Ilmoitukset alueelta Lappeenranta (58 kpl)

 - 
 
13.10.2021

Hellurei!

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon nyt asunu pari kuukautta Lappeenrannassa ja kaipailisin itelleni samanhenkistä kamuu puuhailemaa satunnaisesti kaikkee. Mun päivät koostuu täl hetkellä pääasiassa opiskelusta, mut aikaa löytyis myös muulle tekemiselle. Asun mun poikaystävän kans mut välillä sitä kaipais vähä muitaki sosiaalisii kontakteja XD Tykkään paljo esim. laittautumisest, syömisest, musiikist ja eläimist. Ois kiva löytää sellanen tyyppi, kenen kans vois vaik ihan vaa hengata, kelle vois puhuu mist vaa ja kertoo kaikki mehukkaimmat juorut ;) Oon tosi avoin kaikelle tekemiselle, lähetää vaik baarii tai lenkille, kaikki käy! Jos tunnet sielunsiskoutta muhun nii pistäppä viestii <3

13.10.2021

Hellureii

Nainen, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 24v nainen Lappeenrannasta. Mulla on kohta 3v tyttö, aviopuoliso, mutta ei oikeestaan ystäviä. Munkaa voi jutella melkein mistä vaan, kahviseura, ulkoilu, illanvietto/ juhliminen yms kiinnostais, (eli siis irl seuraa) koska joskus illat on tylsiä, ja haluisin omaa aikaa poissa kotoonta, musta saa seuraa myös siis päivälläkin😅 Miusta löytyy alku ujouden jälkeen varmasti mukavaa, ja empaattista seuraa. En pukeudu mitenkään hienosti, ja multa löytyy paljon tatuointeja😊 Laita vaik s postii nii katotaa missä voitais jutskata! Iällä ei väliä, saat olla vaikka 60 v ☺️
Snäppiki löytyy nimel nodeli

27.9.2021

Hei!

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon tälläin 22.v tyttö Lappeenrannast, joka kaipaa uusia kavereita.
Tykkään liikkuu luonnossa ja kierrellä kaupungilla sekä leipominen on lähellä sydäntä ( vaikka en oo kovin hyvä siinä xd).
Oon aluks hieman ujo mut sekii hävii ku tutustuu paremmin. Sarjojen katteluu kuluu paljon aikaa, joten ois kiva tehä kaikkee muuta.
Jos kiinnostaa tutustua nii lähtää vaikka kahville tai keksitää jotain muuta.

22.9.2021

Kavereita vailla

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Heips, oon 21v mimmi Lappeenrannan alueelta. Etsin uusia kavereita/ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa ja jutella asioista maan ja taivaan välillä. Aito ystävä olisi myös kiva, jonka kans puhuu kaikkee ja tehä kaikkee. Etsin kavereita/ystäviä irl Lappeenranta - Imatra alueelta. Nettikamut eri puolilta Suomea. Tykkään ajella paljon autolla ja istua iltaa. Olen ilta/yöpainotteinen ihminen Tykkään myös extempore ideoista. Tule tutustuu vain :) miulle voi laittaa viestiä täällä tai snäpis rossuuwww00.

7.9.2021

Moidu!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 20v muidu Pikisaarest ja etin asap kamui et vois lähtee iltaa viettää ja vetää vaikka perseet :D Muutettiin tänne hetki sitte Etelä-Pohjanmaalta poikakaverin opiskelujen peräs ja toisin ku hänellä on koko kaveriporukkansa täälä, nii mul ei ketää.
Päivät ja illat alkaa ottaa jo vähä hermojen päälle ku ite haluis aina olla menos ja poikakaveri larppaa koulus ja opiskelijatapahtumis. Ite etin töitä joten sitä tekemistä ei oo edes päiville.
Kiitollinen jos lähtisit tekee mun kans jotain 🥴

19.8.2021

Uusia ystäviä hakusessa!

