Ilmoitukset alueelta Pirkanmaa (301 kpl)

 - 
 
eilen

Hei

Nainen, 49 vuotta, Pirkanmaa

...löytyisikö tätä kautta samanhenkistä sielunsiskoa ja tai ystävää 49 v. sinkkunaiselle pirkanmaan, kanta-hämeen tai keski-suomen suunnalta, tai miksei kauempaakin? Miespuolisetkin voivat myös lähestyä...

...asustelen metsäisen ja rauhaisan maalaisidyllin maisemassa pienen kosken vierellä vanhassa talosessa. Toivoisin löytäväni elämääni ihmisiä, joilla olisi myös samanlaisia elämänarvoja, ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä kuin niitä kiinnostuksia ja mielenkiintojakin (tai voi olla erikin) ja että asuisit ja viihtyisit mieluiten maalla metsän rauhassa ja luonnonhelmassa...

...pidän metsässä liikkumisesta ja olemisesta, koskista, metsäretkeilystä ja valokuvaamisesta, luovasta käsillä tekemisestä, kädentaiteista ja taiteista, kissoista. Olen aito, herkkä ja syvällismielinen, mielikuvitusrikas ja puolierakkosiaalinen, syvälliseen pohdintaan ja henkisyyteen taipuvainen, vahvasti intuitio- ja sieluihminen ja sielullani ja herkkyydelläni enemmänkin kaiken ympärilläni ja ympäristössäni tunteva, aistiva, kokeva ja näkevä...

...jos osut ikähaarukkaan 40-55 v., olet myöskin mielellään lapseton pistäthän ajatuksiasi tulemaan...

eilen

Moro mies

Mies, 46 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 46-vuotias naimisissa oleva mies joka etsii kaveriseuraa Tampereelta.

Pidän leffoista, luonnossa liikkumisesta, seinäkiipeilystä. Luen toisinaan myös sarjakuvia ja muitakin "oikeita" kirjoja. Istun keskustan kahviloissa ja käyn yleisissä saunoissa.

Kivoja juttuja on myös ihmisten läheisyys ja halaukset.

Olisi mukava löytää seuraa miehestä jonka kanssa mennä saunoihin, kahville ja vaikka elokuviin.

Minulla on aikaa usein arkipäivisin, mutta voin järjestää toisinaan iltaisinkin aikaa.

Laita viestiä jos kiinnostaa, iällä ei ole väliä.

eilen

Moii:)

Nainen, 25 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen nyt vuoden asustellut Tampereella ja tykännyt kaupungista paljon.

Muutin pienestä kaupungista tänne löytämään mieleisen työ/koulupaikan, uusia harrastuksia ja tietenkin tuttavuuksia. Olen 25-vuotias mimmi ja asun kissani kanssa keskustan tuntumassa.

Kun alkujäätämisestä pääsee yli ja minut oppii tuntemaan, olen hyvin seikkailunhaluinen ja rento tyyppi.

Olisi mukava löytää seuraa hengailuun ja uusien asioiden kokeiluun. Itseäni kiinnostaisi esimerkiksi kokeilla ratsastusta ja rullalautailua, uudetkin ideat ovat tervetulleita.

Tykkään myös liikkua luonnossa, hakea koiria lenkitettäväksi, reissata, kuunnella paljon musiikkia, seurata sarjoja.

Baareissa en viihdy mutta tapahtumissa on kiva käydä tai mennä vaikka istumaan iltaa jonnekin rauhalliseen ympäristöön.

Olen avarakatseinen ihmisten suhteen, kuitenkin olis ensisijaisesti kiva löytää suht samanikäisiä tyttökavereita :)

Laitelkaa viestii niin turistaan lissee🌼

eilen

Moikka oon 54v mies Tampereelta

Mies, 54 vuotta, Pirkanmaa

Naisystävää kaveria ystävää kaikenlaisiin harrastuksiin käyn salilla uin sosiaalinen ulkoilen kahvittelua juttelua voit olla mistäpäin vaan iällä ei väliä mökkeilyä kalastus urheilutapahtumat en polta alkoo harvoin työssä käyvä laita viestii jos kolahti

2 päivää sitten

Moi Kaikki!

