Ilmoitukset alueelta Nurmijärvi (43 kpl)

 - 
 
7.5.2024

Lissuuw02

Nainen, 21 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hello. Olen 22 vuotias naisenalku Palojoelta Uudeltamaalta. Minulla ei ole oikein ystäviä, työpaikkaa eikä opiskelupaikkaa. Minun harrastukseni on valokuvaus.
Voin kertoa itsestäni lisää, kun tunnen paremmin. Ja kuvan saa halutessaan :)
Saan tällä hetkellä Kelasta nuoren eläkettä.
Minulla on oma auto. Ulkonäöltäni olen vaalea hiuksinen ja pyöreä. Saa tulla tutustumaan juttelemaan :)
Etsin mieluiten 19-26 vuotiaita naisystäviä.
❣😍

5.4.2024

Tenniskaveria?

Mies, 42 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moi!
Haluaisin tenniskaveria pelailemaan Klaukkalan tennishallille säännöllisesti. Olen sellainen perustasoinen tenniskurssit käynyt harrastaja. Kilpapelaajat ei saisi minusta vastusta. Itseäni ei todellakaan haittaa jos taitotasot ei kohtaa suuntaan tai toiseen.

12.3.2024

Peliseuraa

Nainen, 19 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moikka!

Oon aiemmin laittanu ilmotuksen, mutta aattelin tällä kertaa tehä vähän kattavamman version. Etsin pelikavereita ja uusia tyyppejä keihin voisin tutustua.

Oon 19-vuotias nuori nainen ja asun Nurmijärveltä. Just nyt en opiskele, mutta käyn töissä. Tykkään piirtää ja pelata, sekä ulkoilla kivalla säällä. Pelaan pleikalla tällä hetkellä vaan ow/forttia, kummassakaan en pelaa rankedia just nyt. Tykkään tutustuu uusiin ihmisiin ja ois kiva löytää uusia kavereita/tyyppejä joiden kanssa pelailla. Oon luonteeltani huumorintajunen ja tykkään jutella paljon.

Tulkaa laittaa mulle viestiä! Snäpin voi kysyä multa sit erikseen.
Discord: kiudidiuksi

7.3.2024

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Löytysköhä täältä uusia kavereita ja ehkä paraskaverikin?
Mun kaa on helppo puhuu asiast ku asiast.
Tuu laittaa snäpis viestii ni jutskaillaa enemmä💕


Snäppi on neaaa_maria

6.3.2024

Uusia kavereita :)

Nainen, 19 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moi!

Oon 19-vuotias töissä käyvä nuori nainen ja kaipaisin uusia kavereita mun elämään. Harrastuksia mulla ei varsinaisesti oo, mut tykkään piirtää ja pelata aina kun motivaatiota riittää.

Olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin :)

snäppi: kiikkuxx

28.1.2024

Hei vaan!

Nainen, 71 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hei! Löytyiskö sellaista kaveria jota kiinnostaa kävelylenkit, shoppailu, kahvit kahvilassa, ruokailut ravintolassa, elokuvat, museot ym. kulttuuri riennot. Olen huumorintajuinen, rempseä nainen. Olen muuttanut Pohjois-Pohjanmaalta Uudellemaalle joten Oulun seudun murre kuuluu vahvasti puheestani jos puheyhteyteen päädytään. Tykkään puhua puhelimessa ja viestitellä sekä olla yhteydessä sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit niin tutustutaan.
T: Anneli

4.1.2024

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Täällä olisi kohta 30 vuotta täyttävä kahden lapsen yh vailla ystäviä! Asun itse Klaukkalassa, mutta pääsen liikkumaan hyvin. Ihan juttuseura kelpaa, kahville, lenkille, drinkeille, syömään, shoppailemaan, leffaan.... Kaikkea maan ja taivaan välillä 😌 olen iloinen, sosiaalinen ja rempseä. laitetaan viestiä ja jutellaan toki lisää. Omat lapset on 8 ja 5. Voidaan tutustua lastenkanssa tai ihan vaan aikuistenkesken.

15.11.2023

Xbox ja gtav online

Nainen, 42 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Kaveria etsimässä onlinen puolelle. Ainakin 7vuotta aikaa kun olen koskenut boxiin ja nyt kutkuttelisi taas aloitella kun aikaakin taas olisi☺️ joskus siis tuli pelailtua enemmänkin.

