Ilmoitukset alueelta Nurmijärvi (30 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Ystäviä

Nainen, 31 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Uusia ystäviä etsimässä sillä niitä ei tällä hetkellä montaa ole. Iällä ei ole väliä. Vietän vapaa-ajan lähinnä yksin tai tapaan perhettä.

Olen 31-vuotias nainen Nurmijärveltä ja talouteeni kuuluu 2 kissaa ja yksi koira, pieni eläinlauma siis. :) Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. pelaaminen (konsoli että pc), netflixistä sarjat ja elokuvat, koiran kanssa lenkkeily, kirpputorit, satunnaisesti matkailu. Raskaampi musiikki myös enemmän mieleeni. Keikoilla kävisin myös jos seuraa löytyisi.

Lähden mielelläni leffaan, kahville, kiertämään kirpputoreja tai pelkkä kirjoittelu sopii myös. Auto löytyy ettei haittaa vaikket ole Nurmijärven alueelta.

17.10.2021

Kavereita?

Nainen, 30 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Olen muuttanut jokin aika sitten Nurmijärven Nukarille, ja olisi kiva saada uusia kavereita lähiseudulta. Tykkään mm. lenkkeilystä, luonnossa liikkumisesta, lukemisesta, kahvista, hyvästä ruoasta ja koirista. Itselläni on parivuotias uroskoira.

Löytyisikö täältä seuraa esimerkiksi lenkille tai kahville? Viiniäkin juon satunnaisesti, mutta yöelämään tekee mieli lähteä nykyään enää hyvin harvoin. Olen onnellisesti parisuhteessa, joten etsin nimenomaan naispuolisia kavereita/ystäviä :)

Iälläsi ei ole merkitystä, ja vaikka toivon että asut suht lähellä, löytyy minulta auto jolla tarvittaessa kulkea vähän kauemmaksikin.

6.9.2021

Samanhenkeviä ystäviä

Mies, 31 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moikka. :)

Olen 31 vuotias mies ja asunut hetken aikaa Uudellamaalla. Ympäristö on edelleen hyvin vieras, vaikka asunut päälle puolenvuoden päivät. Etsin uusia samanhenkeviä ystäviä - rakastavia, hengellisiä, luotettavia ja turvallisia - samoilta ikähuudeilta. :)

Olen luonteeltani hyvin herkkä, ujo (uusien ihmisten kanssa aluksi useimmiten, mutta jännitys ajan kanssa varmasti hälvenee), hymyileväinen, kiltti, tunteikas, empaattinen, ajoittain osaan olla joskus hieman ylipirteällä moodilla, jolloin on taipumusta tarinointiin ja ehkä hölmöönkin keskusteluun, mutta myös hetkiin, jolloin rajannut hiljaisuuteen, tyyneyteen ja hengelliseen lepoon :]

Minä pidän luonnossa vaeltamisesta sekä kunnioitan kaikkia Luojan tärkeitä luontokappaleita. Aikoinani pelastelin kärpäsiä ja muita pikku otuksia ikkunalasien välistä. Luonnossa on niin soma näky kuinka he vaeltelevat onnellisena ja vapaina kaikesta. :')

Musiikki sekä sen säveltäminen ovat lähellä sydäntäni - kuin myös elokuvat ja kotimaiset draama-sarjat ysäriltä :} - muuten en oikeastaan televisiota seuraa juurikaan. Elän myös päihteetöntä elämää.

Olen ollut uskossa antautuneena vuoden päivät - vaikka kantanut kristillisyyttä muksusta asti - sekä koittanut etsiä paikkaani Isukin unelman toteuttamiseksi Hänen perillisenä - ylistysmusiikin opettelu työnalla omatoimisesti nykyisellään omien voimavarojeni puitteissa. :)

Arvostan ihmisiä, jotka osaavat hyväksyä toiset sellaisina kuin ovat, ilman tuomitsemista. Rakkaus on osa arvomaailmaani, joka merkitsee minulle kaikkein eniten maailmassa sekä Isän tahto. <3

Lopuksi mainittakoon, että minulla on masennustausta ja yritän paraikaa kuntoutua työelämään. Jos feelaat, että tahdot käydä joskus vaikka kahvilla / kaakaolla, luonnossa taikka muuten vain viettää aikaa, niin voi nakata vaikka viestiä, niin katsotaan. :)

25.8.2021

35 -vuotias mies etsii naispuolista ystävää.

