Ilmoitukset alueelta Oulainen (3 kpl)

 - 
 
6.12.2020

Uusia ystäviä elämään

Nainen, 36 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Kaipaan ystävää elämään jonka kanssa voisi parantaa maailmaa keskustellen. Käydä kahvilla, lenkillä tai laulamassa. Ihmistä joka on oma itsensä ja arvostaa muita ihmisiä myös. Luottamus on tärkeää ystävyydessä ja on kurjaa että harvoihin voi enää nykyisin luottaa. Olen 36 vuotias nainen pohjois-pohjanmaalta, tykkään keskustella syvällisistäkin asioista. Eläimet, luonto, laulaminen ja lenkkeily ovat asioita jotka ovat lähellä sydäntäni. Olen huumorintajuinen ja iloinen. Olen hoitoalalla kolmivuorotyössä. Sinä mukava huumorintajuinen joka myös kaipaat elämään ystävää niin kirjoittele ja tutustutaan.

24.8.2020

Moi

Nainen, 41 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Olisi mukava aloittaa pitkästä aikaa uudelleen kirjeenvaihto harrastus. Hakusessa olisi lähi paikka kunnista kirjeenvaihto kaveri ja ystäviä.
Olen 41v nainen perheellinen. Harrastan ulkoilua ja käsitöitä inspiroinnin iskiessä. Vain naisille.

24.1.2020

Hei!

Nainen, 26 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä 26-vuotias töissä käyvä nainen, joka on vuoden 2018 loppupuolella muuttanu Oulaisiin. Kaipailisinkin siis täältä lähialueilta uusia ystäviä mm. elokuviin, leipomiseen, keikoille/festareille, toisten luona kyläilyyn, kirpparikierroksille, matkailuun, luontoon käppäilyyn, kaikenlaiseen höpöttelyyn/maailman parantamiseen ja kaikkea muutaki saa ehottaa 😌😊 Asun mun kihlatun kanssa, joka on aika paljon töissä nii ois kiva löytää joku, jonka kanssa viettää aikaa varsinkin silloin ku toinen puolisko huitelee muualla.

Oon iloinen, puhelias ja ihan hauskakin kai. Rakastan kaikkee ällöromanttista ja käytän ärsyttäviä sanoja kuten maha-asukki sekä tykkään järjestää yllätyksiä.

Jos kiinnostaa, niin heitä viestiä ja keksitään yhessä jotain kivaa tekemistä 😊

Takaisin ylös