Ilmoitukset alueelta Lappeenranta (53 kpl)

 - 
 
30.4.2021

Uusia ystäviä vailla

Nainen, 27 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moikka!
Oon muuttanut vajaa vuos sitte Lappeenrantaan miesystävän kaa ja kaipailisin täältä uusia ystäviä 😊 Vapaa-aika kuluu nykyään lähinnä lenkkeilyn, Netflixin ja neulomisen parissa. Harrastan myös säbää ja palokuntaa. Oon luonteeltani enemmän introvertti ja asioita pohdiskeleva, mut toisaalta herkästi innostuva ja avoin uusille jutuille 😊
Odotan rentoa vuorovaikutusta, että saa olla oma itsensä ja jakaa asioita keskenään laidasta laitaan. Haaveilen hauskoista illanvietoista, spontaaneista retkistä jonnekin jne 😎 Laita rohkeesti viestiä, jos yhtään tuntuu siltä 😊

29.4.2021

ystävää etsin!

Mies, 40 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

hei! täältä pikkuhiljaa heräilee nallekarhu talven horroksesta eli alkaa jo aurinko lämmittämään mut se ei vielä niin lämmitä kun löytäisi kivan ystävän naisesta ikä vois olla 20-65.v vaikka johonkin seikkailuun! olen avoin voin puhua aroistakin asioista juttelu seuraa? itsellä elämä on runnellut ja vastoinkäymisiä on ollut vaik ja mitä ni kaipais kenelle puhua,voit olla mist päin suomea vaan täs alkaa jo konstit loppua ikääkin tulee ni ystävän etsiminen ei olekkaan enää helpoimmasta päästä,kuten lottovoittokaan,olen 40.v sinkku mies kiva htajuinen luotettava hauska ruskeasilm ym pistä viestiä jos kolahti.tutustutaan?

26.4.2021

Nörttikavereita ja peliseuraa

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hellurei! Pahoittelen ensimmäisenö kaikkia kirjotus ja ajatusvirheitä tulevassa tekstissä. (Syytän herkullista ADHD+lukihäiriö comboa) :D

Kaipaan uusia kavereita entisten suhteiden kuihduttua, opiskelun jälkeen yhteisiä mielenkiinnonkohteita ei enää löytynykkään jote nyt toivon että löytäisi saman henkistä nörtihtävää seuraa. Toivon löytäväni oikeita ystäviä eikä vaan hyvän päivän tuttuja. Sillä ei oo väliä mille kohtaa sukupuolen sateenkaarella asetut, kohan löytyy mistä jutella. :)

Oon rauhallinen, hiukan ujo, hauska ja kiltti tyyppi kuka haluaa vaa parantaa maailmaa. En voisi olla kauempana perinteisestä äijästä.
Samaan aikaan rakastan kauhu genreä kaikessa sen ilmenemismuodoissa, tykkään kaikesta oudosta ja kuuntelen mielelläni astetta raskaampaa musiikkia.
Oon vaihtelevasti huono puhumaan tai puhun liikaa ko innostun. 🙊 Yritän parhaani.

Yleisesti innostun ja kiinnostun kaikesta maan ja taivaan välillä. Oon paljon töissä ja vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti ja pelata (tällä hetkellä Valheim), taiteilla, kirjotella pöytäroolipeli matskua ja katella jotai kivaa youtubesta tai netflixistä.

Näin kun ye olde plague riehuu maailmassa, toivoisin seuraa netin välityksellä, voitaisiin jutustella ja pelailla. Voidaan jutella vaikka discordin välityksellä (awyyea#4454)
Jos joskus tästä selvitään niin livenä on myös kiva nähdä ja käydä vaikka kahvilla.
Laita viestiä jos yhtään kolahti :)

24.4.2021

Kirjekaveria vailla

Muu sukupuoli, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen Etelä-Karjalassa asuva 24-vuotias muunsukupuolinen. Asun kerrostalossa kahden kissan kanssa, ja luonteeltani olen sosiaalinen ja erityisherkkä. Päivät menee tällä hetkellä kotona ja kolmena päivänä viikossa käyn kuntouttavassa työtoiminnassa.
Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu eläimet, ruuanlaitto ja leipominen, urheilu, luonnossa liikkuminen, maalaus, musiikki, kirjat
ja museot. Haaveena olisi jonain päivänä muuttaa maaseudulle ja pyrkiä omavaraisuuteen. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä. Olisi mukavaa jos haluaisit tavata jonain päivänä. Laita viestiä, niin annan osoitteen.

24.4.2021

Hei!

