Ilmoitukset alueelta Porvoo (40 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Haluaisin kavereita, koska en halua olla kokoajan yksin.

Mies, 19 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Moi. Olen 19-vuotias poika. Haluaisin tutustua noin 17-21 vuotiaisiin nuoriin, koska olen yksinäinen. Olen luonteeltani rauhallinen ja ujo, mutta hyvässä seurassa ujous katoaa ajan kanssa. Olen enemmän introvertti ja en viihdy kovin isoissa porukoissa. Viihdyn parhaiten kahdenkeskisessä seurassa ja mulle kavereiden laatu on merkityksellisempää kuin määrä. Löytyiskö täältä muita samanhenkisiä ihmisiä. Asun Porvoossa. En halua nettikavereita! Ota rohkeasti yhteyttä. Ilmoitus ei vanhene!

17.9.2023

Uusia kavereita!

Nainen, 23 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Moi!
Ois kiva löytää uusia kavereita joiden kanssa viettää aikaa!
Haluisin ystävän, jonka kanssa touhottaa erilaisia asioita, kuten kierrellä kirppiksii, käydä syömässä, juoruta elämästä 🔥 Mut jonka kanssa voi myös vaan chillata ja olla rennosti. Oon työssäkäyvä, lapseton, naimisissa ja meillä on lemmikkejä. Oon tosi rento enkä ota elämästä ihan liikaa stressiä, mutta osaan myös keskustella syvällisesti ja vakavista jutuista.

19.7.2023

Juttukaveria?

Nainen, 35 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Rauhallinen, iloinen, huumorintajuinen perheellinen nainen täällä kirjoittelee..Kaipailisin juttukaveria! 🙂 Huomaan olevani usein kuuntelijan roolissa, olen helposti lähestyttävä ja hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleva. Viihdyn kuitenkin parhaiten itsevarmojen, leppoisan huumorin, positiivisten ihmisten seurassa.

En tiedä löytääkö täältä hevospuolen ihmisiä tai miksei myös lajista kiinnostuneita, tai joku joka nyt kiinnostui tekstin perusteella 😄 Ravihevoset kuuluu tiiviisti arkeen ja samanhenkisen ihmisen kanssa olisi mukava vaihdella kuulumisia, tai vaikka tavata 🙂

4.7.2023

Uusia kavereita vailla Porvoossa

Nainen, 28 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Etsin uusia kavereita mieluiten täältä Porvoosta tai lähialueilta, sillä kaikki nykyiset kaverit asuvat kaukana ympäri Suomea. Mun harrastuksia / kiinnostuksenkohteita on mm. tanssi, valokuvaus, jooga, meditoiminen, treenaaminen, piirtäminen, marjastus, kasvit, eläimet, uiminen, puutarhanhoito, lukeminen, tiede, podcastit, retkeily, terveelliset elämäntavat, kasvisruuanlaitto, käsityöt, sisustaminen, remppaaminen, jne. Olisi kivaa jos olisit myös kiinnostunut jostain näistä mutta ei välttämätöntä. Etsin vain naispuolisia kavereita.

20.6.2023

Moi!

Nainen, 36 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Olen 36-vuotias nainen. Muutin aikoinaan Porvooseen opiskelemaan, ja valmistumisen jälkeen koulukaverit on kaikki pikkuhiljaa muuttaneet takaisin kotikaupunkeihinsa tai muualle Suomeen. En tunne täältä ihan hirveesti ihmisiä, joten olis kiva tutustua täällä asuviin naisiin joiden kanssa vois käydä kahvilla, yksillä, syömässä, kävelyllä, paikallisissa tapahtumissa yms...tai ihan vaan hengailla :D

En halua laittaa mitään kriteerejä iän tai kiinnostusten suhteen (sen näkee sitten tavatessa onko meillä mitään puhuttavaa :)), mutta itse tykkään mm. matkustamisesta, ulkoilusta, eläimistä, valokuvauksesta, aurinkoisista kesäpäivistä...kotona ollessa käytän aikani useimmiten lukemiseen, elokuvien ja sarjojen katsomiseen ja kirjeiden kirjoittamiseen.

