Ilmoitukset alueelta Raasepori (11 kpl)

 - 
 
29.3.2024

Moikka :)

Nainen, 28 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Oon tovi sitten muuttanut Raaseporiin maalle kumppanin ja koirun kanssa, ja nyt olis kovasti halua löytää kavereita täältä päin. Oon 28v. ja monenlainen tekeminen kiinnostaa, kuten kahvittelu, museot, kirppisten kiertely, kävely, kokkailu yms. Samalla olis mahtavaa saada myös meidän muita koiria rakastavalle koiralle (leikattu uros) leikkikavereita.

Saa laittaa viestiä ja katsotaan joskos keksittäis jotain :)

3.5.2023

Moikka!

Nainen, 28 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Hejsan, finlandssvensk Raseborgare här hej som söker vänner då de är bristvara från tidigare.
Jos puhut suomi sitten tykkään sinä parempi! 🙃Jag vill jäkligt gärna öva på min finska!

Jag är mitt i planeringen av mitt bröllop så det är ingen vits att försöka ragga.

Jag bor på landet med två hundar, två katter och en söt men ack så jobbig karl 😝.

Jag rör mej allt mellan raseborgs och lojo så bry er inte då hårt om gränserna.

Hör gärna av er!

30.4.2023

Hessulivei!

Mies, 63 vuotta, Raasepori, Uusimaa

sillesti vaan,että olisi tarvetta,iskeä jutunjuurta,vaikka kissanpoikasista! ilmoista,sukankutomisista,sinulle tärkeistä asioista,minulle tärkeistä asioista,jne,,, olen 63 asun ihan omassakotona,ja täällä olisi tilaa sullekkin! ja vaikka pienelle kissanpoikaselle,,Timppa

24.3.2023

Uusia kavereita Uudeltamaalta? 😊

Nainen, 21 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Moikka 😊

Täällä 21-vuotias nuori nainen Raaseporin alueelta. Etsin täältä uusia kavereita, tällä hetkellä ei ole samanhenkisiä ihmisiä elämässä ja monet ystävistä muuttaneet myös kauemmas eri puolille Suomea asustelemaan.


Oon hieman sellainen “ambivertti” luonteeltani, ehkä aluksi hieman ujon puoleinen mutta kun tutustun uuteen ihmiseen oon avoin ja sosiaalinen. Oon tosi rento tyyppi ja mun kanssa voi keskustella ihan mistä vaan. Musta löytyy myös ns. “asia-aiheinen” puoli ja oonkin kiinnostunut myös mm. yhteiskunnallisista aiheista ja sijoittamisesta.

Musta saa seuraa melko matalalla kynnyksellä eri aktiviteetteihin, tykkään käydä kävelemässä, kahviloissa, kirppiskierroksilla. Tykkään tehdä kaikkee rentoo kuten illanvietot, ruoanlaitto ja leffojen katselu. Liikkuminen on mulle lähellä sydäntä ja saatkin mut mukaan salille, pelailemaan vaikka tennistä tai sulkkista tai patikoimaan luontoon.

Silloin tällöin pelailen myös pc:llä, cs, valorant.. Oon melko “kaikkiruokainen”, välillä myös jtn sekalaisia minipelejä. Jäänyt vaan melko vähäiselle tuo pelaaminen arkikiireiden takia. Ois myös aika hauska sattuma jos sattumalta kuuntelet edm / hardstyle musiikkii, varsinkaan kun jälkimmäinen ei ole mikään “valtavirta musiikkiskene” ja siitä niin valtavasti tykkään..

Tykkään myös tosi paljon matkustella, joten musta saa seuraa myös ulkomaanreissuille :)

Sun sukupuolella ei oo väliä, etsin ehkä enemmän samanikäisiä kavereita eli jos oot 19-25-vuotias ja koet että meillä olis edes vähän jotain yhteistä niin laita täällä matalalla kynnyksellä viestiä (mielellään täällä!) 🙂 ps. en etsi parisuhdetta tällä hetkellä, eli kavereita vaan!

