Ilmoitukset alueelta Pohjanmaa (61 kpl)

 - 
 
13.10.2021

Heippa!

Nainen, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Miehen kans asustelen kaksistaan, arki rullailee aika sujuvasti mutta kavereita ei ole vielä täältä päin löytynyt. Käyn töissä ja harrastan lenkkeilyä, harjoittelen kutomista ja pelaan jonkun verran pleikkaa, tykkään myös lukea ja leipoa sekä katsoa sarjoja/leffoja. Oon rauhallinen persoona mutta osaan hassutellakin ja kaipaan istua iltaa hyvän ystävän kanssa viinilasillisten kera 🙈 Ois mukava saada juttuseuraa vaikka Instagramin puolelle, noin saman ikäisistä naisista 😊 Laita sähköpostia tai viestiä täällä jos kiinnostuit!

13.10.2021

Moi!🥰

Nainen, 18 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Oon 18v lähihoitajaopiskelija. Tykkään treenata, käydä kahvilla, ulkoilla ja shoppailla. Oon parisuhteessa, eli ihan kavereita etsin.
Oon sosiaalinen, luotettava ja osaan jutella syvällisemminkin asioista.
Kaverit on oikeestaan "kadonnu" kun muutin toiselle paikkakunnalle. Pari hyvää ystävää löytyy, mutta olis ihanaa tutustuu uusiin ihmisiin.
Ei oo väliä ootko jostain kauempaa vai täältä päin, tai sillä, ootko nainen vai mies.

13.10.2021

Hellou!

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Uusia kavereita etsinnässä täältä Vaasasta päin😎 Oon tosi spontaani ihminen ja tekemisellä ei hirveästi oo väliä. Lähdetään vaikka shoppailemaan, salille, baariin tai jonnekin reppureissaamaan.
Itse harrastan ratsastusta ja salilla käyntiä😄 Mua kiinnostaa myös maalaaminen, leffat, matkustaminen, pelaaminen…
Olis kiva löytää saman henkisiä ihmisiä.
Pistä ihmeessä viestii

27.9.2021

Apua ystäväpiirin laajennusprojektiin?

Nainen, 44 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei! Löytyisiköhän tätä kautta mulle uusia ystäviä Vaasan seudulta? Kävelylle, uimaan, teatteriin, laavulle, tai mitä nyt keksitäänkään. Iällä, sukupuolella jne. ei ole väliä, kunhan huumori ja kiinnostukset kohtaavat ainakin jossain määrin.

Olen pohdiskelija, joka innostuu välillä hulluttelemaan. Luonnossa liikkuminen, ja liikkuminen yleensäkin, on mulle tärkeää. Kotioloissa neulon ja kokeilen uusia reseptejä.

Olen ihmisystävällinen introvertti, utelias tietämään enemmän melkein mistä vaan. Alkuun ujo ja hiljainen, mutta kyllä se siitä sit helpottaa :) Siksi toivon, että kirjoitellaan ja tutustutaan tovi ennenkuin aletaan miettiä tapaamista.

Också på svenska. Also in English.

23.9.2021

Hi

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

I am new to Finland, so I don't have friends yet. It would be nice to have an English speaking buddy to chat sometime or do activities together. I have interest in a lot of things so I can't list.
Anyone who would like a genuine friendship is welcome.

5.9.2021

Heippa!

Mies, 31 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Heiii!

Täällä lyhyt ja paksu mielenterveys-työkyvyttömyyseläkeläinen. :D Nämä keskeisimmät faktat tässä ensin, niin ei kannata lukea pidemmälle jos ahdistaa. ^^ Ensisijaisesti etsin juttuseuraa esim. Discordiin. Välillä on tylsää, kun olen kotona vain kissan kanssa ja meidän viestintä on aika yksipuoleista! En etsi parisuhdeseuraa, vaikka olenkin sinkku. Ois kiva jos sun kanssa vois vaihtaa kuulumisia suhteellisen usein ja reaaliaikaisesti. Voitais ehkä joskus nähdäkin, jos tulemme hyvin juttuun, mutta tapaamista ei kannata ihan heti ehdottaa, kun olen aika ujo!