Mies, 28 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Mun nimi on Donal tai D.J . Mä oon 28 vuotias! ja kotoisin Irlannista. pidän kahvistani ja huumorista mustana...............


And that's the extent of my Finnish knowledge, I could try and go on or use google translate, but we all know that thing is about as useful as anne franks drum kit! 🤷‍♂️.

I'm a student at tampere university, I moved to Finland 2 months ago and I'd like to get to know few locals. I'm pretty open minded, not judgmental at all, very open minded when it comes to things like mental health.

My hobbies include (but not limited to) Gaming, going to gigs, walking in woods (when the mood strikes), going to gym (managed to get rid of that miesten tissit 🤷‍♂️), day dreaming, cooking, sleeping, getting hammered , playing (air) Guitar etc etc.

My social energy tends to fluctuates a lot, I can go from being very extrovert to avoiding people for more than a week.

I'm looking for people to just to hang out with, go to gigs with, go for few drinks or just walk around. Bonus points if you go to TUT, since I do spend an enormous amount of my time at the uni!.

I'm quiet for the most part, once I do get comfortable I talk a lot or when I'm drunk, I get pretty loud and loves hugging people.

I could keep going but to be honest, I'm pretty terrible at writing about myself, so I prefer to talk/meet in person after we exchange few messages.

Thanks for taking your time to read :D

2 päivää sitten

Hell-ou~

Mies, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Asun yksin itä-Tampereella.

Etsin kavereita joiden kanssa viettää aikaa ja jutella.
Yksin on hirveän hankala saada mitään aikaiseksi.
Olisi kiva löytää syitä poistua neljän seinän sisältä esimerkiksi näillä verukkeilla:
- Kahvittelu, ihan oikeassa kahvilassa.
- Lenkkeily / kävely.
- Tapahtumissa / näyttelyissä käyminen.
- Kaljalle.
- Lanit.
Etcetera.

Hieman minusta:
* Harrastan kuvataiteita. lähinnä piirtämistä.
* Goottityylinen estetiikka lähellä sydäntä.
* Kahvi ja huumori mustana.
* Pidän eläimistä, mutta en omista yhtään.
* Tykkään katsoa paljon kauhua ja animea. poikkeukset harvassa.
* Pelaan paljon vanhempia tietokone- ja konsolipelejä.
* Teknisten laitteiden kanssa sählääminen on mukavaa.

2 päivää sitten

Unicorn 🦄 lost!!! Kaveritki kelpaa paremman puutteessa 🤔

Nainen, 30 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Tulin nyt siihen tulokseen, kun mietin pitkän tovin , että kenelle voisin kertoa ilot ja surut... kävin kavereita läpi ja jokaisen kohdalla tuli mieleen "tuolla ei ole koskaan aikaa, tuota ei kiinnosta, tuo tuskin edes vastaa"! Ei kai kaveruuden pitäisi olla tällasta... eihän?

Itse käyn töissä, opiskelen, jne jne mutta löydän silti aikaa myös kavereille, joita nyt ei vaan ole...

Olen erittäin tatuoitu, lävistyksiäkin löytyy, kumppanikin on, olen ystävällinen, huomaavainen, puhelias, kotoa löytyy kolme mäyräkoiraa (5v, 3v ja 12 viikkoa), lapsia ei, rakastan paskoja meemejä ja hyviä leffoja, olen bi/mikä lie, mutta elä pelkää en silti yritä iskeä sua olit sitte mies, nainen tai mikä ikinä haluatkaan olla... paitsi jos oot yksisarvinen 🦄... oon aina halunnu sellasen 🤷‍♀️😅

Tulen ehkä paremmin toimeen itseä nuorempien kanssa, koska olen itekki tällänen ikuinen 23v!

Jotenka jos Tampereelta sattuu löytymään mitä nyt ikinä löytyykään niin voisitpa nakata vaikka viestillä minnuu!

Toivottavasti sun kohdalla keskustelut ei jäisi lyhyeen ku kanan lento, kuten kaikki tähän astiset juttelut on jääneet 🤷‍♀️

2 päivää sitten

Ystäviä elämään?

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 26-vuotias nainen, ja muutin hiljattain puolison kanssa takaisin Tampereelle parin muualla vietetyn vuoden jälkeen. Vanhat tuttavuudet täällä ovat väljehtyneet, ja nyt elämässä olisi todellakin tilaa uusille ystäville!

