Ilmoitukset alueelta Pohjanmaa (48 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kaveri tai ystävä

Nainen, 25 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Kiinnostaisiko sinua jutella elämästä, ihmisistä tai mistä vain? Tykkään tutkiskella erilaisia ilmiöitä, ihmissuhteita ja elämää. Sielultani olen puoliksi tyttö ja puoliksi nainen. Minua kiinnostaa vanhanaikaiset asiat, ehkä vähän politiikka, animaatiosarjat- ja elokuvat sekä ylipäätään kaiken kategorian elokuvat ja sarjat. Musiikki on myös kiva, mutta tykkään vanhemmasta musiikista.Toisinaan testailen ja etsin täydellisiä reseptejä, kukapa ei haluaisi tietää täydellisen suklaakakun salaisuutta?

Välillä koen oloni maailmasta vieraantuneeksi ja ulkopuoliseksi. Minua ei lähtökohtaisesti kiinnosta realityohjelmat, instagram, tubettaminen, snapchatit, tinderit, fitnessjutut tai muut vastaavat. Jos joku samoin kokee, niin olisi kiinnostavaa tietää sinusta lisää.

[email protected]

17.10.2020

Kaverii Vaasasta

Nainen, 24 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka, Oon 24v Helsingist alunperin ja muuttanu Vaasaan poikaystävän perässä. Mul ei oo tääl oikeestaan kavereita joten ois kiva löytää joku jonka kaa vois välil ulkoilla/viinitellä/hengailla yms. Oon ite semi puhelias ja huumorintajunen, välil tykkään olla menos mut tykkään kans olla vaan kotona.

Instagramist voi kattoo mun koulu/työ käyttäjää jos haluaa tietää minkä tyylinen oon ulkosesti. @kaikkimustaa

Laita viestii ihmeessä nii katotaan mätsääks meil, iäl ei oo välii mul on kavereit 20-43v ikähaarukasta ☺️ Hakusessa naispuolisia kavereita.

17.10.2020

Hei! Juttuseuraa ja kaveria vailla

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei! Olen vaasalainen 19 vuotias ja etsin juttuseuraa ja kaveria. Olen vasta muuttanut Vaasaan joten tuttuja ei siltä suunnalta löydy. Olen aikalailla kotihiiri,mutta jos on menoa lähden kyllä mukaan ja olen mukana aina. Tykkään lenkkeillä ja katsoa sarjoja ja leffoja. Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa!

11.10.2020

Moi. Etsimme kaveriperheitä

Mies, 35 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei. Eli ollaan uusioperhe, lapset 14, 12, ja 9kk. Vanhemmat n. 35v. Varsinkin vaimo on aika yksinäinen ollessaan päivät lapsen kanssa kotona ja kaipaisi juttuseuraa mutta myös kaveriperheitä olisimme vailla.

5.10.2020

Kirjeen vaihto ystävää

Mies, 57 vuotta, Pedersören kunta, Pohjanmaa

Hei olen täysin raitis aika tumma kookas urheilija joka etsin kirjeen vaihto ystävää naisesta 30-65v ja ihmistä jonka kanssa voi jakaa ilot niinkuin surutkin ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä,ole rohkea jos koet yksinäisyyttä enään ei tarvitse täällä on uskollinen kuuntelija voidaan tavatakkin olen kiltti ja ymmärtäväinen,voit olla avioliitossakin joka tarvitset lohtua ja rakastavaa syliä t Arska

3.10.2020

Moikka!

Mies, 30 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Heips!

Oon suvaitsevainen ja rauhallinen 30-vuotias introvertti mies Vaasasta.

Tällä hetkellä olen kuntoutustuella mielenterveyssyistä. Asun kissani kanssa. Hän on mulle tosi tärkeä, ja pidän muutenkin kissoista. :) Ottaisin mielelläni vaikka kuinka monta kissaa, mutta käytännön syistä käyn vaan silittelemässä kodittomia kissoja.

Minulla on estyneen persoonallisuuden piirteitä, joka aiheuttaa haasteita sosiaalisissa tilanteissa - varsinkin uusien ihmisten kanssa. Siksipä netti on oiva väline tutustumiseen. :) Tahtoa löytää uusia ystäviä kuitenkin löytyy. Monien ihmisten kanssa se yhteydenpito jossain vaiheessa vaan jää.