Jos yhtään tuntuu siltä että kiinnostais tutustua niin ota yhteyttä, sovitaan vaikka kahvitreffit :)

29.5.2023

ystävä

Nainen, 34 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Moikka,
täällä huhuilee kohta 34- vuotias nainen, joka kaipaisi ystäviä Porvoon Seudulta. Olemme asettuneet tänne miheni kanssa ja arki rullaa mukavasti, mutta ystäviä arkiseen puurtamisen tasapainoiluun kaipailisin. Olen 34- vuotias opettaja joka nauttii maalaamisesta ja kaupunkikävelyistä. Tykkään kahvihetkistä mukavan keskustelun kera tai vaikka näyttelyssä tai leffassa käymisestä taikka kävelylenkistä luonnossa, jossa pongallaan kauniita kasveja. En ole se sporttisin immeinen, mutta uskoisin, että osaan tarjota mielenkiintoista kahvi seueraa ja miksi vaikka ei lenkkiseuraakin, jos vauti ei ole se priority :D olisi kiva tutustua ihmisiin porvoosta ja saada uusia tuttavuuksia, seuraa teatteriin, lasilisille, terassille, lenkille, kahville:) Rennoin mielin, rennossa seurassa, mukavaa keskustelua toivoen : Laura

5.5.2023

Kavereita haussa

Nainen, 24 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Hei. Olen Porvoossa asuva äiti pojalle. Asun miehen ja koiran kanssa. Mies tekee vuoroviikoin pitkiä vuoroja joten päivät käyvät välillä pitkäksi.
Etsin siis ystäviä kenelle jutella ja ehkä jopa käydä kahvilla/kirpparilla etc.
Kotosalla tykkään leipoa, käydä koiran kanssa ulkona, kuunnella musiikkia ja satunnaisesti pelata xboxilla. Olen pelannut salibandya 16 vuotta
Tulen toimeen kaikkien kanssa ja olisi hyvä jos juteltavaa löytyy luonnostaan.
Laita ihmeessä viestiä vaikka snäpissä: emyzi tai kik emyzii_ siellä minuun saa yhteyttä parhaiten
Man får också gärna tala svenska med mig 🫶🏼

3.5.2023

Ystävä haussa❤️

Nainen, 40 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Oletko sinä uusi ystäväni?🥰

Haen naispuolista ystävää jakamaan arjen iloja ja ihmeitä lenkkipolulle tai kahvikupin ääreen. Lähden myös mielelläni konsertteihin, elokuviin, museoihin tms. Musiikki, liikunta, luonto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat sydäntäni lähellä. Olen luotettava ja hyvä kuuntelija. Saatan tutustua hitaasti, mutta olen lojaali ja hyvä ystävä.

Olen naimisissa ja kahden koululaisen äiti. Lasten kasvaessa vapaa-aikaa on enemmän arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Iälläsi tai perhe/parisuhdestatuksella ei ole väliä jos vain yhteinen sävel löytyy. Toivoisin sinun asuvan Porvoossa tai lähiseuduilla, jotta yhteydenpito olisi vaivatonta.

Kuulenhan sinusta?

16.4.2023

Naispuolinen kaveri/ystävä etsinnässä

Nainen, 62 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Hei,Olen 62-vuotias yksinelävä naishenkilö Porvoosta.Olen reipas ja liikunnallinen asioista/ilmiöistä kiinnostunut.Pidän lukemisesta,elokuvista ja ulkoilusta kävellen ja pyöräillen.Olisi mukava saada lenkki, höpöttely ja kahvittelu seuraa.Iällä ei ole merkitystä jos arvot ja elämänasenne ovat kohdillaan ja muutoin tilanteet sopivat yhteen.Lapsia minulla on ja pari lastenlasta ilahduttaa myös elämääni.

