Ilmoitukset alueelta Pohjanmaa (74 kpl)

 - 
 
tänään

Hei kaikki :)

Nainen, 24 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Moikka! :)
Kaipaan ystävää, jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut, olla oma ittensä, itkee ja nauraa mitä hölmöimmille jutuille🥰 välimatka ei haittaa, tykkään laittaa ääniviestejä ja puhuu puhelimessa livenä näkemisen lisäks/ohella.
Oon 24v nuori nainen, joka on syksyllä muuttanut Vaasaan, enkä tunne täältä juuri ketään niin ois kiva saaha täältä kavereita. :) Ois kiva, jos oisit suunnilleen saman ikänen (+/- muutama vuos ei haittaa). Mut saa mukaan leffaan, kahville, shoppailemaan, viettämään rentoa iltaa kotona netflixin parissa ja myös kaikkeen uuteen ja extempore tekemiseen. :)

Ps. Oon parisuhteessa, eli etin vaan kavereita

22.11.2022

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Onkohan tällaisen ilmoituksen kirjoittaminen vähän epätoivoista? No jos onkin, ollaan sitten epätoivoisia ja ylpeitä siitä ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Olen tosiaan 21-vuotias yliopisto-opiskelija. Opiskelen Vaasassa ja siksi vietän ainakin toistaiseksi aikaani enimmäkseen siellä. Käyn kuitenkin silloin tällöin Päijät-Hämeessä, kun opiskelusta on pidempiä taukoja.

Etsin suurin piirtein ikäisiäni ensisijaisesti ystäviä. Tarkoitus olisi löytää ihmisiä, joiden kanssa voisi jutella, jakaa sekä iloja että suruja ja muutenkin viettää aikaa. Sukupuolella tai asuinpaikalla ei ole väliä, vaikka tietysti on helpompi tavata, jos asumme lähellä toisiamme.

Pidän muun muassa lukemisesta, penkkiurheilusta ja musiikin kuuntelemisesta. Olen myös alkanut viime aikoina käydä kuntosalilla. Sen sijaan päihteiden käyttöä ja bileissä pyörimistä en harrasta toisin kuin monet suunnilleen ikäiseni, ja siksi ystävien löytäminen onkin ollut vaikeaa.

Osasyy tähän ystävien puutteeseen on varmaan sekin, että olen vieraiden ihmisten seurassa aika hiljainen ja varautunut, joten he eivät huomaa, kuinka hyvä keskustelija ja kuuntelija, hauska ja muutenkin upea ihminen oikeasti olen. Tai no, jos tutustutaan, voit ehkä tehdä oman arviosi.

Laita siis viestiä, jos tämän selityksen perusteella yhtään siltä tuntuu! Tuskinpa siinä juuri mitään häviää, mutta parhaassa tapauksessa me molemmat voitamme paljon...

17.11.2022

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Haluaisin löytää about samanikäisiä ystäviä, mieluiten ihan Vaasasta 😊 oon työssäkäyvä ja avopuoliso löytyy. Kerron lisää jos kiinnostaa tutustua ☺️ Lisätään tähän vielä että tuun paremmin juttuun naisten kanssa, miesten kanssa en osaa olla niin luonteva välttämättä joten ei välttämättä miesten kannata ottaa yhteyttä.

15.11.2022

Löytyisikö mulle kaveria?

Nainen, 44 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Haussa Vaasa-Seinäjoki-akselilta ystäviä. Iällä, sukupuolella jne. ei ole väliä, kunhan huumori ja kiinnostukset kohtaavat ainakin jossain määrin. Kahvilaan, kävelylle, uimaan, kuntosalille vaikka?

Tykkään lukea, leipoa ja liikkua. Käsityötkin kiinnostavat, ja joskus on mukava lojua sohvalla maratoonaamassa sarjoja. Arvostan kunnon keskustelua smalltalkin sijaan, tykkään mustasta huumorista ja ironiasta. Olen hyväntahtoinen ja utelias, mutta toivoakseni en tuppautuvalla tavalla, vaan että kaikenlaiset uudet asiat kiinnostavat.

Elän sateenkaarevaa uusperhe-elämää bonuslasten kanssa ja neurokirjon alla. Opiskelen it-alaa.

Också på svenska. Also in English.

12.11.2022

Top of the morning to ya!

