Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (210 kpl)

 - 
 
eilen

Heips!

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 22-vuotias yliopisto-opiskelija Tampereelta. Toiveissa olisi saada uusi ystävä, jonka kanssa viettää aikaa ja pitää yhteyttä. 😊 Erityisesti etsin luotettavaa ja tasapainoista ihmistä, jolla on kiinnostusta pitää yllä uutta kaverisuhdetta.

Olen luonteeltani hyväntuulinen, rauhallinen ja toisaalta puhelias. Käyn opintojen ohella töissä, ja vapaa-aikani käytän lukemiseen ja musiikin kuunteluun. Olen myös innokas ruoanlaittaja ja vähän vähemmän taidokas leipuri. Erityisesti tykkään japanilaisesta ruoasta. 😋 Vähemmän yllättäen tykkäänkin käydä ravintoloissa syömässä ja uusia pubeja tms on myös kiva testailla, olen myös oluen ystävä. Ruoan syömisen ja siitä puhumisen lisäksi tykkään puhua yhteiskunnallisista aiheista ja oikeastaan mistä vain. Tykkään pitkistä keskusteluista. Vältän kaikkea kummallista draamaa, enkä olekaan ikinä riidellyt yhdenkään ystäväni kanssa. Keskustelu on toimivan ystävyyssuhteen perusta.

Lisäksi olen hyvin eläinrakas, mutta en (vielä) harmillisesti omista lemmikkiä. Viihdyn myös luonnossa retkeilyn merkeissä. Koen myös monet asiat koomisiksi ja ylipäätään elämä on aika hassua. Jos kiinnostuksesi heräsi ja jaat samoja arvoja, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi! 😄

2 päivää sitten

Ystäviä etsimässä

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20v/-98 syntyny nainen, joka etsii nyt niitä tosiystäviä elämäänsä.
Tällä hetkellä opiskelen ja töihin ajattelin heti valmistumisen jälkeen suunnata.
Vapaa-ajalla katselen netflixiä, tai seikkailen ulkona ja valokuvailen. Tykkään myös käydä kirppiksillä, kahvilla, syömässä tai muuten vain hengailemassa.
Olis kiva myös ystävien kanssa käydä kesällä ulkona vaikka yksillä, tai lähteä festareille.
Itse olen rento ja positiivinen en juurikaan välitä draamasta tai jaksa velloa negatiivisissa asioissa. Olen rehellinen ja pidän luottamusta tärkeänä asiana. Mun kanssa voi puhua mistä vaan ja mielelläni kuuntelen myös ystävieni ilot ja surut. Vakavistakin asioista pystyn puhumaan, vaikka yleensä keskityn enemmän positiivisiin asioihin.
Jos tarvitset elämääsi ystävää, joka jaksaa kuunnella ja viettää aikaa, vaikka muuten vaan niin tässä olen, joten laita mulle viestiä niin tutustutaan paremmin :)

3 päivää sitten

May the friends be with you!

Nainen, 44 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 44-vuotias erittäin nuorekas naisihminen. Etsin naiskavereita lähtemään kanssani illanviettoihin, terassille, musakeikoille ja erilaisiin tapahtumiin. Laitan ilmoituksen uudestaan kun saamani viestit menivät roskapostiin ja hävisivät sieltä. Pahoitteluni ja otathan uudestaan yhteyttä mikäli laitoit aiemmin viestiä.
Olen eronnut kahden teini-ikäisen tytön äiti ja yhden kissan palvelija. Asun Tampereen kupeessa.Tykkään käydä mm. teatterissa, elokuvissa, konserteissa ja kirppareilla. Musamaku hyvin monipuolinen, voin lähteä niin klassiseen balettiesitykseen kuin rock konserttiin ja monenlaista siltä väliltä. Elokuvista kolahtaa eniten fantasia ja seikkailuelokuvat. Olen suvaitsevainen, luotettava, laajakatseinen, huumorintajuinen ja omaan sydämen sivistystä. Voit olla nuorempi tai vanhempi, iällä ei ole väliä, tulen hyvin toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa, tärkeintä on sisäinen maailma ja henkiset resurssit, ei iän tuomat numerot. Erilaisiin tapahtumiin ja varsinkin yöelämään en naisihmisenä mielellään yksin lähde hiippailemaan niin olisi kiva saada kaveri mukaan. Laita viestiä jos haluat tutustua!

3 päivää sitten

Moikka!!

