Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (1068 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka! 😃

Nainen, 41 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi,
Olen 41 vuotias nainen Tampereelta ja etsin tosiystäviä elämääni. Vaikka viihdyn myös omissa oloissani niin välillä tulee niitä hetkiä, kun kaipaa ystävää jonka kanssa vaihtaisi ajatuksia elämänmenosta. Ystävää jonka luokse voisi mennä koska vaan kun on tylsää.

Olen ystävällinen, empaattinen, huumorintajuinen, luotettava ja rento.

Olisi kiva löytää sinut jonka kanssa käydä vaikkapa katsomassa lätkää, nauttimassa kaupungin parasta brunssia, käydä lasillisella, kyläillä toistemme luona vaikka kokkaillen, kokeilla uusia harrastuksia, käydä katsastamassa tapahtumatarjontaa, tai lähteä luonnon helmaan vaikkapa kävelylle.

Näin aikuisena uusien ystävien hankkiminen tuntuu jotenkin hankalalta.
Jos siis haluat löytää aidon ystävän niin ota yhteyttä! Jään odottelemaan postiasi 😊

eilen

Samanhenkisiä ihmisiä

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Mut irtisanottiin töistä joulukuun lopussa, koska olen erityisherkkä ja mulla on adhd sekä autismi. Oon tän vuoden aikana keskittynyt itseeni ja omaan hyvinvointiini. Rakastan liikuntaa, mutta töiden vuoksi sille ei löytänyt aikaa tai jaksamista. Nyt oon aloittanut säännöllisen liikunnan harrastamisen. Sen lisäksi retkeillään ja käydään vaeltamassa mun miehen kanssa. Oon myös lukenut paljon kirjoja ja maalannut. Tykkään paljon kaikenlaisesta taiteesta. Mä pidän myös video- ja lautapeleistä, palapelien kokoamisesta ja erilaisten tv sarjojen sekä elokuvien katsomista. Etsin samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa jutella silloin tällöin.

eilen

Uusia tuttavuuksia

Mies, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei vaan. Oon alkuvuodesta täyttänyt 24 työssä käyvä, savuton ja raitis nuori herra, joka etsii uusia tuttavuuksia, jonka kanssa saa höpötellä ja tehdä jotain pihalla tms. En viihdy baareissa enkä polta, eli baareihin ei kovin helpolla saa musta kaveria Ei oo montaa kaveria kenen kanssa jutella, kun on osa jäännyt jostain syystä, kuten ei enää vastaa viesteihin tai ei oo vuoro puhelua, ei laittele viestiä miten menee jne. Etsinnässä on henkilö (noin 20-26) (sukupuolella ei ole väliä) jonka kans voi viestitellä puolin ja toisin ja viestittely ei katkea muutamaan viestiin ja että toinen laittaa vaan viestiä. Eli puolin ja toisin viestittelyä
Oon usein ittekseni, mutta välillä olisi kiva jonkun kans tehdä jotain, mitä vaan keksii.
Luonteeltani oon rento, huumorintajuinen, otan toiset huomioon ja pari työkaveria on sanonut että oon hyvä kuuntelija, pitääkin paikkaansa. Kyllä juttuu löytyykin vaikka aluksi on vähän ujon olonen ja hiljanen.
Vapaa ajalla liikun pihalla, teen lenkkejä kävellen että pyöräilen ja talvisin satunnaisesti hiihdän. Tykkään käydä myös uimassa, mutten käy avannossa. Oon mökki ihmisiä ja käyn kesäisin usein mökillä, myös käyn isovanhemmilla auttelemassa ja muuten vaan käymässä.
Tässä tais olla näin ens hätään, kysymällä lisää jne

eilen

Mukava tubettamista ja musiikkia harrastava jätkä!

Mies, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Morjesta! Mä oon 28-vuotias mies Tampereelta. Harrastuksia on monia mutta erityisesti kiinnostuksen kohteisiin kuuluu videoiden ja musiikin tekeminen.

Kavereita ei ole liikaa ja tuun toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Se mitä mä eniten kaipaisin ois joku kaveri, jonka kanssa vois tehdä yhdessä erilaisia videoprojekteja youtubeen.

Näkisin parhaaksi sillä tavalla, että sä jeesaat mua mun projekteissa ja mä jeesaan sua sun projekteissa. Siinä olis mukavaa yhdessä tekemistä ja samalla tietenkin parhaimmillaan voidaan tutustua ja ystävystyä.

Tietenkin mua lähtökohtaisesti kiinnostaa kaikenlaiset viihde- ja taideprojektien luominen omien kykyjeni mukaan mutta eniten videoiden tekeminen.

