Ilmoitukset alueelta Nokia (44 kpl)

 - 
 
8.6.2024

Tosi ystävä hakusessa

Nainen, 44 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Jos elämäsi on muuten aika mallillaan mutta siitä puuttuu ystäviä niin saatat olla henkilö jota etsin. Olen yrittänyt monin tavoin löytää itselleni sitä kuuluisaa sielun siskoa jonka kassa saisi nauttia naisten jutuista ja joka olisi luotettava ja tarvisisi myös ystävää oikeasti. Miten kiva olisi jakaa arkisia asioita hyvän tyypin kanssa ja saada energiaa ihan tavallisista keskuteluista.
Toiveena olisi löytää samaa ikäluokkaa oleva naispuolinen ystävä joka tykkäisi harrastaa liikuntaa ja muutenkin elämäntavat olisi melko terveystavotteiset. Parasta olisi omata myös pikkuisen hulluutta ja huumoria niin ei käy aika pitkäksi. Aika on rajallista mutta hyvälle ystävälle sitä aina löytyy.

15.4.2024

Moi!

Mies, 24 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen 24 vuotias parisuhteessa oleva mies Nokialta.
Etsin uusia kavereita ja peliseuraa niin naisista kuin miehistäkin. Eli iällä tai sukupuolella ei ole mitään muuta merkitystä kunhan olet yli 18 vuotias :)

Suurin osa ajastani kuluu tietokonepelien parissa. PUBG, WoW, CS, PoE, Last Epoch, Diablo 3 ja 4, Genshin Impact ja Honkai Star Rail tällä hetkellä ykkösiä, pelaan muitakin pelejä joita ei nyt heti tule mieleen.

Tykkään kesäisin myös uudesta vaellus harrastuksesta, kalastan paljon ja sienestän sekä marjastan myös kun tekee mieli. Mulla on ADD ja asperger, niistä saa aina kysyä multa jos jokin mietityttää.
Ei tule nyt mieleen muuta kirjoitettavaa, kysymällähän kaikki selviää!Minut saa parhaiten kiinni snapchatissa joka on: vittusaatana99

24.3.2024

Päivää että pätkähti!

Nainen, 30 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Kukas se täällä kirjoittelee? Noh, minäpä kerron.
30-vuotias lapseton mustalla huumorilla varustettu hupiakka. Kiinnostuksen kohteina kaikki käsitöistä, videopeleistä, kauneudenhoidosta urheilun ja bilettämisen kautta eräilyyn. Oon vähän huono lähtemään itekseen minnekään, mutta oikeassa seurassa innostun melkein mihin vaan.

Oon hämmentävä yhdistelmä ADHD-puheliasta mutta toisaalta ujoa introverttiä. Rakastan syvällisiä keskusteluja viinin äärellä ja kotibileet lyö baarit mennen tullen (vaikkakin joraaminen silloin tällöin on mahtavaa!)
Kiinnostunut kokeilemaan kaikkea uutta, esim suppailu kesällä kiinnostaisi. Rakastan eläimiä yli kaiken, joten jos sulla on eläimiä, saat kymmenen papukaijamerkkiä.

Oma ajatuksenjuoksu on välillä vähintäänkin erikoista ja hakusessa olisikin tyyppi jonka kanssa psykoosit niinsanotusti kohtaavat. Koko ajan ei myöskään tarvitse papattaa, eli hiljaiset hetketkin on tervetulleita. Kunhan olet aito oma itsesi, niin eiköhän me toimeen tulla.
Laita toki viestiä niin jutellaan! :)

PS. Oon varattu (eli en etsi seuraa) ja etsin kavereita lähinnä naispuolisista tyypeistä :)

