Ilmoitukset alueelta Pohjanmaa (51 kpl)

 - 
 
5.5.2021

Heippa!

Mies, 31 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Heippa!

Olen 31-vuotias työkyvyttömyyseläkeläinen, ja etsin juttuseuraa vaikkapa Instaan, Skypeen tai Discordiin. Sähköpostittelukin onnistuu. :) Voitaisiin joskus nähdäkin jos tulemme hyvin juttuun! Sinun iällä (kunhan olet täysi-ikäinen) tai sukupuolella ei ole väliä. En etsi parisuhdeseuraa.

Oon tosi introvertti ja mulla on estynyt ja eristäytyvä persoonallisuus. Tämä ei tarkoita sitä, etten kaipaisi ihmiskontakteja. Mutta en tykkää olla isossa porukassa. Olen aluksi varmasti ujo ja vähäpuheinen, mutta rentoudun kyllä, kun alamme tuntemaan toisiamme paremmin. Kaipaan kuitenkin paljon omaa aikaa, ja väsyn jos pitää olla pitkään sosiaalinen.

Tykkään yksinkertaisesta elämästä ja sopisin hyvin vaikka jonnekin munkkiluostariin tai lammaspaimeneksi. Toi lammaspaimenläppä on muuten yhdestä tosi hyvästä elokuvasta (Good Will Hunting). Tai voisi vaikka asustella mökissä keskellä Siperiaa. Tällä hetkellä asustelen mun elämäni miehen, eli mun kissan kanssa!

Olenn ylioppilas, ja tällä hetkellä mitään realistisia tulevaisuuden suunnitelmia ei ole. Olen joitain kursseja käynyt aikani kuluksi avoimen kautta mm. tekniikan ja sairaanhoidon puolelta. On joitain koulutuksia mistä olisin periaatteessa kiinnostunut, mutta olen tosiaan eläkkeellä.

Mun päivät menee jokseenkin niin, että oon kissan kanssa kotona ja käyn kaupassa. Saatan katsella YouTubesta videoita, tai jonkun elokuvan tai jotakin sarjaa. Parhaita juttuja on X-Filesin tai MacGyverin uudelleen katsominen ja Harry Potter leffat. Pottereita tulee luettua kirjamuodossakin. Eikö oo ärsyttävää kuinka leffassa asiat tapahtuukin eri tavalla kuin kirjassa! Mun suosikkikirjoja on mm. Papillon ja Sinuhe egyptiläinen. Sota-aikaan sijoittuvat kirjat kiinnostaa myös. Oon joskus nuorena katsonut animea, ja sieltä on jäänyt mieleen mm. semmoiset sarjat kuin Great Teacher Onizuka, Hunter X Hunter, Hikaru no Go ja Naruto. Mikään japanifriikki en ole, mutta osaan (melkein) hiraganat ja katakanat.

Olen luonteeltani tosi kiltti, …

25.4.2021

Moikka!

Nainen, 28 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Muutin syksyllä tänne Vaasaan miehen sekä työn perässä. Pidän kaupungista mutta kavereita ei ainakaan vielä ole siunaantunut. Ihmisenä olen aluksi vähän varautunut, se menee ohi aika nopeasti. Oon myös rauhallinen ja yleisesti ottaen ihan mukava tyyppi 😊 En ole tuppisuu, tykkään jutella aika lailla kaikesta paitsi politiikka ei ole niin sydäntä lähellä muttei haittaa vaikka se sua kiinnostaisi. Jos korona ei rajoittaisi niin jatkaisin tanssiharrastusta, kävisin kirpparilla, leffassa ja ulkona syömässä ja aika varmasti paljon muutakin 😄 Toivoisin että saisin sen pari hyvää ystävää joiden kanssa voisi käydä kahvilassa, syömässä, keilaamassa, leffassa, ulkoilemassa ja viettää vaikka tyttöjen iltaa hyvän viinin kera 🍷Juttuseurakin vain passaa mutta mieluiten jossain vaiheessa tavattaisiin irl myös 😊 Toivoisin tietty että ystävyys ei jäisi pintapuoliseksi vaan että ois luottamus ja avoimuus puolin ja toisin. Tykkään lähetellä memejä, laidasta laitaan ja ne on joskus ronskeja 😁 Haen naispuolisia ystäviä ja ikäluokka voisi olla 25-35 v. Jos kiinnostuit niin laita sähköpostia tulemaan 🙂 PS. Ei haittaa vaikket asuisi Vaasassa mutta lähikunnissa kuitenkin.

