Ilmoitukset alueelta Mikkeli (75 kpl)

 - 
 
11.4.2024

Kavereita?

Nainen, 25 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen 25-vuotias nainen ja asun miehen ja kolmen kissan kanssa Mikkelissä. Opiskelen terveydenhoitajaksi ja miun olis tarkoitus valmistua 2024 loppuun mennessä. Teen töitä sairaanhoitajana psykiatrian osastolla. Miulla on ADHD, mutta lääkityksellä oon ihan omasta mielestäni siedettävä.

Tykkään pelata PC:llä ja tällä hetkellä lemppareina on ollut Leaguen Aram, TFT ja DBD. Rakastan kans survival, crafting, base building ja resource management pelejä. Kuuntelen pääosin metallia, lemppareina Lorna Shore ja Bloodred Hourglass. Rakastan kans anime openingeja. Lempparianimet on Attack on titan, Ancient magus bride, Demon slayer ja tykkäsin kans tosi paljon Sign of affectionista. Luen paljon, keräilen tällä hetkellä light novelleja.

Kaipailisin ihmisiä, joille voisi viestitellä, jutella vaikka discordissa ja tutustumisen jälkeen ehkä nähdä livenäkin. Ja pelikaverit ois myös enemmän kuin tervetulleita.

6.4.2024

Hei!

Nainen, 30 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei!

Olen 30v nainen Etelä-savosta. Minun perheeseen kuuluu mies,1v 6kk poika ja toinen lapsi on tulossa.♥️
Ollaan muutettu tänne Mikkeliin reilu pari vuotta sitten ja oikein semmoisia oikeita ystäviä ei täällä ole ja olisi kiva löytää uusia ystäviä keiden kanssa synkkaa!😊

Olen ihmisenä avoin, ystävällinen, iloinen ja vähän herkkä.

Tykkään kierrellä kirppareita, harrastaa liikuntaa, tehdä ruokaa & leipoa, katsoa elokuvia, liikkua luonnossa, puhua syvällisiä sekä huumori todella tärkeää!☺️

Minusta saa seuraa melkeinpä minne vaan😇

27.2.2024

Hei!

Nainen, 33 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Olen pian 34-vuotias nainen ja kotona vauvan kanssa, minulla on myös kaksi kouluikäistä lasta. Pyöritän tätä sirkusta yksin. Lapset kuuluvat väkisinkin mukaan yhtälöön ja kulkevat kanssani, varsinkin pienin eli lapset eivät saa olla este, jos joskus tavataan.

Pidän lukemisesta, neulomisesta, virkkaamisesta, luonnossa liikkumisesta. Kierrän kirppareita. Olen mukavuudenhaluinen, kiltti ja empaattinen, kuuntelen mielelläni ja olenkin alkuun hieman hiljaisempi kasvokkain, mutta tutustuessa löytyy kyllä juttua. Viestein saatan innostua höpöttämään ummet ja lammet. Olen myös minimalismista ja henkisestä kasvusta kiinnostunut. Omaan melko perinteiset arvot.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, ilmoitus ei myöskään vanhene. Jos yhtään kolahti tälläinen esittely, niin laita viestiä niin tutustutaan!

18.2.2024

Moi!

Nainen, 39 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin uusia kavereita elokuvien katseluun, kahvilla käyntiin tai mitä milloin keksitäänkin.

Olen 39-vuotias nainen ja asun Mikkelissä.
Olen luonteeltani avoin, rehellinen, luotettava ja ennenkaikkea aito.
Tykkään hyvistä keskusteluista, koirista, elokuvien katsomisesta ja välillä viinittelystäkin.

En ole työelämässä ja välillä päivät tuntuu pitkiltä. Olisi mahtavaa löytää kaveri tai jopa ystävä, jonka kanssa jakaa ilot ja surut.

Olen nähnyt elämässä kaikenlaista, enkä ole ketään ensimmäisenä tuomitsemassa.

Laita viestiä jos tuntuu että haluaisit tutustua!