Mies, 35 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moi,

Olen 35 -vuotias mies Nurmijärveltä ja arkeni koostuu palkkatöistä sekä sivutoimisesta yrittäjyydestä. Vapaa-ajalla tykkään lukea, katsoa elokuvia sekä käydä ajelemassa. En ole sosiaalisten suhteiden kanssa aivan tyhjän päällä, mutta tietty yksinäisyys vaivaa silti ajoittain.

Siksipä etsinkin naispuolista ystävää jakamaan ajatuksia ja viettämään vapaa-aikaa kanssani, jottei elämä nyt olisi ihan tunkkaisen maskuliinista koko ajan.

Sinun mielenkiinnon kohteillasi ei ole niin väliä. Itse olen laajasti kiinnostunut erilaisista asioista ja uskon, että yhteinen sävel välillemme löytyy vaikkei harrastukset samoja olisikaan. Todennäköisesti minä vaan innostun, jos kerrot minulle asioita joista en ole aikaisemmin koskaan kuullutkaan. Toivoisin kuitenkin, että olisit itsesi kanssa tasapainossa ainakin noin suurinpiirtein eikä sinulla olisi perässäsi elämää suurempaa kivirekeä. Samoin arvostan edes jonkinlaista yleissivistystä ja kykyä keskustella erilaisista asioista.

Olen puhelias, joten kanssani on helppo heittäytyä keskusteluihin, syvällisiinkin sillä elämä on näyttänyt minulle myös sen nurjan puolen joten perspektiiviä asioihin löytyy itseltäni ehkä keskimääräistä enemmän.

Olen sinkku, joten ei se parisuhdekaan nyt aivan poissuljettu asia olisi, mutta lähtökohtaisesti en etsi parisuhdetta enkä myöskään seksiseuraa. Toivoisin kuitenkin sinulta avarakatseisuutta tähän asiaan ja jos esim. leffaillan aikana tekee molemmilla mieli olla vähän sylikkäin tms. niin toivoisin, että miehen ja naisen välinen ystävyys ei tarkoita sinulle täydellistä fyysistä koskemattomuutta.

Iälläsi ei ole niin merkitystä, mutta jos olet haarukassa 20-50wee niin todennäköisesti sukupolvien välinen kuilu on vielä aika pieni.

Laitahan rohkeasti viestiä niin tutustutaan! ;)

Ps. En ole oikeasti näin vakava ja virallinen kuin ilmoitus ehkä antaa olettaa!

31.7.2021

Ykä yksinäinen tarvii kameruksia

Mies, 47 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

En olisi entisessä elämässä uskonut että joudun tämmöisellekin palstalle kirjoittelemaan, mutta pakko se kai on. Ensinnäkin, lueskelin näitä ilmoituksia mutta välittömästi eteen tulee nuo ikävaatimukset. Ihan perseestä, mä oon 47 ja monta kiinnostavaa ilmoitusta jää välistä kun olen muka liian vanha. Kai se jätettävä oma ilmoitus, mulla ei rajoituksia ole, ottakaat yhteyttä ketkä vaan vauvasta vaariin/mummoon - mutta mua luullaan kolmekymppiseksi ja olen aika mieslapsi, että sen mukaan mennään.