Nainen, 26 vuotta, Kristiinankaupunki, Pohjanmaa

Hei, täällä näpyttelee peliseuraa taikka pelibestistä etsivä muikkeli. Olis kiva jos oot 22-28v haarukassa tai et kauheen kaukana siitä.
Olen avoin, rehellinen, suorapuheinen ja mustan huumorin omaava videopeliaddikti /.
On mulla muitakin harrastuksia, kuten pianon ja kitaran soitto (opettelu), huonekasvien hengissäpito, omien eläinten (liialla rakkaudella) kiduttaminen ja neulonta XD

Anyhow, sitä peliseuraa. Eli pelailen PC'llä kaikenlaista ja olen suht avoin kokeilemaan uusia pelejä jos ne vaikuttaa hyviltä. Tällä hetkellä eniten tulee pelailtua The Elder Scrolls Onlinea, Dead By Daylightea ja sit kun on tylsää tai yksinäistä niin Slay The Spirea. Miljoona muutakin peliä löytyy ja meidän pienessä discord-servussa porukkakin pelailee välillä partypelejä mm. Mysterium, Among Us, Scribble/Gartic Phone jos kykenee.

Mun seurassa saat olla oma itsesi, jos vaan uskallat hengata tämmösen kiroilevan siilin kanssa.
Tykkään puhua paljon, lähettää tiktokkeja ja meemejä, istua discordissa aamusta yöhön ja sun muuta. Musta saa kaverin myös pelien ulkopuolelle koska mua kiinnostaa kaikenlainen paska. Lähinnä olis kiva löytää naispuolista tuttavaa, MUTTA en sano ei kenellekään jos kemiat kohtaa. Olis plussaa jos et pelkää englanninkielen käyttöä, koska mun aviomies keskustelee lähinnä sillä (muuttanut Suomeen 3v sitten) ja pelaillaan paljon yhdessä. Ei olis paha löytää hänellekin vaikka äijä kavereita Suomesta joidenka kanssa pelailla tai vaikka oikeesti ystävystyä.

Ehkä täs oli tarpeeksi, lisää mut discordissa mieluusti jos natsaa; Outlander#6969

24.10.2022

Hello

Nainen, 35 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

I'm 35 years old women living in Merikaarto area in Vaasa. I speak polish and little bit of finnish too. Right now I'm at home taking care of kids. I live in Vaasa 9 years but I don't have friends. I'm looking for a company (women only) to spend time together in coffee place, traveling somewhere nearby, do shoppings or to play something. I myself like to go to kirppis, read korean manga, learn something new or visit new places. I can also teach polish for a fee (but I'm not a proffessional teacher).

22.10.2022

Tervehdys

Mies, 41 vuotta, Laihia, Pohjanmaa

etsin nais puoleisista juttuseuraa / kavereita pohjanmaan ja etelä-pohjanmaan alue, olen 41v. mies pohjanmaan alueelta olen aluuksi ujon luonteinen mutta kun tutustuu uusiin ihmisiin paremmin niin pikku hiljaa ujouskin lähtee pois, olen työkyvyttömyys eläkkeellä oleva, jos vielä olet juttu / kaveri seuraa vailla niin rohkiasti vaan kirjoittelemaan.

17.10.2022

Hej

Nainen, 45 vuotta, Mustasaari, Pohjanmaa

45 årig gift kvinna söker vänner som kanske vill resa någonstans ibland, ta ett glas vin på villan, ut och vandra. Ut och dansa och krogen går också för sej. Men trivs bäst i naturen. Löpning, gym, yoga och mina hästar och hundar är stora intressen. Söker snälla ,empatiska och ärliga personer, som jag själv. Kön, hudfärg, språk osv ingen skillnad, pratar måttligt finska och engelska

1.10.2022

Kaveriseuraa pohjanmaalta

Mies, 38 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Tässä vaasassa asuva opiskelija etsii uusia ystäviä vaasan ja pohjanmaan alueelta. Opiskelen toimitilahuoltajaksi ja valmistun joulun alla. Jos sinulle kelpaa omasta mielestäni jo aikuistunut ja ulkoilun tai vaikka kahvittelun parissa voisi tavata. olen kiinnostunut myös aloittamaan sulkapalloilun tai jonkun muun harrastuksen. ilmoitus on nyt vähän lyhyt mutta ole yhteydessä. saat yhteyden suoraan helpoiten sähköpostiini.sukupuolen ei ole väliä. [email protected]

25.9.2022

Moi

Nainen, 28 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen 28-vuotias, pohjois-karjalasta Vaasaan muuttanut nainen. Olen asunut Vaasassa pian 2 vuotta, mutta ystäviä täältä ei ole löytynyt. Minulla on 8vuotias poika, ja miehelläni on neljä lasta. Tykkään kiertää kirppiksiä, shoppailla, (normal best), käydä syömässä/kahvilla/viinillä, keskustella kevyesti ja henkevästi, mut saa kyllä myös mukaan kokeilemaan uusia juttuja! Ystävien löytäminen aikuisiällä on haastavaa,mut yritetään 😊 iälläsi ei minulle ole merkitystä, kunhan olet täysi-ikäinen.

2.9.2022

Heippa!

