Ilmoitukset alueelta Pohjanmaa (97 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Hei

Nainen, 67 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Nainen 67 vuotta etsii ystäviä, ulkoiluun juttelemaan ja mitä yhdessä keksitään. Toivon sinun olevan samaa ikäluokkaa. Olen Vaasasta ja toivon sinun olevan lähialueelta.

24.11.2023

25 vuotias mies kavereita vailla

Mies, 25 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 25 v nuorimies Vaasasta ja olisi mukava saada kavereita koska niitä ei minulla pahemmin ole.
Sairastan keskivaikeaa masennusta joka on vaikuttanut elämääni jonkin verran.
Juuri nyt en ole työ tai kouluelämässä koska tämän hetkinen tilanne ei sitä minulle salli. Tulevaisuudessa aion mennä kouluun ja saada töitä.

Vapaa-ajalla ajelen, pelaan pc:llä, katson elokuvia ja sarjoja,striimailen twitchiin, kuuntelen musiikkia, käyn kahvilla ja käyn silloin tällöin keikoilla.
Jos minun kanssa haluaa pelailla niin minut löytää discordista nimellä YGY1jaonk#7827
Twitchistä minut löytää nimellä ygy1jaonk

9.11.2023

Kavereita

Mies, 20 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Etsin kavereita joiden kanssa vois jutella ja pelailla pc:llä tai tavata ja tehä jotain irl.
Pelejä joita haluisin pelata tällä hetkellä on mm. rocket league, sea of thieves, overwatch. Saa ehdottaa uusia pelejä.
En käy baareissa tai biletä. Oon aika rauhallinen luonteeltani.

31.10.2023

Uusia ystäviä

Mies, 36 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Elämä pyörii pitkälti perheen ja töiden ympärillä, hyviä ystäviä elämässä ei enää juurikaan. Liikkuminen itselle tärkeää mutta yksin tulee nykyisin heikosti lähdettyä, ehkä voitaisiin keksiä yhdessä uusi harrastus? Kaikki kulttuuri kiinnostaa myös. Rauhalliset, keskustelutaitoiset ihmiset innostaa eniten.

Jos yhtään innosti niin laita rohkeasti viestiä. Iällä, sukupuolella tai elämäntilanteella ei väliä :)

27.10.2023

Hei!

Nainen, 22 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Onkohan tällaisen ilmoituksen kirjoittaminen vähän epätoivoista? No jos onkin, ollaan sitten epätoivoisia ja ylpeitä siitä ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Olen tosiaan 22-vuotias yliopisto-opiskelija. Opiskelen Vaasassa ja siksi vietän ainakin toistaiseksi aikaani enimmäkseen siellä. Käyn kuitenkin silloin tällöin Päijät-Hämeessä, kun opiskelusta on pidempiä taukoja.

Etsin suurin piirtein ikäisiäni ensisijaisesti ystäviä. Tarkoitus olisi löytää ihmisiä, joiden kanssa voisi jutella, jakaa sekä iloja että suruja ja muutenkin viettää aikaa. Sukupuolella tai asuinpaikalla ei ole väliä, vaikka tietysti on helpompi tavata, jos asumme lähellä toisiamme.

Pidän muun muassa lukemisesta, penkkiurheilusta ja musiikin kuuntelemisesta. Olen myös alkanut viime aikoina käydä kuntosalilla. Sen sijaan päihteiden käyttöä ja bileissä pyörimistä en harrasta toisin kuin monet suunnilleen ikäiseni, ja siksi ystävien löytäminen onkin ollut vaikeaa.

Osasyy tähän ystävien puutteeseen on varmaan sekin, että olen vieraiden ihmisten seurassa aika hiljainen ja varautunut, joten he eivät huomaa, kuinka hyvä keskustelija ja kuuntelija, hauska ja muutenkin upea ihminen oikeasti olen. Tai no, jos tutustutaan, voit ehkä tehdä oman arviosi.

Laita siis viestiä, jos tämän selityksen perusteella yhtään siltä tuntuu! Tuskinpa siinä juuri mitään häviää, mutta parhaassa tapauksessa me molemmat voitamme paljon...

15.10.2023

Helou!

Mies, 33 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Täällä kolmekymppinen parisuhteessa oleva mielenterveys-työkyvyttömyyseläkeläinen. Ulkoiselta olemukseltani olen lyhyt ja punkero. Olen rauhallisen oloinen tyyppi (jotkut sanoo, että olen jopa liian rauhallinen). Pidän kissoista paljon, ja kotona on seuranani yksi maatiaiskolli (koiria hieman pelkään). Eläinten hyvinvointi on lähellä sydäntä.