Mun päivät menee jokseenkin niin, että käyn kaupassa, laitan ruokaa ja oon tietokoneella. Jos sulla on samanlainen elämäntilanne, niin ois hauskaa löytää kohtalotovereita. :D

Mitä teen tietokoneella? Katselen leffoja, selaan YouTubea, luen uutisia ja luen Wikipediaa. Kysy multa mun suosikkileffoja - tai kirjoja! Iltaisin monesti rauhoitun jonkun kirjan parissa. Tykkään tositapahtumiin perustuvista kirjoista ja leffoista.

Oon tosi laiska siivoamaan. Oletko sinäkin? :D Huomasin tänään, että ikkunat pitäis pestä joku päivä . -_-

Tykkään 90-luvun tietokonepeleistä, ja olen onnessani aina, kun löydän niitä kirpputorilta. Kirpputorejen koluaminen on jäänyt vähemmälle nyt koronan takia.

Jossain vaiheessa tykkäsin valokuvaamisesta, mutta nykyään otan lähinnä kännykkäkameralla kuvia mun kissasta ja jaan niitä netissä. (Eli kannattaa varautua kissakuviin!)

Oon ollut yli 10 vuotta lakto-ovo-pescovegetaristi. En tykkää kauheesti mistään äijäjutuista, kuten vaikkapa moottoreista (tai kaljasta ja makkarasta!). Tietokoneet kiinnostaa jossain määrin, mutta nörtteilin nuorempana enemmän.

"Mitä haluaisin tehdä isona?" Ois kiva kokeilla opettajan ammattia tai jotain asiakaspalvelutyötä -- tai sitten vois lähteä vaikkapa luostariin ihmettelemään semmoista elämäntapaa. :)

Jos tuntuu siltä, että meillä vois olla jotain yhteistä, niin laita …

26.9.2020

Hei!! :)

Nainen, 20 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 20v nuori nainen pohjanmaalta ja etsin kaveri ja juttu seuraa. Olen juuri muuttanut Vaasaan, eikä minulla ole täällä juurikaan vielä ystäväporukkaa.
Pidän eläimistä, piirtämisestä ja animesta. Vapaa ajalla pidän leipomisesta, elokuvien katselusta ja lenkkeilystä. Lähde mielelläni kahville, shoppailemaan tai kokeilemaan jotain uutta. Luonteeltani olen ehkä hieman ujo, mutta tutustuessa olen hyvinkin sosiaalinen ja huumorintajuinen. Tule ihmeessä höpötteleen. Puhun myös ruotsia ja jonkun verran englantia.

25.9.2020

Moii🤩

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 19 vuotias juuri Vaasan muuttanut nuori. Vapaa ajalla tykkään pelata tennistä, lenkkeillä sekä viikonloppuisin käydä drinksuilla🤷🏽‍♀️ Lähden mielelläni vaikka kävelylle, kahville tai viihteelle🥳 Puhun suomea sekä ruotsia.

8.9.2020

Looking for female friends!

Nainen, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

REPOSTING: messages in this website don't seem to work so here's my email: [email protected]
*******************************************************************************

Hi!
I'm a 29 year old girl looking for new friends to hang out in Vaasa.
I'd like to find people who I can share interests and activities with and have fun together.
I enjoy the outdoors in the summer, hiking and geocaching, picking berries, cycling ... But I'm not afraid of the winter either! I'm planning on buying ice skating gear for this year.
I also love a movie evening at the cinema or at home with some bucket of popcorn. The film can be good ... or either really bad (cause this can be fun too: D)
I'm also into crafts (recently calligraphy and Collage), cooking / baking, videogames (declared Sims addict) and board games.
I run away from loud places and crowds, that doesn't mean I can't go out to a pub some time but it '
If you believe we have things in common please send your message and we can meet for a coffee / tea ^. ^
See you!

PS. I've lived for two years in Finland and unfortunately can't speak fluently yet, please don't be shy about your English skills. If you feel interested in the meeting we will manage with the languages!

7.9.2020

Looking for female friends!