Nainen, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 34v ja muutan Lappeenrantaan elokuun vaihteessa,ketään en tältä suunnalta tunne joten olisi ihana saada uusia ystäviä Lappeenrannasta/Imatralta 😊
Olen puhelias introvertti! Tykkään yhtä lailla viettää koti-iltaa kuin käydä välillä juhlimassakin. Ilta viinilasin ääressä ajatuksia vaihdellen tai lenkkeily luonnossa,molempi parempi! Uusiin harrastuksiin olis myös mukava saada kaveri matkaan ☺️ Luonteeltani olen avoin ja spontaani, hauskimmat jutut syntyy hetken mielijohteesta!
Vain ystäväseuraa (naisista) hakusessa :)

18.8.2021

Moikka!

Nainen, 22 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Ois ihanaa löytää tätä kautta uusia ystäviä, joiden kanssa tehdä kaikkea maan ja taivaan välillä. Valmistuin just yliopistosta ja muutin takasin kotikaupunkiin, ja moni tuttu opiskelee vielä muissa kaupungeissa. Tykkään paljon pelaamisesta ja shoppailusta, ja oon avoin oikeestaan kaikelle spontaanille. Musta saa seuraa myös leffaillanviettoon tai ihan vaan kahvitteluun 😊 Voidaan myös höpötellä niitä näitä vaikka asuisitkin eri kaupungissa tai vaikka pelailla jotain yhessä.

16.8.2021

Ystävää vailla

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hellurei, olen 28-vuotias mies Lappeenrannasta. Olen asunut muutaman vuoden muualla ja etääntynyt sinä aikana vanhoista kavereista, joten haussa olisi nyt uusia kavereita. Sukupuolella tai siviilisäädyllä ei ole väliä, sanotaan kuitenkin että itse olen naimisissa.

Olen aluksi ujohko, joten käy jos aluksi ainakin juttelee discordissa, whatsappissa, signalissa, snapchatissa tms. Olisi kuitenkin kiva nähdä myös livenä, pelata esim. lauta- tai korttipelejä, katsoa leffoja/käydä elokuvissa, käydä kaljalla tms. Olen nörtihtävä, vapaa-ajalla pelaan kauhupelejä, katselen elokuvia ja sarjoja (etenkin kauhu), kuuntelen musiikkia jne. Lisäksi olen kiinnostunut luonnosta ja telttailusta ja patikoinnista, sekä luontopoluilla käynnistä. Olen eläinrakas ja meillä on kaksi kissaa ja koiranpentu.

Kaikenlainen juttuseura käy, mutta toivoisin vielä joskus tässä iässä löytäväni oikean ystävän tai jonkun, jonka kanssa oikeasti synkkaa ja jutella syvällisiäkin juttuja. Mutta myös "kevyempi" kaveruus käy hyvin! Jos kiinnosti jollain tasolla, laita ihmeessä viestiä. Ps. voit asua missäpäin Suomea vain, nettikamut käy myös

7.8.2021

Runoileva herrasmies etsii ystävää

Mies, 55 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 55-vuotias lapseton sinkkumies Lappeenrannasta. Välillä yksinäisyyden paha peikko tulee ikäväksi vieraaksi, joten kaipaisin välillä ystävää ja seuraa yksinäisiin hetkiin ja yhteiseen ajanviettoon tai edes kirjoitteluystävää ajatustenvaihtoon. Minun on helpompi avautua kauniimman sukupuolen edustajille, iällä ei ole juurikaan väliä.

Olen täysin raitis ja savuton, rauhallinen luonne, huumorintajuakin löytyy. Pidän luonnossa liikkumisesta, ulkoilusta, musiikin kuuntelusta, urheilun ja elokuvien katselusta ja koti-illoista. Syvällä sydämessäni olen aika tunteellinen ja herkkäkin, joskus pieniä runonpätkiäkin raapustelen...

Jos voit ystävyyden lahjan antaa
Se iloa, onnea tuottaa ja kauas kantaa
Se ihanaa lämpöä sydämeen tuottaa
Kun saa hyvän ystävän johon voi luottaa

5.8.2021

2021

Mies, 41 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Mukava kiva mies joka pitää autoista ja luonnosta veneilystä mökkeilystä ym. Olisin vailla kivaa kaveria. Ikää on 41v. Vaikka kaffelle lenkille tai mitä nyt keksii.