Käytän aikaani tietokoneella katsoen sarjoja, elokuvia, YouTubea ja sivistäen itseäni mm. Wikipedian parissa. Kirjallisuutta tulee myös luettua silloin kun tuntuu löytyvän lukuintoa (esim. Harry Potter). Musiikista tykkään eniten melodisesta metallista. Tykkään myös matkustella laivalla pari kertaa vuodessa. Kuntosalilla ei tule juurikaan käytyä, mutta hyötyliikuntaa harrastan. Jos olisi kunnon järjestelmäkamera, niin voisi olla, että valokuvaustakin tulisi harrasteltua enemmän. :)

Koulutukseltani olen ylioppilas. Valmistumisen jälkeen olen käyttänyt aikaani mm. opiskelemalla tietotekniikan ja terveysalan kursseja avoimessa AMKissa. Japanin opiskeluakin on tullut kokeiltua (osaan suurimman osan hiraganoista ja katakanoista :D). Tosin huomasin, ettei kielten opiskelu ole minun juttuni. Mitäköhän sitä tekisi seuraavaksi? Tällä hetkellä minulla ei ole erityisempiä tulevaisuuden suunnitelmia.

Ensisijaisesti etsisin juttelukavereita esim. Discordiin. Ja tietysti jos olet täältä päin, niin olisi helpompi nähdäkin joskus. :) Iällä ja sukupuolella ei ole niinkään väliä, kunhan olet täysi-ikäinen.

14.10.2023

Mää tarviin kamuja

Nainen, 23 vuotta, Pohjanmaa

Moikka! Oon 23 vuotias ilonen ja rempsiä nainen. Asun Vaasan lähellä pohjanmaalla. En oo paljasjalkanen pohjanmaalainen joten kaverit asuu kaukana ja se laittaa mielen ussei matalaksi. Haluaisin löytää semmosia elämän myönteisiä, ilosia, huumorintajusia ja syvällisiä ihmisiä koska semmonen minäki oon.

Netissä juttelukin on aivan ok mutta silti kaipaan ihmisiä ihan tähän oikeeseenki todellisuuteen. Tänäänki ois niin kiva lähtee ulos tai johonki ku huomenna 10h töitä mutta ei sitä yksin lähe ikinä mihinkään..😅

Mitä tähän ny sitte vielä kertois.. Musiikki ja laulaminen on lähellä mun sydäntä. Keikoilla tykkään käydä, siellä tuntee olevansa elossa. Autolla ajelu ja tähtitaivaan kahtelu on kans semmosia onnellisuuden lisääjiä.

Aina oon tullu paremmin ukkojen kans toimeen ku akkojen. En tiiä mistä se johtuu, mutta ois kiva tietää. Ja jos loukkaannuit ”akka” sanan käytöstä luulen vahvasti että meistä ei tuu sydän ystävät.

sc janika_sofia

Heitä vaikka snäppiä tai sitte ihan tämän ilmotuksen kautta viestiä nii kahtellaan! <3

5.10.2023

21-vuotias nainen

Nainen, 21 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moi! Oon 21-vuotias nainen, joka asuu avopuolisoni ja 4,5kk ikäisen tyttöni kanssa vaasassa.
Mulla ei kavereita oo oikeestaan ollenkaan kenen kans jutella tai tehdä jotain ja oon kaikki päivät yksin tytön kanssa, kun mies töissä.
Ois kiva saada kavereita joiden kanssa jutella ja tutustua! Voidaan yhdessä myös tehdä jotain, tykkään esim käydä shoppailemassa kaupoilla ja kirppareilla, kahvilla ja kävelyllä! Kaikki käy kunhan pystyn ottamaan tytön mukaan myös tai iltapäivällä kun mies päässyt töistä voin yksinkin lähteä joskus tekemään jotain😊
Alussa oon aika ujo, mutta kun tutustuu vähän niin oon oikeesti tosi kiva ja puhelias😁
Mieluiten käytän snäppiä, joten jos haluisit tutustua, laita viestiä ja vaihetaan snäpit, myös igssä juttelu käy😊
Ja etsin vain kavereita!😊

4.10.2023

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Etsin uusia aitoja ystäviä elämääni. Mieluusti olisit henkilö jolta löytyy tarpeeksi vapaa-aikaa näkemiseen ja tekemiseen. Muutama fakta minusta ⬇️

- Avoliitossa
- Koira lemmikkinä
- Hevoset ja ratsastus
- Osa-aika työ
- Luonto lähellä sydäntä
- Lähimatkailu
- Pehmeät arvot
- Spontaanius
- Rauhallinen ekstrovertti
- Facebook & messenger

Ota yhteyttä jos haluat tutustua 🌸

30.9.2023

Vegaani ja sateenkaareva! 🌱🌈

Nainen, 29 vuotta, Laihia, Pohjanmaa

Olen -93 syntynyt nainen ja etsin ystävää, joka jakaisi kanssani samoja arvoja :)

Minulle tärkeitä asioita ovat mm. eläinten oikeudet, luonto ja luonnonsuojelu, ihmisten tasa-arvo ja vähemmistöjen oikeudet.

