Ilmoitukset alueelta Lappeenranta (21 kpl)

 - 
 
eilen

Kavereita etsimässä

Mies, 29 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Morjes! Olen 29-vuotias mies ja päälle pari vuotta asunut Lappeenrannassa avopuolison kanssa ja täältä ei vielä oikein ole kavereita löytynyt joten uudet tuttavuudet ei olisi pahitteeksi :) Harrastan lukemista, pelaamista ja koiran kanssa lenkkeilyä. Anime ja manga kiinnostaa myös. Voit olla Etelä-Karjalan alueelta tai kauempaakin. Ihan rohkeesti vaan viestiä laittamaan :D kik löytyy myös : Jesuuuh

eilen

Ystävyys tarjolla

Nainen, 37 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Se tunne kun on muuttanut synnyin paikkakunnalta pois, yhteydenotot vähenee kavereilta ja huomaat pian olevan kuviosta ulkona. Olen onnellisesti parisuhteessa mutta ystäviä en ole täältä päin saanut. Perheenlisäyksellä meitä ei ole suotu joten 2 koiraamme on lapsiamme. Nautin lenkkeilystä, rakenteluista ja kaikesta puuhaamisesta muutoinkin. Huumorintajua kyllä löytyy ja enimmäkseen kaksimielistä.
Jokseenkin ehkä olen vanhollinen kun en juurikaan nykypäivän some-hömpötyksestä välitä. Olisi mukava löytää uusia ihmisiä elämään joiden kanssa jakaa elämän ilot ja surut.

5.11.2019

Hei!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! ☺️
Olen 20 vuotias tyttö ja muutin vähän aikaa sitten Joensuusta Lappeenrantaan enkä tunne täältä ketään joten olisi mukava löytää uusia kavereita!
Luonteeltani olen luotettava, huumorintajuinen, ystävällinen.
Pidän musiikista, leipomisesta, eläimistä.
Jos haluut tutustuu lisää niin ota rohkeesti yhteyttä joko snäpissä: tiiawxw tai laita sähköpostii. ☺️

29.10.2019

Ay yo, what's poppin' :-)

Mies, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Well I'll be damned. Satuit löytämään minunkin ilmoituksen täältä... a'ight, lemme introduce myself a little bit. 20-vuotias, 'sumuisen' mielen omistava nuori eläkeläinen... jk, ihan hyvässä kuosis oon äijät :-Dd töitä tehnyt nyt 'bout vuoden verran, kun viime vuoden keväällä valmistuin amiksesta ja lukiopuolelta kanssa melkeen, kun on nyt siinä ja siinä, että viimeiset kirjoitukset oli tänä syksynä... ja tuloksia odotellessa. :,) anyways mulle voit laittaa laidasta laitaan mitä vaan. Kaikkea on tullut nähtyä :D. Tai sitten en vielä mitään, hehee. Joo nyttemmin töissä, mutta asun taasen maalla niin vähän hiljaista tämä minun sosiaalinen vaikuttaminen missään enään, kun koulut ja tämmöset loppunut. Vapaa-aikani käytän monesti pelaillessa runea tai sarjoja katsellessa tai lenkkeilemässä... joskus jopa kaikkea kolmea samaa aikaan :D ja ennen kaikkea musiikki on tosi tärkeä elementti minun arjessani... etenkin old school hiphop/rap ja vanhat 70-90s pop musiikki aika kovaa valuuttaa mulle... rokkia ja heviäkin alkanut pitkästä aikaa kuunteleen ja ööh joo laittakeepa vaan rohkeasti viestiä, sama se kuka olet ja minkälaisessa elämän tilanteessa. Osaan arvostaa jokaista. :-) Snäp "mfd00000m" -> that's five zero's in case of ya r wondering. 'N also p.s. olisi ihan kiva ja silleen, jos saisin täältä omalta paikkakunnalta jotain kavereita tai jopa ystäviä! Who knows if ya don't even try, couldn't hurt, man... pss... oon vähän ujo ehkä alkuun, mutta aika paha suupaltti, kun opin tuntemaan vähän paremmin ja jutut on luokkaa maan ja taivaan väliltä, vaikka ei tbh with ya mitään kovin järkevää ikinä :-Dd. A'ight siinä kait sitä. Ihmeessä viestiä, jos kolahteli mitenkään :p