Nainen, 14 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 05 tyttö 14 eli seiska luokal haluisin enemmä poikii mun kavereiks eli enemmänki jotai poikaa joka voi puhuu mun kaa ja tutustuu. Haluisin kyl poikkiksen mut riippuu iha synkkaaks meil, haluisin hauskoi kavereit jotka tykkää tehä kaikkee hauskaa ja vähä hulluu. Eli jos oot poika mielellään 04-05 nii laita mulle viestii haluun tutustuu teihi kaikkii ja jos ei toimi ni sit ei vaa toimi ei kai sille sit voi mitää. Nyt mulla ei oikei oo kavereit kauheesti. Muutin Helsingist Tampereelle joku puol vuotta si mut en oo viekää oikei tutustunu muihi. Mut jos alat puhuu mun kaa nii tykkäisin jos jaksat käyttää aikaa ja kirjottaa mulle paljon kaikkee eikä vaa nopeesti jotai esim. mun lempi väri on sinine. En jaksa kuunnella semmosta haluun oikeesti tutustuu oon kärsivällinen mut joskus tungettelen liikaa ehk sen takii kirjotan nyt tätä.

Tietoi musta:
-Mul on vaaleet alaselkää olevat pitkät hiukset
-Rakastan eläimii
-Tykkään hauskoista poijista
-En tykkää urheilusta kauheesti joskus vaa heittelen vähä korista läpäl kavereitten kaa
-Mun lempi jätski on suklaa
-Omasta mielestä näytän kasi luokkalaiselt
-Mun horoskooppi on oinas
-Mun synttärit on 18.4.05

3 päivää sitten

Kavereita Pirkanmaalta

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 22-vuotias nainen Tampereelta ja 2-vuotiaan tytön äiti sekä odotan toista lasta syntyväksi kesällä. Erilaisten elämäntilanteiden myötä, kaverit ovat lähteneet omille teilleen ja nykyisten kanssa aikataulut ei aina kohtaa. Joten olisi mahtavaa löytää uusia kavereita, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella kaikesta. Kaikkein parasta olisi löytää pitkäaikainen ystävä.

Luonteeltani olen huumorintajuinen, rento ja spontaani. Tykkään reissailla, viettää aikaa ulkona ja tehdä käsitöitä. Ajatuksena on myös aloittaa jokin liikuntaharrastus.

Lapsille olisi kiva myös saada leikkikaveria, mutta etsin myös lapsettomia tuttavuuksia. Välillä on kiva päästä tästä lapsikuplasta pois ja jutella muustakin :) Myöskään iälläsi tai sukupuolellasi ei ole mitää väliä!

Pistä ihmeessä viestiä jos kiinnostuit! :)

3 päivää sitten

Moro moro!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 21 vuotta ja Tampereella oon kerenny vasta hetken asustamaan. Tällähetkellä elämässä on vaan työt ja opiskelut, mutta intoo ja halua ois tehä paljon muutaki!
Puuttuu vaan ne kaverit kenen kanssa lähtee heilumaan kaupungille. Kesällä ois ihan super kiva päästä ulkoilmaan ihan vaan olemaan tai sit retkeilemään tai pelaamaan jotain kavereitten kanssa.
Käyn myös salilla aika aktiivisesti eikä salikaverista ois mitään haittaa. (:
Oon aika avoin puhumaan kaikesta ja haluun pystyy keskustelemaan ihan kunnolla nolostelematta.
Illanviettoo ois kiva päästä harrastamaan, oli se sit ihan vaan kotosalla tai kaupungilla, sekä alkoholilla tai ilman. En oo kuitenkaan kovin kova juomaan, että pelkästään sellasta kaveria en eti.

Oon oikeesti aika rento tyyppi enkä haluu ottaa elämää mitenkään liian vakavasti. Ois ihan super kiva jos ottasit yhteyttä ja keksittäs jotain siistii tekemistä yhessä!

3 päivää sitten

Etsin kavereita Tampereelta

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!

Olen 21-vuotias eli 1997-syntynyt nuori nainen, asun Tampereella Hervannassa mieheni ja kahden kissamme kanssa. Teen tällä hetkellä töitä, mutta haen yliopistoon opiskelemaan.

Mielestäni olen sosiaalinen, huumorintajuinen, luotettava ja hyvä kuuntelija. Jos kysyt mielipidettäni, saat rehellisen mielipiteeni. Olen kiltti ja välttelen kaikenlaista riitelyä ja draamaa. Kanssani voi puhua mistä tahansa, niin hyvistä kuin vaikeistakin asioista.

Asioita, joista muun muassa pidän: eläimet, Netflix, kirjat, hyvä ruoka (varsinkin kalaruoat ja sushi), herkut (suklaa), musiikki (mm. latino, reggaeton, pop), tanssiminen, kirpparit, museot...

Minusta saa seuraa esimerkiksi lenkille, salille (pitäisi uudestaan löytää innostus siihen), leffaan, teatteriin, museoon, kirpparille, shoppaileen, jonkun hyvän artistin/bändin keikalle, terassille, kahville ja baariin.