12.3.2024

Uusia ystäviä 😊

Nainen, 24 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Moi ❤️
Oon 24v nuori nainen Nokialta Tampereen vierestä. Elämästä löytyy ystäviä, mutta tuntuisi, että olisi aikaa uudellekkin ystävyydelle! Luonteeltani oon puhelias, avoin, empaattinen, nauravainen ja rakastan yli kaiken pohtii kaikkee ja syvällisiä keskusteluja! Olis etenkin ihana löytää semmonen ihminen josta vois ajan kanssa tulla oikein sydänystävä jonka kanssa jakaa ilot ja surut, jutustella iltamyöhälle kaikesta maan ja taivaan väliltä, keksii kaikkee kivaa yhteistä tekemistä ja just semmonen ihminen jonka kans vois vaan rennosti hengailla, mut yhtälailla hölmöillä esim jonkun aktiviteetin parissa ❤️ Multa löytyy koira joten tykkään lenkkeilystä, musiikki myös lähellä sydäntä, lukeminen, shoppailu, kirpparit, kahvilat, urheilu ja lista vois jatkua vaikka kuinka pitkästi asioista mistä tykkään! Jos sulla on hakusessa aito ystävä, joka ei oo semmonen joka hylkäis niin laita viestiä niin tutustutaan ja katotaan synkkaako 😊

22.1.2024

1824

Nainen, 33 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Tääl parisuhteessa elävä olento, jota erityisesti kiinnostaa kaikki 1800-lukuun liittyvä. Tällä hetkellä etenkin laivat jne. Itse nautiskelen lähinnä kyseisen aikakauden kirjallisuudesta ja musiikista/lauluista (sävellän ja runoilen joskus). Nykyajan tyylit eivät itseäni tunnetasolla oikein liikuta. Historiallisuus itsellein tärkein aspekti, steampunk tms. tunnelmointi ok.

Olen hengellinen ja uskon, että loppujen lopuksi vain hyvyydellä ja rakkaudella on väliä. Ahneus ja ilkeys on väärin, sekä muita että itseä kohtaan. Todellinen ilo ja valo löytyy vain tästä hetkestä, vaikka yhteiskunnan toksisuus muuta väittääkin. Haluan keskittyä positiivisuuteen, jolloin koen aina enemmän kauneutta & kiitollisuutta. Olen kiinnostunut henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista muutenkin, päihteitä en käytä ja kotiruoka rocks. Henkisesti olen ~ainiaan~ identifioitunut muunsukupuoliseksi.

Parhaiten tulen toimeen autististen ja vähintään jokseenkin sosiaalisten ihmisten kanssa. Luovuus, kyseenalaistaminen ja mielikuvitus ovat todella tärkeitä piirteitä. Omanhenkiset tyypit ovat sitä mitä etsin, muussa tapauksessa oma seura on parasta seuraa (:D) En ole luonnostanikaan kovinkaan materialistinen tai konformistinen tyyppi, niin olisi suurenmoista löytää valtavirtaa vastaan tanssahtelevia ajattelijoita elämään kehittelemään uusia teorioita!

8.9.2023

Moikka!

Nainen, 31 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 31v nainen, joka muutti muutama vuosi sitten pk-seudulta Pirkanmaalle. Suurin osa kavereista jäi sinne ja nyt olisikin hakusessa erityisesti harrastuskaveria tai miksei voitais tehdä joskus jotain muutakin, esim. käydä syömässä tai jollain keikalla vaikka.

Harrastan ratsastusta, laskettelua ja lumilautailua ja juoksemista. Oon myös avoin uusillekin lajeille, joten ehdota vaan rohkeesti, jos sulla on joku laji mielessä.

Luonteeltani oon aika rauhallinen, luotettava, huumorintajuinen ja helposti innostuva. Jos tarviit kaveria uuden lajin alottamiseen tai muuten vaan joskus hölkötteleen tai miksei kävellylekin vaan niin laita viestiä! En etsi treffiseuraa.

26.7.2023

Moi😊

Mies, 21 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Etsin kavereita nokian ja Tampereen alueelta.
Olen 20v nuori mies etsin snäppi kavereita nokialta ja myös Tampereelta. Olen luonteeltani luotettava, hauska, mukava, rehellinen, ystävällinen, avulias, rento, persoonallinen. Minulla ei ole paljon kavereita nokialla niin olisi kivaa saada niitä. Mun snäppi on lahiopate.
Mun numeroon saa laittaa viestiä whatsappiin ja normiviestiä numeroon 0451590874

22.6.2023

Samanhenkistä ystävää?