13.4.2021

Ystäväpiirin laajennusprojekti

Nainen, 43 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei! Löytyisiköhän tätä kautta mulle uusia ystäviä Vaasan seudulta? Kävelylle, uimaan, teatteriin, laavulle, tai mitä nyt keksitäänkään. Iällä, sukupuolella jne. ei ole väliä, kunhan huumori ja kiinnostukset kohtaavat ainakin jossain määrin.

Olen pohdiskelija, joka innostuu välillä hulluttelemaan. Luonnossa liikkuminen, ja liikkuminen yleensäkin, on mulle tärkeää. Kotioloissa neulon ja kokeilen uusia reseptejä.

Olen ihmisystävällinen introvertti, utelias tietämään enemmän melkein mistä vaan. Alkuun ujo ja hiljainen, mutta kyllä se siitä sit helpottaa :) Siksi toivon, että kirjoitellaan ja tutustutaan tovi ennenkuin aletaan miettiä tapaamista.

Också på svenska. Also in English.

7.4.2021

Heips!

Nainen, 26 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Oon 26-vuotias nainen. Muutan takaisin pohjanmaalle n. 60km vaasasta ja haluaisin löytää kavereita tai jopa ystäviä. Ei ole väliä sukupuolella eikä iällä. Oon rento, mulla on 5 kissaa, tykkään ajella ja kuunnella hyvää musiikkia,käydä lenkkeilemässä taikka istua iltaa. Laita sähköpostia niin voidaan vaihtaa snäppejä tms :)

19.3.2021

Terve!

Mies, 40 vuotta, Pohjanmaa

Olen 40 v suomenruotsalainen.


Töissä olen vakituisesti, asun omassa rivitalo-osakkeessa.
Etsin uusia kavereita, kenen kanssa vaihtaa kuulumisia tutustumisen jälkeen voidaan sitten sopia, jos halutaan jatkaa keskustelua jotain muuta kautta.
Maailmankatsomukseltani olen ateisti.

Mikäli kiinnostaa tutustua niin laita ihmeessä viestiä!

28.2.2021

Moi !

Mies, 51 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen leski, noin 51v. uskovainen nuorekas ja urheilullinen tumma mies. Haen 37 – 51 v. uskovaa naista elämänkumppania jonka kanssa jakaa ajatuksia, iloa ja surua.. Olen ystävällinen huumorintajuinen, seurallinen, positiivinen ja sosiaalinen. Harrastukset: valokuvaus, tennis, ulkoilua, sulkapalloa luonnossa liikkuminen ja ruoanlaitto.

Tykkään, että voidaan tehdä asioita yhdessä, kuten kokkailla, retkeillä metsässä ja kaupungissa, nauraa, rukoilla ja jutella kaikesta.

Ota yhteyttä. :)

28.2.2021

Kaveria :)

Nainen, 21 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 21-vuotias naishenkilö Vaasasta. Opiskelen ensimmäistä vuotta sähköinsinööriksi. Vaikka olen Vaasasta kotoisin niin kaverit ovat tässä vuosien aikana mystisesti kadonneet ympäri Suomea. Olisi kiva tehdä jotakin jonkun muun paikallisen yksinäisen kanssa kun suurimman osan ajasta vietän poikaystävän kanssa sisällä tai salilla. Jos olet muualta Suomesta kuin Pohjanmaalta niin voidaan silti jutella netissä! 😊

Tykkään raskaasta musiikista, nauramisesta, matkustamisesta ja huonekasveista. Kiinnostaa myös taide, askartelu, lukeminen, shoppailu/kirppistely... Joskus ennen vanhaan harrastin hevosia, jousiammuntaa, yleisurheilua ja sen sellaista mutta nykyään elämä on aika harrastuksetonta. Puhun todella paljon, mutta lupaan että olen silti oikein kiltti :D

