Ilmoitukset alueelta Nokia (34 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kesä 2022

Nainen, 54 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Joko tänä kesänä pääsisi keikoille, kesäteatteriin, piknikille, terassille, risteilylle, lavatansseihin...? Pääsee kai, mutta olisi kiva jos olisi kaveri - kuka perhana sitä yksinään jaksaa hauskaa pitää!

Elämää ja erilaisia (erikoisiakin) käänteitä on runsaasti takana mutta toivottavasti vähintään yhtä paljon myös edessä. Entiset on kuitenkin aikaa sitten käsitelty ja niihin ei enää palata 😎

Luonteeltani olen iloinen, positiivisesti asioihin suhtautuva ja avarakatseinen. Ulkonäkösi ei ole minulle pääasia, mutta kaikillahan meillä on oma mielipiteemme siitä, mikä näyttää kivalta. Itse en innostu hoikasta enkä myöskään lihaskimpusta, vaan sopivan rotevasta. Omassa vaatekaapissani on lähinnä L-koon vaatteita. Päälaen ja kantapään välissä on 162 senttiä mitattavaa.

Liikuskelen Pirkanmaan ja Keski-Suomen kieppeillä, mutta sinä voit olla mistä päin Suomea tahansa. En lupaa yhteydenottoihin 100% vastausta, mutta jos kirjallinen tuotoksesi kopsahtaa, niin olisi kiva tavatakin 🤗

19.5.2022

Uusia kavereita

Nainen, 22 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Moi!
Oon 22v tyttö Nokialta ja tulee myös vietettyy paljon aikaa poikaystävän luona Parkanossa.
Olis kiva löytää ees yks uus tosi ystävä! Kavereita on elämässä paljonkin, mutta silti tuntuu, että jotain puuttuu ja et haluis vielä jonkun enemmän elämässä mukana olevan ystävän.
Oon herkkä, pohtija, nauravainen, empaattinen, temperamenttinen, avoin ja mielestäni musta saa jos haluaa tosi hyvän ja aidon ystävän.
Tykkään soittaa pianoa, harrastaa eri urheilulajeja, laulaa, kirjoittaa, lenkkeillä ja puuhailla koiran kanssa, tehä ruokaa, leipoo ja katella leffoi ja sarjoi! Oon sosiaalinen ja etin kyl live seuraa mut oon myös aktiivinen höpöttelijä somessa joten juttuu riittää puhelimenkin välityksellä xp tuu ihmees laittaan viestii nii tutustutaan 😊

10.5.2022

Hei, kavereita hakusessa 26-vuotiaalle miehelle.

Mies, 26 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei, olen Antti, ja muuttanut töiden perässä Tampereelle/ nokialle.
Olisi kiva saada täältä päin kavereita keiden kanssa viettää aikaa ja tehdä asioita.
Käyn töissä, ja omistan labbiksen nimeltään Ami.
Olen hauska, mukava, heitän läppää paljon, sekä avoin ja tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen.
Mielienkiinnon kohteena tai se mitä tykkään tehdä on grillaus, autotapahtumat, telttailu, kalastus, koiran kaa touhuaminen, sekä kaikenlainen muukin tekeminen.
Minut saa hyvin kiinni snäpissä joka on:
Antsa_1996

6.3.2022

Hei, sinä siellä!☺️

Mies, 26 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Moikka!:) Tääl ois 26v kundi joka muuttanu Nokialle espoosta vastikään ja etin kamui ku en ketää täält oikeestaa tunne:) Live seuraa kaipailen täältä esim ihan vaa nopeita näkemisii jossai jos ei muuta:) mut voi lisää suoraa snäppii jokukundi_96 nii saa parhaite kii sielt😊 Ps. oon pallero et jos se ei haittaa nii cool☺️

18.1.2022

Juuri muuttanut!

Nainen, 21 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Moikka! Oon 21 vuotias naisenalku Etelä-Karjalasta ja muutin vasta Nokialle lähemmäs poikaystävääni. Kavereita tai muita tuttavuuksia ei täällä päin ole, joten muitakin ihmisiä olis mukava tavata.

