Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (234 kpl)

 - 
 
eilen

Moro!

Mies, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 00-syntynyt miehen alku, joka etsii uusia ystäviä/kavereita. Olen hyvin rauhallinen ja kärsivällinen. Olen myös todella ujo, mutta ujouteni katoaa yleensä pois kun tutustun syvemmin. Harrastan kuntosalia, lukemista ja pelailua. Olen luontoihminen ja hyvin eläinrakas ihminen. Heinäkuussa olis lähtö inttiin, jonka jälkeen toivottavasti suoraan yliopistoon.

eilen

Pieni kaveriporukka perheellisille Pirkanmaalla

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei te pienten lasten vanhemmat!

Tuntuuko siltä, että elämäntilanteesi on etäännyttänyt sinut vanhoista tutuistasi vai kaipaatko muuten vaan samaistuttavaa juttuseuraa? Haluaisin pystyttää pienen Whatsapp-ryhmän uusia tuttavuuksia ja tekemistä arkeen kaipaaville perheellisille ihmisille.

Ideana olisi löytää porukka jutteluun ja kaikenlaiseen mukavaan tekemiseen sekä lasten kanssa että ilman. Lasten kanssa voisi lähteä vaikkapa retkelle, leikkipuistoon, Hoploppiin tai lastenmusiikkikonserttiin. Ilman lapsia taas itseäni kiinnostaa mm. lautapelit, ruoanlaitto, oluet ja viinit, rento liikunta ja luonnossa liikkuminen. Ja nämä olivat vasta muutamia ideoita, maailmahan on täynnä mielenkiintoista tekemistä.

Itse olen gradun parissa tuskasteleva 27-vuotias mies. Meillä on 2-vuotias poika ja toinen lapsokainen syntyy syksyllä. Asumme tällä hetkellä Pirkkalassa.

Ikää sinulla voisi olla noin 25-35-vuotta, mutta eipä tuokaan ole niin tarkkaa, kunhan olet avoimin ja positiivisin mielin liikkeellä. Tampereen nurkilla varmaankin on eniten tekemistä, joten olisi hyvä jos niille suunnille pääset joskus liikkumaan. Eikä ripaus huumorintajua tietysti ole pahitteeksi.

En yhtään tiedä millainen vastausmäärä minua odottaa, mutta haluaisin pitää porukan sen verran pienenä ja intiiminä, että ujommatkin tapaukset rohkaistuisivat osallistumaan keskusteluun. Älä siis jahkaile!

Lopuksi vielä pari jo päiväkodin pihalla opittua sääntöä, jotka soveltuvat hyvin myös aikuisten väliseen kanssakäymiseen:
1) Ei paskanpuhumista toisista.
2) Kaikki halukkaat otetaan tekemiseen mukaan.

eilen

Moikka moi!

Nainen, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee kohta 28v. nainen Tampereen lähettyviltä, mutta koska multa löytyy auto niin Tampereella tulee liikuttua paljonkin. Varsinkin hyvän ystävän takia jaksaa liikkua ja toivoisinkin et liikkuminen ja kiinnostus tutustua olisi molemminpuoleista. 😊

Itseltä löytyy kyllä ystäviä, mutta oon aina ollut kova tutustuun uusiin ihmisiin. En siis kaipaa hyvän päivän tuttuja tai viestikaveria vaan ihan aitoja ystäviä joille puhua kaikki maan ja taivaan välillä, lähtee vaikka ulkomaille reissuun, käydä piknikillä, festareilla, kirpparilla jne. Multa löytyy myös kohta 4v. Poika joten jos sulla on omia lapsia niin lastenkin kanssa on mahtava touhuta kaikkee. Se olisi vain plussaa koska pojan kanssa vietän suurimman osan ajastani. Se on hassua miten äitinä valitsee kaverit myös sen mukaan millaisia äitejä he ovat. Hyvän äidin ja naisen malli on mulle itselle kaikkein tärkein 😍

Luonteeltani olen todella räväkkä, ja hauska ja höpsö ja avoin. Jos olet kovin rajoittunut ihmisenä niin sitten en ole sopiva ystävä 😂 puhun aivan kaikesta maan ja taivaan välillä ja välillä ehkä vähän liikaakin. Sitten musta taas löytyy se toinen puoli joka kaipaa omaa aikaa ja rauhaa paljon ja luonto on mulle tosi tärkeä asia. En pidä itsekeskeisistä, tärkeilevistä tai piittaamattomista ihmisistä.