14.4.2023

Seuraa kahville/liikkumaan

Nainen, 47 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Hei! Etsin uusia tuttavuuksia, joiden kanssa voisi käydä iltaisin kävelyllä, kahvilla tai keikalla. Sulkikseen olisi kiva saada pelikaveri, ja uimahallissa käyn säännöllisesti. Käyn paljon kävelyillä ja pyöräilemässä ja liikun mielelläni luonnossa vaikka eväiden kanssa.

Olen avoin ja ystävällinen, ja tykkään puhua syvällisiä, mutta nautin myös höpöttelystä ja elämän yleisestä ihmettelystä. Olen kiinnostunut luonnosta, kulttuurista, historiasta ja psykologiasta, muiden muassa. Tykkään hyvästä ruuasta, tanssimisesta ja musiikista, ulkoilusta ja hyvästä seurasta. Haaveilen myös vähän isommasta porukasta, jonka kanssa voisi tehdä yhdessä ruokaa ja istua iltaa. Itse olen lapseton, joten töiden jälkeen on usein aikaa. Ensisijaisesti hakualue on Porvoo, jotta olisi helpompi tavata vaikka arki-iltoinakin, mutta käyn paljon myös Helsingissä/ pääkaupunkiseudulla viikonloppuisin ja mahdollisesti muutankin sinne myöhemmin.

Toivon että olet avoin ja uusista ihmisistä kiinnostunut. Ota yhteyttä ja tutustutaan aluksi vaikka viestitse 😊

5.3.2023

Ystäviä Porvoosta

Nainen, 18 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Moi! Olen 18-vuotias nainen Porvoosta ja etsin naispuolista juttukaveria. Olen kiinnostunut arkkitehtuurista ja pidän kovasti maalaamisesta. Sen lisäksi tykkään käydä salilla ja lasketella. Laskettelen suksilla, mutta viimeaikoina olan kiinnostunut myös lautailusta. Uusien harrastusten ja lajien kokeileminen kiinnostaa.

Etsin siis seuraa uusien harrastusten kokeiluun, kahvitteluun ja muuten vain jutusteluun.

Jos omaat samoja kiinnostuksen kohteita, olisin iloinen jos ottaisit yhteyttä. Iällä ei minulle niinkään ole väliä, kunhan olet ystävällinen ja avoin. :)

24.2.2023

Moicca

Nainen, 54 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Haetaan seuraa esimerkiksi geokätköilyyn, olisi hyvä jos sinullakin olisi auto niin voisi jakaa bensakuluja.
Minulla on välillä koiria mukana kun lähden geokätköilee.
Olen sosiaalinen, itsenäinen nainen. Lapset jo aikuisia sinkku elämään lisää ystäviä olisi kiva saada.
Lähden mielelläni leffaan, lenkille kävelemään, kahvittelemaan.
Hakusessa miehiä tai naisia ystäväksi. Mies ystävän kanssa voi tietysti tulla enemmänkin kuin pelkkä ystävä.
Myös asuntovaunu retkille olisi kiva saada seuraa.

11.12.2022

Moi!

Mies, 27 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Täällä 27v mies toivoisi löytävänsä Porvoosta seuraa esimerkiksi urheiluun tai kesäisin retkeilyyn. Olen avoin myös kaikkeen muuhunkin tekemiseen, mutta nuo edellä mainitut ovat sellaisia mitä itse tulee melko paljon tehtyä. Olen melko rauhallinen ja mukava kaveri, mutta elämäni suurin murhe on se että sosiaalinen elämä tällä hetkellä niin kuollutta ellei lasketa kumppania tai työkavereita , ja siihen olisi erittäin mukava saada muutosta 😊
Tykkään harrastella vähän kaikkenlaista, tällä hetkellä säännöllisesti tulee käytyä uimassa, juoksemassa ja kuntosalilla mutta olisi myös kiva kokeilla tai aloittaa vaikka jokin uusi harrastus. Toivoisin erityisesti , että löytyisi seuraa ihan täältä Porvoosta , jotta voisi spontaanistikkin lähteä yhdessä jotain tekemää 😊

14.10.2022

Äitikaveri tai ystäväperhe haussa :)

Nainen, 31 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Heippa!

