Ilmoitukset alueelta Parkano (9 kpl)

 - 
 
10.6.2024

Moikka!

Nainen, 34 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 34v perheellinen nainen Parkanosta. Kaipasin ystäviä, mieluusti lähialueilta, jotta voitaisiin käydä esimerkiksi kahvilla tai kävelyllä, mutta myös ”etäystävät” viestittelyyn olisivat tervetulleita. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa, katsoa sarjoja, ajella jne.

Joskus olisi kiva käydä viihteellä, vaikkapa paikallisessa baarissa tai sitten lähteä lähikaupunkeihin. Toivoisin ystävältä erityisesti huumorintajua, itse kun tykkään vähän ala-arvoisestakin huumorista. Jos yhtään kiinnostelee, niin ota yhteyttä 😊

13.12.2023

Moi!

Nainen, 33 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Moikka! Olen parkanon ja ikaalisten välissä asusteleva 33-vuotias äiti. Harrastuksiin kuuluu jumppailu ja musiikki. Tykkään pohdiskella elämää ja jutella syvällisiä mutta usein tulee heitettyä myös huonoa läppää. 😅 Etsiskelen kavereita joiden kanssa voisi vaikka lenkkeillä, kahvitella tai vain höpötellä.

20.11.2023

Morjes!

Nainen, 28 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Etsin uusia kavereita. Ikähaarukka 18-50v. Oon ite 28v Parkanosta. Harrastan käsitöiden neulomista ja virkkaamista, luen kirjoja, lenkkeilen välillä. Moni sairas ihminen olen, mut ei kannata pelästyy.

13.7.2022

Pelikavereita!

Mies, 28 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Etsin uusia pelikavereita kun niitä ei oikein tunnu olevan. Oon pelannut CSGO:ta nyt aktiivisesti puolivuotta ja sitä ennemmin oli melkein 5vuoden tauko ja silloisella käyttäjällä on yli 1400h alla nykyisellä reilu 400h. pelaan solo rankkia koska niitä kavereita ei tosissaan ole. Pelailen myös Warzonea/mw sitä on tullut pelattua konsolilla 2vuotta ja nyt siirsin senkin pelaamisen tietokoneelle mutta hyvin vähäistä nykyään. Oon 28vuotta täyttänyt mutta sun iällä ja sukupuolella ei mitään väliä =) En etsi myöskään minkäälaista parisuhdetta koska semmoinen löytyy jo. Lisää steamissa niin katotaa mitä aletaan pelaan yhdessä. itse olen avoin kaikelle. https://steamcommunity.com/profiles/76561199241091274

14.2.2021

Äitikavereita etsimässä

Nainen, 33 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Olen 33-vuotias, pienen pojan äiti ja vailla äitikavereita. Olisi ihanaa jos itselläsi olisi alle kouluikäinen lapsi/lapsia. Kaipaisin juttuseuraa tai seuraa vaikka kasvotusten jos sellainen olisi mahdollista. Ei oikeastaan väliä minkä kanavan kautta juttelu tapahtuisi eli vaikka perinteinen etanaposti, whatsapp, sähköposti, puhelut jne. Olen rauhallinen, ystävällinen, eläinrakas ja hieman omaperäisellä huumorintajulla varustettu nainen. Asun avoliitossa ja meillä on 2 kissaa. Harrastan kirjoittamista, liikuntaa, askartelua ja lukemista. Tykkään pitkistä ja syvällisistäkin keskusteluista. Introverttina en jaksa isoja ihmisporukoita kauaa enkä hillu baareissa lainkaan. Jos olet puhelias ja jollain tavalla valmis aktiiviseen yhteydenpitoon, niin laita ihmeessä viestiä. Sijainnilla ja iällä ei pahemmin väliä.

21.11.2020

Perinteistä kirjekaveri availla?

Nainen, 19 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Hei! Oon 19 v tyttö Pirkanmaalta ja etsiskelen perinteistä kirjeenvaihto kaveria! Aiheet käy maasta taivaisiin! Harrastan piirtämistä ja maalaamista, myös kokkailu ja leipominen on joka päiväistä hommaa kotona! Olis kiva tutustu uusiin ihmisiin sukupuolesta riippumatta 18-24 v. välillä :) jään odottelemaan viestejä!

30.6.2019

Moi

Nainen, 18 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Oon 18-vuotias tyttö Pirkanmaalta. Olis kiva löytää kavereita.. Lisää tietoo saat vaikka snäpistä @mari.0101

28.2.2019

Lenkkeily/juttu/kahviseuraa

Mies, 47 vuotta, Parkano, Pirkanmaa

Moikka. Lenkkeily, juttelua, kahvittelua ym.
Tervehenkistä sellaista olisi tarjolla.
Yksin asun koirani kanssa, omassa talossa Parkanon keskustassa. Vasta jonkun aikaa parkanossa asunut.
T: Nuorekas ja liikkuva & itsestään (mielestä&kropasta) huolehtiva koulutettu 47 v sinkkumies.

Kuvankin saat, omaasi vastaan

Otappa yhteyksiä jos seuraa kaipailet, voin kertoa tarkemmin itsestäni

Takaisin ylös