Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (147 kpl)

 - 
 
eilen

whatsapp-ryhmä?

Nainen, 23 vuotta, Pirkanmaa

Hei kiinnostaisko whatsapp-ryhmä??
Mietin tuossa, että voisin perustaa ryhmän missä voisi tutustua uusiin ihmisiin, jutella niitä näitä tai vaikka kysyä seuraa eri tapahtumiin. Ikä haarukka voisi olla 20-30, niin oltaisiin jotakuinkin samaa ikä luokkaa (itse olen 23) muulla ei ole väliä. Eli jos kiinnostuit niin laita vain viestiä tulemaan!

2 päivää sitten

kpop tanssiryhmä ALOITTELIJOILLE

Nainen, 14 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Okkeii, elikkäs tossa alla on tosi paljon tekstii ja jos sä haluut mukaan tähä ryhmään sun täytyy lukee toi kaikki HUOLELLA. :33


Ryhmä alkaa olee jo aika täynnä, joten suosittelen olemaan nopee. :D


Eli mä tosiaan aattelin perustaa tälläsen tanssiryhmän.
Mä haen tähän ryhmään mukaan 13-16 vuotiaita, innokkaita aloittelijoita, sukupuolella ei ole väliä. Itse olen myös aloittelija. Haen pelkästään aloittelijoita, koska sitte kenenkään ei tarvii stressaa sitä, että joku on parempi kun mitä itse on. (Aloittelijalla tarkoitan henkilöä jolla ei ole kokemusta tanssimisesta.)

Ryhmästä tulisi myös tiivis ystäväporukka, joten syrjiminen, kiusaaminen, toiselle nauraminen yms. EI TULE KUULOONKAAN! Tässä ryhmässä kaikki saa olla omia itsejään.

Ryhmään mahtuu 10 henkilöä. Saatan ottaa enemmän, riippuu tilanteesta.


Me harjoteltais itse vuokrattavassa tanssisalissa, joten opettajaa ei ole. Keksitään ja harjotellaan koreografiat itse.
Harkat on Tampereella. Tunnit kestäisi 1-2h, olis sunnuntaisin ja alkavat aikaisintaan helmikuussa.


Aattelin luoda ryhmälle sometilejä, jos kaikki vaan siihen suostuu. Joten kun lähetät viestii, kerro myös, että suostuisiks siihen, että ryhmällä on sometilejä joissa sä luultavasti tulisit näkymään.


Joten joo.. Teidän hommaksi jää se, että laitatte mun spostii ( [email protected] ) teistä esittelyn ja myös kerrotte jos toi sometili juttu sopii sulle. ;D (Esittelyllä tarkotan pitkää esittelyä itsestään, joten mitkään "haluun mukaa." viestit ei kelpaa.)

Ryhmällä on myös oma wappiryhmä jossa selvitetää kaikki ryhmän keskeiset jutut. :)


Tulkaa rohkeesti mukaan!! <3

3 päivää sitten

Moikka! :)

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä juttuseuraa etsii 27-vuotias nainen Tampereelta! Luonteeltani olen puhelias, avoin, välillä liiankin syvällinen ja ainakin omasta mielestäni rento. Etsin seuraa esimerkiksi kahville, leffaan teatteriin tai kotisohvalle, shoppailemaan tai miksi ei joskus viihteellekin, ihan tavallisiin asioihin siis. Jos minut saat innostumaan jostain liikuntamuodosta, siitä plussaa, yksin kun ei tule oikein liikkumaan lähdettyä. :D
Minulla on kaksi lasta, mutta mikään pullan tuoksuinen kotiäiti en osaa olla, joten siksi etsin seuraa muualta kuin hiekkalaatikolta.
Myös koira ja kissoja löytyy.
Vastapainoksi arjelle haen rentoa ja avointa seuraa niin miehistä kuin naisistakin, minulla on ystävinä molempien sukupuolten edustajia. :) Elämä kun on vienyt erilleen useimmista vanhoista ystävistä, niin ajattelin kokeilla josko täältä löytyisi seuraa vapaa-ajalle tekemisen ja toki myös iltaa piristävän viestittelyn muodossa. Iän ja paikkakunnan toivoisin olevan suunnilleen samat kuin itsellä. Laita viestiä, niin keksitään jotain yhdessä! :)

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 15 vuotta, Pirkanmaa

Moi!