Tykkään katella leffoja ja sarjoja sekä pelailla lauta- että tietokonepelejä.

Tällä hetkellä en omista lemmikkejä, mutta kissan hankkiminen ajatuksissa jossain vaiheessa. Kaikki eläimet ovat lähellä sydäntä.

Saatan olla alussa vähän ujo enkä oo kauheen hyvä "small talkissa", mutta yritän parhaani. Ota vaan rohkeesti yhteyttä jos oot suunnilleen samaa ikäluokkaa!
Snäppiä saa kysymällä!

27.12.2021

Kaunis nainen

Nainen, 67 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen kunnollinen rehellinen sekä luotettava ja uskollinen ihminen asun Nokialla yksin käyn töissä liikun paljon ulkona pituus 155cm raitis enkä tupakoi olenkaan 67 vuotias nainen
Minulla on yksi lapsi ja se. On aikuinen
kaipaan elämänkumpania itsellini.
Miestä raitista eikä saa polttaa tupakkaa olisi kiva kun vastausta saisin. Ja tavata.

28.11.2021

Kaunis nainen

Nainen, 67 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Anneli rehellinen luotettava raitis siisti
Liikun paljon pituus 155cm ja paino 58kg asun Nokialla yksin käyn työssä
Ma-Ti-Ke. Haluan kaverin itsellineni kunnon raitis eikä polta ymmärtäväinen ihmisen elämän joka
Käy lenkillä.Yhdessä tutustua kaikin
Puolin käydä elokuvissa tai joulutorilla
Haluan sellaisen kaverin ja kunnollinen uskollinen ymmärtäminen
ihminen hyvä.
Terveisin ja vastaus.

21.11.2021

Apuva.

Mies, 23 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Löytyisikö täältä seuraa juuri nokialle muuttaneelle 23v jäbälle? En tosiaan tunne täältä juuri ketään ja vapaa-aikaa on ehkä vähän liikaakin. Olis kiva löytää seuraa arjen rientoihin ja kaikenlaisiin extempore ideoihin :D

9.11.2021

Moikka!

Mies, 40 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Haluaisin tutustua uuteen tuttavuuteen josta saisi loppuelämän ystävän!
Oon nelikymppinen mies, olethan 30-45v samanhenkinen mies.

Ei seksiseuraa vaan kaveruutta ja ystävyyttä!

Tykkään dokailla ja poltan kuin korsteeni. Toivon sinulta samaa. Mutta teen silti asiallisesti päivän työni ym. ( oma yritys ).

Olisi kiva vielä löytää lähistöltä samanhenkinen rento ja avoin kamu. Terkut nokialta!

8.10.2021

Naispuolisia ystäviä Nokialta tai sen lähistöltä

Nainen, 41 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei,
Kaipaisin elämääni lisää ystäviä läheltä joita olisi helppo nähdä myös kasvotusten. Elän ruuhkavuosia perheeni kanssa mutta silti olisi hianoo löytää ystävä jonka kanssa nauttia hetkistä arjen keskellä. Harrastan lenkkeilyä, jumppaa ja joogaa. Sydäntäni lähellä ovat koirat, hevoset, kissat, sisustaminen, leipominen, hyvä ruoka ja viini, musiikki, leffat, viherkasvit, avantouinti ja kaikenlainen kotihörhöily. Pidän myös luonnossa liikkumisesta ja retkeilystä ja kesällä suppailu on intohimoni. Siihen olisi kiva löytää seuraa myös. Matkailusta tykkään myös. Olen enimmäkseen rauhallinen ja hiljainen mutta räväkkä ja höpöttäjäkin puoli minusta löytyy riippuen seurasta ja päivästä. Minusta saisi luotettavan ystävän jos muuten synkkaisi. Kirjoittele jos kolahti niin nähdään olisko meistä ystäviksi.