Jos yhtään nappas niin kirjottele vaikka itsestäsi tänne päin! 🙈

eilen

Moro vaan!

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen tällainen 25-vuotias sinkku mies Tampereelta, jolta puuttuu kavereita joita nähdä ja joiden kanssa viettää aikaa. Omat kaverit jäi edelliselle paikkakunnalle tai muutti muille.

Kavereita siis etsin, joiden kanssa vaikka pelailla tai juoda kahvia/käydä kahvilla tai kirpputoreilla pyörimässä, tai oikeastaan mitä vaan keksitään :) Teen kolmivuoro työtä, joten ihan kokoaikaa en ole vapaalla, mutta yleensä viikonloput ainakin.

Olen Sosiaalinen, hieman ujo aluksi, rehellinen, rento ja tulen hyvin toimeen kaikkien ihmisten kanssa, mutta isoista porukoista en oikein välitä, esim: festivaaleilla ei tule käytyä.
Saatan kyllä lähtä parille baariin jos on hyvää seuraa.

Pidän raskaammasta musiikista, rockista ja iskelmistä(niistä vanhoista ja hyvistä)

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, kunhan olet yli 18-vuotias.

Jos sinäkin kaipaat kaveria tai ystävää, niin
ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää :)

eilen

Hello!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa!
Löytyiskö täältä uusia ystäviä?
Kaipailisin hiukan lisää samanhenkisiä ihmisiä elämääni. Olen luonteeltani iloinen positiivinen henkilö, olen aika rauhallinen ja ehkä joissain tilanteissa vähän ujokin, mutta tulen hyvin juttuun erillaisten ihmisten kanssa.

Joogaan paljon ja käyn sillointällöin ryhmäliikunta tunneilla. Pidän luonnosta ja olen erittäin eläinrakas ihminen. Tykkään elokuvista ja sarjoissa (saatan joskus innostua höpöttämään niistä ehkä liikaakin).
Musta saa seuraa oikeestaan minne vain, esim. kahville, kirpparille, leffaan, keilaamaan tai muuta vastaavaa. En juurikaan käytä alkoholia eli baari seuraa minusta ei saa.

Laita viestiä viestiä jos halusit tutustua paremmin.

eilen

Kaveria/tosi kumppania etsimässä

Mies, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moii kaikille elikäs täätlä kirjoittelee 18v poika Tampereelta ja etsin pitkäaikaista kaveria kenen kaa vois nähdä paljon käydä kahvilla, shoppailla käydä kaikenlaisissa tapahtumissa mennä uimaan elokuviin tai mennä jonnekin kaksin vaa viettää aikaa käydä festareilla tereassilla lenkilllä salillaihan mitä vaan , eikä olis paha jos tyttöystäväki jos juttu luistaa tulis eteen kelle vois aina puhuu omat murheet ja kulkee rinnakain minnevaan tai puhuu mitä vaa.

Minun harrastuksiini kuuluu kuntosali maastojuoksu uinti koris pesis yleisurheilu ja pyöräily.

Luonteeltani olen luotettava auttavainen en jätä ketään ikinä pulaan huolehdin huumoriaki löytyyy otan kaikki huomioon sekä haluun aina et kaikilla olis hyvä mieli vaikka itellä ei olis. Minun kanssa voi puhua mistä vaan maan ja taivaan väliltä:) Siinä nyt tietoja kerron paljon lisää kun otat yhteyttä nii sovitaan sitten missä voitas aloittaa keskustelu saisit olla 18-24 v eikä ole väliä mistä päin suomee mutta toivon tästä Tampereen läheltä ainaki nii nähtäs enemmän Helsingistä tai Joensuusta mieluussti tyttö ku poika. Jos yhtää kiinnopsti nii laita ihmeessä viestiä:)

eilen

Moikka Tampere!

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tässä olisi tämmöinen 26-vuotias nuori nainen. Olen muuttanut Tampereelle reilu vuosi sitten, joten kaveripiirini kaipaa vielä laajennusta.