Tulen monenlaisten ihmisten kanssa toimeen, mutta tietysti toivoisin sinun olevan luottamuksen arvoinen ja ainakin vähän samanlainen kuin minä tai että meillä olisi edes jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Meistä saattaisi tulla hyviä ystäviä tai sitten vaikka lenkkeilykavereita. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä niin voimme tutustua ja katsoa, mihin se vie. 😄

3 päivää sitten

Hei(:

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 25 vuotias nainen Tampereen seudulta ja etsin uusia tuttavuuksia. Naimisissa olen ja odotan esikoista. Hoitoalalla työskentelen. Olisi kiva saada juttuseuraa sekä lapsettomista että lapsellisista, naispuolisista kavereista.

Minulla on muutamia hyviä ystäviä mutta heidän opiskelujen takia tapaamiset harventuneet. Ja muutenkin olisi virkistävää löytää uusia ihmisiä(: ja miksei vaikkapa kaveripariskuntia joiden kanssa viettää iltaa.

Kiinnostuksenkohteina ovat eri liikuntalajit ja liikunnallinen elämä, lenkkeily, jooga ja mitä vain uuttakin olisi kiva kokeilla, samoin terveys ruoista olen kiinnostunut mutta myös olisi kiva istua iltaa viinilasin ja ehkä hyvän ruoan seurassa. Lisäksi tykkään kirppareista ja ostoskeskuksissa pyörimisestä, kahvittelusta, karaokesta, kaikenlaisista messuista ja tapahtumista mitä vain keksisi. Myös ihan pelkkä lenkki tai jutteluseura olisi kiva(:

Luonteeltani olen ehkä alkuun varautunut mutta en mitenkään ujo. Olisi kiva löytää samanhenkisiä ja - ikäisiä kavereita, n. 24-30v. Pirkkalassa asustan mutta auto minulla on että pääsen kulkemaan muuallekin. Laita viestiä(:

17.4.2019

Moi

Nainen, 16 vuotta, Valkeakoski, Pirkanmaa

Hei! Olen 16 vuotias tyttö Pirkanmaalta etsin kaveria jonka kanssa esimerkiksi voisin jutella snäpchatissa. Tykkään todella paljon urheilusta ja musiikista. Etsin uusia kavereita, koska haluaisin juttu seuraa ja omiin kavereihin en enään voi luottaa.

17.4.2019

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Jätän nyt uuden ilmotuksen aikasempi varmaan jo hukkunu tännejonnekki 😂
Elikkäs oon 21v (-97) nainen Tampereelta Hervannasta. Muutin poikaystävän kanssa tänne pääkaupunkiseudulta elokuussa. Tälläheetkellä töissä kaupan kassalla ja tavotteena ois poliisikoulu. Harrastuksiin kuuluu Jalkapallo (tpv) ja salillakäynti. Tykkään myös leipoi ja piirtää. Seuraan paljon jalkapalloo varsinki valioliigaa, netflixii tulee katottuu kans aika paljo😅
Luonteeltani oon sosiaaline, rehellinen, luotettava ja aika pirtee aluks saatan myös olla hieman ujo. Urheilun ohella tykkään käydä kirppiksillä kaupoilla kahvilla tai muuten vaan tekemässä jotain seikkailua 🙆🏼‍♀️

Hit me up!

17.4.2019

Moi:)

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 18-vuotias nainen Tampereelta. Oon muuttanut tänne alunperin muualta ja en oo oikein saanut kavereita. Lukio nyt loppusuoralla ja hain jatko-opintoihin. Käyn välillä töissä ja nyt vuoden alusta käynyt aktiivisemmin salilla. Etsin tässä nyt sit kaveria esim treenaamaan, baariin, shoppailemaan, mitä vaan keksitään! Jossain lähellä omaa ikää ois jees, oon tosiaan 00! Laita vaikka snäppiä nnnnnelli jos kiinnostaa :)

17.4.2019

Moiro!

Nainen, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa, tänne olis hakusessa uudet ystävät, mielellään vaikka useampikin. Tulee tänä päivänä hengailtua lähinnä ainoastaan poikaystävän ja sen ystävien kanssa, omien vanhojen ystävien kanssa sopimiset ja näkemiset tuntuu olevan ison työn alla. Hakusessa naispuoliset, sillä oon jo pitkään kaivannut sellasta omaa kanalaumaa joiden kanssa voi höpöttää tyttöjen juttuja.

Työskentelen itse ravintola-alalla, harrastuksiin kuuluu netflixin tuijottelu ja säännöllisen epäsäännöllinen lenkkeily. Rakastan koiria, ja konemusiikkia. Tykkään käydä reiveissä, mutta parisuhteen myötä baareilu on jäänyt melko vähälle. Kyllä musta baariseuraa myös saa, mut mielummin harrastaisin perus kahvittelua tai ihan vaan hengailua.

