Ilmoitukset alueelta Loimaa (11 kpl)

 - 
 
1.7.2024

Moi!

Mies, 18 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Hejsan, täällä tälläinen homppeli joka etsii keskusteluseuraa, kavereita, ystäviä ja vaikkapa rentoa treffi seuraa jos muutenkin mätsää! Arvostan hyviä keskusteluita ja toivonkin, että osaat edes hieman keskustella.✌🏻 Kiva ois vaikka käydä shoppailee, kahviloissa, keikoilla tai ihan vaan chillisti ottaa ja jutella:) Luonteeltani olen huumorintajuinen, aika ujo (alussa ainakin), ystävällinen, jokseenkin helposti stressaava, empaattinen, mukava ja vähän ”blondi” :D
Kiinnostuksen kohteita:
📝Kirjoittaminen
🌍 Yhteiskunnalliset/Poliittiset asiat
🎶 Musiikki
🎨 Taide
🎬 Elokuvat/sarjat.
👩‍🍳 kokkaaminen
✨Tässä vain osa kiinnostuksen kohteista ja itsestäni. Luultavasti selviää aina enemmän kun juttelee.✨
Sinun iälläsi ei niinkään väliä:) Toivottavasti tässä nyt tiivistetty jotenkin, see u ja tutustutaan!

9.1.2024

Mies ystäväksi

Nainen, 67 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Kaipaisin rehellisen kiltin miehen ystäväksi,olet ihan tavallinen ihminen ,mutta et teeskentelijä,tulet toimeen omillasi ja harrastatkin jotai,minä tykkään asuntovaunuilusta/autoilusta kotimaassa on kauniita paikkoja.Jos haluat jutella tavallisen naisen kanssa niin ota yhteyttä,67vuotiaaseen työelämä takana ja uudet haasteet mukana.

17.8.2023

Ollaanks kavereita🙂

Nainen, 29 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Heippa!

Oon muuttamassa tässä syksyn aikana Loimaalle. Poikaystävä on täältä siis kotoisin ja nyt muutetaan saman katon alle 🙂
Mulla ei oo täällä ketään omia kavereita, enkä oikein muutenkaan tunne täältä vielä ihmisiä. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja saada tuttavuuksia.
Tykkään eläimistä, ulkoilusta ja salilla käymisestä. Musta sais seuraa ainakin just ulkoiluun, kahvitteluun, ulkona syömisiin ja ihan vaan rentoon höpöttelyyn ja hengailuun. Jos käyt salilla niin treenikamu ois pitkästä aikaa kans kiva saada 😁
Lapsia mulla ei oo, mutta monilla mun kavereilla on lapsia niin viihdyn hyvin lastenkin kanssa 😊.

23.3.2023

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Olen Loimaalla asusteleva kohta 30v nainen. Etsin ystävää jonka kanssa jakaa ilot ja surut, jonka kanssa voi olla oma itsensä ja jonka kanssa voi istua iltaa, käydä kahvilla/kaljalla puhua pitkiä puheluita, pelailla lautapelejä tai ihan mitä vaan keksii. 😊 olen aika temperamenttinen ja vahvaluonteinen ihminen, kiihdyn yleensä nollasta sataan. osaan myös olla rauhallinen jos tilanne vaatii. 😁 huumorintajua löytyy. 👌 olen tuntenut itseni vain liian kauan yksinäiseksi niin ystävä olisi kiva saada. ❤️ parisuhteessa olen ja 5-vuotias tytär löytyy ja kissa.

7.3.2023

Ystävä mulle!

Nainen, 42 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Heippa!

Etsin itselleni ystävää jonka kanssa purkaa niin ilot kun surutkin. Asun Loimaalla varsinais-suomessa, sinä voit olla toisaalta mistä vaan.

Olen jo ihan aikuinen 42v avoliitossa oleva nainen.

Pidän eläimistä, kirjoista, xboxilla pelaamisesta sekä valokuvaamisesta.

Olen introvertti ja inhoan suuresti isoja ihmismassoja ja puhelimessa puhumista. 🙈

Jos vaivaudut vastaamaan niin kerrothan heti jotain itsestäsi.

30.5.2022

Moi!

Nainen, 34 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Tässä uusia tuttavuuksia etsin sähköpostilla kirjoittelemaan ja Facebookissakin voidaan kirjoitella jos siellä olet. Ei mitään väliä oletko mies vai nainen eikä ole väliä minkä ikäinen olet.

Harrastuksia nyt ei muuten ole kuin netissä surffailen ja ulkona liikun sään salliessa. Naapuri-kaupungissa voin kirppiksillä käydä kiertelemässä kun muutenkin siellä liikun ja samalla jossain kahville poikkeaan.

Sinkkuna eikä lapsia tai eläiminä ei ole

7.5.2019

Moikka!

Mies, 20 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Oon tämmönen parikymppinen kaveri Loimaalta. Ois kiva saada jotain juttuseuraa tai seuraa esim leffaan yms. Laittakaa ihmeessä viestii jos vaikka juttu luistais hyvin!

15.12.2018

Morroo!

Mies, 18 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Oon siis tämmönen aika nuori kaveri vielä aina valmiina lähtemään melkeen ihan minne vain :D! Jos oot kans vähän sekasin päästäsi tai et niin sekasin voit silti tulla juttelemaan mulle! Oon oikeesti mukava kunhan tutustut muhun sukupuolella ei mitään väliä eikä oikeestaan iälläkään ,koska niin paljon erilaisia kavereita ympäri maailmaa!😛 Tuuthan juttelee🤘🌹 tykkään muuten kanssa läheisyydestä jos parisuhde mielessä tulen mutta olen ihan hetero 😁

Takaisin ylös