22.7.2021

Moikka

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etin ihmist kenekaa voi hengaa ja tehä vaik iha perus arki juttui tai lähtee vaik ryyppää jos silt tuntuu.Oon alkuu ujo mut sitku pääsee tutustuu ni sit oonki iha vastakohta 😂 En tähä osaa mitää oikee ittestäni kertoo mut jos oot yksinäine tai muutevaa ni ois kiva jos laittasit viestii!😌

8.7.2021

Muutettiin just Lappeenrantaan

Mies, 27 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin uusia tuttuja ja ystäviä erityisesti Lappeenrannan alueelta. Omat kiinnostuksen kohteeni ovat
- laulaminen
- lauta- ja pöytäroolipelit
- meditaatio, henkisyys, psykologia ja oman mielen tutkiminen
- yhdessä liikkuminen (pyöräily, juokseminen, kävely, jooga, sali, retkeily, ehkä kamppailulajit)
- kirjoittaminen, bloggaaminen ja videoiden tekeminen
- valmentaminen, keskenäinen sparraaminen sekä ajattelun ja tunnetaitojen kehittäminen
Oon kiinnostunut löytään myös musisointi-/teatteri-/improvisaatio-/tanssiporukkaa. Etsin myös paikkaa itsensätuntemisen ja tunnetaitojen valmentajana joko oman yrityksen muodossa tai osana olemassa olevaa yritystä.
Oon luonteeltani pohdiskeleva, helposti sosialisoiva, mutta en ehkä paras pitään yhteyttä (harjottelen tätä). Voit saada minusta harrastuskaverin, yhteistyökumppanin, työntekijän, valmentajan, yhteisönjäsenen tai ystävän.
Saat minuun yhteyden mm. Discordista: Tiwpe#8562

27.5.2021

Samanhenkisiä kavereita?

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Olen 28 vuotias opiskelija. Muutin Lappeenrantaan viime syksynä naisystäväni kanssa opiskelupaikkani perässä. Vallitsevan tilanteen vuoksi uusien sosiaalisten suhteiden luominen on ollut ongelmallista. Toivoisin löytäväni samanhenkisiä kavereita myös täältäpäin Suomea.

Luonteeltani olen rento, mutta tavoitteellinen, avoin ja ystävällinen, sosiaalinen introvertti. Aika kuluu pääasiassa töiden, opintojen ja harrastusten parissa. Olen liikunnallinen ja pyrin muutenkin elämään terveellisesti. Vastapainoksi liikunnalle tykkään lukea ja olen monipuolisesti kiinnostunut eri aiheista, tämän vuoksi kanssani on helppo keskustella aiheesta kuin aiheesta, myös syvällisistä ja hankalista. Monimutkaiset ja hankalasti ymmärrettävät asiat kiinnostaa erityisesti.
En polta, enkä juo koskaan humalanhakuisesti, yhdellä tai parilla voin silloin tällöin käydä hyvässä seurassa.

Vapaa-aikaa ei liikaa ole, mutta aina sitä hyville tyypeille saa järjestettyä. Toivoisin löytäväni ystäviä, joita voisi nähdä myös kasvotusten.

Mikäli kiinnostuit, niin laita rohkeasti viestiä! :)

23.5.2021

Etsin kavereita

Nainen, 34 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hakusessa olisi uusia ystäviä ihan vaikka kahvikupposen äärelle sukupuoleen katsomatta ☺️ Elämä on viskonut suuntaan jos toiseen ja ystävät ovat jääneet, uusia olisi mukava löytää. Olen enemmän introvertti enkä olleskaan suuna päänä kälättämässä enkä ole vieraassa porukassa kovin sosiaalinen, joten uusiin ihmisiin tutustuminen on välillä haastavaa. Pidän eläimistä, lenkkeilystä, luonnosta, tatuoinneista jne. Minulla on 3 lasta.

Sivu
Takaisin ylös