Jos sulla on lapsia, tai muuten perheen perustaminen lähiaikoina suunnitelmissa, en usko että meillä on kamalasti yhteistä näin suoraan sanottuna. En ole yhtään lapsi-ihminen, ja valitettavasti yhteydenpito on jäänyt melkein kokonaan sellaisten ihmisten kanssa jotka on perustamassa perhettä. En itse pidä sitä ongelmana tms, mutta ei tunnu vain olevan yhteisiä jutunaiheita enää, kun elämäntilanne on niin eri.

Olis ihanaa löytää elämäänsä ihmisiä joiden kanssa yhteydenpito olis itsestäänselvyys, en menetä toivoani et vielä tässä iässä löytäis sielunsiskoja. 🤓

16.4.2019

Hei :)

Nainen, 16 vuotta, Pirkanmaa

Tyttö joka kaipaisi parasta kaveria, jonka kanssa tehdä asioita kuten shoppailla, käydä leffassa ja jutella niitä näitä. Olen aluksi hieman ujo mutta myöhemmin minusta paljastuu hieman yli energinen ja melko paljon naurava iloinen persoona :)! Tykkään piirtää ja kuunnella musiikkia, eikä sinun tarvitse tykätä samoista asioista sillä olen aina valmis myös kokeilemaan jotain uutta josta sinä tykkäät :D (pelkään korkeita paikkoja joten jos rakastat kiipeilyä minusta ei saa siihen seuralaista)😂

16.4.2019

Sydänystäviä etsimässä!

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hellou!
Uusia ystäviä täällä etsii vähän aikaa sitten Tampereelle muuttanut 25v nainen. Tällä hetkellä viimeinen vuosi AMK Kulttuurituottaja opintoja menossa ja samaan aikaa teen myös osa-aikatöitä ruokakaupassa. Olen vähän ajautunut tälläiseen tylsyyteen kun seurana on vain puoliso ja kaksi kissaa.
Käyn kaupungilla ja kirpputoreilla usein mutta kahvi/kirppisseura kelpaisi. Ostin rullaluistimet viime syksynä ja haluisin opetella niillä luistelemaan ja tutkimaan tampereen seutua.
Muihin mielenkiinnonkohteisiin kuuluu eläimet, ompelu,kirppikset, kaikenlainen taiteen/käsillä tekeminen, sarjakuvat, kirjat, elokuvat ja musiikki (the crash, olavi uusivirta, iisa, ariana grande, vesta, vesala jne.)

Luonteeltani oon mielestäni avoin, suorapuheinen ja nauravainen. Kaverit kuvailee mua kuplivaksi, viekkaaksi, ja luotettavaks.
Tykkään keskustella kevyesti ja syvällisesti. Kaikenlaiset aiheet käy, poliikasta en niinkään välitä jutella.

Haluisin löytää kavereita kesän rientoihin tutkimaan tampereen gastropubeja, uimarantoja ja muita parhaita paikkoja.

Etsisin mielelläni about samanikäisiä tyyppejä kahvittelemaan, mielelläni tapaisin kans kasvotusten niin olisi kiva jos asut tampereen alueella.

Jos kiinnostaa laita viestiä ja lähdetään kahville (:

15.4.2019

Moi!

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tervehdys

25-vuotias hyväkäytöksinen ja täyspäinen mies etsii uusia ystäviä Tampereelta ja lähikunnista

Opiskelen tällä hetkellä Tampereella. Opiskelumotivaatio on tosin välillä kadoksissa.

Harrastan liikuntaa päivittäin, mutten ole mikään atleetti. Yleensä kävelymuodossa, kohta myös fillari kun sää paranee. Käyn ystäväni ohjaamana säännöllisesti kuntosalilla ja välillä kun kerkeän, niin uimassa.

Olisi mukavaa käydä vaikkapa ostoksilla, elokuvissa, kirjastossa, syömässä, tai pelaamassa jotain. Ja ihan vain jutella kaikesta.

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua, niin ota yhteyttä. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivon mukaan olisit täysi-ikäinen.

15.4.2019

20v jäbä.

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Oon aika uus Tampereella ja haluun tutustuu uusiin ja suunnilleen saman ikäsiin ihmisiin. Sukupuolella ei välii. Harrastan musiikkia, urheiluu ja kulutan kahvia, eokuvii ja sarjoja jonku verran. Jos kiinnostuit niin tuu rohkeesti vaan jutteleen!

Terv. Lauri :)

14.4.2019

Moikka!

Mies, 14 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Kohta 14 vuotias poika etsii tyttöä juttelukaveriksi. Luulen että haluaisin olla itsekkin tyttö ja haluaisin löytää jonkun kenen kanssa voisin puhua asiasta. Tykkään pukeutua tytöksi ja ottaa valokuvia.
Pistä rohkeasti viestiä! :)

Sivu
Takaisin ylös