8.10.2021

Hannakissa vaan täällä huhuilee ystäviä

Nainen, 29 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen 29-vuotias nainen Nokialta. Kaipaisin seuraa ikäisistäni miehistä/naisista. Mielellään ihan tavata kasvotusten. Olen kiinnostunut henkisestä kasvusta ja tällä hetkellä elämäntilanteeni on sellainen että kasvettua tulee. Mua kiinnostaa valaistumisen tavoittelemisen, filosofiset pohdinnat. Mulla on traumaattinen historia mitä käyn nyt läpi. Paljon mielenterveysongelmia. Tykkään piirtää, tanssia, laulaa, joogata, käydä kirpputoreilla ja kahviloissa. Tulevaisuuden haaveita olisi kokemusasiantuntijuus, taiteen ja musiikin tekeminen, näytteleminen, kirjojen kirjoittaminen. Olen pan/biseksuaali ja sinkku. En ihan tiedä mitä kertoisin itsestäni, mutta olennaista on tuo että tällä hetkellä teen töitä itseni parissa, mielenterveyttäni eheyttäen, henkisesti kasvaen. Kaipaan sitä että voi jutella jollekulle tunteja puhelimessa, nauraa, käydä kaikkialla (kahviloissa, baareissa ym.) yhdessä. Kirjoitathan, etenkin sinkku naiset? Hannakissa kiittää ja kuittaa!

7.9.2021

Ystäviä Pirkanmaalta

Nainen, 32 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Täällä kirjoittaa 32-vuotias työssäkäyvä pienen tytön (1,5v) äiti Nokialta. Harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita ovat koirat, sali, luonto, jooga, illanvietot ystävien kesken. Olisi kiva löytää hyviä ystäviä, kaveriporukka tai vaikka pariskuntakavereita istumaan välillä iltaa! Äitikaverit myös tervetulleita. Ei kuitenkaan ole väliä onko sinulla lapsia vai ei 😊 Pienen ajan sisällä useampi kaveri on muuttanut pois Pirkanmaalta, joten uudet ihmiset elämään ovat erittäin tervetulleita!

24.8.2021

Heipparallaa 🤗

Nainen, 32 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Nykyinen nokialainen etsii kavereita/ystäviä jakamaan elämän iloja,harrastuksia,kokemuksia. Olen nyt vuoden verran asustellut Nokialla aviomieheni kanssa ja ystäväpiiriä ei ole vielä oikein kertynyt ja huomasin ilokseni että on tällainenkin mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin 😊 Luonteeltani olen puhelias,avoin,sosiaalinen,tunteikas ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Harrastuksia tällä hetkellä lenkkeily ja kuntosali,mutta mielelläni kokeilisin jotain uuttakin;avoin ehdotuksille. 🙂 Jos haluat tutustua ihmiseen jolla ei ole niin sanotusti kaikki muumit laaksossa,höpsöön nuorehkoon naiseen niin laita rohkeasti viestiä.

24.8.2021

Heipparallaa 🤗

Nainen, 32 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Nykyinen nokialainen etsii kavereita/ystäviä jakamaan elämän iloja,harrastuksia,kokemuksia. Olen nyt vuoden verran asustellut Nokialla aviomieheni kanssa ja ystäväpiiriä ei ole vielä oikein kertynyt ja huomasin ilokseni että on tällainenkin mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin 😊 Luonteeltani olen puhelias,avoin,sosiaalinen,tunteikas ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Harrastuksia tällä hetkellä lenkkeily ja kuntosali,mutta mielelläni kokeilisin jotain uuttakin;avoin ehdotuksille. 🙂 Jos haluat tutustua ihmiseen jolla ei ole niin sanotusti kaikki muumit laaksossa,höpsöön nuorehkoon naiseen niin laita rohkeasti viestiä.

