Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (350 kpl)

 - 
 
tänään

Moi

Mies, 51 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi vaan. Olen 51 vee suht nuorekas ainakin omasta mielestäni, työelämästä varhaisessa vaiheessa pois jäänyt, kerron syyt mutta en ala tähän sitä kirjoittamaan, pari opistokoulutusta ja terveydenhuollossa työskennellyt. Seuraksi kävisi mies tai nainen ja jos mies niin olen hetero enkä etsi tässä seurusteluseuraa, vaikka sellainenkin kävisi mutta silloin täytyisi olla nainen. Ystävää, kaveria ajanviettoon. Etsin kaveria koska vietän aikaa yksin, seurustelin viimeksi 2007 eli yksin oleminen on vähän liian tuttu juttu minulle ja ystäväksi etsin sinua kun vaan olisit terve ajatusmaailmaltasi. Se, mitä voitaisiin tehdä, niin keksitään vaikka jotain uutta joka on molemmille mieluisaa. Jos ei perinteiset, koti, baari, leffat, kahvilat riitä. Tosin, baareissa kävin 2010 vuosikymmenen aikana 10 kertaa joten se ei enää ole sellainen juttu joka kiinnostaa, kun oluen voi juoda rannallakin.

tänään

Moikka

Mies, 54 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi naisystävää kaveria Kaikenlaiseen tekemiseen käyn salilla uin ulkoilen mökkeily lätkämatsit erilaiset tapahtumat elokuvat matkailu moottoripyöräily kesällä sosiaalinen kahvittelu jutustelu en polta alkoo harvoin töissä armeijassa Sinkku olen txt tuleen Rohkeesti vaan

eilen

Hei.

Mies, 23 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei.

Tampereella asusteleva mies täällä etsii ihmisiä joiden kanssa kirjoitella, ja mielellään myös tavata.

Olisi tietenkin todella mukavaa, jos asiat etenisivät tänne oikeaan maailmaan, sillä olen kuluttanut sisällä tietokoneella istuskellessa jo riittävän pitkän tovin :D
joten mieluusti ihmisiä, ketkä ovat valmiita näkemään jossain vaiheessa, vaikka ihan muutamankin kirjoittelun jälkeen jo, jos huomaisi asioiden luistavan! Mutta tämä ei ole pakollista, voidaan kirjoitella myös muuten vaan, jos tuntuu että kemiat pelittää.

Olen laittanut tänne useasti ilmoituksen, joten jos joskus olemme kirjoitelleet, ja jostain syystä on tyssännyt, ja tulee yhtään olo, että voisi kokeilla uudestaan kirjoitella, niin tervetuloa! Mielestäni tämä ei ole niin hirveän vakavaa. Ei suotta siis mitään stressiä, aina voi kokeilla millaista on keskustella.

Minä arvostan kovasti ihmisissä vastavuoroisuutta ja toivoisin myös sellaiselta pohjalta ystävyyssuhteiden rakentuvan. :)

Olen itse luonnosta ja luonnonläheisistä elämäntavoista pitävä ihminen, harjoitan paljon myös meditaatiota,
kiinnostus kohdistuu kaikkeen ihmiseen liittyvään, ihmismieleen, ja ihmisyyten ylipäänsä, ja oikeastaan kaiken tämän ulkopuolelle myös,
mistä tahansa oikeastaan on mukava jutella, jos keskustelun vastavuoroisuus toimii, ja asioista puhutaan itseä resonoivalla tasolla.

Taide myös puhuttelee minua ja olisi kiinnostava kuulla muiden ihmisten ajatuksia erilaisista taiteista, ja ehkäpä kiertää joitakin näyttelyitä.

Tosiaan, vaikka teksti kuulostaa varsin vakavalta, olen silti suurimman osan ajasta aika rento ihminen, joka pitää hassuttelemisesta, ja kaikista typeristä puujalka jutuista. Kaikkea vaihtelevasti :D

Ongelmia minulta löytyy mielen suhteen, kai voisin kutsua itseäni
" sairaaksi " vaikka saatan päällepäin vaikuttaa siltä, että ei olisi mitään sen ihmeempiä. Toisaalta varmaan harva täällä selviää ilman minkäänlaista arpea tai kipukohtaa. Myös toivon ihmisiltä ymmärrystä, ja arvostan …

eilen

Introvertti kavereita!