Olen siis 15-vuotias tyttö Tampereen läheltä. Rakastan musiikkia ja käyn huilutunneilla. Ihan kotosalla oon yrittänyt oppia soittamaan kitaraa, pianoa ja ukulelea mutta en oo kauheen hyvä :'D Katon paljon myös sarjoja/leffoja ja kirjoittelen jotain.

Ois kiva saada juttuseuraa ja kavereita, joista vois tulla oikeita ystäviä ajan myötä :) Ikähaarukka 13-16 ja sukupuolella tai asuinpaikalla ei oo väliä.

Voin antaa ig:een tai snäpin :)

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Pirkanmaa

Täällä 18 vuotias naisen alku Pirkanmaalta. Etsiskelen seuraa vapaa-ajan puuhille esimerkiks vaikka leffaan tai ihan vaan illan viettoon vaikkapa baarin merkeissä. 😎 Uudet kaveritkin kelpais, joten saa tulla muutenki vaan tutustuu. Varattu olen, joten semmoista seuraa en tarvii. Saa tulla tutustuun ja puheleen ihan iästä tai sukupuolesta riippumatta. 😇

11.2.2019

Tunnetko kuuluvasi joukkoon?

Mies, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa. Tässä yksi kohtuu uusi tamperelainen. Alle vuoden täällä asunut, uusia kaverisuhteita muodostanut jonkin verran, mutta lisääkin olisi kiva saada.

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, eläinrakas (minulla on kissa), rento, välittävä ja ajoittain tunneherkkä. Luonnehdin itseäni myös introvertiksi ja jonkinlaiseksi erakkoluonteeksi. Tykkään kyllä viettää aikaa samanhenkisten kavereiden kanssa ja puhella tunteja syvällisiä tai vähemmän syvällisiä juttuja, mutta toinen puoleni kaipaa kuitenkin myös säännöllistä yksinoloa ja asioiden pohdintaa vain oman pääni sisällä. Mm. hyvinvointi, ihmissuhteet, parisuhteet, menneisyys, tulevaisuus ja elämä ylipäätään ovat aina mielenkiintoisia vakioaiheita pohdinnalle. Uskon positiivisuuteen ja lempeään suhtautumiseen kanssaihmisiä kohtaan ja toivon sinulta samaa. Työelämän oravanpyörää tasoittaakseni yritän elää hetkessä ja nauttia elämän pienistä asioista: sateen ropinasta, tähtitaivaasta, kynttilänvalosta, saunan lämmöstä, luonnon äänistä. Hidas ja helppo elämä kuvaa aika hyvin omaa elämänkaartani. Harrastan retkeilyä, luontokuvausta sekä video-/lautapelejä. Musiikkia rakastan kovasti, ja hiljattain olen ottanut tavoitteekseni opetella soittamaan myös itse.

Notta jos tällainen persoonallisuus kiinnostaa, niin olisi kiva jossain vaiheessa tavata myös kasvokkain. Tästä syystä toivoisin, että asuisit mieluusti jossain Tampereen lähettyvillä ja kokisit jonkinlaista hengenheimolaisuutta edeltävän tekstini kanssa. Minun kanssani voi kahvitella, käppäillä metsäpolulla, käydä elokuvissa / konserteissa, istua iltaa nuotiolla tai ihan vain pelailla jotain. Juomaseuraksi minusta ei kuitenkaan ole. :D

11.2.2019

Yksinäinen akka etsii uusi ihmisiä elämäänsä

Nainen, 27 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 27.vuotias nainen, joka on astunut hiljaiseen sekä yksinäiseen rokkitähti-ikään.

Tosiaan uudet ihmiset olis tervetulleita elämään joiden kanssa vois käydä leffassa, yhdellä tai vaikka ratsastamassa, mikäli sitä harrastat. Olen avoin kaikelle tekemiselle tai pelkälle juttelulle, sillä vanhat kaverini ovat kaikonneet sittemmin ja uusia on ollut vaikea löytää.

Saatan olla alkuun vaikeasti lähestyttävä, toki yritän parhaani ettei asia olisi niin tai vastaavasti saatan olla sosiaalisesti hämmentävä, joten kannattaa varautua vähintään kiusallisiin tilanteisiin :D.

Harrastan ratsastusta sekä joogailua että herppeilyä. Omistan kolme käärmettä ja kaksi kissaa. Ja miehen.

Ja niin, uusilta tuttavuuksilta en odota muuta kuin avointa mieltä ja yhteisiä hetkiä. Mikäli kuulostan ihmiseltä johon voisit tutustua, niin laita ihmeessä viestiä ja katsotaan mitä keksitään.