Jos tuntuu siltä, ettet oikeesti jaksa tutustua, niin ei kannata laittaa viestiä. Aiemman kokemuksen perusteella monet ei jaksa jutella kovin pitkään, ja viestinnästä tulee helposti yksipuoleista myöhemmin. Ois hauskaa jos molemmat ois aloitteellisia, ja laittais vaikka, että "Mitäs sulle tänään kuuluu? :)". Mulla on enemmän ku aikaa höpistä, niin minusta saa kyllä aktiivisen juttukaverin! ^^

Kokeillaanpa tämmöistä; asioita joista tykkään tai olen kiinnostunut: kissat (!), eläinten hyvinvointi, kirpputorikierrokset, pyöräily, vanhat pc- ja konsolipelit, roskisdyykkaus, mielenterveys, lukeminen, Harry Potter, X-Files, MacGyver, syksy, laivamatkailu ... (tykkään myös hyvästä ruuasta, mutta kuka ei!).

Asiat joista en tykkää perusteluineen: kesä (on usein aivan liian kuuma!), koirat (ne saattaa purra), useimmat tv-ohjelmat (tuntuu, että suurin osa tv-ohjelmista on sontaa) ja urheilu (terveys- ja hyötyliikunta on ihan jees).
Jos oot semmoinen, että sun on pakko käydä joka päivä salilla, niin minä en ainakaan lähde mukaan. :D

Minä olen aika ujo introvertti, ja viihdyn hyvin yksin. Usein kuitenkin kaipaan seuraa - oli se sitten netissä tai "oikeassa elämässä". Minun kissa on kiva kaveri, mutta se ei tosiaan kauheesti juttele takaisin. :) Tykkään jutella niitä näitä, mutta syvälliset filosofiset, uskonnolliset ja poliittiset keskustelut ei ole minua varten. Mieluummin vietän aikaa toisen ihmisen kanssa …

25.8.2021

Hello!

Nainen, 28 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olis mukava saada naispuolista seuraa esim. museoihin, kirppikselle, taidenäyttelyihin, ratsastamaan, valokuvaamaan, kahvittelemaan, metsäretkelle ja muihin seikkailuihin. Olen 28 vuotias nainen. Perheeseeni kuuluu mies ja koira 😊 IG löytyy.

Ps. Etsin uutta aktiivista ja luotettavaa kaveria lähiseudulta!

24.8.2021

Morjesta Pöytään😊

Mies, 39 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Etsin naispuolista seuraa mettälle, pelloille ja aukeille paikoille pimeän aikaan. Käyn lampun kanssa lyysäilemässä, että mitä eläimiä näkyis ja koskaan ei tiedä mitä eteen tulee😳 Jännää mennä tuola pimees, onneksi on lamppu, millä näkee yli 1000m päähän tarvittaessa🙊 Juu on erikoinen harrastus, mutta oikeesti on siistii😊
Tähtitaivasta on myös kiva katsella samalla, kun pyörii tuola pelloilla yms paikoissa aivan hiljaisuudessa, se on kiva tunnetila😊

Seuraa myös pyöräilyyn, kävelylle, uintiin, oon vesipeto.
Voin lähteä minigolffaamaankin tai mitä ikinä keksitäänkään yhdessä😉😛 Oon kyl avoin melki kaikelle, oli se sit leffailta tai jokin muu. Voi se olla jotain villimpääkin haha🤩😂🙈
En ole mikään bilehirmu, joten baariin et saa minusta seuraa🤣 Pussikaljalle voin ehkä lähteä johonki, vaikka laavulle ottamaan muutama😊 Pelaaminenki onnistuu, joko lautapeli muodossa tai konsolilla. Yatzyyn oon hurahtanu😋 Tykkään lätkii sulkkista, tikkaa nakella ja krokettia pelata. Laavulla käynnit ja grillaus kiinnostaa paljon, varsinki pimeän aikaan. Laavujahan Vaasasta löytyy, esim pilvilammelta. Eli tykkään liikkua ja ulkoilla paljon😄 Toki joskus on kiva viettää rauhassa vain koti-iltaa.