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heippa!
Mulla on ollu pidemmän aikaa mielessä laittaa tänne ilmoitus whatsapp- ryhmästä. Haluaisin luoda ns. Vertaistukiryhmän introvertteille, missä vois jutella ilman minkäänlaisia paineita, aiheesta kuin aiheesta. Musta on tuntunut siltä, että oon yksin ekstroverttien maailmassa. Oon aina se porukan outolintu joka on aina vähän hiljaisempi kuin muut, joka mielummin kuuntelee, eikä halua aina olla äänessä. Joka ei viihdy kotibileissä tai isossa kaveriporukassa ja joka tarvitsee yksinoloa ja omaa aikaa työpäivän jälkeen.
Toivoisin löytäväni tätä kautta uusia tuttavuuksia joille nämä yllä mainitut ovat tuttuja juttuja.
Jos kiinnostuit niin laita viestillä numeroa niin lisäilen sitten sitä mukaa ryhmään ihmisiä. 😊

eilen

Helloo

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon tosi huono tämmösissä, mutta koitetaan nyt kumminkin!
Oon tämmöne 19-vuotias (kohta 20) nysvä Tampereen läheltä. Ainakin toistaiseksi asun täällä. Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin, erityisesti, joilla olis samoja mielenkiinnon kohteita!

Tykkään aika paljon piirrellä ja pelailen tietokoneella aina sillon tällöin! Animea tulee kans katsottua joskus :) Muihin harrastuksiin kuuluu kielten opiskelu. Jos ulos joskus uskaltaudun lähteä, niin kirppareilla ja kahvilla tykkään käydä.

Oon joskus vähän huono vastailemaan, mutta johtuu usein siitä, että unohdan. Mulla on joskus vähän outo huumorintaju ja joskus oon aika puheliaskin, varsinkin jos saan puhua jostain mielenkiinnon kohteesta!

Ei täs oikee muuta. Jos haluut jakaa meemejä tai jutella niin saa kysellä myös discordia :D!

3 päivää sitten

Hell-ou~

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Asustan yksinään itä-Tampereella.
Etsiskelen täältä kavereita joiden kanssa voisin viettää aikaa, jutella, ja syitä poistua neljän seinän sisältä.

Olen krooninen viivyttelijä ja väsynyt realisti ripauksella ideoita, joiden toteuttaminen tuntuu vaivalloiselta, ellei jopa täysin mahdottomalta;
Aloitan esimerkiksi elämäntaparemppani aina "huomenna".

Pidän piirtämisestä, mutta kärsin usein ideakadosta. Intuitiopiirtäminen on kehittynyt pitkien blokkien aikana.
Samaistun goottiestetiikaan mutta saatan myös välillä rämistä ja kolista hakeutuessani kohteesta A paikkaan B. riippuu ihan mielentilasta.
Päälläni on pääsääntöisesti mustaa ja violettia.

Olen myös kova kiertämään kirpputoreja ja teen usein erittäin hyviä (omasta mielestäni) löytöjä.
Haluaisin myös, joku päivä, oppia käyttämään ompelukonetta.

Pidän eläimistä, mutta en omista yhtään. Kissat > Koirat vaikka tykkään kyllä molemmista. Ääniäni matkivat linnut oppisivat välittömästi puhumaan erittäin voimakasta sekamurretta.

Tykkään katsoa paljon kauhua ja eteenkin animea. poikkeukset harvassa.
saatan katsoa useamman kauden vuorokaudessa erittäin helposti.
Polttoaineena siihen käy mikä tahaansa naposteltava. kunhan on jotain.

Pelaan paljon vanhempia tietokone- ja konsolipelejä. Pääasiassa JRPG- ja SRPG -genrejä, Eli final fantasyt, Pokemonit, Personat, Legend of heroesit ja Disgaeat on tullut pelattua. Etsin jatkuvasti jotain vaikeampaa.
Ennen tietoteknistä kriisiäni pelasin monia morppeja ja mobaa ylpeänä support- mainina.

