Ilmoitukset alueelta Nokia (12 kpl)

 - 
 
1.7.2020

Sinustako minun uusi kaveri? :)

Nainen, 47 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei!
Olen 47v, 10-vuotiaan pojan äiti ja parisuhteessa. EN etsi puolisoa vaan ystävää, jonka kanssa höpötellä niitä näitä, tavata ja/tai harrastaa, juoda pari lasia esim. viiniä kun sopii tai vaikka matkustaa (aikuisten/lasten kanssa).

Pidän hyvästä ruoasta (osaan myös kokata!), fiiliksestä, musiikki saa soida. Savuke sopii myös silloin tällöin kuvioon.

Kaipaan samanhenkistä ystävää, johon voisi tutustua ja jakaa ajatuksia. EN hae kertakäyttöystävyyttä.

Cheers, Kaisa

24.6.2020

Ystävää etsimässä

Nainen, 63 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Etsin suunnilleen itseni ikäistä naispuolista ystävää ensisijaisesti Nokialta. Olen 63 vuotias ja asunut Nokialla nyt joitakin vuosia. Harrastan käsitöitä, lenkkeilyä, leivontaa - kaikenlaista kotoista. Ravintolaillat, tai konsertit eivät ole minun juttuni, mutta kahvikupin ääressä, tai lenkillä olisi mukava vaihtaa kuulumisia, tai ehkä lähtisit kanssani vaikkapa hapanjuurileivonta-kurssille! Jos sinä olet ystävää vailla, laita rohkeasti viestiä ja kerro itsestäsi ja katsotaan mitä yhdessä keksitään!

19.6.2020

Moi vaan!

Nainen, 30 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Etsin todellista kaveriseuraa. Ihmistä, jonka kanssa voi piipahtaa vaikka vain kahville tai istuskella pidempäänkin ja puhua henkeviä tai ihan vain höpötellä jonnin joutavista.

Luonteeltani olen iloinen, mutta ehkä hitusen arka uusien ihmisten suhteen. Kuitenkin kun minut oppii tuntemaan niin minusta saa loppuelämäksi luotettavan ystävän.

Oma aikataulu on viikkopainotteinen ja nykyisten ystävien kanssa on hankaluuksia löytää yhteistä aikaa juuri siitä syystä. Hyviä tyyppejä joiden kanssa jutut natsaa yhteen ei kuitenkaan koskaan ole liikaa.

Huumorintajua löytyy ja se onkin elämän suola. Olis kiva löytää kaveri, jolla olisi viikonloppuisin aikaa lähteä vaikka pelailemaan biljardia, bailaamaan tai ihan vaan retkeilemään. Arvostan kaikenlaisia ystävyyksiä ja tutustun mielelläni erilaisiin ihmisiin. Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan!

23.3.2020

Kiinnostavia ihmisiä hakusessa!