Mies, 22 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei oon 22-vuotias transmies Jyväskylästä, elokuussa muuttamassa Nokialle. Etsin nettikavereita, irl kavereita (Pirkanmaalta kun sinne muutan, Jyväskylästä vielä täksi kesäksi) ja avoin myös sitä syvemmälle suhteelle

Valmistun vuoden päästä 2D animoijaksi ja pidänkin kovasti piirtämisestä, animoimisesta, pelaamisesta, animesta, Vtubereista ja kaikesta söpöstä. Olen ehkä vähän "lapsenmielinen" omin sanojeni mukaan, koska tykkään ja kerään paljon pehmoleluja, figuureja, leluja ja nukkeja, iloiset asiat tuovat itselleni iloa ^^. Rakastan pupuja ja kissoja ja olen yleisesti eläin- ja kasvirakas ihminen.

Myös pelikonsolien keräämisestä on tullut ongelma, mutta sentään mukavaa ajankulua tuova ongelma. Lempipelejäni on Kairosoft pelit, lapsille suunnatut vanhemmat pelit, Animal Crossing, Kingdom Hearts, Persona 5, Puyo Puyo Tetris, Smash Bros ja random indie pelit. Pelaan myös PCllä ja Steam Deckillä!

Olen hyvin suvaitsevainen ja empateettinen ihminen ja innostun helposti asioista. Olen vähän ujo uusien ihmisten kanssa ja vaikutan vähän kylmältä välillä, vaikka en sitä tarkota. Olen kuitenkin hyvin sosiaalinen introvertti etenkin kun pääsee keskustelemaan ihan irl.

Olisi kiva jutella, pelata tai tavatakkin ihan. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kunhan olet suvaitsevainen ihminen. Pistä rohkeasti viestiä, voidaan vaikka lisätä Discordissa tai wapissa! Olen tosi avoin pelaan jotain uutta tai käydä harrastamassa jotain mitä ei ole tullut kokeiltua, joten musta saa vaikka minkälaista kaveria kokemaan elämää.

I am very open to English only friends too!

5.6.2023

Keskustelukaveria ja seuraa tekemisiin.

Mies, 31 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Hei! Olen 31-vuotias mies Nokialta, jonka ihmiskontaktit ovat jääneet vähiin lähivuosina. Tahtoisin löytää ystäviä joiden kanssa keskustella myös syvällisemmin, käydä vaikka kävelyllä, salilla tai tehdä ihan mitä vaan mikä nyt sattuu molempia kiinnostamaan. Olen rehellinen, kiltti ja uskollinen ihminen, ja toivon että sinäkin olet aito oma itsesi.
Iällä tai sukupuolella ei ole väliä.

2.5.2023

Ystäviä/ äiti ystäviä

Nainen, 34 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

Olen 34v äiti Nokialta ( lapset 7v, 6v ja 2kk) etsin seuraa kahville, vaunulenkille, kyläilyyn olisi kiva jos sulla ois saman ikäisiä lapsia ei pakollista. Joskus ilman lapsiakin ois kiva tehdä jotain kaikenlaista seuraa / tekemistä saa ehdottaa.

7.4.2023

Moi!

Nainen, 29 vuotta, Nokia, Pirkanmaa

29-vuotias nainen Pirkanmaalta etsii kavereita tositarkoituksella. Oman kaveripiirin supistuttua lähinnä etäkavereiksi on lähikavereiden tarve huutava. Kotoa löytyy puoliso, joten parisuhdetta tai vastaavaa en etsi. Pidän kahvista, hyvän mielen videopeleistä, kissoista ja metsäkävelyistä. Laita rohkeasti viestiä tulemaan, keskustellaan lisää.

Sivu
Takaisin ylös