Aika helposti olen kutsuttavissa esimerkiksi kävelylenkille.
Olen luonteeltani sellainen, että minulle on helppo purkaa huolia, tai muuten vain jutella.

Iälläsi / sukupuolellasi / poliittisella suuntaumuksellasi / naapurisi lottorivillä tai sillä, mitä teit viime kesänä, ei ole minulle suurta merkitystä. Laita vaan rohkeasti viestiä jos kiinnostaa :)

3 päivää sitten

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20v nainen, joka viettää toista välivuotta. Luonteeltani olen avoin, luonnonläheinen ja melko rauhallinen vaikkakin lähden mielelläni spontaanisti mukaan kaikkeen.
Jos minulla on energinen olo opiskelun/töiden jälkeen, lähden salille/lenkille tai teen käsitöitä. Usein saattaa kuitenkin käydä niin, että eksyn somen ihmeelliseen maailmaan tai alan haaveilemaan tulevaisuudesta. Pohtiminen on hauskaa, mutta oon ikävä kyllä liian epäsivistynyt keskustelemaan mm. politiikasta tai maailman tapahtumista syvällisesti.

Näkisin mielelläni kasvotusten jo tutustumisen alkuvaiheilla, koska se on kuitenkin helpoin tapa nähdä onko meillä hauskaa yhdessä. Voidaan vaikka urheilla, viettää leffailtaa, seikkailla uusissa paikoissa, testata uusia vegaanisia reseptejä tai käydä baarissa. Puolimaratoniin innostuin yks yö ostamaan lipun, joten lenkkiseura olisi tarpeen. Ihan puhtaan opiskelukaverinkin musta halutessaan saa, koska itselläni ainakin motivaatio on hieman hukassa.

Mikäli juttu luistaa niin musta saa luotettavan ystävän pitkäksi aikaa. Toivoisin, että ikäeroa ei olisi kauhean paljon niin tultaisiin varmaan parhaiten toimeen. Sukupuolellas ei ole mitään väliä, mutta etsin tosiaankin vain kavereita.

Jos sua kiinnostaisi tutustua enemmän, laita viestiä. Voidaan jutella vaikka snapchatissa, wapissa ta ig:ssä. 😊

14.1.2020

ai nainen yksi näinen olennainen

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipähei, ja tämänkertaisessa ystävyysseuran kitinää -jaksossamme esittelyssä 30v adhd transnainen, joka kelpuuttaisi elämäänsä ihastuttavaa naispuolista seuraa iltojen iloksi (platoninen tai sapfo).

Tuskin lienee mikään suuri yllätys, että adhd:n keskittymisvaikeuksien ja aistiyliherkkyyksien, sekä transsukupuolisuuden ja dysforian yhdistyksellä voi kokea elämässään melko huolettomasti kaikenlaista tasokasta ihmisallergisuutta. Noh, uusi vuosi ja uudet kujeet ja sitä kaikkea.

Aikaisemman palautteen toistuvien teemojen perusteella olen avoin, äärimmäisen luotettava ja ihastuttavan miellyttävä ihmisyksilö, josta puuttuu ne ihmisten yleisimmät negatiiviset keppostelukuviot. Ekstroverttina näyttäytyvä introvertti. Ujo, herkkä nössö, joka osaa ilmiömäisesti piiloutua räväkän itseluottamus larppauksen taakse. Analyyttinen.

Mainitsemisen arvoinen kaiketi, että Big Five taksonomiassa persoonallisuustyyppi avoimuudessa, openness to experience, olen överit korkealla. Noin yleisesti tykkään, arvostan ja himoan: avoimuudesta, rehellisyydestä, esseistisyydestä, pohdinnoista, oppimisesta, prosessista ja kehittymisestä irrallaan päämääristä.

Kiitos adhd -osaston, kaikenlainen epäoleellisen disinformaation ja satunnaisten tekemisten aktiivinen keräily on alati kunnossa. Joku eriskummallisen tilkkutäkillinen, oleellisimpien kutinoiden kokoelma lienee sisältävän ainakin seuraavat:

Olen luova ihminen ja monipuolisesti kiinnostunut kaikenlaisista luovista täpinöistä ja taiteesta. Itse tulee etunenässä keskityttyä kirjoittamiseen ja lukemiseen, enimmäkseen aika ronskia ja raakaa tiedettä väitöskirjoista tiedepapruihin. Satunnaisesti tulee myös maalailtua ja piirreltyä, sekä kaikenlaiset valo- ja videokuvaus hommelit ovat lähellä sydäntä. Kitaraa tuli jossain vaiheessa soiteltua pari vuotta ja erinäisten instrumenttien osalta kiinnostus on suuri, vaikkakin tällä hetkellä yritän tulla toimeen tyhjin käsin.

