mies, 31 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei

Täällä kirjoittelee 31v mies seinäjoelta. Omaan hyvin laajan huumorintajun mutta yleensä se on synkkä ja kieroutunut. Ystävällinen, elämää nähnyt, vahva luonteinen ja tunteet omaava jalat maassa oleva suomalainen mies.

Toivottavasti et ole pinnallinen ihminen, kun nykypäivän kriteerejä ihmisen määritelmästä en täytä. Ajatusmaailmani on hyvin massasta poikkeava ja pidän asioista mistä muut eivät. Olen mm k-piikitön ja Venäjä myönteinen ja kinky (mieltymys eritteisiin).

HUOM!!! En hae parisuhdetta vaan ystävää. Vaikka sinkku olen, niin minun osaltani parisuhteet on nähty enkä sellaista halua. Vaikka pääosin ystävä hakusessa niin en pistä pahakseni jos syntyy esim fwb-läheisyys-tai kinkyilysuhde mutta tämä ei ole pääpointti.
Iälläsi ei ole mitään merkitystä

11.6.2024

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Oon hetki sitten muuttanut seinäjoelle ja kaipailisin (naispuolista) kaveria kaikennäköseen touhuamiseen!

Omia mielenkiinnonkohteita on mm. liikunta, kosmetiikka, sarjat ja elokuvat, matkustelu, sisustaminen ja lukeminen.

Luonteeltani oon kiltti ja empaattinen, isossa porukassa ujo mutta kahdestaan puhelias ja ainakin omasta mielestä hauska tapaus.

Haluaisin löytää saman henkisiä ystäviä, joiden kanssa nähdä, tehdä ja kokeilla vaikka jotain uutta.
Musta saa seuraa esimerkiksi kirppistelyyn, piknikille, illan viettoon, lautapeleihin, ajelulle, uimaan tai vaikka kauppareissulle.

4.6.2024

Etsin uusia ystäviä

Nainen, 22 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Hei olen 22 vuotias nuori nainen Etelä-Pohjanmaalta

Olen lunteeltani mukava ja rauhalinen ja symppis ihminen ja tykkään kuunella ihmisii jos niillä huolia tai murheita ja pyrin auttamaan parhaan mukaan muita miten osaan mutta puhuminen auttaa jos vaan siihen pystyy.

Ensin oon vähän hiljainen mut kyl sit ääntä piisaa kun pääsee eroon alku jännityksestä.

Olis kiva tutustua uusiin ihmisii ja olis kiva nähdäkin kun ei niitä kavereita oo kenen kaa lähtis vaiks kahville tai ulos muuten vaan.

Tykkään lävistyksistä ja myös tatuoineista molempia itseltäni löytyy tatskoi yli 30 kpl ja lävistyksii 10 kpl.

Ikä haarukka 18-24 olis kiva et joku ees tulis juttelemaan.

minulla on sekarotuinen koira joka on minulle todella rakas. Hän on 6v söpö kaveruus jos et tykkää koirista voit jättää viestin laitamatta

Muut somet snäp ja ig saa kysymällä tulkaa rohkeesti laitaa viestii.

Ilmoitus ei vanhene koskaan

23.5.2024

Heissuli vei!

Nainen, 18 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Heeiii! Mä oon Katri 18v ja mä just muutin Seinäjoelle noin kaks kuukautta sitten minkä takia mulla ei kavereita täällä olekaan xD Oon varattu komialle mies pojalle <3 XD

ETSIN NAIS PUOLISIA KAVEREITA, paras kamu ois aika jees ku ei sellasta oo :(

oon tosi hupsun höpsö ja haluisisin kivoja kavereita joittenkaan hengailla nyt kesällä ja sit tietenkin siitä etiäpäin.
Käytän paljon englantia sanavarastossani ku ei aina tuo suomenkieli onnaa, oon alunperin kotosin pietarsaaresta nii jos ruottis apua tarviit niin musta saa vaan puhekieltä irti XD sorge ;) XD

TYKKÄÄN VIDEOPELEISTÄ omistan peliläppärin ja voidaan vaikka pelata jotai pelei yhessä ja vaikka jutella discordissa.

TYKKÄÄN ELOKUVISTA JA SARJOISTA enimmäkseen vaan englanninkielisistä.

(en meikkaa, ei kosmetiikkaa nada, enkä käy salilla mutta lenkkeily ja vaikka juoksu kyllä voi onnistua halutessa, enkä lue kirjoja mutta elokuvia/sarjoja katson :), asun omillani että myös tyttöjen iltakin onnaa xD)

Jos etit hassua kaveria kenen kanssa voit höpsöillä ja nauraa, pistä viestiä! Snäppiä ja instaa voi pyytää ja sit kans discordii tietenkin, how else would we talk duuhh xD but I gotta warn you, voin olla välillä vähän liian childish niin jos et sellasta kaveria halua nii toivon että löydät paremman täältä jostain! Lycka Till!

Sivu
Takaisin ylös