9.2.2019

Heippa sinä siinä!

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä 27-vuotias nainen kaipailisi uutta ystävää tai mahdollisesti pientä porukkaa, joiden kanssa tavata kivojen juttujen parissa!

Olen itse tällainen rauhallinen jalat maassa -tyyppi, joka tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Vaikka välillä arki käy kiireiseksi opintojen, töiden ja harrastusten takia, niin etsin aina aikaa myös sille tärkeimmälle eli ystäville! :)

Tampereella olen asunut nyt muutaman vuoden, mutta omaa porukkaa ei ole vielä kertynyt, vaan aikaa on tullut lähinnä vietettyä mieheni ja hänen ystäviensä kanssa. Nyt kaipaisin kuitenkin myös "omia" samanlaisista asioista kiinnostuneita naispuoleisia kavereita arkeen sekä juhlaan.

Olisi siis kiva löytää sinut/teidät, joiden kanssa metsästää kaupungin parasta brunssia, kyläillä toistemme luona vaikka kokkaillen tai askarrellen, kokeilla uusia harrastuksia, käydä katsastamassa tapahtumatarjontaa, tai lähteä luonnon helmaan vaikkapa avantouimaan, suppailemaan tai kävelylle.

Jos kuulostaa siltä, että meillä voisi olla jotain yhteistä jutun juurta, laita viestiä niin tutustutaan! :)

6.2.2019

Ystäviä Tampereelta/Tampereen läheltä? :)

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka kaikille! Täällä 19-vuotias (-99 syntynyt) nuori nainen joka asuu Tampereella (olen kotoisin muualta). Ajattelin pistää ilmoituksen tänne, kun minulla ei ole kavereita/ystäviä elämässäni paljoakaan, joten uudet ystävät on enemmän kuin tervetulleita!

Etsin uusia naispuolisia ystäviä ikähaarukasta 17-25v. Toivoisin että asuisit Tampereella tai jossain Tampereen lähikunnassa, jotta mahdollinen tapaaminen onnistuisi, olisi kiva tavata. :)

Olen luonteeltani ujo ja hiljainen, varsinkin alussa uusien ihmisten kanssa, ja kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta. Olen myös introvertti. Mutta kun tutustutaan paremmin, niin tulen rohkeammaksi ja vähän puheliaammaksi. Olen myös huumonrintajuinen ja osaan olla hauska :D Ja tietysti läheisten ihmisten seurassa osaan olla rennommin ja vapautuneemmin. Olen myös herkkä ja tunteellinen, sekä empaattinen, ystävällinen ja luotettava. Hyväksyn kaikki omina itsenään ja olen hyvä kuuntelemaan. :)

En ymmärrä mikä siinä on, mutta olen aina elämäni aikana tahtomattani ollut se kolmas pyörä/ulkopuolinen kaikissa kaveriporukoissa..en ole ikinä ollut se "ykköstyyppi"/paras ystävä kenellekkään, aina vaan ulkopuolinen, ja minua on syrjitty ja haluttu pois siitä ryhmästä kun olen heidän mielestään ollut kauhea perässä roikkuja ja hirveä ihminen...:( aina olen miettinyt että mikä minussa on sitten vikana, miksi ne muut porukan tyypit on kivempia ja parempia? Ja muutenkin olen kokenut syrjimistä ja kiusaamista elämässäni. Mutta olisi tosiaan mahtavaa löytää ihan tosiystäviä, jopa se ihan paras ystävä joka tykkäisi seurastani ja haluaisi ihan oikeasti olla ystäväni eikä vain esittäisi. :)

Tykkään kuunnella musiikkia (metallimusiikkia, rockia, elektroninen/techno/trance/dance, 80-luvun ja 90-luvun musiikkia, poppia), katsoa youtube videoita, shoppailla (rakastan vaatteiden ostelua :D), kiertää kirpputoreilla, katsoa elokuvia ja sarjoja (ja kerään dvd:itä), laulaa, välillä lukea, piirtää ja kirjoittaa, pelata tietokoneella ja ps3:lla ja …

6.2.2019

Moikkamoi!