Nainen, 37 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen parisuhteessa elelevä 37- vuotias pienen pojan äiti. Etsin uutta naispuolesta ystävää/kaveria Lappeenrannasta, jonka kanssa vaihdella kuulumisia, ajatuksia, käydä joskus vaikka kävelyllä tms. En juo enkä polta ja olen jalat maassa-tyyppiä. Tykkään mm.tehdä käsitöitä, askarrella, ratkoa ristikoita ja liikkua (mikä on nyt jäänyt valitettavasti vähemmälle). Olen puhelias, huumorintajuinen ja tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen, mutta ystävystyn kuitenkin huonosti. Ehkä tällä iällä ei vaan ole enää niin helppoa löytää uusia ystäviä ja vanhat ystävät asuvat turhan kaukana. Siispä eihän tämä yritys ota jos ei annakaan. :)

EN ETSI MIESSEURAA, enkä ylipäänsä kavereita miehistä, sillä olen huomannut, että miehet eivät vaan osaa olla kavereita ja sen vuoksi en enää jaksa energiaani tällaiseen tuhlata.

14.4.2021

Ystävyyttä

Nainen, 60 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei!
Haluaisin sähköpostitse kirjeenvaihtoon niin miesten kuin naisten kanssa, iällä ei väliä, kunhan tunnemme olevamme samalla aaltopituudella keskenämme.
Olen pian 61 vuotta täyttävä avoliitossa asuva lapseton nainen. En ole enää työelämässä, joten vapaa-aikaa riittää.
Harrastan mm. hiihtoa, sauvakävelyä, lukemista, askartelua, virkkausta, kirjoittelua, matkustelua. Pidän luonnosta sekä eläimistä (eritoten kissat ja koirat), vaikkei itselläni lemmikkiä olekaan.
Toivon sinun olevan savuton ja raitis, kuten itsekin olen.
Voit asua missä päin Suomea tahansa. Tärkeintä on yhteinen sävel.
Jos löysit tästä itsesti, laita viestiä tulemaan. Kirjoitellaan ja tutustuaan!

1.4.2021

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etin ihmist kenekaa voi hengaa ja tehä vaik iha perus arki juttui tai lähtee vaik ryyppää jos silt tuntuu.Oon alkuu ujo mut sitku pääsee tutustuu ni sit oonki iha vastakohta 😂 En tähä osaa mitää oikee ittestäni kertoo mut jos oot yksinäine tai muutevaa ni ois kiva jos laittasit viestii!😌

30.3.2021

Heii!

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon 21.v lappeenrannasta ja ois kiva tutustuu uusii ihmisii.
Asun mun avopuolisonkaa ja haaveis ois hommata joskus kaks kissaa.
Tykkään tehä kaikenlaist mut lempi puuhaa on kahvilois käynti ( paitsi tällähetkellä ), seikkailu uusis paikois ja iha vaa olla ja puhuu kaikkee shittii.
Laitelkaa ihmees viestii nii tutustutaa!

18.3.2021

Moi!

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon kohta 18v tyttö lappeenrannasta ja etsin ystäviä, koska niitä ei enää satu olemaan kuin pari. Omaan aika mustan huumoritajun ja tykkään vapaa-ajalla mm valokuvata ja olla ihan vaan kotona. Toivoisin sellaisia ystäviä jotka on rehellisiä, kertoo oikeasti mitä niille kuuluu ja kenelle voi kertoo ihan mistä vaan, oli se sitten mitä oikeasti kuuluu tai mitä on syönyt aamupalaks. Oon aika introvertti, mutta kun muhun oikeasti tutustuu saatan höpöttää ihan liikaa. En eti sellasia kavereita jotka jaksaa jutella pari päivää ja sit lopettaa kokonaan keskustelun.

Jos asut lähellä voidaan nähdä, vetää kännit tai mennä vaikka metsään seikkailemaan :D

Toivoisin että oot suunnilleen saman ikänen kun minä, mutta sukupuolellas tai asuinpaikallas ei oo mitään väliä. En etsi seurustelukumppania.

10.3.2021

Pelle Peloton etsii apulaistaan

Mies, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi! Peltonen puhelimessa! Привет! С вами на связи В-)
Ystävä piiri pieneni oman perheen perustettua. Hankalaa löytää uusia kavereita, kun työpäivän jälkeenkin ajatukset aina jotai keksivät pajalla tekemistä. Autoa, mopoa, mitä tahansa on hauskaa korjailla. Ehkä mekaanikko onkin pysyvä tauti. Ois hauskaa löytää apulaisen näihin hommiin ja mikä ettei sinullekin jonkun saisin korjattua. Olit tyttö tai poika, nainen tai mies, olisi iloa opettaa jollekin taitojani ja tietoa. Jos löydämme yhteisen sävelen, käännämme vuoretkin ylösalaisin. Joutsenossa sijaitsee pajamme. Kivaa ois, jos löytyy oikea sielu :')
Rohkeasti vaan viestittelee. (ikä 16-32)
Ainii, oon kielitaitoinen myös Puhun myös venäjää.