Harrastan pianonsoittoa, kirppisten kiertelyä ja kuntosalia. Etsin ystäviä mielellään suunnilleen samanikäisistä naisista ja miehistä. Saatan olla alkuun vähän ujo, mutta kyllä se siitä tutustuessa helpottaa. Laita ihmeessä viestiä, jos ilmoitus yhtään nappasi! :)

eilen

Huomenta/päivää/iltaa/yötä/Moi! :)

Mies, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Elämäni on ajautunut siihen pisteeseen, ettei joka päivälle löydy kaveria, vaikka niin toivoisin. Jos olet reipas ja hyväntuulinen ihminen niin laitappa viestiä! :)

Ennen muinoin kaverisuhteiden luominen oli vaikeaa, sillä en osannut olla riittävän avoin ja vietin liikaa aikaa itsekseni. Nykyään tilanne omasta mielestäni ihan eri ja toivon nykytilanteeseen muutosta.

Tässä jotain minusta; Lempi puheen aihe: Elämä. Kiinnostuksen kohde: menestyminen kaikilla elämän osa-alueilla. Mieluista puuhaa vapaa-ajalla: aktiviteetit ja jutustelu.

Mulla on pari siskoa, joiden kanssa olen erittäin hyvissä väleissä. Tulen siispä toimeen lähes kaikkien kanssa sukupuoleen katsomatta.

Yksi asia on varma. Viestin lähettäminen kannattaa! ;)

eilen

Heipsan!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!😊

Oon 21-vuotias tyttö, joka on muuttanut pääkaupunkiseudulta Tampereelle opiskelujen perässä. Oon luonteeltani semi rauhallinen ja positiivinen sekä avoin tyyppi ja huumorintaju on mulle tärkeetä. Oon tämmönen ajattelija, joka miettiikin asioita välillä aivan liikaa.😄
Etsin suht. samanikäisiä ystäviä kuin itse olen eli 20-24 -vuotiaita.

Rakastan kahviloissa käymistä ja muutenkin oleskelua, mutta silloin tällöin yöelämäkin kiinnostaa. Nyt kesällä olisikin kiva nauttia vaikka terassi-illoista, minigolfista, kesäteattereista, saari-seikkailuista 🤗 ja rannalla auringonotosta ja uimisesta tai vaikka piknik-päivästä lautapelien kanssa.

Mun mielestä olis kiva laittaa kokoon myös jotain pientä Whatsapp-ryhmää tai liittyä jo olemassa olevaan ja vaikka nähdä aina pienemmissä porukoissa. Kahdestaankin on tottakai myös kiva viettää aikaa.

Oon tosi ystävällinen tyyppi ja tykkään kuunnella ihmisten juttuja.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostuit!😊

2 päivää sitten

Tulisko meistä ystäviä? :)

Nainen, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka!
Olen 18-vuotias tampereelta. Etsin tätä kautta uusia kavereita, joiden kanssa voisi viettää aikaa vapaa-ajalla.
Rakastan matkustamista, joten matkaseuraksi lyhyemmille ja pidemmille reissuille ei olisi pahasta, jos olet myös kiinnostunut. Tykkään seurata maailmanmenoa ja urheilua. Esimerkiksi jääkiekko on lähellä sydäntäni. pidän mm. elokuvissa ja kahviloissa käymisestä sekä kulttuuri käynneistä. Olen harrastanut myös 10 vuotta ratsastusta, joten talleilla on tultu myös vietettyä aikaa. Olen seikkailunhaluinen, joten varmasti tekemisellä ei olisi niin väliä, kaikki käy! :)
Toiveiden ja fiiliksen mukaan.
Olen uusissa tilanteissa hieman ujo, mutta hyvin pian se kuitenkin hälvenee. Olen huumorintajuinen ja luotettava.
Isommassa porukassa olisi hauska viettää aikaa, mutta kaksinkin on tottakai kivaa olla. Wa-ryhmä voisi olla myös kiva perustaa tai liittyä jo valmiiseen ryhmään!
Ota yhteyttä, mikäli haluaisit mahdollisesti tutustua. :)

2 päivää sitten

Heips kaikki!