Ota yhteyttä jos etsit hyvää kaveria. Voidaan vaikka snäpissä jutella ☺️

16.2.2021

Moikka

Nainen, 30 vuotta, Isokyrö, Pohjanmaa

Täälä olisi 30 vuotias naimisissa oleva nainen vailla uusia ystäviä/tuttavuuksia. Intohimona ovat käsityöt sekä tatuoinnit ja niitä muutama löytyykin iholta. Kirppareita tulee myös paljon kierreltyä aarteita etsiessä.
Minulta löytyy myös kolme koiraa sekä kissoja 3 joten olisi hyvä jos tykkäät eläimistä. Minusta saat myös kaverin baariin istuskelemaan yksille kaikessa rauhassa. Asun isossakyrössä mutta autolla pääsen kulkemaan ongelmitta. Tykkään myös tehdä päiväreissuja esim tampereelle ostoksille. Eli olen kiltti, avoin ja spontaani. Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa 😊

3.2.2021

Moi😊

Nainen, 49 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olisiko "tässä iässä" vielä mahdollista löytää ystävää, jonka kanssa elämän ilot ja surut vois jakaa?
Olen omistautunut lapsilleni tähän saakka, mutta nyt alkavat olla aikuisiän kynnyksellä ja aikaa löytyisi myös "omaan elämään". Olisi mahtavaa löytää ystävä/ystäviä, jonka kanssa kahvitella, käydä syömässä, ulkoilla tai vaikka geokätköillä.
Olen naimisissa oleva, puhelias, avoin ja sosiaalinen tapaus.
Mietin, onko epätoivoista tätä kautta yrittää löytää aitoa ystävää, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

27.1.2021

Heissan,

Mies, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei!

Olen ulkomalaainen afrikalainen 29vuotias, , Vitun hyvää jäbä , monikultuurillinen äijä mutta siisti jätkä :)
Nimeni on Ramasonni , olen pohjanmaalta/vaasa, olen tullut suomeen vuonna 2005 UN,kautta ,perheyhdistys mukaan , olen asunut siitä lähtien ennen oravaisessa,oravainen,pieni kyläpaikkakunta,ruotsinkielinenaluea, 50km vaasasta , olen tällähetkillä vaasassa, asun , edelleen, minulla ei ole lemminkki , en tykkäää matkustemisesta, mutta välillä tekee mieli ottaa elämästä pitkiin matkaan ympäri suomeen , en ole kovin paljon käynyt missä muussa kuin helsinkissa, pohjanmaalta menttiin ohis erikaupunkeja , kavereiten piirissa, minulla on rikas elämää on niin paljon ystäviä, kyllä olen seurastellut yhden kerta elämässäni, ja olin 19v ja erosin 2013, ... ,, en haluaisi hankia eläimiä , muuten tulisi paljon niiden kanssa tehdä joka päivää, kyllä minä olen eläin rakas, olen pienenä omistanut anakonda, papukaja,,olen kiinnostanut luonnosta, ja käydä erilaisia paikkoja, , vaasasta, arvostan siitä ,rehellesuutta , melkeen kaikki luonto asioita , esim, jaksamisesta ja hyvään ruoansta ja ihanasta musiikkiasta,,lenkeillu,ja kuvantaidesta, ja paljon muitakin , olen tosi rauhallinen ja ehkä vähän friikkin näkyään,mutta tosi asiaa on haluanko mennä ulos ja tutustua ,? uusien ihmisiin !

Sydämellinen terveisin,

olen hyvin kiinnostanut Kielenvaihto , jotain uutta sinä oppit ja minä oppin,

Hyvää ollaan äänessään, voidaaan Jakaa yhteissa tietoja , S.P kautta ,,/ vastaan mielellaan ,

SÄHKÖPOSTI'
'
ystävällinen terveisin

[email protected]
0465629991
en käyttää, mitän medie,palvelu. justt.. ... rohkestä , soitoon tai tekstiviestia-

Peace, and Love !


jäätty,PS/SY.


Tottaallinen elämälle !
Tätä biitti on minun suosikki beat, jotain Hauskaa sinulle sinne !

https://www.youtube.com/watch?v=q4xKvHANqjk

Olisi mukava. tutustua sinuun

25.1.2021

Uusia ystäviä/kavereita

Nainen, 27 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei, oon -93 syntynyt vaasalainen nainen, asun poikaystävän ja kissan kanssa. Olisin halukas tutustumaan uusiin ihmisiin.

Olisi kiva esim käydä kahvilla, lenkillä, kirpparilla tai mitä ikinä keksiikään. En ole hirveästi bilehirmu tai shoppailijatyyppiä, mutta muu rento tekeminen kiinnostaa. Viestittelyseurakin vaan sopii. 😊

17.1.2021

Töttöröö!

