Ilmoitukset alueelta Nokia (39 kpl)

 - 
 
17.11.2023

Moi

Mies, 29 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Oon 29-vuotias naimisissa oleva mies Nokialta, joka etsii uusia juttukavereita ja pelikavereita. Ps5, nhl, ja sotapelit on se juttu. Oon huono tutustumaan kasvotusten, niin tämä voisi olla hyvä väylä. Tykkään pohtia asioita, joskus vähä liikaakin analysoiden. Ps. Ei kannata oottaa hirveen korkeeta tasoo jutuissa, saatikka pelitaidoissa😂. Pps. Mieluiten samanikäisiä, +/-10 vuotta. Jos ei muuta, ni tehää ees striikkiennätys snapchatissa:sampsa938

19.10.2023

Ystäväpariskuntaa hakemassa

Muu sukupuoli, 49 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olemme mukava rento pariskunta Nokialta. Mies 49v ja nainen 50v. Etsimme toista pariskuntaa jakamaan yhteisiä hetkiä. Vanhat ystävyyssuhteet ovat jääneet ja olisi kiva löytää yksi hyvä pariskunta viettämään aikaa yhdessä tehden kaikkea mukavaa yhdessä. Meitä kiinnostaa muun muassa mökkeily, asuntovaunureissut, illanvietot kupinoton merkeissä tai jotain muuta melkein kaikki käy. Meillä ei ole lapsia enää kotona, mutta löytyy kaksi pientä koiraa. Se rajoittaa vähän meidän reissaamista, mutta esim asuntovaunun kanssa koirat voi ottaa mukaan. Tämä ilmoitus on vain ystävyyttä hakeville ei seksiseuraa hakeville! Ottakaa yhteyttä, niin tutustutaan. [email protected]

8.9.2023

Moikka!

Nainen, 31 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 31v nainen, joka muutti muutama vuosi sitten pk-seudulta Pirkanmaalle. Suurin osa kavereista jäi sinne ja nyt olisikin hakusessa erityisesti harrastuskaveria tai miksei voitais tehdä joskus jotain muutakin, esim. käydä syömässä tai jollain keikalla vaikka.

Harrastan ratsastusta, laskettelua ja lumilautailua ja juoksemista. Oon myös avoin uusillekin lajeille, joten ehdota vaan rohkeesti, jos sulla on joku laji mielessä.

Luonteeltani oon aika rauhallinen, luotettava, huumorintajuinen ja helposti innostuva. Jos tarviit kaveria uuden lajin alottamiseen tai muuten vaan joskus hölkötteleen tai miksei kävellylekin vaan niin laita viestiä! En etsi treffiseuraa.

26.7.2023

Moi😊

Mies, 21 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Etsin kavereita nokian ja Tampereen alueelta.
Olen 20v nuori mies etsin snäppi kavereita nokialta ja myös Tampereelta. Olen luonteeltani luotettava, hauska, mukava, rehellinen, ystävällinen, avulias, rento, persoonallinen. Minulla ei ole paljon kavereita nokialla niin olisi kivaa saada niitä. Mun snäppi on lahiopate.
Mun numeroon saa laittaa viestiä whatsappiin ja normiviestiä numeroon 0451590874

22.6.2023

Samanhenkistä ystävää?

Mies, 22 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei oon 22-vuotias transmies Jyväskylästä, elokuussa muuttamassa Nokialle. Etsin nettikavereita, irl kavereita (Pirkanmaalta kun sinne muutan, Jyväskylästä vielä täksi kesäksi) ja avoin myös sitä syvemmälle suhteelle

Valmistun vuoden päästä 2D animoijaksi ja pidänkin kovasti piirtämisestä, animoimisesta, pelaamisesta, animesta, Vtubereista ja kaikesta söpöstä. Olen ehkä vähän "lapsenmielinen" omin sanojeni mukaan, koska tykkään ja kerään paljon pehmoleluja, figuureja, leluja ja nukkeja, iloiset asiat tuovat itselleni iloa ^^. Rakastan pupuja ja kissoja ja olen yleisesti eläin- ja kasvirakas ihminen.

Myös pelikonsolien keräämisestä on tullut ongelma, mutta sentään mukavaa ajankulua tuova ongelma. Lempipelejäni on Kairosoft pelit, lapsille suunnatut vanhemmat pelit, Animal Crossing, Kingdom Hearts, Persona 5, Puyo Puyo Tetris, Smash Bros ja random indie pelit. Pelaan myös PCllä ja Steam Deckillä!

Olen hyvin suvaitsevainen ja empateettinen ihminen ja innostun helposti asioista. Olen vähän ujo uusien ihmisten kanssa ja vaikutan vähän kylmältä välillä, vaikka en sitä tarkota. Olen kuitenkin hyvin sosiaalinen introvertti etenkin kun pääsee keskustelemaan ihan irl.

Olisi kiva jutella, pelata tai tavatakkin ihan. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kunhan olet suvaitsevainen ihminen. Pistä rohkeasti viestiä, voidaan vaikka lisätä Discordissa tai wapissa! Olen tosi avoin pelaan jotain uutta tai käydä harrastamassa jotain mitä ei ole tullut kokeiltua, joten musta saa vaikka minkälaista kaveria kokemaan elämää.

