Ilmoitukset alueelta Kirkkonummi (6 kpl)

 - 
 
11.9.2019

Ystävyyttä etsimässä!

Nainen, 31 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Etsinnässä olisi loppuelämän tyttö/naispuolinen ystävä/ystäviä! Ihminen jonka kanssa voisi jakaa elämän ilot ja surut, vaikka keskellä yötä. Ihmisen jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä. Loppuelämän ajan.

Olen tämmönen nauravainen ja ystävällinen ja iloinen tapaus Kirkkonummelta. Keskustelua syntyy mistä vaan jopa niistä syvällisimmistäkin aiheista. Tulen kaikkien kanssa toimeen ja aina kiinnostunut toisen huolista ja iloista.

Tykkään shoppailusta, mökkeilystä, leffoista, keikoista ja musiikista, hyvästä ruoasta, kesästä, luonnosta ja eläimistä, chillailusta, auringosta, tatuoinneista, nauramisesta ja irtokarkeista! :D autolla pääsee onneks kulkemaan paikasta toiseen.

Mä haluisin kuulla olisitko sä valmis kokeilee tulisko aikaan aito ystävyys! Iällä ja asuinpaikalla ei väliä. Ota riski ja pistä viestiä!

3.9.2019

Moikka, oon 19v nainen (uusimaa)

Nainen, 19 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Moikka, oon rempsee ja huumorintajuinen. Paska läppä on parasta läppää. Tykkään pelailla tietokoneella ja katella sarjoja ja leffoja. Etsin vain ystäviä, en seurustelukumppania, en seksiseuraa, en mitään säätöä, vain ystäviä. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tutustua :)

20.8.2019

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Oon 21-vuotias nainen, jolla olisi edessä vuosi avoimen yliopiston opintoja. Olis mukava saada pk-seudulta uusia kavereita, joiden kanssa vois käydä vaikka kahvilla, leffassa, tapahtumissa, yksillä yms.
Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, lukea ja tehdä vapaaehtoishommia aina välillä. Luonteeltani oon helposti innostuva ja energinen, mutta yleensä isossa porukassa se hiljanen tyyppi.
Pistä viestiä, ois kiva tutustuu! : )

21.7.2019

Elämäniloista seuraa kaipaillaan

Nainen, 25 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Täällä kirjoittaa 25-vuotias alle vuoden ikäisen pikkutytön äiti. Hieman yksinäinen sellainen, ja valtava määrä innostusta elää tätä elämää eikä vain nyhjöttää päivästä toiseen neljän seinän sisällä. Kolmihenkiseen perheeseemme kuuluu myös mies, joten oletteko tekin perhe vailla kyläily- tai retkiseuraa? Tai ehkä olet äiti ja haluaisit tosiystävän, jonka kanssa jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, kahvitella ja nauraa kippurassa, lenkkeillä ja jakaa elämän ilot ja surut? Toki voit olla ihan lapsetonkin ihminen, sillä aihevarastooni kuuluu muutakin kuin perhe-elämä.

Olisi ihana löytää lähi- tai miksei hieman kauemmiltakin seuduilta seuraa, jonka kanssa kemiat kolahtaa ja voisi keksiä vaikka mitä innostavaa. Iällä ei merkitystä!

Kiinnostuksiimme perheenä kuuluu mm. retkeily, vanha-aika, käsityökulttuuri, huonekasvit, pieni boheemius, todella pitkät pyöräretket (sitä odotellessa, että päästään lapsen kanssa kunnolla ajelemaan!), yöinspiraatot..

Omiin kiinnostuksen kohteisiini lukeutuu mainittujen lisäksi esim. liikunta, elokuvat, video- ja valokuvaaminen, maalaaminen, ekologisuus, kirpparit.

Innolla odotan kohtaako tämä ilmoitus ketään vastaamaan uskaltautuvaa!

23.5.2019

Moi! :) Ollaanko kavereita?

Nainen, 18 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Oon 18 vuotias tyttö, joka ettii kavereita/juttuseuraa.

Vaikka et asuiskaan ihan tässä lähellä niin muhun saat silti tietysti ottaa yhteyttä ja kuka tietää jos meistä tuliski hyviä ystäviä? :)
Jos kuitenkin sattuisit asumaan lähellä niin olis kivaa nähä joskus ehkä kasvotusten.

Ota rohkeesti yhteyttä ja tuu tutustuu, annan myöhemmin mun snapin tai ig:n :)

21.12.2018

Heippa!

Nainen, 22 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Täällä kirjoittelee päälle parikymppinen nainen, joka etsii elämäänsä uusia ihmisiä. Toivon, että olisit Uusimaalta ja sukupuoleltasi nainen sekä vähintään täysi-ikäinen. En kuitenkaan hylkää vastakkaisen sukupuolen yhteydenottoja. Aina on mukava tutustua ja jutella, eihän tässä mitään menetettävää ole. :)

Mainittakoon tähän, että en ole hetero. Pidän naisista. Olen hiljattain vasta tajunnut sen, joten plussaa jos kyseisestä aiheesta keskustelu nappaa myös sinua. En haluaisi, että suuntautumiseni olisi este ystävien saantiin. Olen sinkku ja viihdyn näin. Etsin ystäviä, en niinkään parisuhdetta. Mutta ei sitä voi poissulkeakaan, mikäli tunne on molemminpuolinen. :)

Haluaisin, että juuri sinä saisit olla oma itsesi seurassani ja minä saisin olla oma itseni sinun seurassasi. :)

Teen kolmivuorotyötä hoitoalalla ja vapaa-aikani menee musisoiden, tanssien, urheillen ja kuntosalilla, luonnossa, ajeluilla, kotona löhöillen, kirppareilla ja mitä milloinkin keksin. Olen kova touhuamaan kaikkea ja mikäs sen mukavampaa kuin jakaa tekemiset jonkun kanssa. :) Saisit olla siis melko läheltä, jotta voitaisiin yhdessä tehdä kaikkea. :)

Luonteeltani olen puhelias ja avoin, rehellinen ja luonnollinen. En välitä kauheasti meikkaamisesta (lukuunottamatta huulipunaa :p), mutta laittaudun silti mielelläni. Olen myös siisti, savuton ja alkoholia käytän kohtuudella. Viinilasillisen äärelle jutustelemaan kyllä lähden mielelläni kanssasi. :) Syvällisistä aiheista keskustelu on lähellä sydäntäni. Kotoani löytyy pari koiraa ja kissa, joten plussaa jos olet itsekin eläinten ystävä. :) Sillä niistä juttua riittää. :D

Horoskooppimerkiltäni olen vaaka, jos se jotain kiinnostaa. Itse uskon horoskooppeihin. Olen niin oman horoskooppimerkkini edustaja, kun voi vain olla! :D

Mutta niin. Jos yhtään nappaa tutustua ja koet, että meillä voisi olla jotain yhteistä, niin laita rohkeasti viestiä tulemaan pienen itsesi esittelyn kera, jotta tiedän varmasti että olet aidosti kiinnostunut tutustumaan! …

Takaisin ylös