17.1.2024

Moi! 🌞

Nainen, 26 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin ystävää luontopoluille, kirpputoreille tai ihan vaan kahvittelemaan.
Tykkään kuunnella true crime -podcasteja, pelailla lautapelejä sekä virkata. En viihdy isoissa porukoissa tai älyttömässä hälinässä eli miusta ei saa seuraa baariin tai bileisiin.

Arkea miun kanssa jakaa avopuoliso ja meijän pieni koira. Etsinnässä olisi siis ystävä tai pari, kenen kanssa voisi muodostaa ystävyyssuhteen näin aikuisiällä.

Ota yhteyttä, niin tutustutaan 💛

13.1.2024

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Oon 28-vuotias nainen, joka asuu Mikkelissä avopuolison, porokoiran ja kilpikonnan kanssa. Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. videopelit, kokkaaminen (ja syöminen), musiikki (pääasiassa metalli, mutta iän myötä musiikkimaku on laajentunut aika paljon) ja piirtäminen/tarinan kirjoittaminen aina kun satun saamaan siihen inspiraation. Joskus katson myös sarjoja. Vietän paljon aikaa tietokoneella, joten vastapainoksi tykkään käydä ulkoilemassa. Tällä hetkellä iso osa mun vapaa-ajasta kuluu koiranpennun hoitamisen ja kouluttamisen parissa.

Oon luonteeltani aika ujo ja kömpelö sosiaalisissa tilanteissa, mutta onneksi iän myötä on sen verran rohkeutta tullut, etten oo enää ihan tuppisuuna, kun pitäisi keskustella jonkun kanssa. Alkukankeuden jälkeen oonkin sitten kova höpöttelemään ja nauramaan. Mulla on melko erikoinen huumorintaju, se on yleensä ihmisten mielestä joko kamala tai aivan mainio. Sen takia aluksi esitän aina asiallista ja suhteellisen täysjärkistä ihmistä.

Siinäpä jotain tietoa minusta. Möllötän paljon itsekseni kotona, joten olisi tosi kiva tutustua ihmisiin. Laita ihmeessä viestiä, jos yhtään vaikutti kiintoisalta. Asuinpaikallasi yms. ei oo väliä, eikä ilmoitus vanhene.

10.1.2024

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Oon 23 vuotias nainen, oon asunut Mikkelissä pari vuotta, mutta en ole löytänyt montaa kaveria. Toivoisin löytäväni ihmisiä, joihin tutustua ja jutella. Voi laittaa yv viestiä, jos haluut jutella esim snäpissä :)

6.1.2024

uusia ystäviä~

Nainen, 28 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Heii~ olen 28v nainen mikkelistä^^
muutin mikkeliin pari vuotta sitten koulun takia, ja en oo vielä onnistunut saamaan täältä kavereita. Olen introvertti ja aika ujo, varsinkin alussa, mutta kun tutustun paremmin niin saatan höpistä hyvinkin paljon kaikkea outoa :d

Harrastuksiani on videopelit, kaikenlaiset käsityöt, juoksu, turha puhelimella olo, ja lukeminen. Pelaan vähän kaikenlaisia pelejä, tällä hetkellä lempparit on Baldur's Gate 3 ja Celeste. Tykkään pelata myös lauta- ja korttipelejä.

Etsin suht. samanikäisiä kavereita, ja mieluiten naispuolisia. Olisi kiva ihan vaan höpötellä kaikesta ja viettää aikaa yhdessä~

29.11.2023

Peliseuraa Tai IRL seuraa!

Mies, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moro!
Löytyiskö täältä IRL seuraa, peliseuraa tai höpöttelyseuraa discordiin?
Oon 24v/-99 ja Mikkelissä asustelen tällä hetkellä!
Työskentelen Turvallisuusalalla!
Kristitty, Kansallismielinen ja Konservatiivi!
Pelailen koneella aikalailla FPS pelejä (Esim. Csgo, Escape from tarkov yms), mutta myös muita pelejä löytyy!
Muuten sit vapaa-ajalla käyn salilla ja kuuntelen musaa (Eniten raskasta metallia).
Parhaiten mut saa kiinni Discordista, Laitan sen tähän! :)
Discord: Myllis#8055

22.11.2023

Nainen,22 vuotta.

