Ilmoitukset alueelta Rauma (30 kpl)

 - 
 
2.9.2023

Uusia ystäviä!

Nainen, 26 vuotta, Rauma, Satakunta

Moikka!
Oon 26 vuotias nainen uutta ystävää/ystäviä vailla! 🤍
Harrastuksiin kuuluu pyöräily ja kaikenlainen luonnossa liikkuminen, tykkään myös neuloa, matkustella ja ihan vaan olla ja katsella sarjoja. Haluaisin käydä enemmän vaelluksilla ja muilla reissuilla, ja joku uusi urheiluharrastus kiinnostaa myös.
Saatan olla aluksi vähän varautunut, mutta pohjimmiltani oon aito ja välittävä tyyppi.

Olis ihanaa löytää ystävä jonka kanssa voi jutella, ihan vaan hengailla sekä kokea uusia seikkailuja. Laita viestiä niin tutustutaan😊

30.8.2023

60 v. naisella ystävän kokoinen aukko elämässä

Nainen, 60 vuotta, Rauma, Satakunta

Huomenna täytän 60 v. ja huomasin , että elämässäni on ystävän kokoinen aukko. Olen parisuhteessa, lapset ovat omillaan ja kaikki on hyvin, mutta kiva lähellä asuva naisystävä puuttuu.
Uuden ystäväni kanssa tykkäisin käydä kävelyllä, harrastaa erilaista liikuntaa, käydä teatterissa/leffassa, kaffetella, pelata lautapelejä, jutella, kokkailla yms. Tanssilava- tai baariseuraksi minusta ei ole, ainakaan ihan helposti.
Jos tuntuu, että sinulla on aukko samassa kohdassa, ota yhteyttä. Asun Raumalla.

5.7.2023

Kavereita haussa

Nainen, 19 vuotta, Rauma, Satakunta

Moikka!
Oon 19 v. just muuttamassa yliopiston takia Raumalle. En sieltä tunne ketään joten olisi mahtavaa tutustua johonkuhun kenenkä kanssa voisi viettää aikaa.
Tykkään animesta, mangasta, peleistä, kirppistelystä ja muutenkin ihan vaan sarjojen kattomisesta. Harrastan cosplayta ja kerään figuureja sekä muuta sälää.
En käytä alkoholia ollenkaan joten baariseuraksi musta ei oo.
Etin suunnillen oman ikäsiä kavereita, sukupuolella ei niinkään väliä.

7.6.2023

kavereita ja ystäviä etsinnässä

Nainen, 22 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi!

Olen 22-vuotias nainen satakunnan alueelta. Hieman ujo aluksi, mutta paremmin tutustuessa kunnon papupata😅 Etsinnässä olisi kavereita 20v-25v joiden kanssa voisi esim. käydä kaupoilla, kahvilla, viihteellä tai ihan vaan jutella😁

Oon huumorintajuinen, kiltti ja kuuntelevainen.
Tykkään kissoista, tanssimisesta, bilettämisestä, musiikista ja kivistä😂

Kihloissa joten etsinnässä vain kavereita☺️
Laita viestiä ihmeessä jos kiinnostaa😁

12.5.2023

Metsien nainen

Nainen, 40 vuotta, Rauma, Satakunta

Kaipaa ihmistovereita. Ei ole väliä Oletko nainen vai mies, kunhan olet rehellinen, aito ja ihmiseksi hyvä. Elän simppeliä ja luonnonläheistä elämää, viihdyn omissa oloissani mutta kiva ois löytää kaveri joka olis yhtä mutkatonta seuraa 🤔
kovasti en dokaile mutta pari olutta otan silloin tällöin, ja rauhanpiippua poltan myös toisinaan kun haluan heittäytyä musiikkiin tai muuhun luovaan. Tykkään elää irl, olla ulkona ja projekteja on monenlaista, kesken kaikki totta kai. Olen innokas tutustumaan hyviin ja aitoihin ihmisiin, joiden mielenkiinnon kohteet Eivät rajoitu pinnallisiin kliseisiin. Lisäisin tähän myös että olen hellvetin hyvä tyyppi, vaikka itse sanonkin. Oisit sinäkin. :)

