Ilmoitukset alueelta Loviisa (6 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Uusi ystävä?

Nainen, 37 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Heips,

Täällä olisi 37v. nainen Loviisasta, joka kaipailisi sydänystäväksi aitoa, huumorintajuista ja maanläheistä ihmistä kaikenlaiseen puuhasteluun.

Olen hoitoalalla, naimisissa ja lapsia on kaksi, 8v. ja 11v. tytöt. Olisi kiva jos sullakin lapsia, muttei pakollista.

Harrastuksia ei niinkään ole, luonnossa tykkään lenkkeillä. Salikortti löytyy mutta viime aikoina käynyt vähemmän, koska selkä ollu rempassa. Keväällä tarkoitus palata työelämään kunhan kuntoudun.

Tykkään katsella leffoja/sarjoja, valokuvata, kuunnella musiikkia, käydä teatterissa, kotoilla ja kokkailla.

Laita viestiä niin tutustutaan ja tavataan.
Saat olla mitä ja kuka vain, mutta toivon että omaat jonkinlaisen maalaisjärjen ja olet melko läheltä jotta voidaan tavatakin.

7.1.2023

Hei vaan!

Nainen, 50 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Moii oon Pamela🙂just täyttäny 50v ja Uudeltamaalta kotoisin.Oon parisuhteessa. Lapsia on kolme, josta 2 aikuisiällä olevii ja nuorin iltatähti kotona vuoroviikoin. Työttömänä täl hetkellä. Oon luonteeltani herkkä,iloinen,mukava, nauran paljon huumorintaju hieman pervo😜 luotettava ja hyvä ystävä🙂 harrastuksii sauvakävely metsässä, kauhuleffat, kavereiden kanssa hengailuu. Baarissa käyn harvoin ja juon myös harvoin. Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin ja ei väliä ootko nainen tai mies.

26.7.2020

Erikoinen etsii ihmiseliöitä

Nainen, 35 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Olen 35v nainen, olen naimisissa ja asun maaseudulla "metsässä". Mies on aikalailla ainoa jonka kanssa olen tekemisissä ja toisinaan tuntuu että olisi mukavaa kun voisi puhua/kirjoitella jonkun kanssa mutta tutustuminen ihmisiin on hankalaa kun on arka ja tottunut olemaan paljon yksin.

Jos olet yksinäinen, paljon ajatteleva, minua ei haittaa jos sulla on MT-ongelmia(itsellä rajatilapersoona), kunhan haluat vaihtaa ajatuksia niin syvällisemmistä kuin päivittäisistäkin asioista ja kysyä vaikka yllättäviä kysymyksiä yhtäkkiä:)

Laita e-mail: [email protected]

4.7.2019

Hei

Nainen, 22 vuotta, Loviisa, Uusimaa

Olen 22 vuotias nainen, olen äiti kahdelle lapselle sekä avovaimo. Olen huumorintajuinen (musta huumori uppoo aina) , todella kiltti ja ystävällinen. "harrastuksiini" kuuluu piirtäminen, valokuvaus, funko poppien sekä anime figuurien keräys, myös pelit ovat lähellä sydäntä. Perheeseni kuuluu myös koira sekä parta-agama. Etsin täältä ystävää jolle voi puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Takaisin ylös