Mua ei haittaa, vaikka sulla ei oo kokemusta videoiden tekemisestä. Mulla on ja pystyn auttamaan kyllä alkuun.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos edes vähäsen kiinnosti ja Tampereelle tuleminen ei oo ongelma.

eilen

Jutteluseuraa

Nainen, 24 vuotta, Pirkanmaa

Etsin jutteluseuraa, jonka kanssa jutella päivistä, kuulumisista ja kaikesta muusta.

Sairastan fibromyalgiaa, joten kohtalon tovereita olisi kiva löytää, niin voimme jakaa vinkkejä toisillemme. Itsellä fibromyalgiaa on yritetty hoitaa lääkkeillä.

Luonteeltani olen hiljaisehko, ystävällinen ja pidän kissoista. Kissoja taloudesta löytyykin 2kpl.

Iälläs ei ole väliä. Pervoille en vastaa.

Snäppi: hipheihippe

2 päivää sitten

Terve!

Mies, 35 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olisi mukavaa tavata ihminen, jonka seurassa on ennen kaikkea helppoa ja kotoisaa olla. Kaveri, josta tulisi kenties ajan saatossa ystävä.

Olen perusluonteeltani avoin, hyväntuulinen ja rauhallinen. Tavallisen epätavallinen kahdeksasta neljään työssä puurtaja, eli arki-illat ja viikonloput on (vuoroviikoin) monesti vapaana. Ajan ja luottamuksen edettyä keskustelen mielelläni myös henkilökohtaisemmistakin aiheista. En helposti hämmästy juuri mistään ja pidän lähestulkoon kaikkea inhimilliseen elämään kuuluvana. Toivoisinkin myös sinun olevan empaattinen ja avarakatseinen. Kaikesta ei tarvitse, eikä pidäkään olla samaa mieltä, kunhan sallitaan erilaiset mielipiteet ja ajatusmaailmat puolin ja toisin.

Sukupuolellasi ei ole väliä. En ole tällähetkellä etsimässä parisuhdetta, vaan kaveria rentoon yhdessä oloon.

Mitä tekisimme yhdessä? Lähdetään luontopolulle, eväät mukaan ja juodaan kahvit. Luistelemaan tai keväämmällä frisbeegolfia heittelemään. Elokuviin, jos meillä sattuu olemaan samantyyppinen maku ja jos ei, niin käydään testaamassa uutta ravintolaa. Yhdille olutpubiin tai vaikka euroviisuja katsomaan Mixeihin. Ihan vain kyläillään ilman sen suurempaa tarkoitusta, kun toinen on leiponut kahvipullat tai käynyt hakemassa ne äitien tekemät. Pelataan kevyitä lautapelejä, korttia tai satunnaisena kesäpäivänä istuskellaan jouten ulkona juomassa kahvia ja heittellään dartsia. Kahvi tulikin näköjään jo pariin otteeseen mainittua, mutta voin toki teen juojaakin ystäväksi harkita.

Tai sitten tehdään jotain muuta(kin), mitä vain ehdotat.

Minulle voi laittaa kevyin mielin viestiä, jos tuntuu, että voisimme olla hieman samanhenkisiä tai haluaisit ihan vain kasvotustenkin vilkaista millainen kaveri kyseessä ja kohtaisiko kemiat.

2 päivää sitten

Kirjeenvaihto

Nainen, 37 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi! Olen 37v ja etsin uusia kirjekamuja. Pidän eläimistä. Tykkään käydä kävelemässä. Harrastuksiin kuuluu ainakin Kirjeenvaihto. Etsin sitten ihan vaan kavereita.

2 päivää sitten

Uusia kavereita?😄

Nainen, 22 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka! Etsiskelen iha tosissani elämään uusia kavereita tai vaikka kaveriporukka joiden kanssa vois tehä kaikkee kivaa! Olis ihan mahtavaa löytää edes yks jonka kanssa vois nähä ihan kasvotusten ja käydä kahvilla, shoppailemassa, elokuvissa, keilaamassa tai ihan mitä tahansa! Itestäni sen verran, että arkeen kuuluu tällä hetkellä uuden ammatin opiskelu ja töissä käyminen. Elämästä löytyy kanssa koira ja miesystävä joiden kanssa asustelen😄 mut jos yhtään kiinnostaa ja nappaa nii laittele ihmeessä viestiä!