Hyvä huumorintaju plussaa muuten ei väliä millainen,mistä tai minkä ikäinen olet. Lähdetään pitämään hauskaa 😁muuta siis en hae kun onlineen hyvällä hengellä hengailu seuraa🙏🏻

12.8.2023

Uusia ystäviä Nurmijärveltä ja lähiympäristöstä

Nainen, 56 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hei,
olen 56 v nainen Nurmijärveltä. Olen naimisissa, mutta lapsia ei ole. Minulla on kaksi koiraa. Etsin uusia (naispuolisia) ystäviä Nurmijärveltä tai sen lähiympäristöstä arkielämän vastapainoksi. Olisi mukavaa käydä vaikka museoissa tai shoppailemassa tai muuten vain kävellä tai kaffitella ja jutustella mukavia kaikesta maan ja taivaan välillä. Tykkään lukemisesta, harrastan kirjeenvaihtoa (mutta nyt haen siis live-kavereita). Minulla on akateeminen koulutus, mutta sinulla ei tarvitse olla. Etsin mukavaa, ihan "tavallista" ihmistä ihan tavallisten asioiden jakamiseen, en mitään tietynlaista taustaa tai koulutusta. Musiikistakin tykkään, mutta tunnen artisteja nimeltä surkean vähän ja baareissa/klubeilla en viihdy. Laita viestiä, jos haluat kaveria, niin suunnitellaan jotain mukavaa yhdessä!

4.8.2023

Uusia kavereita

Mies, 28 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Etsin uusia kavereita. Asun Nurmijärven Kirkonkylällä, opiskelen ja käyn töissä pääkaupunkiseudulla. Olen mukava ja huumorintajuinen ja tykkään liikunnasta vapaa-ajalla. Minulla on oma auto jolla pääsee liikkumaan. Talvella olen myös harrastanut avannolla käymistä ja vuoden ajan mukaan olen avoin kokeilemaan erilaisia juttuja. Osaan korjailla ja tehdä käsillä töitä myös. Nurmijärvellä minulla ei ole juuri ollenkaan kavereita. Saa laitella viestiä niin tavataan ja jutellaan lisää! :)

26.6.2023

Lisää kavereita/ystäviä

Mies, 29 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moi! Olen 29v ja asun Nurmijärvellä. Olen muuttamassa Hyvinkäälle kesän lopussa ja kaipaisin erityisesti siltä suunnalta uusia tuttavuuksia mutta kaikki kelpaa! Asun naiseni kanssa ja eläimiä löytyy 2 kissan ja 6 kanin verran tällä hetkellä. Mielenkiinnon kohteitani on raskaampi musiikki ( tykkään käydä paljon keikoilla ja seura kelpaa aina.) Soittelen kitaraa harvoin kun ei ole bändihommia tuomassa motivaatiota enää. Tykkään urheilusta (sekä itse että katsojan roolissa.) Kaikki pallopelit on tosi jees ja itse harrastan salibandya. Pelaan myös aika paljon PC:llä, suosikkipelejä Apex Legends ja CS yms. Esimerkiksi myös horoskoopit,paranormaalit asiat ja luonnossa liikkuminen ovat lähellä sydäntä. Jos yhtään kiinnostaa tai löytyy jotain yhteistä niin heitä viestiä :)

23.6.2023

Uusia ystäviä/kavereita

Nainen, 52 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Kaipailisin uusia kavereita Nurmijärvi/Hyvinkää/Tuusula suunnalta.
Kahvittelua, shoppailua, ehkä terassille seuraa, biletys ei niinkään kiinnosta. Olisi myös kiva käydä museoissa, konserteissa ym. tai ihan vaan höpöttää kuulumisia. Mitä nyt kaverit/ystävät yhdessä tekevätkään.
Minulla on mies ja kaksi lasta, joista toinen on jo lentänyt pesästä. Olen introvertti, mutta kunhan pääsen tutustumaan, olen ihan kivaa seuraa.
Laita viestiä niin tutustutaan.