Olen 31-vuotias kahden pojan (4v ja 5v) äiti Porvoosta. Hiljattaen olen ruvennut kaipaamaan sellaista sydänystävää, joka olisi samassa elämäntilanteessa, kenen kanssa olisi mukava viettää aikaa kaksin, lasten kanssa tai kenties jopa saisi ystäväperheen. Sellaisen jonka kanssa voisi viettää vaikka juhannusta lapsiystävällisesti mökillä tms. :)

Mieheni kanssa ollaan molemmat rakennusalalla päivätöissä. Meidän pojat on aktiivisia (ehkä jopa riehakkaita :D), liikunnallisia ja sosiaalisia tapauksia. Perheenä tykätään käydä uimassa, pyöräilemässä, koiran kanssa metsässä samoilemassa, laskettelemassa ja vaikka Hoplopissa riehumassa. Tykätään myös makoilla perjantai iltaisin sohvalla syömässä pizzaa ja katsoa leffaa Netflixistä.

Itse tykkään käyttää vapaa-aikaani eniten ompelemalla ja yritän aina vähän kuntoilla ja harrastan uintia. Lenkkikaveri vaan puuttuu. Tykkään myös valokuvata. Ystävän kanssa tykkäisin käydä vaikka pakohuoneessa, kahvilla, joskus kaljalla (mutta bilehile en ole enkä baareihin kaipaa), lenkillä, salilla tai yhdessä lasten kanssa vaikka puistossa. Mä oon ehkä vähä tulinen luonteeltani mutta oon avoin, tykkään kuunnella ja tykkään jutella ihan kaikesta mitä mieleen tulee. :D Mies tykkää pelata tietokoneella tai rakentelee meidän kotia. Hän on super positiivinen ja iloinen tyyppi.

Nuorempana on tullut matkusteltua jonkun verran ulkomailla. Lasten kanssa käyty kerran ulkomailla ennen koronaa. Olisi kiva kun saisi joskus jollekin reissulle (kotimaahan tai ulkomaille) toisen perheen mukaan niin olisi lapsille ja aikuisille muutakin seuraa ku oma porukka. :)

Jos tuntuu että etsit samaa niin pistä viestiä :) Olisi kiva jos ystävä/ystäviä tai ystäväperhe löytyisi läheltä ja löytyisi vaikka joskus extempore seuraa mukaan korkeasaareen tai vaikka leikkipuistoon tai syömään yhdessä tai ihan vaan viettää rauhallista koti-iltaa yhdessä. Mutta ei ole mahdoton ajatus myöskään jos asuis vähä kauempana.

31.8.2022

Hello!

Nainen, 26 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Täällä 26 - vuotias goottityylinen nainen, joka etsii uusia ystäviä ja kavereita.
Olisi mukava saada hauskaa/syvällistä/taiteellista/monipuolista seuraa ja mennä vaikkapa konsertteihin, matkoille, luontoon, pyöriä
Helsingissä, lähteä kahville ja monia muita asioita...
Minusta juuri tärkeää olisi tehdä asioita yhdessä ja jos synkkaa hyvin niin tietysti olisi kiinnostavaa keskustella kaikenlaisista asioista.

Olen luonteeltaani mm. syvällinen, luova, spontaani ja muut huomioon ottava sekä tykkään myös kirjoittaa, laulaa ja maalata.

Jos tekstini innosti, tai koet että meillä on jotain yhteistä ota ihmeessä yhteyttä. :)

15.8.2022

Moikka!