18.4.2023

Etsintäkuuluutus vaimo hakusessa

Mies, 33 vuotta, Rauma, Satakunta

Täällä ois 33v mies vailla sitä oikeaa naista elämään
Tykkään olen eläin ja lapsi rakas ihminen
Iisäksi löytyy 2 kpl muksuja
Tykkään kalastaa käydä kävelemässä
pyöräilemässä ja seuraan jääkiekko
Toivoisin sinulta samoja asioita
Ikää sinulla saisi olla 29-45
Mieluiten satakunta tai varsinais suomesta voit olla muualtakin
Jos kiinnostut nainen ota ihmeessä yhteyttä
T. Nalle karhu raumalta kik nikke1989 ja snäp nikkee896

15.4.2023

Moikka!

Mies, 18 vuotta, Rauma, Satakunta

Olen tämmöinen raumalainen, joka etsii uusia kavereita. Olen 18 vuotias (täytän syyskuussa kuitenkin 19v) iällä ei ole väliä taikka paikkakunnalla mut olis hyvä et pääsis kuitenkin liikkuu.

22.1.2023

30v nainen Raumalta etsii (nais)kaveria iältään noin 25-35v

Nainen, 30 vuotta, Rauma, Satakunta

Hei, olisi kiva löytää uusi kaveri täältä Raumalta jossa olen asunut nyt 2v.
Ennestään on pari hyvää kaveria, mutta olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja ehkä löytää uusi luottoystävä jonka kanssa satunnaisesti nähdä.

Asun avopuolisoni kanssa yhdessä, meillä ei ole lapsia - ei väliä onko sinulla. Meillä on pari kissaa, joten toivottavasti et ole allerginen. Teen kaksivuorotyötä ja meillä ei ole autoa, joten emme ehkä joka viikko voi nähdä, mutta viestitellä voi vaikka päivittäin :)

Olen ollut täällä aiemmin, mutta ystävystyminen on ehkäpä katkennut siihen, että toinen osapuoli ei ole ollut aloitteellinen keskustelussa..ja jos et useamman viikon jälkeen halua lähettää kuvaasi tai kertoa edes sukunimeäsi, älä vastaa tähän ilmoitukseen kiitos. Ei ole kiva paljastaa asioita itsestään jos toinen ei ole avoin, täällä netissä voi esittää mitä vaan..

No, olen siis 30v nainen joka viettää ihan liikaa aikaa puhelimella/koneella lukien uutisia ja katsellen sarjoja ja Tiktokkeja.
Tykkään matkustelusta, valokuvauksesta ja pienistä askarteluista. Vapaapäivisin tykkään käydä uusissa paikoissa, kirppiksillä ja joskus museoissakin. Seuraan maailmanmenoa ja hieman politiikkaa ja joskus tykkään keskustella ko asioista. Samankaltaista musiikkimakua emme todennäköisesti jaa ja se ei minua haittaa, mutta räppiä ja heviä en jaksa kuunnella :DD

Ota yhteyttä jos siltä tuntuu.

15.1.2023

Lenkkiseuraa

Nainen, 26 vuotta, Rauma, Satakunta

Moikka. Olen 26-vuotias nainen. Pidän mm. koirista, käsitöistä ja lenkkeilystä, sekä sulkapallosta. Asun Raumalla ja etsin naispuoleisia kavereita lenkkiseuraksi ja miksei sulkapalloon pelikaveriksi. Tykkään myös käydä kahvilla. Käyn myös Turussa säännöllisesti, eli myös sielläpäin on mahdollista lenkkeillä/ tutustua. Aluksi tutustumisen voi aloittaa viesteillä eli laita rohkeasti viestiä ja sovitaan sitten parempi paikka jatkaa keskustelu (wappi, snappi tms.)