Tällä hetkellä olen työttömänä, ja viihdyn mm. neuloen ja sarjoja tuijotellen. Odotamme esikoislasta loppuvuodeksi, joten lapselliset ystävät ovat myös erittäin tervetulleita! 🍼

Lisäksi tykkään shoppailla (liikaa) niin kaupoilla kuin kirppiksillä, parantaa maailmaa kotisohvalla, tai käydä vaikka kahvilassa herkuttelemassa. Minusta saa seuraa kaikenlaiseen tekemiseen, tai voidaan myös olla tekemättä mitään erityistä. 😊

Luonteeltani olen hieman hitaasti lämpeävä introvertti, mutta samalla avoin ja luotettava tyyppi, joka aidosti välittää läheisistään. Käytän paljon sarkasmia ja viljelen tyhmiä vitsejä. 😄

Olisi mahtavaa löytää elämään ihmisiä, joille lähettää hölmö kuva Snapchatissa ilman pelkoa siitä, että tuntee itsensä idiootiksi, tai jonka kanssa sopia ex tempore treffit kotisohvalla, ja höpötellä niitä näitä maailman menosta.

Sinä voit asua missäpäin Suomea tahansa, toivon vain että olet kärsivällinen tutustuja, eikä viestittely loppuisi lyhyeen.

Laita mulle viestiä, niin katsotaan ollaanko "match"! 😊

3 päivää sitten

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Pirkanmaa

Täällä pian 19-vuotias nyrkkeilevä hoitsuopiskelija-plikka Pirkanmaalta.
Oon tämmöinen aika sosiaalinen, ehkä vähän kieroutuneen huumorintajun omaava kaikkien kaveri. Jostain syystä kumminkin kavereita alkanut hiljattain karsiutumaan eri elämäntilanteiden vuoksi, joten jos täältä ehkä löytäisi uusia? 😅 Kaikki kiinnostaa runokirjoista pleikan hakkaamiseen ja nyrkkeilyyn, joten musta saa kaverin ehkäpä mihinkä vaan. Mutta myös perus leffaillat, shoppailu tai vaikka muutamalla lasillisella käyminen on kyllä kans jees!
Uusiin ihmisiin tykkään tutustua ja jos oot vailla kaveria, jonka kans voit jakaa elämäs ilot ja surut luottamuksella, tai vaa olla tekemättä mitään tai ihan mitä vaan oikeet kaverit tekee, nii hit me up!
Nakkaileppa viestiä tänne, niin päästään alkuun 😇
Ai niin, tutustumaan ja puhumaan saa tulla sukupuolesta riippumatta, ikähaarukaksi sopii, jos olet korkeintaan 25😎

3 päivää sitten

Empaatti etsii ihmisperhettään

Nainen, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei sinä siellä!

Haaveenani on, että ympärilläni olisi kaltaisiani ihmisiä. Ystäviä, kohtalotovereita, avartavia kohtaamisia, vertaisia tallustamaan samaa polkua niin pitkään kuin on tarkoitettu.

Olen 29-vuotias neitokainen. Olen herkkä, rauhallinen, tykkään innostua. Olen luova monella tapaa. Joogaan, venyttelen, meditoin, teen käsitöitä. Luen. Liikun luonnossa. Toisinaan käyn lenkillä ja yritän parhaani mukaan käydä kuntosalilla. Tanssi on ihanaa ja musa myös.

Tykkään käydä reikihoidoissa ja olen itsekin alkanut pikkuhiljaa avautumaan energioille. Puhun puille, kannan kiviä kotiini metiköstä, kuuntelen intuitiotani ja seikkailen ties missä meditoidessani. Tallaan siis henkistä polkua ja nyt kaipaan muita samankaltaisia otuksia matkalle mukaan tänne ihmisyyteen. Haluan luoda tukiverkon itselleni sekä vastaavasti haluan olla kiintopisteenä muille. Tämän "tyylinen" elämä voi synnyttää paljon ulkopuolisuutta ja toiseuden kokemista tässä ajassa, jos ei ole ketään kenen kanssa jakaa samoja asioita. Kaipaan siis seuraa, jossa on normaalia puhua chakroista, täysikuusta tai lätkiä parit oraakkelikortit pöytään. Huomautan kuitenkin että en käytä päihteistä muuta kuin alkoholia ja sitäkin harvemmin. Kahvia menee kyllä 😄