Vegaanina olen ollut jo monta vuotta, joten ruuanlaitto ja leipominen …

14.1.2020

Hieman yksinäinen

Mies, 18 vuotta, Pirkanmaa

Hei, etsisin Pirkanmaan tai oikeastaan vähän kaikki alta etelää kavereita, koska olen tänne juuri muuttanut enkä tunne täältä ketään. Olen ammattikoulussa 1. vuotta ja täytän pian 18.
Asuitpa missä tahansa päin Pirkanmaata tai muuten tässä lähellä, ei ole mikään ongelma tavata.
Olitpa sitten poika tai tyttö joka on suurin piirtein ikäluokkaani, ei ole ongelmaksi sekään. Olen erittäin avoin kaikille ja ennakkoluuloton, mutta ennen kaikkea ystävällinen ja positiivinen.
Toivoisin hartaasti että edes joku ottaisi yhteyttä.

14.1.2020

Parasta ystävää etsimässä

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro! Olen selannut läpi tällä sivulla olevia julkaisuja eikä kovin montaa omantyyppistä ilmoitusta ole tullut vastaan niin päätin kirjoittaa oman!

Olen -92 ja asunut Tampereella 2,5 vuotta. Mulla on pieni lapsi ja avomies. Lenkkeilen päivittäin, tykkään neuloa, leipoa ja kokkailla. Oon hyvin introvertti ja viihdyn todella hyvin kotona, mutta silti kuitenkin sellanen höpöttäjä, joka tykkää kokeilla uusia juttuja. Alkoholia en juurikaan käytä ja huumorintaju on tietenkin ihan A-luokkaa (=hyvällä maulla piikittelevä, sarkastinen, yksinkertainen..😂). Tällä hetkellä oon vielä vanhempainvapaalla, mutta tarkoitus ois pikkuhiljaa tästä lähteä taas töihin.

Mulla ei oo koskaan ollut sitä parasta ystävää mitä näkee leffoissa tai mitä tuntuu että kaikilla muilla on. Tuntuu, että oon jäänyt niin paljosta paitsi, kun ei oo ollut sitä huipputyyppiä kenen kanssa viettää tyttöjen iltoja tai jolle lähetellä hölmöjä viestejä. Jonka kanssa ois voinu nauraa vedet silmissä jollekin aivan päättömälle jutulle ja jonka kanssa oltais, kuin "paita ja peppu" 😁 Sitä kenen kanssa ois 100 % luottamus ja vois puhua ihan kaikesta, ja jonka kanssa oltais todella ne parhaimmat ja tärkeimmät ystävät toisillemme. Sellasta mä täältä nyt etsin, katotaan kuin käy ✌

Joten! Jos sulta on myös hukassa se paras ystävä, ja haluat oikeasti panostaa ystävyyteen niin laita viestiä - katsotaan kohtaako meidän huumorit! 😏

14.1.2020

Hola!

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Sattumalta ajauduin tälle sivustolle ja päätin, että miksipä en kokeilisi tätä itsekin.
Muutin syksyllä Tampereelle maiseman vaihdoksen ja töiden perässä.
Vanhat ystävät ovat muuttaneet vuosien varrella ympäri suomen ja maailman, ja näin aikuisiällä tuntuu ettei uusia löydykään niin helposti.