Ilmoitus ei vanhene, aina voi ottaa yhteyttä 🤟

23.2.2023

Äiti kaveri kakusessa

Nainen, 30 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä! Olisi kiva löytää joku kenen kanssa vaikka voisi mennä ulos kävelee vaunuien kanssa tai vaikka kahville.tykkään myös käydä kirpputorilla! Olen äiti 4,5 kk tytölle. 30 vuotta ja äidin kieli on ruotsi! Olen aina alussa ujo mutta sitten kuin tutustuu ujous häviää! Toivoisin löytävän naispuolisen ystävän! :)
Laita rohkeasti viestiä!🌸

8.11.2022

Looking for friends for life

Mies, 36 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Hei, Well the purpose for the post is same as of others,:) . I'm, Bikram, 86 born, mies, from Raasepori. Living, studied and working here in re in uusimaa region. Working as a researcher. Love sports (lentopallo, sulkapallo), adventures (amateur paraglider), hiking, nature, love animals, ecstatic dances, trance music, traveling, etc. Would love if somebody could teach me drums :) As an alien 👽, I could use good friends in my life, and why not go for sometimes casual drinks and be a kid again after drinks or trance concerts or board games streak, or be in sauna :)

5.7.2020

Tammisaari

Nainen, 31 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Hei muutin juuri taaperoni kanssa Tammisaareen ja etsin uusia tuttavuuksia täältä läheltä, koska en tunne ketään. Iällä ja sukupuolella ei ole väliä. :)

22.5.2020

Moikka

Nainen, 50 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Olen 50v.mies Raaseporista ja kaveria/ystävää lenkille,kahville,viestittelyyn ja mitä ikinä keksitäänkään,noin 43-55v.naisesta Raaseporin seudulta,toki viestittely myös muualta on ok☺️

28.2.2020

Ystävät hukassa

Nainen, 41 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Moi

Kaikkien monien muuttojen jälkeen heräsin huomaamaan, että kaikki ystäväni ovat jääneet kauas. Nyt onkin korkea aika löytää oikeita ystäviä seuraksi konsertteihin, illanviettoon, leffaan, salille, kahville, ihan mihin vain. Asuinpaikallahan ei ole väliä, mutta kyllähän se helpottaa, jos ystävät asuisivat edes suunnilleen lähistöllä. Olisi kiva ihan vain vaikka kahvitella ja höpöttää niitä näitä, parantaa maailmaa ehkä silloin tällöin.

Itse olen 41v, uusioperheellinen. Omat 2 koululaista pyörii nurkissa ja miehen 3 lasta jollainlailla. Omaan hieman kieroutuneen huumorintajun, joten tosikko ei välttämättä pysy kyydissä. Musiikinmaku heittelee laidasta laitaan aina suomi-iskelmästä heviin, riippuen mielialasta. Moottoripyöräkortti olisi tarkoitus olla tänä kesänä taskussa, joten siihenkin kyllä seura kelpaisi.

Pistä viestiä ja katsotaan mitä kaikkea voitais keksiä.

17.12.2019

Etsin emailinvaihtokavereita

Mies, 47 vuotta, Raasepori, Uusimaa

Futuristi Karjaalta tahtoisi monta kaveria, joille lähettää emailia. Minun kanssa voi viestittää taloudesta, matkakohteista ja pitkävedon pelaamisesta. Olen 47 vuotias ja nainen hakusessa, jos eräs kaunokainen onkin jo naimisissa. Seuraan mielelläni jääkiekkoa ja jalkapalloa sekä pelaan mielellään biljardia. Myös triathlon kiinnostaa, kun ensiksi juoksee, sitten fillaroi ja sen jälkeen pulahtaa järveen huuhtomaan hiet, eli väärinpäin. Juon alkoholia kohtuullisesti ja olen savuton. Uskalla rohkeasti vain ottaa yhteyttä, itse en kiroile, enkä lausu alatyylin sanoja, koska olen lääkäriperheen lapsukainen.Pääharrastus on kahden eri päiväkirjan kirjoittamista Googlen blogspot palvelussa.

Takaisin ylös