Nainen, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moi!
I'm a 29 year old girl looking for new friends to hang out in Vaasa.
I'd like to find people who I can share interests and activities with and have fun together.
I enjoy the outdoors in the summer, hiking and geocaching, picking berries, cycling... But I'm not afraid of the winter either! I'm planning on buying ice skating gear for this year.
I also love a movie evening at the cinema or at home with some bucket of popcorn. The film can be good... or either really bad (cause this can be fun too :D)
I'm also into crafts (recently calligraphy and collage), cooking/baking, videogames (declared Sims addict) and board games.
I run away from loud places and crowds, that doesn't mean I can't go out to a pub some time but it's not between my hobbies.
If you believe we have things in common please send your message and we can meet for a coffee/tea ^.^
See you!

PS. I've lived for two years in Finland and unfortunately can't speak fluently yet, please don't be shy about your English skills. If you feel interested in meeting we will manage with the languages!

3.9.2020

Heeeeiiiii

Nainen, 21 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Uusia kavereita etsimässä, iästä/äidinkielestä /sukupuolesta ei oo väliä. Äidinkieleni on ruotsi mut pärjäänkin suomeksi. Tässä avoin ja spontaani nainen, haluun kaiken testata ainakin kerran. Harrastuksiin kuuluu esim kuntosalia, musiikkia ja nauramista 😂 Ota ihmeessä yhteyttä! 😅

24.8.2020

Ciao :)

Nainen, 45 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka
jos kinnosta känsäinvälinen ystävä mä olen valmis tutustua ja itsekin kaipan aito ystävä,ei sellanen kahvi kaveri kinnosta vaan aito naisystävä joka jaksa sekä kuunnella surut ja hyvät juttuja.
Olen itse 45v italiasta kotoisin ja asunut 14v Vaasassa, olen naimississa suomalainen miehen kanssa ,ja lapseton mutta on pikkukoira joka on mun karvalapsi :D Olen pitkäaikanen sairas siis työkyvytön selän ongelmien takia ja kärsin vaikea uupumusta joten ei aina liikunta onnistu tai edes lian uusein tapamiset mutta välillä kun jaksan menen metsän sienestamaan, olen elokuva frikki joten tykkän katsoa leffoja paljon, olen nyt yrittänyt laihtua 7kk ja muuttunut ruokavalioni joten ei enää kuulu venhä leipomuksia elämässäni mutta oli ennen suuri intohimoni ja voin opetta jos sitä kinnosta osata italialaisia leivonnaisia tai ruoka, vaikka en itse enää syön ne on kiva jos voin välillä vielä leipoa...Voin kerto lisää jos haluat, olen iloinen ( noh paitsi kun olen väsynyt ja on kivut ehh), olen impulssiivinen ( älä anna tätä pelotta :D ) puhelias, olen rehellinen joten ei saa olla herne nenä minun kanssa ettei lokkauntu helposti mutta voit luotta etten sano jotakin muuta kun se oikein on ,olen herkkä mutta kova kuorinen ,on mun tapa suojella itseni ;) . Olen aika antelias ihminen ja autan mielellaan jos tilanne salli. En aja auto eikä pyöräilu onnistu hermovaurion takia joten välillä vaikea päästä keskustaan koska on pakko soitta taxi ( noh onneksi on palvelutaksi). Kinnosta puhua vaatteista tyyleista ja sisustuksesta tosi paljon, olen sekä kaupungi ihminen ja luonto ihminen mutten ole sellanen joka vihtyy pitkää hiliaisuudessa ( yllätys yllätys koska olen italialainen , niin ja välillä olis kiva saada vesijumppa kaveri tai kuntosali vaikka en välitettavasti pystyn niin uusein käydä :D .
En tarkista sähköposti uusein joten facebookin kautta on helpompi otta yhteyttä, nimella Katia Kaarlela,lähettäkä viesti messengerin .

19.8.2020

:)

Nainen, 27 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Puolison töiden takia Vaasaan muuttanut 27-vuotias nainen etsii uusia tuttavuuksia, joista toivottavasti tulee ystäviä!

Pääasiallisesti päiväni kuluvat opintojen ja töiden parissa. Haen lääketieteelliseen tiedekuntaan, joten biologian, fysiikan ja kemian opiskelu on tulossa tutuksi, ja minulla on kesken toiset opinnot yhteiskunnallisella alalla. Töistä ja opinnoista yli jäävällä ajalla harrastan lukemista, luovaa kirjoittamista, kalastusta ja muuta luontoliikuntaa ja videopelejä sekä vaihtelevalla innostuksella ja menestyksellä erilaisia liikuntalajeja. Myös pöytäroolipeli- ja MTG-historiaa löytyy, hyvin kasuaalissa hengessä.