Olen jäänyt elämässä yksin, erittäin pätevistä syistä. Käytännössä mä aloitan kaiken alusta, myös ystävät ovat minut hylänneet. Sanotaan näin että tämä johtuu eräästä uskonnosta, jossa en enää ole mukana. Tässä on äärimmäinen muutos josta on selvittävä läpi, eikä minulla ole yhtään kaveria jonka kanssa tehdä kivoja juttuja tai harrastaa jotain. Lähtökohtaisesti mä en pysty tekemään oikeen mitään yksin, tulee tunne että olisi kivempi jakaa kaikki jonkun kanssa. En etsi tällä hetkellä romanttista suhdetta, en ole moiseen valmis, mutta muuten luotettavia ystäviä, pelikavereita, juttukavereita, ketä vaan kenen kanssa on mukava olla.

Heitän tässä nyt omat speksit kehiin. IT-alan asiantuntija, naimisissa mutta asumuserossa, lapseton, armeija käyty. Perussairauksia ei ole, paitsi raitistunut alkoholisti. Persoonallisuus: pohdiskeleva, kuunteleva, empaattinen, rehellinen (kukaan ei ole rehellisempi kuin raitistunut alkoholisti), myötätuntoinen, kohtelias, huomaavainen, hauska, lahjakas.. näillä minua on kuvailtu. Itse lisäisin että ennakkoluuloinen, itsepäinen, kyyninen, impulsiivinen.

Harrastukset & kiinnostuksen kohteet (joista moni tauolla koska ei kaveria):
-retkeily, ulkoilu (luonnossa liikkuminen, telttailu, vaellus, lappi)
-tietokonepelit (virtuaalitodellisuus, survival tyyppiset moninpelit, open world, simulaattorit, minecraft/terraria osasto, kauhu yms.)
-uinti (en osaa muuta kuin sammakkoa mutta menen kurssille)
-road tripit (omistan matkailuauton)
-snooker, biljardi
-shakki …

3.7.2021

Ystäviä Nurmijärveltä🤗

Nainen, 27 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moikka!👋🏼

Olen 27-vuotias työssäkäyvä tytsy Nurmijärveltä. Asun kahden koirani kanssa ja etsin täältä ystäviä lenkille, retkelle, shoppailemaan, kahville tai vaikka istumaan iltaa viinille.😉

Olen luonteeltani melko sosiaalinen ja tulen kyllä juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. En ota elämää kovin vakavasti ja huumorilla pärjää pitkälle.👌🏼

Etsin uusia tuttavuuksia täältä läheltä ja olis kiva jos olisi jotain samoja kiinnostuksen kohteita. 👀Laita viestiä niin jatketaan juttua muualla ja mahdollisesti vaikka kahvittelun merkeissä! 😌🙏🏼

25.6.2021

🎈Se paras ystävä etsinnässä🥺❤️

Nainen, 18 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

HEEEEIPPAA!
Kaipailisin tosi ystävää❤️

Asun miehen ja koiranpennun kanssa nurmijärven Klaukkalassa ja aika käy toisinaan yksinäiseksi ja tylsäksi. Tykkään piirtää, tehdä ruokaa (en oo mikään paras) ja olla vaan🥰 käytän alkoholia satunnaisesti ja toivon ettei se ole este.
Toivoisin että päästäisiin myös livenä tapaamaan, en halua pelkkää nettikaveria.

Musta selvii enemmän tutustumalla 😅

25.5.2021

Ystävä?

Nainen, 44 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Naispuolista kaveria/ystävää etsii -76 vuosimallia oleva teinien äiti Nurmijärveltä. Tie on aikanaan vienyt kotikonnuilta pois, ruuhkavuosina ei seuraa osannut kaivata mutta nyt huomaa että ystävä olis kiva. Avopuoliso "pyörii nurkissa" mutta mielenkiinnon kohteet ovat erit. Mielessä pyörii jo ajatus mitä seuraavilla pyöreillä synttäreillä tekisi mutta tässä välissä olis kiva elää myös=). Olen mustan huumorin ystävä, nauran itselleni monta kertaa päivässä ja samaa yritän opettaa nuorilleni. Olen innostunut uudelleen retkeilystä ja vaelluksista, kiipeilyn alkeiskurssillekin voisin lähteä. Ymmärrän täysin ettei toisesta kuulu joka päivä, edes viikonkaan tauko ei ole katastrofi mutta kuitenkin tietää että kaveri on valmis kuuntelemaan jos tilanne tulee. Baareihin et musta saa seuraa vaikken lasiin syljekään. Telkkarista katson Vampyyripäiväkirjoja ja Blacklistiä, en leiki pukeutumisella teiniä mut en ole vielä sinut harmaiden hiustenkaan kanssa...
Jos susta tuntuu yhtään ettet jää häviölle mun puhetulvalleni, laita viestiä=)