Nainen, 28 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Heips. Täällä kirjoittelee pian 28-vuotias nainen. Ystävät on aina olleet vähissä sosiaalisen ahdistuneisuuden vuoksi, tai sitten en vaan ole löytänyt niitä oikeita ihmisiä joiden kanssa ystävystyminen olis luontevaa ja helppoa. Nyt mulla on yksi hyvin läheinen, jonka kanssa ollaan puolittain kaverit ja puolittain seurustelusuhteessa, mutta sitten taas ystäviä ei oikeastaan yhtään. Mielenterveysongelmaisena oon jumiutunut entistä enemmän yksin kotiin ja ystävyyssuhteet muuttuneet terapiasuhteiksi. Joten kaipaan paljon nyt niitä ihmisiä, joiden kanssa olis ihan vaan hauskaa olla ja jutella, kevyempiä ihmissuhteita. Kaipaan naurua ja kavereita joitten kanssa käydä paikoissa. Pitää hauskaa. Olis kyllä plussaa, jos olet myös kokenut elämässä vaikeuksia, ja syvällinen persoona, luultavasti meillä on sitten enemmän yhteistä. Vähän vaikeaa tutustua ihmisiin joilla ei ole elämänkokemusta.
Harrastan taidetta, piirtämistä, musiikin kuuntelua, kirjoittamista, kirjoittelen päiväkirjaa ja haluaisin kirjoittaa kirjoja. Olen kiinnostunut meditoinnista ja joogasta ja oon melko spirituaalinen ja filosofinen ajattelija, en tosin uskovainen mut jotain ateistin tai agnostikon välillä. Teatteriharrastuksen ja tanssimisen haluaisin joskus aloittaa ja kamppailulajit olis kans siistiä. Mua kiinnostaa furry fandom, furry-taide, vaikken ehkä täysin sopeudu siihen porukkaan enkä sieltä löydä ystäviä niin piirtelen itsekin ja tykkään. Tykkään sisustaa kotiani, käydä kahviloissa, kävelyllä mut yksin pääosin - huippua olis kun olis joku kenen kanssa käydä paikoissa! Tykkään vaan kävellä ympäriinsä ja ihmetellä maailmaa. En oikeastaan käytä mitään päihteitä.
Oon oikeudenmukainen taistelijaluonne ja maailmanparantaja. Oon myös kaiketi erityisherkkä. Oon kuulemma hauska ja mielenkiintoinen. Oon kiltti ja empaattinen mutta ikävä kyllä myös paljon kiusaamista kokenut erilaisuuden vuoksi. Ja muutenkin toisinaan tuntuu kuin toiselta planeetalta olis. Nautin joka tapauksessa nykyään aikalailla kaikenlaisten …

9.3.2020

Morno

Nainen, 25 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen 25-vuotias äiti Nokialta kaipaisin keskustelu seuraa ja miksei ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ihan muutenkin.
En etsi ystävikseni vain ihmisiä joilla on lapsia vaan ihan kaikki käy kuha juttu luistaa.
Todella huono oon kirjottaan tälläsiä, mutta jos täältä jonku näkönen pelastus löytyisä, ettei kaadu neljä seinää päälle.

13.2.2020

Kalastus, ulkoilu, leffa ym. seuraa.

Mies, 40 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Moi.
Olen muuttanut Pirkanmaalle aikanaan muualta ja parhaimmat kaverit ovat jääneet. Nyt olisi hakusessa uusi kaveri, jonka kanssa voisi luoda oikean kaverisuhteen.
Itsellä menee suurin osa ajasta nykyään töiden lisäksi lasten kaitsemiseen ja heidän harrastuksissa.
Välillä olisi kuitenkin kiva käydä jonkun kanssa esim. leffassa, avantouimassa, paistamassa makkarat laavulla ym. Yksi mun intohimoista on kalastus jigauksen ja perhokalastuksen muodossa. Pieni koirakin löytyy, jonka kanssa käyn lenkillä.
Löytyiskö tämmöiselle luotettavalle ja mukavalle kaverille juttuseuraa. Sukupuolellakaan ei ole väliä, jos on samoja kiinnostuksen kohteita.

27.1.2020

moi

Mies, 24 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Etsin uusia kavereita tai peliseuraa omanikäsistä tai vanhemmista naispuolisista henkilöistä:D tällä hetkellä käyn töissä ja vapaa-aika menee yleensä koneella pelatessa:) Kikin tai snäpin saa kysymällä:D jutellaan alkuun ja katsotaan miten homma lähtee rullaamaan ja jos homma toimii hyvin niin voidaan nähdä livenäkin jos kumpikin sitä haluaa:D

28.12.2019

Hajen itselleni kaveria

Nainen, 64 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen nainen 64 vuotissa ja asun yksin Nokian keskussessa kerrostalossa olen rehinen ja siisti luonen ja olen vartaloni on hoikka. Ja hajen itseleni mies kaveria enkä tupakoi enkä juoalkohoolia ja laintan tähän viestini puhelin-numeroni ja se on 0451605597 niin voit soittaata minulle jos saa niitä kavereita tai laittaa minun sähköpostiini se on [email protected]

Terveiset; Anneli Toivonen

Takaisin ylös