Olen parrakas mies ja en todellakaan näytä 39V, parta vanhentaa🤣 Olen myös todella kiltti, ystävällinen, välittävä, luotettava, rehellinen, rauhallinen ja yleisesti ottaen ihan mukava tyyppi😉 Osaan myös ottaa asiat vakavasti tarpeen tullen. Suuria "kriteerejä" minulla ei varsinaisesti ole, kuin että olisit nainen ja oma itsesi, osaat sanoa asiat suoraan. Alkuun voin olla ujo ja hiljainen, mutta kyllä se siitä sit ajan kans helpottaa😜

Ikähaarukka vois olla 19-32v. Ota ihmeessä yhteyttä, jos luonto on lähellä sydäntä ja kaipaat seuraa🙂 Jos laitat viestiä, niin varmaan kerrot vähän itsestäsi. En vastaa, jos lukee esim pelkkä "moi, mitä kuuluu, mikä sun sähköposti on" Kiitos, kun jaksoit lukea! Ikä on vain numeroita, laita rohkeasti viestiä, emmä pure..ainakaan heti😘

21.8.2021

Moi etsin kivaa kaveria / elämänkumppania

Nainen, 28 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Heipparallaa! Olen 28 v nainen ja asun Vaasan kupeessa.
Olisi kiva löytää mukavaa kävely/kahvittelu/kirppistely seuraa joko naisista tai miehistä. Myös se oma elämänkumppani (mies) olisi hakusessa. Olen nauravainen, kiva ja tykkään jutella paljon! :)
Tykkään käydä kiertelemässä kaupungilla, kirppareilla, lenkillä, retkillä...jne.
Mulla ei ole lapsia mutta toivoisin että jossain vaiheessa löytyisi se oikea ja olisi mahdollista hankkia vaikka se yksi lapsi, eli toivon että jos olet mies niin tykkäisit myös lapsista. Mulla ei oo lemmikejä mutta kissat ja koirat on ihan ookoo :)
Mielellään olisit n. 28-40 vuotias.

Kirjoittele matalalla kynnyksellä! :)

15.8.2021

Parannetaanko maailmaa?

Nainen, 20 vuotta, Pohjanmaa

Hei!
Heti alkuun, mä ehkä liiottelin. Maailman parantaminen voi yksin taikka kaksin olla aika haasteellista mutta ajatuksen tasolla luulis senkin onnistuvan.

Oon tosissaa parikymppine, Vaasan lähistöllä asusteleva naisen alku. Oon tänne vasta muuttanut joten oon tarpeeksi yksinäinen kirjottaakseni tätä ilmotusta.

Rakastan kirjottaa, laulaa, haaveilla, ajaa autolla, keskustella niitä näitä ja syvällinenkin puoli minusta löytyy.
Mulla on koira ja se on mun paras frendi.

Opiskelen lähihoitajaksi, ihmisten kanssa oleminen riippumatta mistään on mulle ku polttoainetta. Elän keskusteluilla, kahvihetkillä, huumorilla ja semmosella ihme mietiskelyllä.

Mietiskelläänkö yhyres? Jos tuntuu että sussa on edes jotain samaa, paas viestiä. Lupaan vastata kaikille heti aina kun huomaan jonkun ottaneen yhteyttä! Kysy ihmeessä jos unohdin jotain. Esim snäpin saa kysymällä! :)

3.8.2021

Uusia kavereita Vaasasta/lähialueilta

Nainen, 36 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 36 vuotias vaasalainen nainen, en kuitenkaan koe itseäni lähellekään keski-ikäiseksi vaikka 40 alkaakin kummitella 🤣 Olen erityisherkkä ja luonteeltani sosiaalinen introvertti eli vieraiden ihmisten kanssa hiljainen mutta "oman heimon" kanssa todella puhelias. Asustelen tällä hetkellä avomiehen, 2 kissan ja koiran kanssa. Lapsia ei ole enkä kauheasti biletäkään enää niin olen jäänyt vähän väliinputoajaksi perheellisten kaverien ja bilettäjien kanssa. Eli uudet kaverit olisivat enemmän kuin tervetulleita 😊 etsin ihmistä jolla olisi aikaa tavata useammin kuin kerran tai pari vuodessa eli jos olet todella kiireinen niin meidän kiinnostuksen kohteet ei ehkä kohtaa.
Harrastan kirppistelyä, musiikkia ja pyöräilyä. Olen itse sellainen pöljä hassuttelija luonteeltani eli huumorintaju on minulle tärkeä asia myös muissa ihmisissä.
Jos yhtään kolahti niin nakkaa sähköpostilla, etsinässä siis naispuolinen kaveri👍

26.7.2021

Heips!