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Juuri Tampereelle muuttanut nuori nainen huhuilee uusien tuttavuuksien perään :) Ihania ystäviä multa löytyy jo omasta takaa, mutta sosiaalisena tyyppinä tykkään tutustua uusiin ihmisiin eikä kavereita oo koskaan liikaa. Opiskelen ammattikorkeassa ja teen kahta osa-aikatyötä, mutta aikaa jää sosiaaliselle elämällekin. Tykkään lenkkeilystä, ratsastuksesta ja silloin tällöin mut löytää myös kuntosalilta. Kissat ja koirat on kans kivoja. Näin sinkkuna tulee käytyä jonkin verran viihteellä, joten illanviettoseura on tervetullutta. Tykkään istua myös hyvän viinin ääressä jossain rauhallisessa pubissa tai ihan vaan kahvitella ja puhua henkeviä. Oon sosiaalinen, avoin ja luotettava. Toivoisin löytäväni samanhenkistä seuraa edellä mainittuihin aktiviteetteihin ja kaikkeen muuhun mitä keksitään, myös reissuseuraa. Hevosihmisenä olis myös upeeta löytää tallille kaveri. Sukupuolella ei oo väliä, mutta toivon että oot suunnilleen samaa ikäluokkaa kun minä. Tärkeintä on kuitenkin se, että oot monenmoisesta tekemisestä tykkäävä ja sosiaalinen höpöttelijä sekä luotettava ystävä :)

2.2.2019

Joutilaat uneksijat, hengenheimolaiset, uudet ystävät

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Sekasin on mun stoori. Minulla on satoja sanoja itsestäni, mutta kärsin kyvyttömyydestä kasata muistojeni murska mielekkääksi kokonaisuudeksi.
Toisinaan kuitenkin se että tietää olevan joitain ihmisiä jotka kykenee ymmärtämään edes hetken sitä missä itse on; se auttaa ja helpottaa oloa. Ja helpompi toiselle kertoa kuin itselleen vastata.

Olisi mukava tutustua. Näinä päivinä, kylmän käydessä kasvoille; toiveeni olisi löytää sellaisia lämminhenkisiä hahmoja lähelle. Kenties ihmisiä, joilla on ymmärrystä ja tahtoa oppia nähdä tätä maailmankaikkeutta ennemmin lempeyden kautta. Olisi vaihtaa ajatuksia ja jakaa useanlaisia asioita. Elämän tapahtumat virtailevat, hämärtyvät, katoavat ja me virtailemme ihmisinä ja ehkä niin on hyvä.

Olen herkkä, utelias, intuitiivinen, vastaanottava. Tarvitsen aika ajoin paljon vetäytymistä ja lepäämistä, mutta minulla on vilkas sisäinen elämä. Minussa elää enemmän tai vähemmän surua, sivullisuuden tunnetta suhteessa itseeni ja muihin ihmisiin, melankoliaa. Toisaalta, vaikka kaikki tuo on usein läsnä, on minussa monituisia ripauksia elämännälkää ja vallan toiveikasta sielua. Hymyä. Iloitsen pienistä kauneuden kokemuksista. Ja elämä on myös niin hyvää täynnä.

Tahtoisin kohdata ihmisiä kasvokkain. Sisälläni elää jännittäjätyyppiä mutta kohtaamiset on mukavia. Lähdetään siis yhdessä kävelemään metsän siimekseen, istutaan kallioilla, tanssitaan humaltuneita, kuunnellaan musaa, käydään keikoilla, luetaan näytelmiä tai satuja, piirretään jatkopiirroksia, huudetaan toiveemme tuuleen tai kirjoitetaan tee/kahvikuppien äärellä runoja. Tai ihan mitä vaan mikä inspiroi. Ollaan vaan. Parhautta minulle on kesäyöt ja kun joku lukee ääneen kirjallisuutta.

1.2.2019

Ciao!

Nainen, 16 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä 16-vuotias (-02) etsii uusia tuttavuuksia mieluiten Pirkanmaalta.

Mun vapaa-aikani koostuu pääosin opiskelusta ja salilla käymisestä, joten todellakin kaipaan jotakuta jonka kanssa voisi aina välillä nähdä ja viettää aikaa!

Yleensä yksin kotona ollessa kuuntelen musiikkia, ja listoilla soikin kaikkee ihan laidasta laitaan. Leffoista ja sarjoista tykkään myös, mut yksin en kauhuleffoja uskalla kattoa :D
Oon kiinnostunut eri kielistä ja haluisin kovasti oppia niitä, mutta mulla tuppaa loppumaan aina motivaatio kesken.

Kun vauhtiin pääsen niin oon suhteellisen puhelias. Tykkään touhuta kaikenlaista, mut joskus on kiva vaan chillailla ja kattoo vaikka leffaa :) Arvostan rehellisyyttä ja haluaisin ystävän johon voi luottaa täysin. Saattaapi olla että mulla ei aina ihan raksuta, joten pahoittelen jo etukäteen hölmöyttäni.