22.2.2021

Ystävä /kaveri haussa 🙂

Nainen, 35 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Haen ajatustenvaihtoon sinua +30v nainen tai mies, ei ole väliä onko sinulla lapsia, opiskeletko, oletko töissä, työtön, kuulutko kirkkoon vaiko et. Kirjevaihto, Whatsapp, Kik, Justalk, livekaveri/ystävä mielessä.
Olen - 85 synt Joutsenossa ikäni asunut, monien erilaisten ihmisten kanssa tuun toimeen, introvertti suuntaan taipuva, en siis tykkään olla esillä, väkijoukon keskipisteenä, vähän ujo ja hiljainen. Rauhallinen, suht avoin kuitenkin. En luistele enkä pidä korkeista paikoista. En polttele ja alkoholia kuluu hyvin harvoin.

Asun yksikseni, tykkään mm. eläimistä, luonnossa ja kaupungilla liikkumisesta, marjastuksesta, sienetyksestä, joskus täytelly ristisanatehtäviä ja tehny käsitöitä/askarrellut.
En omista autoa. Kuljen lappeenrantaan töihin osan viikkoa linja-autolla.

20.2.2021

Ootko yhtä omituinen? Tutustutaan!

Nainen, 25 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moi!
Oon Lappeenrannassa asusteleva 25-vuotias kuvataiteilija :) Perheeseen kuuluu kihlakumppanin lisäksi kaksi karvavauvaa (merkeiltään kissa ja koira).
Etsisin kivaa, rentoa tyyppiä jonka kanssa voisin käydä uimassa, katsoa kauhuleffoja, höpötellä kahvikupposen ääressä tai vaikka tutkimaan hylättyjä rakennuksia! Kesällä tykkään kans kalastaa sinttejä kissalleni ja sienestää, joten plussaa on jos tykkäät rämpiä metsässä. Klubilla vatkaaminen on kans mieluista puuhaa kunhan korona
hellittää! Matkustamisesta en oikeen nauti joten jos meidän välillä on matkaa yli 100km niin toivoisin susta lähinnä nettikamua :)

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu: Noituus, mielenterveysjutut, true crime, kauhumedia, huonekasvit, kokkailu, luut, taide, käsityöt, outoudet, kirppikset, ekologisuus, urban exploring, paranormaali,sarjakuvat ja 80 - 90 luvun vaatteet ja musiikki!

Jos noi yllä olevat iskee hermoon niin tutustutaan! Plussaa jos olet LGBTIA+, koska tod. näk löytyy enemmän yhteistä tarttumapintaa 😊 Mainittakoon myös että kärsin ahdistuneisuushäiriöstä, mutta oon siitä huolimatta melko reipas ja sosiaalinen! Parhaassa tapauksessa voidaan bondata kun ahdistaa 😂

Mut löytää instasta @kuudessilma, mutta myös sähköposti kulkee ja wapin voin antaa sit kun tunnetaan vähän paremmin.

Tutustutaan ja katotaan mitä kivaa keksitään! 😄

18.2.2021

Etsin naispuolista juttukaveria:)

Mies, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hello!

Olen 29-vuotias mies. Etsin naisesta asiallista juttukaveria.
Voitaisiin vaihtaa kuulumisia sähköpostin välityksellä tai vaikka snäpissä. Ota yhteyttä, ni jutskaillaan :) Miun snäppi jukka5709

Kiinnostaa: Nyrkkeily, luonto, lautapelit, kaikenlainen liikunta. Tykkään kokeilla uusia lajeja. Lähden mielelläni kanssasi kävelylle luontoon tai otetaan vaikka erä Trivial Pursuittia, mutta aluksi voitaisiin kirjoitella :)

14.2.2021

Moikka!

Nainen, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Vuosien varrella kaveripiirit on pienentyny ja nyt aikuisiällä uusiin kavereihin tutustuminen ei käy enää niin helposti. Toiveissa olisi löytää uusia kavereita/ ystäviä elämääni. Olis kiva löytää samanhenkistä seuraa, vaihtaa kuulumisia, kahvitella tai käydä lasillisella. Tai vaikka lähteä käymään jumpassa tai ulkoilemassa. Miusta sais seuraa moneen tekemiseen.

14.2.2021

Hei

Nainen, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 28-vuotias nainen Lappeenrannasta.
Etsin ystävää, jonka kanssa viettää aikaa urheillen, lenkkeillen koiran kanssa, jutellen ja miksei vaikka silloin tällöin bailatenkin.
Asun mieheni ja koiran kanssa, vapaa-aikani kuluu koiraharrastuksissa, näin talvella hiihtoladulla ja muuten vain kotoillen.

Tärkeimpinä asioina ystävässä pidän luotettavuutta, rehellisyyttä, aitoutta ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Lähellä sydäntäni eläinten lisäksi ovat hyvä ruoka ja juoma, liikunta, luonto, valokuvaus, leipominen ja DIY jutut. Innostun helposti kaikesta ja tykkään kokeilla uusia juttuja.
Luonteeltani olen hieman varautunut vieraiden kesken, mutta tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa.
Olen iloinen, ahkeraksikin kutsuttu, hyvällä huumorintajuulla varustettu empaattinen kuuntelija. Mielestäni ennen kaikkea olen hyvä ystävä, haluisitko sie olla miulle ystävä?

Sivu
Takaisin ylös