Nainen, 31 vuotta, Laihia, Pohjanmaa

Olen vähän yli kolmekymppinen sairaseläkkeellä oleva nainen .
Asun Laihialla ja täällä ei oikein kavereita ole. Kaikki ovat ympäri Suomea, joten on aika yksinäistä. Kaipaan siis tosi ystäviä, joita voisin nähdä viikottain. Kirjoittelukavereita on ihan riittävästi :)

Olisi kiva löytää samanhenkistä seuraa ja puuhastella yhdessä jotain, en käytä alkoholia juuri lainkaan, baareihin minut saa seuraksi todella harvoin jos ollenkaan.
Olen introvertti ainakin osittain. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, olen positiivinen ja sosiaalinen. Mutta en viihdy isoissa porukoissa, en yökerhoissa tai klubeilla. Enemmän tykkään syvällisistä keskusteluista rauhallisessa paikassa yhden tai kahden ihmisen kanssa. Isossa porukassa olen helposti hiljainen, sekä usein myös uusien ihmisten kanssa. Rentouduttuani olen hyvinkin puhelias, avoin, empaattinen ja keskustelen melkein asiasta kuin asiasta .
Olen luonteeltani herkkä,nauravainen,luotettava,rehellinen,muuthuomioo ottava,huumorintajuinen, liian hyvä kuuntelia joten jään monesti vain kuuntelemaan toisia eikä useinkaan minulta kysytä kuulumisia.

Tosiaan se leffa seura illan istujaisia hyviä keskusteluja kaipaan .

minut löytää
facebook: sari uitto
instagram: sarie_u

toivottavasti seuraa löytyy. =)

26.6.2022

Moi !

Mies, 53 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

Olen leski, noin 53v. uskovainen nuorekas ja urheilullinen tumma mies. Haen 32 – 52 v. uskovaa naista elämänkumppania jonka kanssa jakaa ajatuksia, iloa ja surua.. Olen ystävällinen huumorintajuinen, seurallinen, positiivinen ja sosiaalinen. Harrastukset: valokuvaus, tennis, ulkoilua, sulkapalloa luonnossa liikkuminen ja ruoanlaitto.

Tykkään, että voidaan tehdä asioita yhdessä, kuten kokkailla, retkeillä metsässä ja kaupungissa, nauraa, rukoilla ja jutella kaikesta..

Ota yhteyttä. :)

25.6.2022

Moi!

Nainen, 30 vuotta, Vaasa, Pohjanmaa

30-vuotias kahden lapsen äiti etsii vain naispuolista seuraa esim rannalle, kahville, terassille tai miksei joskus vaikkapa minilomalle. Olis mukava lähteä jonnekin välillä ihan spontaanistikin, kun nykyiset ystävät on myös perheellisiä ja yhteistä aikaa on hankala järjestää. Itse saan kyllä yleensä hyvin järjestymään 😊 Tykkään syvällisistä keskusteluista, mutta myös hauskanpidosta. Laita viestiä, jos haluut tutustua. 😊

22.6.2022

Tekemistä, mutta ei kaveria seuraksi?

Mies, 31 vuotta, Pohjanmaa

Elämässä on ihan mukavasti kavereita, mutta kaipaisin kaveria jonka kanssa voisi liikkua, pelailla eri pelejä, jutella niitä näitä ilman jatkuvaa päihteidenkäyttöä. Toki muutaman voi silloin tällöin käydä ottamassa :)

Luonteeltani olen ihan mukava enkä esitä mitään. Välillä olen puhelias ja välillä en. Ainakin omasta mielestä osaan ottaa myös elämän rennosti.

Kaikenlainen penkkiurheilu myös kiinnostaa.
Minut saa mukaan mihin vaan lähestulkoon!
Ei ole väliä oletko mies vai nainen kysy rohkeasti. Jos on jotain mitä haluaisit tehdä, mutta tuntuu että ei löydy kaveria niin viestiä vaan:)

17.6.2022

Hej

Nainen, 46 vuotta, Pietarsaari, Pohjanmaa

Jag är gift och vill hitta väninnor. Promenera, vandra och njuta av naturen eller träna i gymmet. Gifta vänner i min ålder som fått extra tid när barnen växt upp och behöver vänner istället för Netflix och Instagram för givande prat. Jag har förlorat nästan alla mina barndomsvänner för att vi är så olika. Min man jobbar långa dagar, så det är lite tråkigt. Jag är ganska självständig och tycker också om att vara ensam, men ibland blir det för mycket. Jag gillar att resa till Spanien, Grekland eller Italien, men jag bryr mig inte heller om att resa ensam, men om jag hittar vänner som känns rätt kan vi ibland resa tillsammans. Jag gillar inte att festa eller dricka alkohol, men ett glas vin eller två till en god middag på restaurang låter bra. Jag pratar svenska, engelska och ganska bra finska.

Sivu
Takaisin ylös