Ilmoitukset alueelta Kurikka (9 kpl)

 - 
 
6.5.2024

Kavereita

Mies, 21 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Moi, en ny tiiä onko tää vaa epätoivosta mut kokeillaa ny... Eli oon 21v jätkä kurikasta ja etin kavereita/juttuseuraa, ei mitää väliä kuka oot/mistäpäi oot.
Vapaa-aika kuluu enimmäksee kotona olles, liikun aika usei myös seinäjoella ja sieltä oon kotosinki.
Muutin kurikkaa 2v sitte (en tiiä miksi) ja täältä ei oo kavereita löytyny nii tulkaa ny ajankuluks juttelee.
Työkseni ajan autoo ja autot muutenki aina kiinnostanu.
Oon rauhalline, vähä liianki kiltti ja huumorintajuinen.
Snäppi ja ig löytyy ja saa kysymällä.
Jos vähääkää kiinnostaa tutustua nii pistä viestiä!

7.4.2024

Tosiystävää etsimässä

Nainen, 39 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Moi!

Kaipaan elämääni ihmistä, jonka kans vois jakaa ilot ja surut, puuhailla kaikkee tavallista ja välillä vähä repästä jotain tavallisuudesta poikkeavaaki.

Oon välillä vähän rämäpää ja yllytyshullu, mut toisinaan ihan rauhallinen, ujokin, huumorintajunen ja luotettava.

Tykkään pyöräilystä ja lenkkeilystä, käsitöistä ja askartelusta, rikossarjoista, trillereistä ja komediasta, musiikista ja vintagesta.

Mulla on kolme lasta, avomies, villakoira ja kissa. Mulla on myös auto, jossa on kääntyvät etupyörät, joten välimatkakaan ei ole este.

23.10.2022

Ystävää hakemassa.

Nainen, 35 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Tällänen metallipää ja pikku otaku neiti etsii kirjekaveria tai mahdollisesti todellista ystävää rupattelutuokioon ja mahdollisesti myöhemmin keikkakaveriksi ja muuten vaan hengailuun ikäluokasta 25 - 40v. Tykkään lymyillä musiikkikeikoilla ja festareilla puolet kesästä ja roadtrippailen Lappia ympäriinsä kesäisin kun kerkeän. Kerään elokuvia ja välillä kokkaan ruokaa luonnossa tai sitten ajan offroadia. Olen hyvin erikoinen pukeutuja ja väliinputoaja tässä Suomen maassa koska ei ole juurikaan samanhenkistä kaveria porukassa joka vois lähteä keikkailemaan tai baariin parille. En kuulu siis yhtään mihinkään ympyrään. Suoraan puhumisen lahja on vahva. :D
Musiikki on valtavan tärkeä osa elämääni ja kuuntelen kuin keräänkin paljon Black metal albumeita pitkin maailmaa ja myös muutakin rockia esim J-rockia tulee kuunneltua sekä elokuvamusiikkia, toinen osa on jo peruskoulun toisesta luokasta lähtöisin oleva Japani kiinnostus. Kieltä hieman opiskellessani olisi mukava oppia lisää. Olen toki introvertti ja osittain sarkastinenkin mutta se on sivuseikka ja pitkätukat on 🖤 🤘🏻
Huumorintaju on hyvin tärkeä osa luonnetta.
Otappa yhteyttä jos nappaa ni puhutaan lisää. :)

2.8.2022

Moikka! :)

Nainen, 27 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Moi!
Täällä kirjoittelee 27-vuotias nainen Jalasjärveltä, joka olisi vailla kavereita. Olen naimisissa oleva. Odotamme esikoistamme elokuulla saapuvaksi. Omistan koiran ja 2 kissaa. Olisi kiva, jos saisin seuraa jutteluun, koiran kanssa puistoon, vaunulenkeille, leikkitreffeille, kahville tai vaikka shoppailemaan. Harrastan lenkkeilyä ja pyöräilyä, joten niistä saisi minusta myös seuralaisen.

Ota yhteyttä rohkeasti ja kysy lisää! ☺️

15.5.2022

Moikka

Mies, 39 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Hakusessa on etelä-pohjanmaalla asuva nainen ikä 25-45 joko kaveriksi tai enemmän itse olen sinkku, olen marraskuussa muuttanut kurikkaan ja olen hieman yksinäinen....jos kiinnostusta on ota yhteyttä

10.9.2021

Juuri Jalasjärvelle muuttanut

Nainen, 21 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia saman ikäisiä kavereita mielellään täältä Jalasjärveltä, mutta toki muualtakin käy. Minulta löytyy koira jonka kanssa tulee toki lenkkeiltyä, mutta tykkään käydä juoksemassa, joten juoksukaveri olis hakusessa. Harrastan myös ratsastusta ja olen taiteellinen, mutta räväkkä persoona. Oon aina satasella mukana kaikessa ja toivon sulta vähän samaa. Oon todella iloinen ja energinen persoona joka on varustettu maalaisjärjellä. Löytyy snäp, wap ja ig joten jos kiinnostuit nii heitäppä viestiä :).

12.12.2020

Hei!

Nainen, 24 vuotta, Kurikka, Etelä-Pohjanmaa

Täällä kirjoittelee nainen 24v joka etsii aitoja ystäviä elämäänsä.
Asun etelä-pohjanmaalla, perheeseeni kuuluu kissa ja mieheni :)
Olen ujo aluksi mutta kun tutustuu niin juttua kyllä riittää :)
Tykkään katsoa sarjoja ja leffoja, olen myös luova ja tykkään erilaisista käsitöistä:)
Etsin ystävää jonka kanssa nähdä ja jutella, joka olisi valmis pitämään ystävyyttä yllä nii kuin minäkin :)
Etsin samanikäisiä kavereita kuin itse olen, sukupuolella ei ole väliä :)

Takaisin ylös