20.10.2019

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Täällä kirjottelee 23-vuotias tyttö Lappeenrannasta. Oon täs viimeaikoin kokenu itteni tosi yksinäiseksi ja kaipaisin samanhenkisiä ihmisiä elämään. Tykkään käyä salilla ja lenkillä ja ois kiva jonkunkaa lenkil vaihtaa kuulumisia. Oon aika ujo aluks ku muhun tutustuu, mut lopulta oonki ihan vastakohta. Kärsin ahdistuneisuushäiriöstä ja pakko-oireisesta häiriöstä, mitkä aina välillä rajottaa mun elämää, varsinki ku yrittää tutustua uusiin ihmisiin. Saatan välillä pakonomaisesti pohtia ettei kukaan halua tutustua muhun jne.
Laita viestiä jos haluat tutustua lisää:)

15.10.2019

Etsin naispuolista ystävää:)

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei! Täällä kirjoittelee hauska ja rento 28-vuotias mies Lappeenrannasta. Olisi kiva löytää naispuolinen ystävä, jonka kanssa voisi käydä kahvilla/teellä, katsoa leffaa, jakaa ajatuksia tai lähteä harrastamaan jotain uutta lajia. Liikuntamuotona joogaa ja pilatesta olisi kiva kokeilla:) Muita kiinnostuksen kohteita ovat meditaatio, musiikki ja keikoilla käyminen, lenkkeily ja kehonpainoharjoittelu.

Opiskelen Saimaan ammattiopisto Sampossa kiinteistönhoitajaksi. Olen mukava ja luotettava ystävä. Jos siusta tuntuu, että meillä voisi olla hauskaa yhdessä niin ota rohkeasti yhteyttä! :)

8.10.2019

Hellurei!

Nainen, 20 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Oon tällänen seikkailunhalunen tyttö etelä-karjalasta.
Kavereita ei oo koskaa liikaa, joten ois mahtavaa, jos tän kautta löytäis vaikkapa ihan ystäviä :)
Tykkään tosissaa siis seikkailla kaikkialla ja löytää uusii paikkoja, varsinkii kaikki autiotalot on parhaita.
Tykkään mä myös viettää aikaa netflixinkii äärellä ja ottaa vaikka parit juomat siin samalla.
Tuun toimee kaikkien kaa iästä ja sukupuolesta riippumatta, eikä välimatkallakaa oo mitää väliä, joten ottakaa toki yhteyttä, jos yhtää tuntuis siltä et meistä vois tulla vaikka kavereita :)

1.10.2019

Juttukaveria vailla

Nainen, 30 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen työssäkäyvä 30-vuotias kolmen lapsen äiti, vailla ystäviä. Vietän vapaa-aikani mieheni ja lastemme kanssa, mutta olisi kiva joskus viettää aikaa oman perheen ulkopuolellakin. Pidän leipomisesta, ruuanlaitosta sekä lukemisesta.

Olisitko sinä se uusi ystäväni, joka haluaisi jakaa kanssani kaikki asiat maan ja taivaan välillä?Lähtisin mielelläni kanssasi kahville, lenkille tai vaikka kirpputorikierrokselle.

14.9.2019

Hei

Nainen, 57 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Asun lähellä Lappeenrantaa. Harrastuksille ja kavereiden etsimiseen on ollut liian vähän aikaa mm. yrittäjyyden vuoksi. Uuden työn ja muidenkin elämänmuutosten vuoksi etsin nyt mukavia ihmisiä. Haluaisitko pelata sulkista, käydä yhdessä (koira)lenkillä, retkellä luonnossa, uimassa, tai vaikka kuuntelemassa jotain musiikkia. En suhtaudu liikkumiseen tosikkomaisesti, vaan se on minusta vain hauskaa. Tykkään myös vaeltamisesta. Olen avoin myös uusille ideoille, joten saa ideoida ja ehdottaa yhteisiä aktiviteetteja🙂
On ihan sama, oletko mies vai nainen, koska olen joka tapauksessa liikkeellä ihan kaveripohjalta.

5.9.2019

(----------:

Nainen, 21 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Hei hei heiii, etsiskelisin tässä vain toveria vaikka heittelemään koripalloa tai muuhun vastaavaan mukavaan puuhasteluun. Vaikkapa kalaan tai ihan vaan teen lipittelyyn. Suurin osa ajasta kuluu kouluhommien parissa, mutta ehkä aktiivisella vapaa-ajan puuhastelulla välttäis jäämästä sinne stressin alle. Omaan aika lupsakan huumorin ja oon vähän hukassa ehkä elämässä mutta otathan silti yhteyttä (-:

24.8.2019

Etsinnässä ystäviä/ystäväporukka

Nainen, 19 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Moikka!
Olen 19 v. tyttö Etelä-Karjalasta, joka kaipaa uusia tosi ystäviä/ystäväporukkaa elämäänsä.
Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, avarakatseinen ja huumorintajuinen.