Nainen, 21 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Moi!
Olen 22 vuotias nuori nainen Mikkelistä.
Etsin uusia kavereita joiden kanssa voisi hengata vapaa-ajalla jne ja juttuseuraa etsin myös.

Pelaan sählyä ja tykkään pelata tennistä, lenkillä tulee käytyä myös sekä tulee kuunneltua paljon musiikkia.

8.11.2023

Ystäviä vailla

Nainen, 40 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei! Olen 40 vuotias kahden lapsen äiti. Perheeseen kuuluu myös mies. Olen introvertti luonteeltani enkä viihdy paikoissa missä paljon ihmisiä, mutta kuitenkin haluaisin sellaisen tosi ystävän jonka kanssa käydä syvällisiä keskusteluja. Elän lapsiperhearkea, mutta osaan puhua muustakin kuin lapsista.

Tykkään kiertää kirppiksiä, kahvia juon paljon, lenkkeillä jne. Minusta voisi saada myös salille tai jumppaan kaverin. Yksin ei oikein tule sinne lähdettyä. Olen asunut koko ikäni Mikkelissä, ja välillä on kavereita ollut enemmän välillä vähemmän. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin aika yksinäiseltä ja tosiaan se ystävä puuttuu jonka kanssa voisi mm. Keskustella. Ota yhteyttä jos kiinnostus heräsi

21.10.2023

Moikka:)

Nainen, 24 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Etsin samanikäistä juttuseuraa ja mahdollisesti myös uusia kavereita. Sellaista ihmistä jonka kanssa olisi mukava lähteä vaikkapa lenkille, kaupoille tai olla vaan ja jutella syvällisiä.

Vietän paljon aikaa poikaystäväni kanssa ja harrastan tanssia, sekä pilatesta. Mielenkiinnon kohteisiini kuuluu myös mm. maalaaminen ja kauneudenhoito.

Olen aluksi hyvin ujo, mutta viesteillä tutustuminen alkuun on minulle helpompaa. Kun jaksaa käyttää aikaa tutustumiseen, minusta saa hyvän ja luotettavan ystävän.

Laita rohkeasti viestiä jos kiinnostuit! :)

3.10.2023

Ystävää etsimässä kokemuksia jakamaan

Nainen, 57 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei! Olen ihmisläheinen ja lämmin 57-vuotias nainen Mikkelistä. Asun pienen koirani kanssa ja lenkkeilemme mieluiten metsässä luonnon helmassa.

Toivon ystävää erityisesti kulttuuriharrastuksiin, jotka voivat olla syvällisemmästä kevyeen laajalla skaalalla. Myös pienten reissujen tekeminen olisi yhdessä mukavampaa.

Pidän itseäni luovana ihmisenä ja luovat ihmiset ajattelevat iättömästi. Iälläsi, sukupuolellasi ja asuinpaikallasi ei ole väliä.
Odotan mielenkiinnolla viestiäsi.

29.9.2023

Ystävää/ystäviä etsimässä

Nainen, 21 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Hei. Olen 21 vuotias ja asun mikkelin suunnilla. Rakastan eläimiä ylikaiken ja niitä minulta löytyykin monia. Autolla ajaminen ja samalla musiikin kuunteleminen on best. Haluaisin ystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja murheet. Ystäviä ei minulla entuudestaan ole. Olen alussa ujo mutta tutustuttua minusta kuoriutuu ihan uusi ihminen.

6.9.2023

Moro!

Mies, 38 vuotta, Mikkeli, Etelä-Savo

Täällä kaveriseuraa etsii rauhallinen mies. Olen jonkin verran ujohko uudessa seurassa, mutta kun tutustuu niin en enää niin paljoa :)

Seuraa jutusteluun, kahville tai johonkin harrastukseen jos löytyisi.

Autot kiinnostaa. Pleikkaria silloin tällöin pelailen tai lenkillä/pyöräilemässä käyn.
Viimeaikoina tullut moottoripyörällä ajeltua kun tuli sellainen hankittua.

Avopuoliso löytyy, joten miespuoleisia kavereita etsinnässä.

Laittele viestiä, jos oli samoja ajatuksia tai mielenkiinnon kohteita.

Sivu
Takaisin ylös