Olen siis 25 vuotias nainen. Olisi kiva löytää ystäviä kaikenlaiseen yhdessätekemiseen ja menemiseen, välillä vaikka ihan vaan sohvalla istuskeluun ja höpöttelyyn kaikesta maan ja taivaan väliltä.
Multa löytyy myös yksi koira, joten lenkkikaveritkin ovat tervetulleita :)

13.1.2020

Etsin kirjeystäviä

Muu sukupuoli, 33 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen pitkiä kirjeitä kirjoittava, elämää pohdiskeleva sosiaalinen introvertti ja haluaisin perinteiseen paperikirjeenvaihtoon parin hyvän tyypin kanssa. Hyvä tyyppi tarkoittaa sitä, että olet lähtökohtaisesti kriittinen, avarakatseinen, ihmis- ja eläinoikeuksien puolella sekä transinklusiivinen feministi. Millään muulla ei sitten olekaan väliä. :) Kirjoittelen mielelläni myös ihan arjen tapahtumista ja kiinnostuksenkohteista, joita itselleni ovat opiskelu, liikunta eri muodoissaan, hevoset ja kaikki muutkin eläimet, elävä musiikki, monenlainen taide ja kulttuuri sekä vaihtelevat kädentaitoprojektit. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin vaihdetaan postiosoitteita!

12.1.2020

Terve!

Mies, 30 vuotta, Pirkanmaa

Kaveriseuraa vailla 30 v mies täällä. Päivät kuluu toistaiseksi vielä opintoja viimeistelemällä. Mitä siitä sitten aikaa jää, niin käyn salilla, lenkkeilen ja uimahallilla. Tykkään juoda kahvia ja jutella mukavia. Ja vakaviakin.

Ihan ajanviettoon kaveria haeskelen. Ajatusten vaihtoon ja silleen. Laitahan viestiä tulemaan.

11.1.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 40 vuotta, Pirkanmaa

Olen 40v nainen pohjoiselta pirkanmaalta ja etsin uusia ystäviä kaiken ikäisistä ihmisistä, voit olla kumpaa sukupuolta vain ja mistäpäin hyvänsä. Olen luotettava ja melko rauhallinen, ja omaan tärähtäneen huumorintajun, Olen myös nähnyt ja kokenut vaikka ja mitä.
Olen parisuhteessa, luonto lähellä sydäntä. tupakoin ja olut hyvässä seurassa maistuu

11.1.2020

Heippa kaikille!

Nainen, 37 vuotta, Orivesi, Pirkanmaa

Haen uusia kirje ystäviä arkea piristämään. Voit olla 30-50v välillä ja mielellään perheellinen tai sellainen ihminen, joka jaksa kuunnella myös perheellisen höpinöitä.
Olen itse 37v ja minulla on 4 lasta ja yksi lapsenlapsi.
Ensin voitaisiin kirjoitella pari viestiä vaikka sähköpostin kautta ja sitten, jos kiinnostaa niin vaihtaa ihan osoitteita, etanaposti kiinnostaa.

10.1.2020

Moikka!

Nainen, 31 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 31-vuotias nainen Tampereelta ja haen elämääni uusia ystäviä. Ennen kaikkea arvostan kasvokkaisia tapaamisia, joten olisi mukavaa jos asuisit tässä lähellä :)

Vapaa-ajalla tykkään käydä esim. seinäkiipeilemässä, kuntosalilla, joogaamassa tai pelaamassa sulkapalloa. Luonnossa liikkuminen on myös aivan mahtavaa, varsinkin kesällä. En ole kuitenkaan mikään elämäntapaurheilija, vaan vain viime aikoina hyväksynyt sen, että liikunta on tärkeää omalle hyvinvoinnille. Aloittelija/harrastelija-tasolla mennään. Olisikin kivaa saada uusia ystäviä vaikkapa näihin liikuntaharrastuksiin niin pysyisi kiinnostus paremmin yllä.

Muita itseä sykähdyttäviä juttuja ovat mm. psykologia (opiskelen sivuaineena yliopistossa), meditointi, geokätköily, pc-pelit, musiikki, parvekepuutarhurointi, taidenäyttelyt/museot. Ehkä joku näistä kiinnostaa myös sua? Lähdetäänkö yhdessä kokeilemaan jotain uutta kahvilaa tai katsomaan näyttelyä? Tai ehkäpä pelaamaan lautapelejä?