En aseta mitään tiettyä ikähaarukkaa eikä sun sukupuolellakaan ole mitään väliä! :)

1.2.2019

Ystäviä kadonneiden tilalle?

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tulin nyt siihen tulokseen, kun mietin pitkän tovin , että kenelle voisin kertoa ilot ja surut... kävin kavereita läpi ja jokaisen kohdalla tuli mieleen "tuolla ei ole koskaan aikaa, tuota ei kiinnosta, tuo tuskin edes vastaa"! Ei kai elämän pitäisi olla näin yksinäistä... eihän?

Itse käyn töissä, opiskelen, jne jne mutta löydän silti aikaa myös kavereille, joita nyt ei vaan ole...

Olen erittäin tatuoitu, lävistyksiäkin löytyy, kumppanikin on, olen ystävällinen, huomaavainen, puhelias, kotoa löytyy kaksi mäyräkoiraa, lapsia ei, rakastan paskoja meemejä ja hyviä leffoja, olen bi/mikä lie, elä pelkää en silti yritä iskeä sua olit mies, nainen tai mikä ikinä haluatkaan olla... paitsi jos oot yksisarvinen🦄... oon aina halunnu sellasen 🤷‍♀️😅

Tulen ehkä paremmin toimeen itseä nuorempien kanssa, koska olen itekki tällänen ikuinen 23v!

Jotenka jos Tampereelta sattuu löytymään mitä nyt ikinä löytyykään niin voisitpa nakata vaikka viestillä minnuu!

Toivottavasti sun kohdalla keskustelut ei jäisi lyhyeen ku kanan lento, kuten kaikki tähän astiset juttelut on jääneet 🤷‍♀️

30.1.2019

Moi Tampere!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei, oon vasta tampereelle muuttanut 21v nuori nainen ja etsiskelisin kavereita jutuskeluun, hengailee ja tekemään kaikenlaista. Tosiaan muutin Elokuussa poikaystävän kanssa pääkaupunkiseudulta tänne. Poikaystävä meni tty ja ite yritän päästä poliisikouluun. Luonteeltani olen sosiaalinen, rento, rauhallinen ja aluksi voin myös olla hieman ujo. Harrastan jalkapalloa ja salillakäyntiä. Tykkään katsoa elokuvia varsinkin disneyt on mieleen. Laitathan viestiä jos kiinnostuit!

28.1.2019

Hei uudet ystäväiseni!

Nainen, 32 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Etsin ystäviä Tampereelta ja sen lähiseudulta. Miksei vaikka kauempaakin. Olen 32-vuotias nainen, luotettava, sosiaalinen ja empaattinen. Ystäväpiirini on kaventunut kiireiden ja paikkakunnan vaihdosten seurauksena ikävästi, joten toivoisin tätä kautta löytäväni uusia mukavia ihmisiä elämääni. Olisi kiva löytää ihmisiä, joiden kanssa höpötellä, nauraa hölmöille jutuille, viettää aikaa yhdessä ja tietysti myös vaikeina hetkinä olla tukena toisillemme. (mieluiten naispuolisia, iällä ei ole niin väliä). Voisi olla hauska koota yhteen vaikka kokonainen kaveriporukka tätä kautta. :)
Minut voi saada mukaan vaikkapa erilaisiin tapahtumiin, keikoille, kirpputorishoppailemaan, nähtävyyksiä ihmettelemään, lenkkeilemään, karaokeen, tanssimaan, elokuvaseuraksi, lautapelailemaan, kahvittelemaan, käsitöitä askartelemaan tai ihan vaan iltaa viettämään. Jos joku näistä herätti mielenkiinnon tai muuten vaan kiinnostuit, niin ota toki yhteyttä. Olisi mukava tutustua! :)

28.1.2019

juttu seuraa vailla

Nainen, 21 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moikka !

Tääl sinitukkane räväkkä typy ettii juttuseuraa ja kavereita :) ihan mielellään semmosta pitempi aikasta juttuseuraa, et ei mitään perus "moi" "mitä kuuluu" ja sit oli siinä. ei oo väliä ootko muija vai jätkä. pelailen myös lolia, et jos pelaat kans ni ois kiva saada peli seuraa:) jos oot vaan pillun perässä, lähettämässä munastas kuvia/seksikuvia tms ni jätä välistä, mua ei oikeesti vittuukaan kiinnosta... ei kannata ees vaivautua, estän kuitenkin. lenkkeilen ja temmellän mun koirien kans. jos halut tutustuu ni tuu ihmees laittaa viestii (:

mut löytää:
ig: kirjava97
snäp: kirjava97
discord: kirjava97#4998

27.1.2019

Kavereita Tampereelta

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi!