Nainen, 38 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Uusia frendejä hakusessa Pirkanmaan alueelta ja miksikäs ei muualtakin. Etsinnässä uusia tyyppejä vapaa-ajan touhuihin. Lähdetään vaikka kahville, oluelle, iltaa istumaan, shoppailemaan, kirppareita kiertämään, viihteelle, johonkin harrastukseen, mitä nyt ikinä keksitäänkään...

Itse olen 38-vuotias nainen Tampereelta. Olen aito, avoin, huumorintajuinen ja rento tyyppi.

Pistähän viestiä jos yhtään innostaa! Kuullaan toivottavasti pian! :)

3 päivää sitten

Fiilistely

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei!

Tamperelainen 23 vuotias elämää tutkaileva olento etsii uusia ihmisiä.

Olen kiinnostunut elämän eri piirteistä, henkisyydestä, fyysisyydestä, inhimillisyydestä, ihmisyyden eri puolista, asioiden eri ulottuvuuksista.
Tykkään keskustella todella laidasta laitaan asioista, jos ihminen osoittautuu olevan samoilla aalloilla kanssani, niin silloin se onkin parhaimmista ajanvietteistä, varsinkin jos ihmiset on halukkaita laajentumaan ja laajentamaan toisiansa.

Aidot tunteet on tärkeä osa elämää, ja itsensä kehittäminen.

Myös luonto on itselle tärkeä asia ja kiinnostuksen kohde, luonnonmukainen eläminen, tai ainakin pyrkimys siihen,
tällä hetkellä se on onnistunut erittäin huonosti :D
Mutta elämäntilanteita mukaillen ~

Käytän myös aikaani taiteen parissa, kirjoittaessa ja jokseenkin erilaisia gallerioita ja teoksia selaillessa, jos sille päälle satun, ja olisin todella kiinnostunut kuulemaan sinun näkemyksiäsi teoksista, mitkä sinua koskettavat. :) Puhutaan yhdessä maat ja mannut läpi, mitkä vivahteet lumoavat meitä.

Olen jokseenkin ehkä ujo alkuun, mutta yritän kovasti rohkaistua näkemään ihmisiä mahdollisimman nopeasti, kun koen toisen sellaisena, että tässä olisi potentiaalista oleskeluseuraa.

Parasta onkin hassutella, olla rennosti, touhuta jotain luovaa yhdessä,
fiilistellä asioita ja asioiden olemuksia sellaisinaan, nauttia kaikista vivahteista mitä aistit ja ympäristöt tarjoaa, ja jos sen pystyy jakamaan,
on ilo ja onni hetkessä tuplattu!


Heitähän viestiä, jos joku tässä puhuttelee sinua.
Ilmoitus ei vanhene!

Ps. Olen pahoillani myös siitä, että en ole kovin energinen vastaamaan viesteihin, missä ei ole mitään tarttumapintaa ihmisestä toisella puolella ruutua, joten jos laitat viestiä, vastaan luultavasti todennäköisemmin, jos siitä kumpuaa halu oikeasti tutustua!

3 päivää sitten

Kavereita Tampereen seudulta?

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heips!
29-vuotias kahden pojan äiti etsii kavereita/ystäviä/juttuseuraa. Perheeseen kuuluu myös aviomies (ja toivottavasti joku päivä koirakin, sillä kärsin kroonisesta koirakuumeesta 😅).

Tällä hetkellä opiskelen uutta ammattia kun edellinen ei työllistänyt enää. Koulua on harvoin ja syksyllä jo valmistunkin.
En voi sanoa, että elämäntilanne olisi "ajanut" kaverit pois, koska ei niitä niitä oikein ole ollutkaan. Vaikka lapsia onkin, niin perhekerhot sun muut ei oikein ole innostanut ja mitään hienoja harrastuksiakaan ei nyt ole, joten kaverin etsintä on ollut hieman hankalaa.

Olen ehkä hieman hitaasti lämpenevä, mutta mikäli kemiat kohtaa niin juttu varmasti luistaa. Huumorintaju on ehkä vähän kiero, mutta ei kaikkea suusta ulos tulevaa tarvitse ottaa niin vakavasti. 😆

Sinä voit olla lapsellinen tai lapseton, iältäsi mitä vain... Mennään leikkipuistoihin, kahville, ulkoilemaan... mihin vaan mikä opiskelijabudjetilla onnistuu ja molempia kiinnostaa 😅
Lasten kanssa liikkuminen onnistuu ja kyllä ne kotiinkin voi jäädä välillä, onhan niillä isäkin.
Silloin tällöin olisi kiva käydä ehkä baarissakin (itse lähinnä limppari-linjalla), laulamassa pari karaokelaulua tai kuunnella kun muut laulaa 😊

Ota yhteyttä jos koet olevasi samanhenkinen, niin tutustutaan!

