Ilmoitukset alueelta Loviisa (5 kpl)

 - 
 
4.6.2022

Uusi ystävä?

Nainen, 37 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Terppa,

Täällä olisi 37v. nainen Loviisasta, joka kaipailisi sydänystäväksi aitoa, huumorintajuista (kaksimieliset jutut naurattaa aina) ja maanläheistä ihmistä ihan kaikenlaiseen puuhasteluun. :)

Olen hoitoalalla, naimisissa ja lapsia on kaksi, 7v. ja 10v. tytöt.

Harrastuksia ei ole, enkä juurikaan sen kummemmin liikukaan, sitä asiaa olen yrittänyt petrata tässä, tosin melko huonolla menestyksellä... :D

Tykkään katsella leffoja/sarjoja, valokuvata, kuunnella musiikkia, kotoilla yms. Alkuun olen varmaankin melko ujo tyyppi, riippuen tietysti kemioista. ;) Juttu kyllä luistaa kunhan alkujännitys ohitse.

Rustaapa viestiä niin tutustutaan ja tavataan.
Saat olla mitä ja kuka vain, mutta toivon että melko läheltä jotta voidaan tavatakin.

26.7.2020

Erikoinen etsii ihmiseliöitä

Nainen, 35 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Olen 35v nainen, olen naimisissa ja asun maaseudulla "metsässä". Mies on aikalailla ainoa jonka kanssa olen tekemisissä ja toisinaan tuntuu että olisi mukavaa kun voisi puhua/kirjoitella jonkun kanssa mutta tutustuminen ihmisiin on hankalaa kun on arka ja tottunut olemaan paljon yksin.

Jos olet yksinäinen, paljon ajatteleva, minua ei haittaa jos sulla on MT-ongelmia(itsellä rajatilapersoona), kunhan haluat vaihtaa ajatuksia niin syvällisemmistä kuin päivittäisistäkin asioista ja kysyä vaikka yllättäviä kysymyksiä yhtäkkiä:)

Laita e-mail: [email protected]

4.7.2019

Hei

Nainen, 22 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Olen 22 vuotias nainen, olen äiti kahdelle lapselle sekä avovaimo. Olen huumorintajuinen (musta huumori uppoo aina) , todella kiltti ja ystävällinen. "harrastuksiini" kuuluu piirtäminen, valokuvaus, funko poppien sekä anime figuurien keräys, myös pelit ovat lähellä sydäntä. Perheeseni kuuluu myös koira sekä parta-agama. Etsin täältä ystävää jolle voi puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Takaisin ylös