Oon syntynyt -99 ja etsin kavereita/ystäviä, jotka ois 18-25-vuotiaita. Muutin tampereelle kesällä ja etäisyyttä vanhan kotipaikkakunnan kavereihin on tullut kiireisten aikataulujen ja elämänmuutosten takia. Etsin siis kavereita, jotka ois rehellisiä, sosiaalisia ja avoimia. Lisäksi on tärkeetä että ymmärtää sarkasmia :D

Asustelen mun poikaystävän kanssa ja arki meneekin suurimmilta osin töissä ja harrastuksissa.

Yksi iso asia mun elämässä on urheilu ja hyvinvointi. Etenkin salitreenaaminen on mun juttu. Vaikka rakastan treenaamista niin saa musta silloin tällöin baariseuraakin :D Muita mielenkiinnon kohteita on kauneusjutut, shoppailu, kirpparit, lukeminen ja musiikki. Oon aina avoin kokeilemaan jotain uutta harrastusta, lajia tms. joten musta saa seuraa melkeimpä kaikkialle :D

Jos kiinnostuit niin laita viestiä!! :)

27.1.2019

Kavereita? :)

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa. Oon 19-vuotias nainen joka on muuttamassa Tampereelle kesällä, mutta tällä hetkellä asun vielä Etelä-Pohjanmaalla. Käyn Tampereella viikonloppuisin ja lomilla.

Oon helposti lähestyttävä ja positiivinen. Mun kanssa on helppo jutella kaikesta, iloisista ja ei niin iloisista asiosta eikä mua tarvitse pelätä vaikka näytänkin välillä ihan möröltä, koska en käytä meikkiä. Oon vähän awkward ja hassu.

Tykkään kaikenlaisesta musiikista. Laulan rauhallisempia kappaleita mutta jammailen kaikelle musiikille. Eniten kuuntelen ehkä poppia, rockia, räppiä ja pianomusiikkia.

Mun harrastuksiin kuuluu mm. hevostelu, tietokonepelit ja muut videopelit, runoilu ja Pokemon Go. Tykkään myös elokuvista ja sarjoista, tosin en oo pitkään aikaan katsonut mitään ja oon ihan tosi nössö elokuvien ja sarjojen kohdalla, koska en uskalla katsoa yhtään kauhua. Mun lempisarja Greyn anatomia ja lempielokuviin kuuluu mm. Harry Potterit ja Taru sormusten herrasta.

Tykkään käydä shoppailemassa, kirpputoreilla, Pokemon Go lenkeillä tai uimassa. Mun kanssa voi tehdä vähän kaikkea. En polta, en juo alkoholia enkä käytä nuuskaa.

Laita viestii jos tuntuu etät tultais toimeen. Oon onnellisesti suhteessa, joten jos etsit parisuhdetta, en ole se henkilö johon pitäisi ottaa yhteyttä :D

Ig: scary_lands

27.1.2019

Uusi ystävä Tampereelta

Nainen, 40 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 40v työssäkäyvä nainen, viimeistelen opintojani työn ohessa. Asun yksin Tampereen keskustan tuntumassa, ja olen lapseton ja autoton. Rakastan koiria ja minulla on "yhteinen" rescue-koira äitini kanssa. Etsin uusia ystäviä esim. harrastuskaveriksi. Monenlaiset asiat (erityisesti liikunta) kiinnostavat, mutta yksin ei vaan tule lähdettyä. Tavoitteenani olisi pudottaa hiljakseen painoa n. 10 kg, joten kaveri yhteiseen laihdutus/kuntoiluprojektiin olisi myös hieno juttu! Olen huumorintajuinen ja eläinrakas, hieman introvertti. Olen kasvissyöjä (en vegaani) ja koen olevani suhteellisen tiedostava mm. ympäristöasioissa. En kuitenkaan odota sinun olevan tietynlainen, vaan tutustun mielelläni erilaisiin ihmisiin. Toivon sinun kuitenkin olevan suunnilleen ikähaarukassa 30-50v. Jään odottamaan vastaustasi :)

Sivu
Takaisin ylös