Olen vegaani ja sateenkaareva.
Harrastan käsitöitä, luonnossa liikkumista sekä sen ihailua ja ihmettelyä, mangojen lukemista ja joskus pelaan overwatchia. Vähäiseksi on jäänyt pianonsoiton opettelu, animen katsominen ja romaanit (fantasia, historiallinen). Välillä luen tiede-lehteä ja katson/kuuntelen tiededokumentteja.

Olen opiskellut biologiaa yliopistossa ja tällä hetkellä opiskelen vaatetusalan artesaaniksi Vamialla. (Minulla on masennustaustaa.)

Lemmikkinäni on kaksi hauskaa ja ihanaa kissaa 🐱🐱❤️

Erityisesti kaipaisin vegaaniseuraa :)

Jos kiinnostuit, laita viestiä! 😊 Vaikka meillä olisi välimatkaa pidemmältikin, niin ota vain yhteyttä, jos haluat :)

29.9.2023

Uusia kavereita?

Mies, 22 vuotta, Laihia, Pohjanmaa

Hellurei ja hellät tunteet!

Olen 22-vuotias nuori mies Laihialta, ja etsin uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa elämän ilot ja seikkailut. Sukupuolella tai iällä ei ole minulle merkitystä (kunhan olet tietenkin täysi-ikäinen) – minulle tärkeintä on aito ystävyys ja se, että tulemme hyvin toimeen.

Luonteeltani olen avoin, mukavuudenhaluinen ja tunnettu hauskuudestani sekä kyvystäni tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olen hyvä kuuntelija ja haluan olla ensimmäisenä tukemassa kavereitani heidän iloissaan ja huolissaan. Uskon, että ystävyydessä tärkeintä on olla läsnä ja tukena toisilleen, oli tilanne mikä tahansa.

Kiinnostukseni ovat monipuoliset. Rakastan psykologiaa ja sen syvällisten teemojen pohtimista. Voin intohimoisesti keskustella mielen toiminnasta ja ihmisen käyttäytymisestä. Lisäksi olen suuri elokuvien ja sarjojen ystävä. On mahtavaa istuuntua tietokoneen ääreen hyvän leffan tai koukuttavan sarjan äärelle ja uppoutua tarinan maailmaan. Musiikki on myös suuri osa elämääni, ja nautin monenlaisista musiikkityyleistä.

Pelaaminen on toinen suuri kiinnostuksenkohteeni. Rakastan videopelejä, erityisesti Fortnite ja Rocket League ovat semmoisia pelejä joita tällä hetkellä aktiivisesti pelailen, mutta joudun pelailemaan yksin niitä, joten olisi kivaa saada sellainen pelikaveri/pelikavereita joiden kanssa pelata. Ja peleissä tärkeintä on tietenkin hauskanpito, sillä pelejä ei tarvitse ottaa mitenkään vakavasti! Kunhan on vain hauskaa :D Silloin tällöin pelailen myös CS:ää. Olisi mahtavaa tosiaan löytää semmoinen pelikaveri/pelikavereita, jonka kanssa jakaa pelihetkiä ja naurua. Voisimme myös yhdessä tutustua mahdollisesti uusiin peleihin!

Haluaisin löytää juuri sinut, jotta voimme jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kuten musiikkia, leffoja, videopelejä ja ehkäpä jakaa TikTok -videoita ja meemejä. Asuinpaikallasi ei ole väliä, sillä uskon, että ystävyys ei tunne rajoja.

Jos etsit avointa, mukavaa ja monipuolisesti kiinnostunutta kaveria, …

26.9.2023

Hello :3

Nainen, 32 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Etsinnässä olisi nettikaveri, jonka kanssa voisin jutella yöaikaan. Asun ulkomailla, joten tämä seikka on erittäin tärkeä. Olen kotoisin Vaasasta ja käyn Suomessa n. kerran kaksi vuodessa niin olisi hauskaa nähdä livenäkin! Keskustelu tapahtuisi mielellään Discordin välityksellä. Kerron sitten tarkemmin, missä asun kunhan vain ystävyys syvenee.

Minusta hiukan

👫 Olen onnellisesti naimisissa
🐱 Kissat on best
🍂 Rakastan syksyä
🤓 Olen kiinnostunut psykologiasta, filosofiasta ja historiasta
🎮 Retropelit ovat lähellä sydäntä
✒️ Sarjakuvat, kuvittaminen, maalaaminen
🎧 Tekno ja muu jumputus
🔪 True crime
🧘 Luonto ja sen tuoma rauha
🧖 Saunominen

Nettikaverin sukupuolella tai iällä ei ole väliä, kunhan löydetään yhteisiä juttuja ja aitoutta!

