Ilmoitukset alueelta Kontiolahti (4 kpl)

 - 
 
20.3.2021

Ystäviä uuden elämäntilanteen myllerryksessä

Nainen, 30 vuotta, Kontiolahti, Pohjois-Karjala

Olen 30 vuotias uuden elämäntilanteen keskellä oleva nainen ja haluaisin löytää samanhenkisiä naisia ystäviksi. Olen nyt raskaana, vk14, ja olen raskauden myötä tajunnut, kuinka emme ystävieni kanssa enää niin läheisiä olekaan. Tällaisia suht läheisiä ystäviä on matkan varrella jäänyt muutenkin vain jokusia. Heillä ei itsellään ole lapsia, joten ymmärrän, että eivät ehkä osaa suhtautua, mutta tuntuu pahalta kun eivät esimerkiksi kysele vointiani tai mtn raskauteen liittyvää :/ On alkanut tuntua yksinäiseltä, kun erottaudun heistä.
Uusia ystäviä ei niin helposti ole löytynyt. Työni on sellainen, ettei sen kautta oikeen ole tarttunut ja harrastukseni ovat itsenäisiä; kuntosali, lenkkeily lukeminen... Olen rauhallinen tarkkailija, aluksi ujo, mutta tutustuttuani tykkään jutella ihan kaikesta tosi paljon, tykkään nauraa ja huumorintajuni on "laaja".
Olisi ihana, kun olisi joku jonka kanssa viestitellä ihan mistä vain, käydä kävelyllä, pitää leffailtaa, käydä syömässä yms.. Alkoa en oikeastaan muutamia lasillisia lukuunottamatta käytä.
Asumme avopuolisoni kanssa 10km säteellä Joensuusta.
Sinulla ei ole pakko olla lapsia/olla raskaana, kunhan yhteys löytyy :) Toki olisi kiva tutustua myös sellaisiin, joilla on pieniä lapsia, niin olisi myös ymmärrystä tilanteesta ja kaveria leikkipuistoon tms. sitten aikanaan :)
Jos tunnet samankaltaisuutta, niin laita viestiä :)

7.12.2020

Tervehdys

Nainen, 31 vuotta, Kontiolahti, Pohjois-Karjala

Olisi kivaa, jos tätä kautta löytyisi mukavaa seuraa esimerkiksi lenkille tai kiinnostaviin tapahtumiin. Ajatustenvaihto käy myös vaikkapa vain kirjoitellen.

Luonteeltani olen rauhallinen ja huumorintajuinen. Olen maanläheinen ja pidän eläimistä. Huolehdin suurinpiirtein terveellisistä elintavoista. Sarjoja katson melko vähän, mutta komediat ovat mieluisimpia. Olen parisuhteessa.

Toimistotyön vastapainoksi tykkään harrastella ulkoliikuntalajeja: hiihtoa, lenkkeilyä, luontoretkiä, pyöräilyä, suunnistusta, SUP-lautailua ja geokätköilyä. Melontakin on mukavaa, jos siihen vain löytyy retkiseuraa. Himoliikkujana en itseäni pidä, vaan olen ajatellut liikunnassa tärkeimpänä sen, että kunhan tulee lähdettyä.

Laitahan viestiä, jos haluaisit että tutustutaan! :)

Takaisin ylös