2 päivää sitten

Autistinen, eläinrakas gamer kaipaa uusia ihmisiä elämäänsä

Muu sukupuoli, 21 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moro, mä olen 22v nonbibary tyyppi, joka asustelee Tampereella, Hervannassa. Mulla on paljon eläimiä ja iso osa mun arjesta ja elämästä kuluu niihin, löytyy pari isoa koiraa, kesyhiiriä, hamsteri, käärme ja selkärangattomia.
Oon autisti ja mulla on adhd, joten mun sosiaalinen jaksaminen heittelee aika paljon, mut yritän aina parhaani muistaa pitää yhtä hyvin yhteyttä ja nähdä kuin toinenkin.
Mitä tehtäisiin? Vaihtoehtoja on esim. Pelataan pc-pelejä (pelaan paljon erilaisia, vie kaiken tilan listata) tai lautapelejä, mennään koirien kanssa ulos, mennään keskustaan vaikka shoppailemaan, kirppiksille tai kahville, jutellaan syvällisiä, lähdetään yöseikkailulle, juodaa ja poltetaan, mennää baariin, silitellään mun hiiriä, katsotaan vaikka animea tai muuta. En ole nirso tekemisestä, mutta joskus mun on vaikea lähteä kotoa mun ongelmien vuoksi vaikka ehdottomasti haluaisin.
Itseäni kuvailisin erittäin rehelliseksi, suorasanaiseksi, positiiviseksi, energiseksi, helposti innostuvaksi sekä höpsöksi.
Kaipaan uusia merkityksellisiä ihmissuhteita mun elämään ja tärkeintä on, että meidän arvot ja ajatusmaailma kohtaa tärkeimmiltä osa-alueilta ja osaat kommunikoida. Olethan avarakatseinen ja ymmärtäväinen ihminen <3

3 päivää sitten

Terve!

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tykkään kaikesta ulkoilma tekemisestä, mutta myös videopelit, leffat ja ihan vaan yleinen chillailu on lähellä sydäntä. Tykkään laittaa ruokaa ja voinki kokkailla meille hyvät safkat!

2.2.2023

Moro!

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 27 v urheilullinen tyyppi joka kaipais kaveria. Ite tykkään paljon urheilla ja käydä vaikka metsässä. Kaikki mikä on aktiivista kelpaa. Unelmana ois löytää hyvä ystävä jonka kanssa lähtee vaikka vaellukselle joskus.

2.2.2023

Hengenheimo

Mies, 26 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Terve!

Olisi upeaa löytää hengenheimolaisia lisää elämään. Päätinpä siis rustata pitkästä aikaa tänne jonkinmoisen viestin.

Olen itse henkisen polun kulkija, joka on löytänyt elämäänsä merkityksiä monenlaisista rajatiedon ulottuvuuksista ja asioista. Kiinnostaa siis kaikenlainen henkisyyteen ja kasvuun liittyvä ajattelu, informaatio, sekä muu loitsinta. Mielenkiintoista olisi kuulla vastaavia asioita käyviltä ajatuksia, pohdintoja ja kokemisia. Jonkin verran sitä elämässä oikealla fyysisellä tasolla onkin, mutta jostain syystä tuli tunne pitkästä aikaa heittää tänne ilmoitus, ja katsoa josko joku tarttuisi tähän.

Kiinnostuksiin voisi luetella: Enkelit, energiat, henget, olennot, psykedeelit, kaikenlaiset yrtit ja muut.

Ihan ajatuksien vaihtoon ja fiilistelyyn, keveisiin ja syviin hetkiin.
Laita viestiä, jos tunnet sisälläsi tuntemuksen! Voidaan vaikka lähetellä viestejä, tai soitella joku hetki!

2.2.2023

Kavereita kirjoitteluun tai kasvokkain

Mies, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

"Korokkeella olemisen tunne ei oo mulle,
jos annat huomioo, mä teen sulle huomion,
mä haluisin lieventää vaan sun tuomion.
Niin pieni Suomi on, anna levyt kasvokkain,
ajatus on arvokkain, älä mittaa markoittain."

Rakastan ajatustyötä ja teen sitä mieluusti. Se oikeastaan määrittää minut hyvin pitkälti, jos niin oikein ajattelee.
Osaan olla huomaavainen, ajatuksia herättävä, syvällinen, tekevä ja menevä, rauhallinen, huumorintajuinen, ärsyttävä, pikkutarkka, tyhmäkin.

Totta kai positiivisiin tunteisiin vastaan positiivisilla. Olen avoimin mielin, mutta aikani on aina rajallista niin päivässä kuin elämässäkin, joten valitsen harkiten miten aikani käytän.

Olen varmastikin niitä tyyppejä joiden kanssa kun synkkaa, niin synkkaa todella hyvin ja päinvastoin. Mielenkiintoni herää monenlaisista asioista, joten minua ei ole vaikea saada innostumaan, jos omaa hieman seikkailuhenkeä.

Hyviä ihmissuhteita ei ole koskaan liikaa.


Jos aloittaisit nyt, milloin olisit valmis?