15.3.2021

Moi moi

Nainen, 28 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Kaipaisin semmosta satunnaista kaveriseuraa. En oo hyvä mätsi sellasille, jotka haluu olla tiiviisti yhteyksissä, tavata monta kertaa viikossa jne. 😃

Aikuisuudessa on niin paljon velvotteita, et ne vie aika tehokkaasti energiat.... Sen oon saanu huomata 😒 Siks mulla ei oo nykyää enää energiaa kauheen paljon aikaa vieviin ihmissuhteisiin. Ja sen takia kaipailisin lähinnä illanviettoseuraa🥳

En oo mikää alkkis, mut tää loputon koronasuo on saanu mut ikävöimää baareja. Voin mä ehkä jonneki minilomalleki lähtee joskus, vaikka yleensä oon ajatellu niin että ulkomaanreissuille meen vaan miesystävän kaa.

Ehkä sellanen ihannetilanne olis mun mielestä se, et löytyis joku kolme-neljä samanhenkistä tyyppiä, joista tulis sellanen jengi🤪 Voitais tehä yhessä kaikkee eikä tarvis ylläpitää monia eri kaverisuhteita joka suuntaan.

Joten mites ois joku whatsappiryhmä vaik alkuun?

8.3.2021

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Oon 18v tyttö ja haluisin tutustuu uusiin ihmisiin. Asun mun koiran kanssa kahdestaan ja ulkoillaan paljon. Tykkään myös matkustella ja touhuta paljon kaikkee kodin ulkopuolella. Oon luonteeltani aika rauhallinen, mutta myös spontaani ja tykkään kokeilla uusii asioita.

Ota yhteyttä nii voidaan siirtyy vaikka Ig tai snäpin puolelle:)

22.2.2021

Kaljottelukaveria omalaatuiselle tyypille

Mies, 34 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moro.
Olen 34v lapsiperheen isä Nurmijärveltä. Pääkaupunkiseudun alueella liikkuminen hoituu. Olisi kiva löytää joku kaveri kenen kanssa voisi syntyä läheisempi pitkäaikainen ystävyys. Pitäis löytää joku tyyppi kenen kanssa on samalla aaltopituudella ja ajatustenjuoksu jossain määrin samankaltaista. Olen luonteeltani jokseenkin rauhallinen, syvällinen, runollinen, herkkä, filosofinen ja pohdiskeleva. Kyynisyyttä ja eksistentiaalikriisiä myös vähän mukana nykyään. Oudoksikin on haukuttu, mutta itse pidän itseäni enemmänkin vain autenttisena ja suorana. Boheemihko hippisielu. Seikkailumieli. Ammatiltani fysioterapeutti. En ole hyvä lukemaan, joten en ole akateemisesti kovin valveutunut. Ajatustenjuoksuni koostuu lähinnä omista havainnoistani elämästä ja maailmasta. Harrastan musiikin tekemistä ja reggaeton-tanssia. Ennen tanssia harrastin kuntosalia ja lenkkeilyä. Lapsuus ja nuoruus taas meni jääkiekon parissa. Kun silloin tällöin harvakseltaan lähden perhe-elämän parista (josta btw tykkään kovasti ja olen onnellinen siitä) vapaalle, mielelläni nautin hyvistä oluista ja mielikuvituksekkaasta juttuseurasta. Mutta ei ole pois suljettua että joskus ihan tekiskin jotain. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä.