28.4.2023

Klaukkalaan kaveriporukka

Nainen, 50 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hei, haluaisitko tulla mukaan kaveriporukkaan? Ajatuksena kokoontua keskustelun jutustelun merkeissä esim.kerran kahdessa viikossa tai miksei useamminkin klaukkalassa.Voitaisiin sopia jotain ajankohtaisia aiheita, joista vaihtaa mielipiteitä tai sitten vain vapaamuotoista jutustelua tai sekä että. Lisäksi voisimme tehdä muutakin mitä osallistujille vain tulee mieleen esim. nyyttikestejä, viinimaistelua, lukupiirejä (luetaan kirja ja keskustellaan siitä), jotain retkiä yms. Meitä on nyt viisi naimisissa olevaa klaukkalalaista naista. Olemme 40-55 v mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita.Olisi kiva saada porukkaa mukaan. Laita viestiä jos kiinnostaa.

19.4.2023

Pelikavereita etsimässä

Mies, 30 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hei, olen 30 vuotias mies joka etsii peliseuraa ja/tai uusia kavereita. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa koneella pelatessa wowia ja satunnaisesti rustia. Satunnaisesti käyn valokuvailemassa. Musiikkia tykkään kuunnella ja olen kaikki ruokainen sen suhteen. Olen introvertti jolla on hyvin kaksimielinen huumorintaju. Laita viestii discossa jos kiinnostaa pelailla tai löytää uuden frendin ke1jo#1285

4.3.2023

Ystäviä

Nainen, 32 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Uusia ystäviä etsimässä sillä niitä ei tällä hetkellä montaa ole. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä. Vietän vapaa-ajan lähinnä yksin tai tapaan perhettä.

Olen 32-vuotias nainen Nurmijärveltä ja talouteeni kuuluu 2 kissaa ja yksi koira, pieni eläinlauma siis. :) Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. pelaaminen (konsoli että pc), netflixistä sarjat ja elokuvat, koiran kanssa lenkkeily, kuntosali, kirpputorit, satunnaisesti matkailu. Raskaampi musiikki myös enemmän mieleeni. Keikoilla kävisin myös jos seuraa löytyisi.

Luonteeltani olen pieni ja pippurinen, luonnetestin mukaan isfp-t ja se kuvastaa minua aika hyvin.

Toivoisin aktiivista yhteydenpitoa, puolin ja toisin. Tärkeintä on että pystyy olemaan oma itsensä ja paikalla ollaan hyvinä ja huonoina hetkinä. Arvostan avoimuutta, välittävää ja luotettavaa ihmistä. Jos tykkää eläimistä on se plussaa.

Lähden mielelläni kahville, leffaan, keikoille tai esimerkiksi lautapeli-illat voisi tulevaisuudessa kiinnostaa :)

17.2.2023

Hei

Nainen, 26 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä. Tunnen itseni erittäin ulkopuoliseksi ja haluaisin saada uutta merkitystä elämään, lisää tekemistä sekä oikeita muutoksia. Toivon, että tämä tavoittaisi heidät sellaiset joille sosiaaliset suhteet merkitsevät jotakin ja on tarvetta kehittää itseään. En tunne itseäni erakkoluontoiseksi, mutta omasta mielestä kurjaksi muuttuneesta elämäntilanteesta huolimatta toivon edelleen samanmielisen seuran mahdollista löytymistä ja elämään sisältöä: sellaista yhdessä oloa ja tekemistä vapaa-aikaisin vähemmällä negatiivisuudella. Saattaisi tehdä kiitollisuuden lisäksi onnellisemmaksi ja kokonaisemmaksi. Vaikea sanoa mutta toivoa aina voi.

23.6.2022

Heloou!

Nainen, 22 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Olen 22v ja asun tällä hetkellä mieheni kanssa Nurmijärvellä ja täältä en tunne oikein ketään. Haluaisin tutustuu uusiin ihmisiin! Alkuun oon tosi ujo, mutta sitten juttuu rupee kyllä tulemaan.
Mennääks vaik yksille tai ajelee? Laita viestii ja jutellaan enemmän! Uudet kaverit on aina tervetulleita!

31.10.2021

Moikka

Nainen, 40 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Uusia kavereita etsii nelikymppinen nainen Nurmijärveltä. Kotoa löytyy perhe johon kuuluu koira mutta aikaa olisi kiva viettää myös kaverin kanssa, nyt kun teini-ikäiset lapset ei tarvi 24/7 äitiä🤣
Tykkään musiikista, standupista, leffoista, ulkoilusta, sisustamisesta, kahvista yms. 

Etsin vain naispuolisia kavereita.

Sivu
Takaisin ylös