Pidän musiikista, leipomisesta, lukemisesta, matkustelusta, uusiin kulttuureihin tutustumisesta ja uusien ihmisten tapaamisesta.

Olisi mahtavaa jos tätä kautta löytyisi uusia hyviä tyyppejä , joten laita vaan rohkeasti viestiä!😁

20.8.2019

Hoii Lappeenranta ja lähialueet!

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Mooi!
Oon 18/00 tyttö ja oon just muuttanu Lappeenrantaan poikaystävän kanssa pk-seudulta. Tällä hetkellä käyn töissä ja tarkotuksena ois hakea vielä tänä syksynä kouluun. Harrastan lenkkeilyä ja tykkään kans valokuvata. Muita mielenkiinnon kohteita on mm. Eläimet (koirat), frisbeegolf, laskettelu ja netflix.

Koska siis muutin just ni en tunne täältä ketään ja etin siis uusia kavereita joiden kans vois käydä joskus vaikka kahvilla tai ihan vaan olla ja jutella. Jos yhtään kiinnostais jutella ni laita viestii tulee!

17.8.2019

Moi olen lappeenrantalainen ikänsä täällä asunut vailla samanhenkisiä.

Mies, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin uusia kavereita ja kiinnostuksen kohteena ovat, kalastus, erähenkisyys, maaseutu ja pelaaminen pc:llä eri pelejä. Olisi hienoa, jos olisi samanhenkisiä jakamaan fiiliksiä ja tehdä jotain muuta välillä, kuin tuijotella 4 seinää ellei työtä löydy. Työpaikka on hienoa, jos löytyy, mutta en ala dissaamaan, vaikka ei olekaan ja pyrin kannustamaan mieluummin.

11.8.2019

Kavereita tai ystävää etsimässä! ☺️

Nainen, 24 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Olen 24-vuotias kahden lapsen äiti. Perheeseeni kuuluu myös kihlattu sekä kissoja ja koira.
Muutettiin Helmikuussa Kymenlaaksosta Lappeenrantaan, enkä tunne täältä vielä ketään.
Tulen toimeen aivan kaikkien kanssa, mutta saatan aluksi olla ujon oloinen. Luonteeltani olen hyvä kuuntelija, varmasti luotettava, huumorintajuinen (kaikki huumori menee) 😄 ja aikalaisen neutraali persoona. Hyväksyn kaikki ja kaiken sellaisina kuin ovat enkä pienistä hätkähdä!
Kaipaisin kaveria ihan kaikenlaiseen tekemiseen. Lenkille, leffaan, piknikille, kahville ,siiderille, shoppailemaan, tai lautapelien ääreen. Olen avoin kaikelle ☺️
Lapsien isä on illat ja viikonloput kotona, joten pääsen liikkumaan ilman lapsiakin (Tekisinkin tosi hyvää!). Lapsien syntymän jälkeen oon ollu käytännössä koko ajan yksin. Kukaan ei koskaan soita eikä kysele kuulumisia.
Kaipaisin kaveria tai tosi ystävää jonka kanssa jakaa niin ilot sekä murheet,pitää hauskaa tai vaihtaa joskus ihan vaikka kuulumisia ☺️ Iälläsi ei ole väliä jos kemiat vain kohtaa.

Kirjoitathan jos meissä voisi olla kaveri ainesta! 😊🙌

10.8.2019

Moikka!

Nainen, 28 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin uusia tuttuja/kavereita/ ystäviä elämääni. Olis kiva löytää ajanvietto seuraa, vaihtaa kuulumisia, käydä jumpassa tai lenkillä yhdessä. Tai vaikka kahvittelun merkeissä tavata.

20.4.2019

Moikka

Nainen, 18 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsisin itselle jonkin laista juttu seuraa tai ylipäänsä jotain kaveria tai seuraa. Kenen kanssa vois käydä ulkona kävelemässä tai pelata esim. Lautapelejä tai korttia.
Oon itse luonteeltani melko rauhallinen ja hiljasempi ja kärsin yksinäisyydestä.

10.4.2019

Postikortit

Nainen, 58 vuotta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Etsin lähinnä sähköpostitse tapahtuvaa yhteydenpitoa rehellisten luotettavien ihmisten kanssa. Voit asua missä päin Suomea vaan.
Haluaisin löytää ystäviä, joita kiinnostaisi postikorttien lähettely keskenämme. Itse harrastan korttien askartelua, joten täältä päin saisit aina itse tekemiäni kortteja.
Ota yhteyttä ja kirjoittele!

Sivu
Takaisin ylös