Ystävyydessä tärkeimmät arvoni ovat vastavuoroisuus, luottamus ja läsnäolo. Olis ihan vaan kiva lähteä kokeilemaan yhdessä kaikenlaista uutta, käydä tapahtumissa, seikkailla kylillä ilman päämäärää. Kutoa sukkaa, juoda teetä. Viettää aikaa tavalla tai toisella :)

Jos tekstini resonoi sisäisen minäsi värähtelykarvoissa, niin viskaathan viestiä. Katsotaan mitä siitä kehkeytyy 🙏

3 päivää sitten

Uusia noin 19-26v kavereita

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oon 20v nainen, joka viettää toista välivuotta. Luonteeltani olen avoin, luonnonläheinen ja melko rauhallinen(ainakin suurimman osan ajasta).
Vapaa-aika menee käsitöiden ja netflixin parissa, lenkillä/salilla ja haaveillessa. Pohdin mielelläni myös syvällisiäkin asioita, mutta en ole kovin perillä maailman menoista, koska uutisten lukeminen nykyään vaan masentaa.

Näkisin mielelläni myös kasvotusten. Voidaan vaikka urheilla, viettää leffailtaa, seikkailla uusissa paikoissa, kierrellä kirpputoreja tai käydä baarissa. Mikäli juttu luistaa niin musta saa luotettavan ystävän pitkäksi aikaa.
Jos sua kiinnostaa vegaaninen ruoka, olis ihanaa testata yhdessä uusia reseptejä! Olisi kiva myös opetella valokuvaamaan. 😊

12.10.2019

MOOOOOOOOOOOOOOOOI

Mies, 18 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Olen 18 v. venäläinen jäbä, joka pari kuukautta sitten muutti Tampereelle.
En siis tunne yhtään ketään täällä ja ois hyvää saada jonkun seuran. Kukahan tiesi, että se on niin vaikeaa löytää jotakin kun olet uudessa kaupungissa. Minulle nyt hyvin riitti hautua tässä yksinäisydessä, joten päätin, että ainakin voisin tänne laittaa ilmoituksen. En oikeastan muuta voi kertoa. Oon ihan semmonen perus teini, en ainakaan pysty itseään kuvailla yhdessä ilmoituksessa(toivottavasti se on hyvä merkki). Ulkonäöltäni olen vankka 7, en hirveesti venäläiseltä näytä, mutta mitenhän niitten pitää nyt näyttää?(pohtikaa itse).
Laitan tänne mun IG:n(@igorekkkka), joten voitte vaikka seurata siellä aluksi ja kattoo minkäläinen mä oon ja siitä päättää mitä tehdä tai vaan laittaa täällä viestin. :OOOOOO

12.10.2019

Uudet ystävät tervetulleita elämään! :)

Nainen, 26 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heipsan! :) Olen 26 vuotias nainen ja vuosi sitten Tampereelle muuttanut. Kaipaisin uusia ystäviä elämään ja kaikenlaiseen tekemiseen, kahvitteluun, lenkkeileen, viini lasilliselle,baareilee,syömään, tapahtumiin ym.

Arkeni menee töissä ja vkloput vapaalla. Olen aito, luotettava, empaattinen,puhelias ja toivoisin myös ystävältä samoja piirteitä, ja sitä että pystyisi puhumaan avoimesti kaikesta maan ja taivaan välillä jos vaan kolahtaa kemiat ja jutut :)

Laita rohkeasti viestiä, nähdään ja höpötellään enemmän! :)

11.10.2019

Kavereita/ryhmä

Nainen, 27 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Moikka

Pitkään asiaa miettineenä, olisi kiva jos löytyisi sellaisia kavereita/ystäviä, joiden kanssa voisi viettää mukavia iltoja ja tehdä kaikkea hauskaa. Itse olen melko yllytyshullu ja minut saa mukaan kaikenlaiseen tekemiseen. Oli sitten kyse urheilusta, elokuvista, museoista tai mistä vain. Haluaisin, silloin tällöin käydä viihteellä rentoutumassa tai syömässä/kahvilla jonkun kanssa. Melkein kaikilla ystävilläni on lapsia, joten heidän kanssaan ajan viettäminen ei aina ole niin helppoa. Jos yhtään tuntuu siltä, että uudet kaverit tai vaikka ryhmä kiinnostaisi, niin pistä viestiä :) ps. myös mahdollinen matkaseura on plussaa!