27.10.2022

20-vuotias Raumalainen etsii ystäviä

Nainen, 20 vuotta, Rauma, Satakunta

Olen 20-vuotias nainen joka on asunut Raumalla vähän yli vuoden. Olen huumorintajuinen, hauskaksikin on kutsuttu, mustalla huumorilla varusteltu (toivon myös, että sinä ymmärrät mustaa huumoria ) sekä menevä ja puhelias. Pidän paljon eläimistä ja minulla ja minun kumppanillani onkin kolme karvaista lapsosta( kissaa)! Etsin seuraa esim. Lenkille, baareihin, pelailuun, jutusteluun ja miksei vaikka Tee-hetkellekin!😂 Olen aika yllätyshullu sekä kauhea pälpättäjä, kunhan vain ensi ujous saadaan pois. Toivon, että sinäkin olet puhelias ja räväkkä persoona sekä pystyt vittuilla ja ottaa vittuilua vastaan😎 Ei tosikoille! Voit ottaa yhteyttä minuun snäpissä: subersuus666 taikka instagramissa: susannapekkaneen ja voin kertoa itsestäni lisää :) olisi myös kiva jos olisit 18-28 vuotias!

1.8.2022

Kirjekamuja?

Nainen, 22 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi!

Oon 22-vuotias opiskelija/yrittäjä. Asun mun poikaystävän kanssa Raumalla ja meidän seurana asuu myös kaksi ihanaa kisua!

Mun harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tällä hetkellä laulaminen/musiikki, taide ja sen tekeminen, käsityöt ja kaiken näköset vaihtelevat projektit. Rakastan kattoo leffoja ja sarjoja. Tykkään myös kokeilla aina uusia asioita ja harrastukseni vaihtuvatkin aika usein tästä syystä, heh..

Haluaisin kokeilla sellasta kirjeenvaihtoa, jossa päiväkirjaan/vihkoon kirjoitetaan aina vuorollaan muutama sivullinen tekstiä plus mahd. kuviakin ja lähetetään takaisin, olisko kukaan kiinnostunut sellaisesta?

Myös ihan perinteinenkin kirjeenvaihto tietenkin onnistuu! :)

Jos tää yhtään kiinnostais niin laitathan pian viestiä! 🤎

Ps. Ilmoitus ei vanhene! ☺️

16.7.2022

Etsitään ystävää/ystäviä

Nainen, 23 vuotta, Rauma, Satakunta

Moikka!

Täällä kirjottelee 23-vuotias raumalainen, joka etsii uusia tuttavuuksia, joista voisi syventyä pidempiaikaisempiakin ystävyyssuhteita. Opiskelut veivät minut ensin muualle, mutta palasin lopulta takaisin Raumalle kotikunnilleni, kun etähommat yleistyivät.

Aluksi minusta voi isoissa porukoissa saada hieman hiljaisen ja ujohkon kuvan, mutta ajan myötä ja kemioiden kohdatessa riittää minullakin pölpötettävää. Vaikutus hiljaisuudestani voi tulla siitä, että kuuntelen mielummin ensin muiden asioita kuin puhun itsestäni.

Asustelen Raumalla avopuolisoni kanssa, joten olisi mukavaa, jos tästä lähistöltä löytyisi joku juttu- tai lenkkikaveri. Pahaksi en pistä myöskään kahvilla käymistä! Pakko ei ole ihan lähistöltä olla, sillä puhelimen välityksellä voi myös pitää yhteyttä. Olisi kuitenkin mukavaa, jos silloin tällöin ehdittäisiin näkemään.

Erityisesti urheilu ja liikkuminen ylipäätään (kävely, pyöräily, frisbeegolf jne.) vievät minut mukanaan. Vastapainona tykkään leipoa ja kokata testaillen uusia reseptejä. Osaan myös ottaa rennosti ja olla vaan - ilman sen suurempia suunnitelmia!

Iälläsi ei sinänsä ole väliä, kunhan jutut menee yhteen ja puhuttavaa riittää. Ehkä jonkinlaisena ikähaarukkana voisi silti pitää 20-30v.

15.6.2022

moi!

Mies, 31 vuotta, Rauma, Satakunta

Moi olen 31-vuotias mies joka on muuttanut takaisin kotipaikkakunnalleen ja vanhat kaverit ovat kadonneet jonnekin :(
Tykkään liikkua luonnossa, katsella elokuvia, keskustella eri aiheista ja pyöräillä.Olen raitis ja luotettava, rehellinen kaveri ja toivon sinulta samoja ominaisuuksia. iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä ota yhteyttä niin tutustutaan :)

Sivu
Takaisin ylös