Ilmoitukset alueelta Lieksa (10 kpl)

 - 
 
3 päivää sitten

Aito kaveruus.

Mies, 22 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

Tervehdys! Edelleen olisi hakusessa tositarkoituksella uusia ystäviä/juttuseuraa tylsiin hetkiin sekä päiviin. Olen siis 22v miehen alku Pohjois-Karjalasta, mielellään samanikäisistä ja mahd. läheltä omaa maakuntaa olevia ihmisiä etsin jotta olisi siis mahdollista myös tavatakin jossain muodossa. 🙂 mutta myös muutkin tervetulleita tutustumaan ilman muuta!
Luonteeltani oon tämmönen rennon rempseä, hyvän huumorintajun omaava sekä puhelias kaveri kyllä kenen seurassa saa ajan kulumaan!
Jos siis vähänkään herätin kiinnostusta sinussa niin laitahan koodia tulemaan.

Snäppi löytyy myös:aleksijuhaa

Kiitos jo etukäteen kaikille!

ps. en siis tällä hetkellä kaipaa seuraa varatuista enkä myöskään miehistä, joten semmoiset yms. mielensäpahoittajat voivat siirtyä seuraavaan ilmoitukseen!

4.4.2022

Terve!

Mies, 18 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

Terve!

Olen 18 vuotias ammattikoululainen Espoosta ja muutin juuri Kolille. Käyn myös silloin tällöin Kuopiossa, niin Kuopiostakin voi ottaa yhteyttä. Haluaisin löytää ihmisiä lähialuuelta. Mielellään henkilö jonka kanssa voi tavata myös face to face.


Tällähetkellä käytän suuren osan ajastani opiskeluun, mutta opiskelen etäältä niin minun aikataulu on erittäin joustava. Kun en opiskele, pääasiassa pelailen ja jonkin verran väkerrän kaikenlaisten laitteiden kanssa ja ohjelmoin omia projekteja yms.

Vähän vaikea keksiä mitä omasta persoonastani sanoisin. Olen erittäin utelias ihminen, tykkään tutkia asioita ja jopa ihan yksinkertaisetkin asiat voivat minua alkaa kiinnostamaan. Olen myös erittäin huumorintajuinen henkilö ja voin myös olla spontaani ja taas joskus olen enemmän pohtiva.

Iällä ei ole väliä, kunhan on suht saman ikästä. Sukupuolella ei myöskään ole väliä. Parhaiten minuun saa yhteyttä Discordissa. Muuta somea en oikein käytä. Jos Discordia ei ole niin sposti kelpaa myös mainiosti! Ota vain rohkeasti yhteyttä!

10.9.2021

Moi! Uusia kavereita ja ystäviä

Mies, 37 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

Haen lähialueelta (tai miksei kauempaakin) ajanvietto- ja harrastusseuraa. Ajatustenvaihto ja juttuseura käyvät yhtä hyvin.

Olen rauhallinen ja rentoa seuraa. Huumoria löytyy. Olen työelämässä ja vapaalla tykkään esim. kuntoilla, ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Ajankohtaisista asioista, elokuvista ja sarjoista, musiikista tai autoista varmasti keskustelua saamme aikaan. 🙂

Ilmoitus ei vanhene.

11.7.2021

moi

Mies, 67 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

olen 66v ukkomies olen huumorintajuista seuraa
liikumme paljon luonnossa ja etsimme miestä tai
naista lenkki kaveriksi ja myös muutenkin yhdessä
olon olisi kiva jos sinäkin olisit huumorintajuista
ja luotettava seura ja et käyttäisi alkoholia

10.7.2021

moi

Nainen, 80 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

minä olen 80vuotias nainen olen naimissa
olen huumorin tajuista seura etsin miestä
meidän seurasi lenkkikaveria myös muuhun
jutun

24.5.2020

Moi

Mies, 49 vuotta, Lieksa, Pohjois-Karjala

täällä vapaa mies itäsuomesta ,etsii maili ,kirjekamuja,myös elämän kumppanii etin,olen tumma vapaa mies liikun paljon,en polta juo,pyöräl et jalan liikun paljon, olen kans facebookissa,asun yksin tulen omillani toimeen,

Takaisin ylös