I am very open to English only friends too!

5.6.2023

Keskustelukaveria ja seuraa tekemisiin.

Mies, 31 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei! Olen 31-vuotias mies Nokialta, jonka ihmiskontaktit ovat jääneet vähiin lähivuosina. Tahtoisin löytää ystäviä joiden kanssa keskustella myös syvällisemmin, käydä vaikka kävelyllä, salilla tai tehdä ihan mitä vaan mikä nyt sattuu molempia kiinnostamaan. Olen rehellinen, kiltti ja uskollinen ihminen, ja toivon että sinäkin olet aito oma itsesi.
Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

24.5.2023

Uusia kavereita

Nainen, 23 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Moi! 😊
Oon 23v tyttö Nokialta.
Oon herkkä, pohtija, nauravainen, empaattinen, temperamenttinen ja avoin.
Tykkään soittaa pianoa, harrastaa eri urheilulajeja, laulaa, viettää aikaa poikaystävän ja kavereiden kanssa, kirjoittaa, lukea, lenkkeillä ja puuhailla koiran kanssa, tehä ruokaa, leipoo ja katella leffoi ja sarjoi! Elämään mahtuis kyl myös uusia ystäviä joita nähä joten nakkaa viestiä niin tutustutaan! Kesällä etenkin ois kiva tehä kaikkee hauskaa 🤩

5.5.2023

Ystävää lähiseudulta

Nainen, 43 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olisin vailla naispuolista ystävää. Toivoisin löytäväni liikunnallisen tyypin, jonka kanssa voisi lähteä just ihan perus lenkille ja kokeilla vaikka jotain uusia lajejakin. Itse harrastan viikottain lenkkeilyä, jumppaa ja joogaa. Parhaiten luulen löytävän jutun aihetta jos elät ruuhkavuosia ja sinulla olisi myös teini-ikäisiä lapsia, vertaistukea niidenkin kasvattamiseen kaipaan.
Välillä kaipaan seuraa myös leffaan, syömään, keikoille tai mihin vaan humputtelemaan. Olen myös hyvin paljon kotona viihtyvä ja sen puoleen kaikki kotiasiat kiinnostaa. Matkailu ja siitä haaveilu on myös mun juttuja. Toivoisin löytäväni rennon ja mukavan ystävän jonka kanssa synkkais niin että yhteydenpito olisi vaivatonta. Toivoisin että elämäsi olisi muuten melko mallillaan, mutta hyvälle ystävälle olisi tilausta.

2.5.2023

Ystäviä/ äiti ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen 34v äiti Nokialta ( lapset 7v, 6v ja 2kk) etsin seuraa kahville, vaunulenkille, kyläilyyn olisi kiva jos sulla ois saman ikäisiä lapsia ei pakollista. Joskus ilman lapsiakin ois kiva tehdä jotain kaikenlaista seuraa / tekemistä saa ehdottaa.

7.4.2023

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

29-vuotias nainen Pirkanmaalta etsii kavereita tositarkoituksella. Oman kaveripiirin supistuttua lähinnä etäkavereiksi on lähikavereiden tarve huutava. Kotoa löytyy puoliso, joten parisuhdetta tai vastaavaa en etsi. Pidän kahvista, hyvän mielen videopeleistä, kissoista ja metsäkävelyistä. Laita rohkeasti viestiä tulemaan, keskustellaan lisää.

2.6.2022

Kaunisneiton

Nainen, 67 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Harrasta lenkillä ja asjapolkupyörällä ja asun Nokilla yksin kerrostalossa ja olen uskolinen ja luotettavainen sekä siisti nainen ja olen hoikka enkä juoalkohooli ja en poltatupakkaa.
Hajen miekaveria jonka ikä saa olla62-63 vuotias eikä sen vanhepaa.

27.12.2021

Kaunis nainen

Nainen, 67 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen kunnollinen rehellinen sekä luotettava ja uskollinen ihminen asun Nokialla yksin käyn töissä liikun paljon ulkona pituus 155cm raitis enkä tupakoi olenkaan 67 vuotias nainen
Minulla on yksi lapsi ja se. On aikuinen
kaipaan elämänkumpania itsellini.
Miestä raitista eikä saa polttaa tupakkaa olisi kiva kun vastausta saisin. Ja tavata.

28.11.2021

Kaunis nainen

Nainen, 67 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Anneli rehellinen luotettava raitis siisti
Liikun paljon pituus 155cm ja paino 58kg asun Nokialla yksin käyn työssä
Ma-Ti-Ke. Haluan kaverin itsellineni kunnon raitis eikä polta ymmärtäväinen ihmisen elämän joka
Käy lenkillä.Yhdessä tutustua kaikin
Puolin käydä elokuvissa tai joulutorilla
Haluan sellaisen kaverin ja kunnollinen uskollinen ymmärtäminen
ihminen hyvä.
Terveisin ja vastaus.

21.11.2021

Apuva.

Mies, 23 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Löytyisikö täältä seuraa juuri nokialle muuttaneelle 23v jäbälle? En tosiaan tunne täältä juuri ketään ja vapaa-aikaa on ehkä vähän liikaakin. Olis kiva löytää seuraa arjen rientoihin ja kaikenlaisiin extempore ideoihin :D

Sivu
Takaisin ylös