Nainen, 37 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Etsin naispuolista ystävää tai miksei useampaakin itäiseltä Uudeltamaalta. Asun itse Pornaisissa ja teen sairaanhoitajana töitä Porvoossa (kolmivuorotyö). Mulla ei ole lapsia, eläimiä löytyy.
Olis kiva löytää ystäviä kaikenlaiseen tekemiseen, erityisesti retkeilyyn/vaeltamiseen, muuhun ulkoiluun ja vaikka kuntosalille, siellä on tylsää käydä yksin. Vielähän tässä ehtis vaikka sienimetsäänkin 😊 baariinkin mut saa houkuteltua, mutta enemmän tykkään viettää iltaa kotona vaikka grillaillen ja saunoen. Olisi upeaa löytää ystävä, jonka kanssa voisi tehdä ja jakaa asioita laidasta laitaan.
Oon empaattinen ja mielestäni hyvä ystävä sekä aina avoin ja oma itseni. En viihdy kovin suurissa porukoissa tai ihmisjoukossa, mutta en ole sosiaalisesti mitenkään estynyt 😄 tykkään maalaiselämästä, eläimistä ja luonnosta.
Huom! Etsin vain ystävää, romanttisessa mielessä en täällä ole. Muita rajoitteita (esim. ikä) ei ole 😊

17.7.2022

Moi🤗

Nainen, 39 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Ajattelin, että nyt tuntuu siltä, että haluaisin tutustua uusiin ihmisiin. Olen hyvin empaattinen ihminen, joka viihtyy hyvin kaikenlaisten ihmisten kanssa. Asun Porvoossa, mutta olen välillä PK seudulla. Käyn päivittäin töissä ja elokuussa aloitan myös työn ohella uuden korkeakoulun. Latinalainen musiikki ja kulttuuri on todella lähellä mun sydäntäni. Matkustaminen on yksi asiasta, joka tekee minut todella onnelliseksi. Meditointi ja oman elämän tarkoitus ja laatu ovat aina olleet mun elämässä. Kävelen ja pyöräillen paljon. Jos olisi kuntosali kaveri uskon, että pystyisin viihtymään sinnekin. Minulla on 2 lasta ja mielestäni osan hyvin tasapainottaa kaikki asiat yhteen. Tykkään naureskella, koska minulla on iloinen luonne, mutta voimme keskustella mistä vaan.
Olisi hyvä jos saisin uudet kaverit iältään 27-47 V, sukupuolesta ei oo väliä. Oikein mukavaa päivää kaikille 👍

28.5.2022

Moikka!

Nainen, 38 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Olen 38-vuotias nainen ja minulla on yksi 7 vuotias poika. Olis kiva saada uusia ystäviä😊. Minulla on kavereita, mutta koska en ole täältä alunperin lähtöisin, niin moni mun ystävistä asustelevat muualla. Minulla on ystäviä porvoossakin, mutta kaikki ovat perheellisiä, eivätkä oikein koskaan pääse lähtemään kahville tai yksille yms. Olisi kiva löytää lisää naisfrendejä, joiden kanssa voisi tehdä asioita tai ihan vaan hengailla😊. Mennään kahville, syömään, terdelle tai lenkille yms. Olen urheilullinen, nuorekas, sosiaalinen ja aika menevä sorttia. Och samma på svenska.

Jos kiinnostaisi tutustua, niin ota rohkeasti yhteyttä. 😊

1.3.2022

Uusia kavereita etsimässä ☺️

Nainen, 26 vuotta, Porvoo, Uusimaa

Moikka,

Olen 26-vuotias positiivinen ja aktiivinen nainen. Olen juuri valmistumassa opinnoistani ja siirtymässä työelämään! Vietän suurimman osan viikostani Porvoossa ja en tunne seudulta vielä ketään, joten uudet tuttavuudet ovat enemmänkin kuin tervetulleita! ✨

Etsin pääasiassa uusia naispuoleisia kavereita, ikähaarukaltaan noin 23-36 vuotiaita. Elän myös onnellisesti parisuhteessa, joten en ole etsimässä täältä romanttista seuraa!

Vapaa-ajallani tykkään lukea, neuloa, ulkoilla, katsoa sarjoja ja harrastaa kaikenlaista liikuntaa. Itseni kehittäminen sekä kuntosalilla painojen kanssa kolistelu ovat lähellä sydäntäni. Etsin kavereita uusiin aktiviteetteihin, kahvitteluun tai pelkkään jutusteluun! Minusta ei saa kaveria baariin. ☺️

Jos kolahti laita viestiä, niin treffataan vaikka kahvin merkeissä! 🤗

Sivu
Takaisin ylös