Nainen, 21 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Oon 21v nainen Vaasan lieppeiltä. Oon itse spontaani enkä tarvitse esim. pitkiä suunnittelemisia voidakseni tehdä jotain. Etsisin sellaista kaveria, joka tykkäis lähteä seikkailemaan, seurata ideoita ja inspiraatioita :D
Silloin, kun en pyöri ulkona, harrastan maalaamista, kirjoittamista ja jonkin sortin käsitöitä. Mua kiinnostaa tiede, taide ja kirjallisuus!
Heitä viestiä, jos kiinnostaa :) Voidaan tutustua esim. snäpissä.

8.7.2021

Moi !

Mies, 51 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen leski, noin 51v. uskovainen nuorekas ja urheilullinen tumma mies. Haen 37 – 51 v. uskovaa naista elämänkumppania jonka kanssa jakaa ajatuksia, iloa ja surua.. Olen ystävällinen huumorintajuinen, seurallinen, positiivinen ja sosiaalinen. Harrastukset: valokuvaus, tennis, ulkoilua, sulkapalloa luonnossa liikkuminen ja ruoanlaitto.

Tykkään, että voidaan tehdä asioita yhdessä, kuten kokkailla, retkeillä metsässä ja kaupungissa, nauraa, rukoilla ja jutella kaikesta..

Ota yhteyttä. :)

29.6.2021

Uusia kavereita!!

Nainen, 19 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moii!
Olen 19v nainen, olen asunu vaasassa noin vuosi ja en oikeen vielä ole löytänyt kavereita täällä. On ollut vähä yksinäinen olo kun mun paraskaveri on muuttamassa helsinkiin ja haluan tutustua uusiin ihmisiin. Olisi kivaa mennä rannalle chillaamaan tai keksiä jotain kivaa mitä voi tehdä yhdessä olen avoin kaikkeen haha 😊 Ota miellellään yhteyttä!

20.5.2021

Moikka moi

Nainen, 30 vuotta, Isokyrö, Pohjanmaa

Täälä olisi 30 vuotias pian 31.v naimisissa oleva nainen vailla uusia ystäviä/tuttavuuksia. Intohimona ovat käsityöt sekä tatuoinnit ja niitä muutama löytyykin iholta🙈
Kirppareita tulee myös paljon kierreltyä aarteita etsiessä.
Minulta löytyy myös kolme koiraa sekä kissoja 3 joten olisi hyvä jos tykkäät eläimistä. Minusta saat myös kaverin istuskelemaan vaikkapa kotiterassille viinilasin kera.
Asun isossakyrössä mutta autolla pääsen kulkemaan ongelmitta ja olenkin sellainen joka tykkää lähteä hetken mielijohteesta roadtripille vaikkapa Tampereelle tai maakuntaajelulle.Eli minusta saa vaikkapa matkaseuraa.Eli olen kiltti, avoin ja spontaani. Aluksi hieman ujohko mutta juttua piisaa kun vauhtiin pääsee.Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostaa 😊

17.5.2021

Moi!

Mies, 47 vuotta, Laihia, Pohjanmaa

Etsin kavereita Vaasan seudulta.
Olen 47 vuotias naimisissa oleva rauhallinen niin luonnossa ja kaupungin vilinässä viihtyvä mies.
Olen alkuun melko ujo ja en mikään moottoriturpa.
Harrastan luonnossa liikkumista, elokuvia ja urheilun seuraamista.
Olisi kiva löytää vaikka uusi harrastus uuden ystävän kautta.
Työ on ollut isossa roolissa elämässäni niin kavereita ei ole ollut aikuisiällä juuri ollenkaan.
Nykyään olen oppinut vähentämään työmäärää.
Lapset aikuistuneet ja muuttaneet omilleen.
Kirjoittele ja tutustutaan!

13.5.2021

Uusia ystäviä/kavereita

Nainen, 28 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Hei, oon -93 syntynyt vaasalainen nainen, asun poikaystävän ja kissan kanssa. Olisin halukas tutustumaan uusiin ihmisiin.

Olisi kiva esim käydä kahvilla, lenkillä, kirpparilla tai mitä ikinä keksiikään. En ole hirveästi bilehirmu tai shoppailijatyyppiä, mutta muu rento tekeminen kiinnostaa. Viestittelyseurakin vaan sopii. 😊

Sivu
Takaisin ylös