13.8.2023

Heippa kaikki!

Mies, 41 vuotta, Pedersören kunta, Pohjanmaa

Hakusessa tällaiselle 3 lapsen 41-vee viikko-viikko -isälle ystävää, kaveria. En etsi parisuhdetta enkä sänkyseuraa. En ole enempää ajatellut sukupuolta, voit myös olla vähemmistön edustaja kaikilla alueilla. Ehkä etsin toista ”koti-isää tai kotiäitiä” yhteisiin keskusteluihin ja kahvitteluihin. Kaikki muuten elämässä oikestaan mallillaan, eli en etsi myöskään terapeuttia itkuihini.
Olen kahvi-ihminen joka viihtyy useita tunteja. Harrastuksia oikeastaan musiikki kaikista lähin. Rakastan myös lautapelejä. En juurikaan katsele sarjoja enkä teeveetä, luen mieluummin. Kirppareilla viihdyn myös.
Elän nuhteetonta elämää.

10.8.2023

Moi

Nainen, 39 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Päätin muokata vähän profiilini
Olen juuri muuttanut Vaasaan!
Olen etsiny kauan ihmistä/ihmisii jotka pysyisi elämässäni kauemmin kuin vain sen hetken
Olen yksinäinen vaikka olen naimisissa ... ajan myötä tosiaan on hävinny ympäriltä ystäviä
Olen huumorintajuinen,kuunteleva,rento ja auttava hyväsydäminen
ISO plussa juuri olisi että minut hyväksyttäisiin juuri tälläisenä kuin olen! Kaikki saa unohtaa minut jos katsotaan ulkonäköö/kokoa!
EN etsi mitään seurustelusuhdetta!
Ilmoitus ei vanhene :)

Pelaan paljon pleikalla että jos kaipaa seuraa niin oon valmiina! Huumoria riittää minulla :)

Kärsin ahdistuksesta
Mua ei ihan heti saa mihinkään kahville varsinkaa kutsut tule luokseni tai anna osoite tulen sinne
HALUAN eka tutustua koska olen saanu niin siipeeni ihmisiltä :(

10.8.2023

Moikku!

Nainen, 29 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 29 vuotias vaasalainen vailla ystäviä ja ajattelin kokeilla, josko tätä kautta tärppäisi.

Olen työelämässä ja teen vuorotyötä, vapaa-aikani kuluu kotona kölliessä kissojen kanssa tai sitten koiran kanssa ulkoillessa.
Nautin kävelystä luonnossa, joskus erehdyn valokuvailemaan. Askartelen myös paljon omaksi ilokseni mm. kortteja sekä art journalia.
Viihdyn myös erilasten sarjojen parissa - olen hieman kotihiiri, kun sosiaalinen elämä on jäänyt ystävien puutteen vuoksi vähälle. Olisi kiva löytää ihminen, jonka kanssa käydä vaikkapa kävelyllä, kahvilla, kokkailla yhdessä, valokuvata tms. Olen aika rauhallinen, en viihdy baareissa vaan mielummin nautin lasin viiniä kotosalla kynttilän valossa.
Minulla ei ole omaa autoa, mikä hankaloittaa siirtymistä - kuljen usein jalan tai pyörällä.

Ikähaarukaksi ajattelin 29-39v, sukupuolella ei ole väliä.

Otathan yhteyttä, jos koet että meillä voisi olla jotain yhteistä :)

10.8.2023

Seuraa kulttuuri -ja liikuntajuttuihin

Nainen, 38 vuotta, Pietarsaari, Pohjanmaa

Moikka! 38-vuotias naisihminen, paluumuuttajana Pohjanmaalle, haluaisi seuraa kulttuuri-ja liikuntajuttuihin kuten keikoille, teatteriin, leffaan, luontopolulle tai vaikka kirpputorille. Olis mukavaa jos olisit Seinäjoki-Kokkola akselelilla tai ainakin melko lähellä. Tykkään käydä salilla, vaikka en ole himoliikkuja. Perhettä ei ole, mutta karvakavereita toivottavasti tulee joskus

ps. laita sähköposti mukaan vastaukseen, en ole varma näkyykö muuten
Also in english

9.8.2023

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Pietarsaari, Pohjanmaa

Etsin uusia kavereita! Olen 29- vuotias, asun Pedersöressä mieheni kanssa. Olen suomalainen joten on vähän hankalaa löytää suomalaisia ystäviä. Olen muuttanut avioliiton perässä tammikuussa Kangasalta.

Sivu
Takaisin ylös