Ilmoitukset alueelta Oulainen (2 kpl)

 - 
 
13.9.2019

Ystävää etsimässä!

Nainen, 60 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Hei olen yksinäinen 60 nainen ja etsin ystävää. Haluaisin vaihtaa ajatuksia kaikesta taivaan ja maan väliltä. Kirjoitellaan aluksi sähköpostia ja tutustutaan. Myöhemmin vaikka Whatsapilla tai skypellä voitaisiin pitää yhteyttä. Tietysti parempi jos asumme tarpeeksi lähellä että voitaisiin tavatakin jos siltä tuntuu. Otathan yhteyttä.... Olethan tupakoimaton eikä alkokaan ole ongelma.

12.8.2019

Hei!

Nainen, 25 vuotta, Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa

Täällä kohta 26-vuotias tyttö (koen olevani enemmän tyttö kuin nainen 🙈), joka on viime vuoden loppupuolella muuttanu Oulaisiin. Kaipailisinkin siis täältä lähialueilta uusia ystäviä mm. elokuviin, leipomiseen, keikoille/festareille, toisten luona kyläilyyn, kirpparikierroksille, matkailuun, luontoon käppäilyyn, kaikenlaiseen höpöttelyyn/maailman parantamiseen ja kaikkea muutaki saa ehottaa 😌😊 Asun mun kihlatun kanssa, joka on aika paljon töissä nii ois kiva löytää joku, jonka kanssa viettää aikaa varsinkin silloin ku toinen puolisko huitelee muualla.

Oon iloinen, puhelias ja ihan hauskakin kai. Rakastan kaikkee ällöromanttista ja käytän ärsyttäviä sanoja kuten maha-asukki sekä tykkään järjestää yllätyksiä.

Jos kiinnostaa, niin heitä viestiä ja keksitään yhessä jotain kivaa tekemistä 😊

Takaisin ylös