Persoonana olen introvertti, joka arvostaa ystävissä enemmän laatua kuin määrää. Tykkään enemmän keskustella syvällisistä jutuista kuin päivän säästä. Kaipaan paljon ns. rauhallista omaa aikaa, mutta vastapainoksi myös uusia kokemuksia. Ehkä olen vähän sellainen elämyshakuinen erityisherkkä, jos nämä käsitteet on tuttuja. Ystävät ovat joskus myös kuvanneet minua rationaaliseksi tunneihmiseksi. Ehkä sen voisi kääntää vaikkapa niin, että olen paljon tunteva mutta toimin silti harkiten. Pidän itseäni avarakatseisena ihmisenä, tiedän hyvin ettei kaikkia ei voi istuttaa samaan muottiin.

Asun avomiehen ja kissan kanssa, ilman lapsia. Perheenlisäys ei myöskään ole suunnitteilla, ellei nyt karvaisia kavereita lasketa. Olen päätoiminen opiskelija ja osa-aikainen työntekijä.

Tosi kiva jos joku näistä mun kiinnostuksenkohteista kolahti myös sulle, mutta se ei oo välttämätöntä. Tärkeintä mun mielestä ystävyydessä on aitous ja oikea kiinnostus toista kohtaan.

Jään odottamaan sun viestiä, kuullaan pian :)

8.1.2020

Morjens!

Mies, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20-vuotias poika ja oon muuttanut äskettäin Tampereelle, joten ei kavereita tai tuttuja tällä hetkellä täältä löydy. Olis jees löytää semmosia tyyppejä keitä nähdä ihan oikeessa elämässä, eikä vaan internetissä. Tykkään keskustella oikeestaan mistä vaan, tärkeintä että juttu luistaa :D. Minusta saa seuraa baariin, kahville, ulkoilemaan, ihan mitä nyt mieleen tuleekaan! Joten eikun vaan viestiä naputtelemaan niin voidaan vaihtaa jotain someja vaikka ja katotaan miten homma siitä sitten etenee!:)

7.1.2020

Ystäviä etsiessä

Mies, 37 vuotta, Pirkkala, Pirkanmaa

Hei vaan hei!
Olen 37v mies Pirkkalasta. Asunut näillämain nyt muutaman vuoden. Kaikki edellisen elämän ystävät ovat jääneet matkan varrelle joten haussa olisi uusia.
Parhaat ystäväni ovat aina olleet naispuoleisia, enkä oikein edes osaa sellaista äijien kesken hengailua. Olen suht taiteellinen ja elän tunteella, käyn keikoilla / festareilla, pelaan (konsolit mutta myös lautapelit kiinnostaa), luen, käyn leffoissa ja olen muutenkin melko kulttuuriorientoitunut, elämästä, maailmasta ja yhteiskunnasta kiinnostunut persoona. En siis ehkä uppoakaan sellaiseen (äijä)seuraan jossa syvällisimmät jutut on pieruille naureskelua tms. Olenkohan salaa nörtti?
Mitäs muuta.. Harrastan kuntosalia ja kamppailulajeja, meditaatio ja joogakin kiinnostaisi jos olisi loputtomasti aikaa. Teen myös omaa musiikkia ja olen yhdeltä ammatiltani muusikko. Luonteeltani olen rauhallinen ja aluksi ainakin kaiketi melko varautunut, mutta minusta saa luotettavan ja hyvän ystävän moneen rientoon tai vaan lörpöttelyyn ja yleiseen elämän ihmettelyyn. Muuten oonkin sitten melko normaali, työssäkäyvä, yksinkertaisista asioista ilahtuva ihmisluonne.
Tutustutaanko?

7.1.2020

Heii!

Nainen, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen juuri muuttanut Tampereelle poikaystävän opintojen takia ja täältä en nyt ketään muuta tunnekaan. Olisi kiva löytää seuraa salille, kahville, baariin, leffaan jne.
Teen tällä hetkellä töitä, mutta opintoja olisi tarkoitus jatkaa lähitulevaisuudessa. Oon rauhallinen, ystävällinen ja auttavainen ihminen, alussa aina hiljainen ja ujo, mutta kun tutustutaan niin juttua tulee enemmän. Omistan muuten myös kissan ja koirienkin kanssa tulen hyvin toimeen.
Iällä ei niin väliä kunhan tulee juttuun ja on samanhenkiset jutut.
Voidaan vaihtaa someja, niin juttelu onnistuu paremmin.

Sivu
Takaisin ylös