Klassisen työhaastattelukysymyksen hengessä voisin kuvailla itseäni kolmella sanalla: nörttihenkinen, kunnianhimoinen ja ulospäinsuuntautunut. Olen kotoisin Itä-Suomesta, joten hiljaisuudesta kanssani ei tarvitse kärsiä. Ikuinen itseni kehittäminen on minulle se juttu; aina on jotakin projektia kesken, ja haluan jatkuvasti oppia uusia taitoja. Yritän kuitenkin olla ottamatta itseäni liian vakavasti, ja ainakin huumorini on vahvasti itseironiaan päin taittavaa.

Jos sinulla on intohimoisia mielipiteitä kahvista, huonosta kirjallisuudesta tai LOSTin loppuratkaisusta, tulemme varmasti toimeen! Peli-, kahvi-, lenkki-, opiskelu- tai ihan vain juttuseura on lämpimästi tervetullutta.

Kerro minulle vaikka edellisestä kirjasta, joka teki sinuun vaikutuksen! :)

19.8.2020

Moromoro

Mies, 26 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka, kaveriseuraa hakusessa satunnaisen säännöllisiin tapaamisiin. Musta saa seuraa niin kahville, leffalle, ajelulle kuin ihan vaikka pelaamaan tai puhelimella jutusteluun, ihan sama mihin.

22.7.2020

Marjastus- ja sienestysseuraa Vaasan seutuvilta?

Muu sukupuoli, 27 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Terve! Oon 27-vuotias vaasalainen. En ole vaasasta kotoisin, joten en ole saanut tietooni mitään hyviä marja- ja sieniapajia järjellisen matkan päässä. Tiedän joitain Vähästäkyröstä, mutta autottomana siitä ei paljoa ole iloa. Näin ollen etsinnässä olisi sienestys- ja marjastustoveri, jolla olisi tiedossa Vaasan sieni- ja marja-apajia! Apajien jakamisesta ja seurasta voi saada vaivanpalkaksi esim. marjapiirakkaa tai hapanjuurileipää :D Ystävystymistä tapahtunee siinä sivussa.

22.7.2020

Heipparallaa

Nainen, 41 vuotta, Pohjanmaa

Olen yli 40 vuotias perheenäiti joka etsii kavereita lenkille, kahville, terassille, baarikierroksille.. mutta erityisesti metallimusiikkikeikoille. Jos tykkäät esimerkiksi thrashista tai melodisesta death-musiikista, kitarasooloista, lyriikoista ja uusista pikkubändeistä, levyarvosteluista ja keikkojen settilistoista niin ota yhteyttä.

17.7.2020

Tuttavapiiriä laajentamassa

Nainen, 35 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Sinä ihana ihminen sukupuoleen katsomatta!

Olen eroamassa pitkästä avioliitosta ja elän rankkaa elämänvaihetta, mutta kaipailisin uusia tuttavia, kavereita ja ystäviä. Vertaistukea tai ihan muuten vaan juttuseuraa jne.

Musta huumori, suvaitsevaisuus sekä syvällinen ja rehellinen keskustelu asiasta kuin asiasta niiden oikeilla nimillä ovat lähellä sydäntä.

Olen luotettava, hyväntahtoinen ja ilmeisesti muutenkin ihan siedettävä ihminen. :D Hieman hitaastilämpiävä ehkä, mutta juttu kyllä luistaa, jos kemiat kohtaavat. Mielestäni oon myös varsin huumorintajuinen, siitä toki voi olla montaa mieltä.

Harrastan enimmäkseen rauhallisia asioita. Lukemista, kirjoittamista, neulomista, kävelemistä, geokätköilyä. Oon kuitenkin pikkuisen yllytyshullukin ja siksi harrastan myös mm. improa.

Pistä viestiä, jos mikään ilmoituksessa nappaa. :)

6.7.2020

Hei!

Nainen, 27 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 27v nainen Vaasasta ja etsin kaveria vaikkapa lenkille tai kahville. :) tykkään liikkua luonnossa, käydä kirpputoreilla jne. Laita viestiä jos kiinnostaa!

Sivu
Takaisin ylös