9.2.2021

Etsin äitikavereita 😊

Nainen, 36 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Moi kaikille. 😊

Muutettiin lasten kanssa vuodenvaihteessa Klaukkalaan, Nurmijärvelle. Ei tunneta täältä alueelta vielä ketään. Olisi kiva löytää muita äitejä (n. 30-40v) ketä on hoitovapaalla lapsen kanssa kotona. Mukava ois lähtee vaikka vaunulenkille, puistoilemaan tai pulkkaretkelle eväiden kanssa. Lapseni on nyt 11kk vanha. Kiva ois löytää samalla hänelle leikkikavereita. 😊 Laita viestiä jos haluat tutustua ja asut tässä lähellä Klaukkalaa.

27.10.2020

Nurmijärven/Hyvinkään kotiäidit/-isät

Nainen, 30 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Hei kaikki Nurmijärven ja lähikuntien kotiäidit ja - isät, jotka eivät Facebookin ihmeelliseen maailmaan kuulu. Syksy synkkenee ja leikkipuistot ammottavat yleensä tyhjyyttään, jos sinne eksyy. Kiva olisi kuitenkin päivisin lapsille saada edes silloin tällöin leikkikaveria, koska pimeää on vielä aika paljon jäljellä ja korona estää pitkälti sisäpuuhat. Jos teitä tätä kautta ihmeen kaupalla löytyisi niin pistetään pystyyn vaikka ryhmä, jossa voi pyytää leikkikaveria puistoon tai muualle. Me liikutaan laajasti Nurmijärvi/Hyvinkää/Vantaa akselilla ja meidän porukkaan kuuluu 3v tyttö ja kohta vuoden täyttävä poika. ☺ Toivottavasti saadaan edes jonkinlainen ryhmä kasaan. Ja toki kauempaakin saa liittyä porukkaan, jos auto löytyy tai jaksaa julkisilla liikkua kauemmaksikin.

25.10.2020

Mooi :)!

Nainen, 18 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Ois tosi kiva löytää uusia ystävii kenenkaa vois ehkä nähä ja jutella kaikkee. Etin just 18-19 ikästä seuraa ku ite oon 18. En oikeen tunne täältä Nurmijärveltä ketää, mutta ei sil oo välii missä paikkakunnalla asuu. Oon alkuun ehkä vähän ujo, mutta en sit enää ku tutustuu paremmin. Tykkään just paljo liikkuu ja käydä salilla vapaa-ajal. Ottakaa ihmees oikeesti yhteyttä ois kiva tutustuu :)!

16.10.2020

moikka

Nainen, 19 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

olen tyttö 19v klaukalasta ja muutin tänne vastaja tahtoisin tutustuu uusiin ihmisiin ja saada kavereita jotka tykää liikuu ulkona ja otta rennosti.
itse tykään autoilla paljon, shopailla, käydä leffassa ja otaa rennosti . tykään paljon liikua ja pelailla vapaa ajalla pallo pellejä tai jopa auton pääle tekemistä. tuu ihmees tutustuu olen rento, hauska, positiivinen ihminen en tuomitse ketään ihmistä.
snap. Lyyli15
ig. _migreeni_

9.4.2020

Kavereitaaaa

Nainen, 27 vuotta, Nurmijärvi, Uusimaa

Yritän pitää tän lyhyenä ja simppelinä. Eli moi. Etin kavereita.

Tykkään käydä baareilee ja mitä millonki. :D Emmä oikeesti oo näin tylsä, mut nyt on yö enkä jaksa panostaa. Hmmm... Maratonpuheluille jyrkkä EI, samoin mielipuolinen viestipommitus kauhistuttaa. Kultainen keskitie on hyvä.

Oon varattu ja mies on yleensä etusijalla, MUTTA mä oon aina ollu spontaani... Joten hauskanpidolle harvoin sanon ei 😁 Kaverit on myös tärkeitä, totta kai.

Emmä tiiä mitä tähän kirjottais. Mennää baariin! 🍹 ♬ 🎶 💃 🥂

Ps. Oon ujo uusien ihmisten kaa ja siks tykkään tavata juomien merkeissä ensin.

Sivu
Takaisin ylös