Nainen, 37 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei! Täälä ystävää kaipailee 37v naisihminen :). Oon lapsenmielinen vaikka ikää on tullut mittariin ja mittari se vaan raksuttaa. Olen herkkä ja ujo tapaus mutta myös räväkkyyttä tutustuttua löytyy
. Lapset on saatu murrosikään ja tässä jotenkin arjen melskeessä on kaverit erkaneet sinne sun tänne ja uusia tuttavuusia kaipailen. Tykkään musiikista, elokuvista, eläimistä. Oon huumorintajuinen (ainakin omasta mielestä) ja sinä joka omistat huumorintajuisen ajattelun sekä haluat keskustella mistä vaan maan ja taivaan välillä niin laita viestiä. Läheltä jos löytyisi kamu jonka kanssa mielelläni kävisin elokuvissa, baareissa, festareilla, konserteissa, kahviloissa, syömässä ja urheilukin käy niin olis jees tutustua!

15.1.2021

Moromoro

Mies, 27 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka, kaveriseuraa hakusessa satunnaisen säännöllisiin tapaamisiin. Musta saa seuraa niin kahville, leffalle, ajelulle kuin ihan vaikka pelaamaan tai puhelimella jutusteluun, ihan sama mihin.

30.11.2020

Moikka :)

Nainen, 28 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Vaasan keskustan liepeillä asuva 28 vuotias nainen etsii uusia ystäviä Vaasan seudulta. Asutaan koiran kanssa kivojen lenkkeily reittien lähellä ja erityisen mahtavaa olisi löytää lenkkikaveri. Tykkään leipoa erilaisia herkkuja ja minun tulee myös luettua paljon laajasti erilaisia kirjoja. Seuraan myös jonku verran urheilua, mutta itse harrastan vain oikeastaan lenkkeilyä ja pyöräilyä. Talvella olisi tarkoitus, jos lunta tulee niin käydä hiihtämässä myös. Koti illat kirjan tai sarjan kanssa kuuluvat myös lempiasioihini. Sekä kunhan tilanne rauhoittuu, niin tanssimassa käydä, kirppareita kiertää tms. olisi myös suunnitelmissa.

Terveisin M

17.10.2020

Hei! Juttuseuraa ja kaveria vailla

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei! Olen vaasalainen 19 vuotias ja etsin juttuseuraa ja kaveria. Olen vasta muuttanut Vaasaan joten tuttuja ei siltä suunnalta löydy. Olen aikalailla kotihiiri,mutta jos on menoa lähden kyllä mukaan ja olen mukana aina. Tykkään lenkkeillä ja katsoa sarjoja ja leffoja. Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa!

11.10.2020

Moi. Etsimme kaveriperheitä

Mies, 35 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei. Eli ollaan uusioperhe, lapset 14, 12, ja 9kk. Vanhemmat n. 35v. Varsinkin vaimo on aika yksinäinen ollessaan päivät lapsen kanssa kotona ja kaipaisi juttuseuraa mutta myös kaveriperheitä olisimme vailla.

26.9.2020

Hei!! :)

Nainen, 20 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 20v nuori nainen pohjanmaalta ja etsin kaveri ja juttu seuraa. Olen juuri muuttanut Vaasaan, eikä minulla ole täällä juurikaan vielä ystäväporukkaa.
Pidän eläimistä, piirtämisestä ja animesta. Vapaa ajalla pidän leipomisesta, elokuvien katselusta ja lenkkeilystä. Lähde mielelläni kahville, shoppailemaan tai kokeilemaan jotain uutta. Luonteeltani olen ehkä hieman ujo, mutta tutustuessa olen hyvinkin sosiaalinen ja huumorintajuinen. Tule ihmeessä höpötteleen. Puhun myös ruotsia ja jonkun verran englantia.

25.9.2020

Moii🤩

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 19 vuotias juuri Vaasan muuttanut nuori. Vapaa ajalla tykkään pelata tennistä, lenkkeillä sekä viikonloppuisin käydä drinksuilla🤷🏽‍♀️ Lähden mielelläni vaikka kävelylle, kahville tai viihteelle🥳 Puhun suomea sekä ruotsia.

Sivu
Takaisin ylös