2.2.2023

Ystävä

Nainen, 55 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei olen 55v nainen ja etsin ystävää erilaisiin tapahtumiin. Keikoille, kaffelle, terassille, matkoille ym. Toivon että innostut asioista ja yleensä elämästä.
Olen syvällinen ja pohdiskeleva joten olis kiva saada sinusta myös juttuseuraa elämän ja ihmismielen koukeroiden pohdiskeluun.
Paljon on nähty mutta toivottavasti vielä paljon edessä.
Olisitko etsimäni ystävä

1.2.2023

Tampere/Nokia tms seuraa?

Mies, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heips!

27v kundi kaipailis tampereelt aktiivista sali kaveria. Kahvi tms lätkämatsi seura ei myöskään ois pahitteeks. Kesäl voipi sit käydä esim notskil ja kalas.

Laita viestii jos yhtää kiinnostaa!

snäppi : andy_335i

1.2.2023

Pari etsii kavereita

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moi,

täällä 19v sairaanhoitaja opiskelija Tampereelta sekä mun 20-vuotias tyttöystävä. Hän ei opiskele (vielä) mitään mutta töissä käy. Ollaan muutettu yhdessä Tampereelle melkein vuosi sitten. Molempien hyvin vähäiset kaverit jäi kotipaikkakunnille eli yksinäistä on.

Ollaan molemmat aika rauhallisia persoonia, ei siis mitään bilettäjiä eli baariseuraa ei meistä saa. Minä olen ehkä puheliaampi osapuoli (selittää ehkä miks just minä täällä olen). Meillä on kissa ja terraario eläimiä.

Etsiskellään ystäviä (lähtökohtaisesti naispuolisia) joiden kanssa tavata myös livenä. Tykätään käydä kävelemässä ja erilaisissa taidenäyttelyissä ja museoissa. Lautapeli seuraa ois mukava saada, koska kahdestaan pelailu alkaa jo kyllästyttää. Me molemmat tykätään lukea kirjoja ja harrastaa luovaa tekemistä.

1.2.2023

Kavereita Tampereelta?

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 25v maisteriopiskelija Tampereella. Minua kiinnostavat erityisesti politiikka ja eri yhteiskunnalliset ilmiöt. Olen asunut monta vuotta ulkomailla, joten kaikki kansainvälinen myös kiinnostaa. Vapaa-ajalla käyn salilla, katson tv-sarjoja, dokkareita ja leffoja, luen ja maalaan. Käyn myös mielelläni luonnossa ja matkustan aina kun mahdollista. Omia lemmikkejä ei tällä hetkellä ole, mutta olen eläinrakas.

Olisi kiva löytää uusia kavereita, joiden kanssa käydä syömässä, museoissa, leffassa, boulderoimassa tai maalata yhdessä. Lähden mielelläni kokeilemaan uusiakin juttuja, joten jos sulla on joku harrastus mihin kaipaat seuraa, nii saatan innostua siitäkin! Alkoholia juon aika vähän, joten ryyppäämään mua ei saa, mutta yksille voin lähteä.

Queer ja varattu, jos asialla on jollekulle väliä.

1.2.2023

Hei

Nainen, 30 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Hei rakas, kuinka menee? Nimeni on Sharon Arnett, minulla on suuri ilo tavata sinut, ota minuun yhteyttä suoraan yksityiseen sähköpostiini osoitteeseen ( [email protected] ) minulla on jotain järkevää keskustella kanssasi vain sähköpostitse ja lähetän sinulle myös kuvani, kiitos
( [email protected] )

1.2.2023

Heipä hei ☺️

Mies, 30 vuotta, Pirkanmaa

Hei! Täällä kirjoittelee 30-vuotias ( juuri täyttänyt 25.1 ) sinkkumies pieneltä paikkakunnalta ja joka etsii jutteluseuraa ainakin alkajaisiksi esim. Sähköpostiin ja toki miksei myös jossain vaiheessa jonnekin muuallekin.
Etsin mieluummin naispuolista seuraa. 20-38 iän väliltä.
Olen mielestäni mukava, ujo, hiljainen, pyrin hyväksymään ihmiset sellaisena kuin ovat, luotettava, huumorintajuakin, enkä puhu kenestäkään pahaa.
Sitten tykkään harrastaa ( varsinaista harrastusta ei ole ) valokuvaus, pelaaminen, musiikin kuuntelu, sulkapallo, leipominen, tv.n/YouTuben katselu, mönkijällä ajo, onkiminen/pilkkiminen.
Eli jos kiinnostaa niin ota vain rohkeasti yhteyttä ja laita viestiä tulemaan :)
Olen vähän huono kanssa kertomaan itsestäni tai kehumaan yleensäkin, joten laittele viestiä tulemaan ja kysy lisää jos yhtään edes kiinnostuit ilmoituksestani.
Kiitos paljon viestin laittaneille! :)

Sivu
Takaisin ylös