5.5.2021

Soittelukaveri, kitara tai muu soitin

Mies, 70 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei
Olen seittemänkymppinen mies Nokialta ja olen soitellut kitaraa vuosien varrella paljon, rennosti ja omaksi iloksi, välillä myös mukana laulaen.Etsin soittelutouhuun miespuolista kaveria, joka haluaisi soitella esimerkiksi kerran viikossa vanhaa ja uutta tanssimusiikkia. Soittimesi voi olla joku muukin kuin kitara. Enemmänkin tarkoituksena soittelun iloa amatööripohjalta kuin tavoitteellista treenaamista. Ota yhteyttä, Aimo

3.5.2021

Syvällisiä keskusteluita ja ystävyyttä (ENFP)

Nainen, 40 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei! Elämässäni olisi paikka parille hyvälle tyttöystävälle! :D Ystäviä ja kavereita on, mutta tilaa olisi yhdelle tahi kahdelle läheiselle tyttöystävälle, joilla olisi oikeasti aikaa, kykyä ja kiinnostusta pitää yhteyttä ja tavata oma-aloitteisestikin. Olisi kiva, jos toinenkin olisi aloitteellinen, tykkäisi ottaa yhteyttä jakaakseen asioitaan ja ehdottaisi myös itse välillä tapaamista.

Ystävyyssuhteissa minusta on antoisinta syvälliset keskustelut milloin mistäkin aiheesta. Erityisesti tykkään reflektoida ja analysoida ja pohdiskella tunteita ja ajatuksia ja psykologisia kiemuroita. Itsensä kehittäminen on mulle tosi keskeinen asia elämässä. Pyrin koko ajan työstämään itseäni ihmisenä, kehittymään jne. Eli sellainen kyky itsereflektioon on aika oleellinen juttu. Mutta toki keskustelemisen sijaan voi puuhatakin kaikkea! Lautapelit on kivoja, kävelyretket, vaeltaminen, miksei joskus vaikka yöelämäänkin meno. Kaikkea voi keksiä!

Edustan luovaa ja intellektuellia ihmistyyppiä, mikä ilmenee varmaan opiskeluvalinnoissanikin. Opiskelen siis sekä filosofiaa että kirjallisuustiedettä ja teen parhaillaan kandia jälkimmäisestä. Parhaiten olen samalla aaltopituudella yleensä samanhenkisten- ja olosten ihmisten kanssa eli sellaisia luovia, outoja, hipahtavia kansalaisia.

Olen hämäräperäinen sekoitus introverttia ja ekstroverttia. En kuitenkaan kutsuisi itseäni ambivertiksi, koska miellän sen tarkoittavan sitä, että sijaitsee janan keskellä, kun minulla enemmänkin on jotkin piirteet 100 % introvertteja ja toiset 100 % ekstrovertteja. Eli olen ilmaisutyyliltäni erittäin ulospäinsuuntautunut ja avoin. Mutta toisaalta olen sisäisen maailman asukas eli minulle on mielekästä ja tärkeää sisäinen elämä, ideat, ajatukset, itsensä toteuttaminen jne jne. ei niinkään ulkoiset asiat ja tekemiset. Olen myös jonkinlainen sosiaalinen erakko.

Elelen 12-vuotiaan tyttöni ja 3 kissan kanssa ja tällä hetkellä on menossa joku viherkasvihepuli ja kotonani on kohta joku viidakko. Stresssaan …

15.4.2021

Huamio huamio!

Nainen, 30 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Etsin ulospäinsuuntautuneita, iloisia ja sosiaalisia erikoisia tyyppejä, jotka tykkäävät tehdä muutakin kuin kirjoittaa kilometrin mittasia viestejä. Eli siis oikean elämän kavereita :)
Omat harrastukseni sisältävät tällä hetkellä enimmäkseen retropelejä (NES, SNES etc.), taidemusiikin tekoa, taidemusiikin kuuntelua, frisbeetä/kävelyä joskus, yleistä maailman menon seurailua, hengellisiä juttuja ja ihan vaan shoppailukin rules. Olisi kiva käydä joskus myös museoissa, linnoissa/keskiaikajutuissa, näyttelyissä, luontopoluilla ym. ja mukavampaahan se on muiden kanssa. Baarit, prinsessahameet, kasvissyönti, maksalaatikko, valtavirta tai liian suuret ihmislaumat puolestaan eivät inspiroi ny ihan hirvistyttävästi.
Lisää tietää kysymällä. :) Eli joo otappa yhteyttä jos yhtään kiinnostaa!

Sivu
Takaisin ylös