Ilmoitukset alueelta Loimaa (3 kpl)

 - 
 
14.10.2020

Tervehdys kaikki!

Nainen, 21 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Hola. Olen 21 vuotias nainen Varsinais-Suomesta. Kotoisin Keski-Suomesta pieneltä paikkakunnalta. Opiskelen Loimaalla ja kaverit jäi kotipaikkakunnalle joten etsin pieneen kaveriporukkaan lisäystä. Sukupuolella ja iällä ei ole väliä.

Tykkään piirtää, katsella elokuvia (sarjat) ja pelata xboxilla (NHL,halo,mw jne). Olisi kiva löytää kavereita lenkille, kesällä käydä heittämässä frisbeetä, vaikkapa leffaan, shoppailemaan tai jopa illan viettoa sekä juhlimista(vaikka itse en enää juo ollenkaan)tai paljon muuhun kivaan tekemiseen mitä tulee mieleen. Olen ujo ja pelkään aika paljon (uusia) asioita,näistä yrittänyt päästä eroon pikkuhiljaa.

7.5.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Oon tämmönen parikymppinen kaveri Loimaalta. Ois kiva saada jotain juttuseuraa tai seuraa esim leffaan yms. Laittakaa ihmeessä viestii jos vaikka juttu luistais hyvin!

15.12.2018

Morroo!

Mies, 18 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Oon siis tämmönen aika nuori kaveri vielä aina valmiina lähtemään melkeen ihan minne vain :D! Jos oot kans vähän sekasin päästäsi tai et niin sekasin voit silti tulla juttelemaan mulle! Oon oikeesti mukava kunhan tutustut muhun sukupuolella ei mitään väliä eikä oikeestaan iälläkään ,koska niin paljon erilaisia kavereita ympäri maailmaa!😛 Tuuthan juttelee🤘🌹 tykkään muuten kanssa läheisyydestä jos parisuhde mielessä tulen mutta olen ihan hetero 😁

Takaisin ylös