20.6.2019

Ystäviä vailla :)

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei! Itse oon Tampereella asunut vuoden. Muutin tänne töitten ja miehen perässä :D

Itse oon 27v ja haluan löytää ystäviä täältä :) että voi jakaa ilot ja surut ja käydä kahvilla jossain tai leffassa, syömässä, tai olla vaan ja nauttia seurasta, käyn aika harvoin baarissa mutta lähden kyllä yhdelle tai kahdelle :) Lenkille yritän aina mennä kun jaksaa :D itse oon, iloinen, ulospäin suuntautunut, huumoria löytyy, mukava, hauska, luotettava :) Oon myös ujo mutta kun juttu luistaa niin sitten ei oo hiljaista hetkeä! :D Jos alkoi kiinnosta niin laita viestiä! :D niin tustustaa paremmin :)

19.6.2019

Ystävää etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa,
Olen 27-vuotias nainen Tampereelta. Olen muuttanut tänne nelisen vuotta sitten ja saanut kyllä tuttuja, mutta haluaisin saada läheisen ystävän/ystäviä, joiden kanssa tehdä kaikenlaista mukavaa esim. kahvitella, käydä terassilla/silloin tällöin juhlimassa(en oo mikään hirvee bilehile :D) ulkoilla, leffassa, syömässä, piknikillä, pitää leffailtoja, shoppailla yms. Haen siis pitkäaikaista ystävää, jolle jakaa ihan tavallisia arjen suruja ja iloja :) teen kolmivuorotyötä ja mulla on 5 kissaa. Olen spontaani, avoin, luotettava ja iloinen persoona :) Laitahan viestiä niin tutustutaan!

19.6.2019

Nainen, 22

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin uusia kaverisuhteita. Olen lapseton, savuton, gluteeniton ja laktoositon.

Minusta olisi ihan jees jos saisin seuraa elokuviin, kahvilaan tai vaikkapa lenkille. (En oikeastaan lenkkeile, pelkään menettäväni kaikki lisäkilot).

19.6.2019

Kuisketta valoisassa illassa

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin kaikkea löytämättä useimmiten yhtikäs mitään.
(Mangoja sentään alehintaan, olivat menossa pehmeiksi.)
Hiljalleen ja yksitellen kuulakärkikynäni kuivahtavat, pian haen vereviä tilalle ja kirjoitan kirjeen, mutta kenelle?
Sitä kahvia tietty on kupissa, ja mielessä symbolisen solmuisia lankakeriä, joita pyrin availemaan sinne sun tänne minkä kerkiän.
Valmiina on ehkä pieni patalappu jahka saapuu aamu.
Joskus kaikki on vain hyvin vähän, ja sitä saavuttaa juuri tarpeeksi.

19.6.2019

Ystävä haussa.

Muu sukupuoli, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsimme kolmatta tai useampaa ystävää rinnallemme. Olemme henkisiä sisaruksia vailla lajitovereita. Toinen meistä ei juo, toinen juo liikaa. Pääasiassa jaksamme käydä ulkona asunnoistamme vain viettämässä iltaa viikonloppuisin.
Sinulta odotamme lähtökohtaisesti mielipidettä kaikesta, mutta tunteetonta suhtautumista keskusteluun. Et provosoidu turhasta etkä halua pelastaa maailmaa. Et vihaa ihmisiä, mutta et erityisemmin pidäkään heistä. Ehkä et pidä meistäkään, ei se mitään, emme mekään sinusta. Elämään suhtaudumme kuitenkin suurella nautinnolla ja toivomme sitä myös sinulta. Jos olet positiivinen kyynikko etkä järkyty mistään, sinulle maistuu passiivinen tekeminen ja kenties passiivinen tai aktiivinen tupakointi, laita viestiä. Ikämme on yhteenlaskettuna 62 vuotta.

Sivu
Takaisin ylös