7.10.2019

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Pirkanmaa

Etsin uusia tuttavuuksia aluksi sähköpostitteluun tai ihan paperikirjeiden vaihtoon. Olisi myös kiva, jos voitaisiin mahdollisesti joskus tavata.

Pidän esim. eläimistä, musiikin kuuntelusta/keikoilla käynnistä, penkkiurheilusta, pelaamisesta, lukemisesta, tv-sarjoista...

Ikähaarukka voisi olla n. 28-32 vuotta. Olethan oma itsesi ja luotettava. Toivon, että jaksaisit pitää säännöllisesti yhteyttä, eikä yhteydenpito katkeaisi heti ensimmäisen viestin jälkeen.

5.10.2019

Terve!

Mies, 30 vuotta, Pirkanmaa

Kaveriseuraa vailla 30 v mies täällä. Päivät kuluu toistaiseksi vielä opintoja viimeistelemällä. Mitä siitä sitten aikaa jää, niin käyn salilla, lenkkeilen ja uimahallilla. Tykkään juoda kahvia ja jutella mukavia. Ja vakaviakin.

Ihan ajanviettoon kaveria haeskelen. Ajatusten vaihtoon ja silleen. Laitahan viestiä tulemaan.

4.10.2019

Moi

Nainen, 19 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Heii 👋☺️

Oon 19-vuotias tamperelainen, luonteeltani rauhallinen, herkkä ja kärsivällinen. Oon tunnollinen ihminen ja päätöksenteossa ennemmin jahkailija kuin spontaani 😁. Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. taide, psykologia ja luonnossa liikkuminen. Pohdin ja analysoin paljon asioita ja tykkään jutella syvällisistä aiheista. Vietän aika rauhallista elämää ja kouluhommilta kun ehdin, tykkään harrastaa liikuntaa, piirtää, kuunnella musiikkia ja katsoo turhanpäiväsiä tv-ohjelmia.

Tahtoisin löytää ystävän, jonka kanssa jutella kaikesta ja joka olis edes jossain määrin samanhenkinen kuin mä itse. Toivon myös ymmärrystä sen suhteen, että oon yleensä alkuun tosi ujo 😌.

3.10.2019

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Täällä huutelee loppuvuodesta 21v täyttävä naispuoleinen ihminen. Tampereella oon koko ikäni asunu ja kaverit koostuu lähinnä nykyään työporukasta. Itse käyn töissä ja muuten vapaa-aika meneekin koirien kanssa puuhaillessa. Harrastuksiin kuuluukin siis koirat ja suunnitelmissa olisi palata takaisin salille tauon jälkeen.

Olis mahtava löytää muutamakin ystävä jota näkis viikottain, josta sais seuraa syömään, kahville,salille, festareille,yksille ja kesällä terassille, kiertelemään kauppoja ja kirppiksiä, joskus ehkä jopa yöelämään tai ihan muuten vaan hengailuun. Viihdyn itse parhaiten lenkkireiteillä ja metsässä pyörien.

Samanhenkinen ihminen olis sellanen joka ymmärtäis mun mustan huumorin eikä loukkaantuis vähän räikeemmistäkin kommenteista, osais nauraa itelleen, ehdottomasti luotettava, tykkäis ruuasta, luonnosta ja retkeilystä sekä tottakai koirista ja eläimistä. Ei myöskään tarvi olla superpuhelias, mäkään en aina jaksa olla😄
Iältään ehkä 20-26? Sukupuolella ei oo merkitystä kunhan ymmärtää etten hae minkäänlaista parisuhdetta. Asun avopuolison kanssa😌

Heitä ensin viestiä ja laita vaikka samalla ig tai snäppi niin jutellaan siellä!🙋🏻‍♀️

Sivu
Takaisin ylös