Ilmoitukset alueelta Kirkkonummi (5 kpl)

 - 
 
21.12.2019

Moi!

Mies, 19 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Etsin kavereita ja olen 19 vuotias kirkkonummelta. Tytöt ja pojat käy. Tykkään koirista ja katon leffoja ja sarjoja ja lenkkeilen koiran kaa.

Yhteyttä voi ottaa facessa tai snäpissä tai igssä.
Snäppi on peedplay ja ig on pertzukka ja face Perttu Vesa

26.11.2019

Heloust heloust!

Nainen, 19 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Moi, Oon 19v naikkonen. Vapaa-ajalla tykkään pelata tietokoneella tai katsella sarjoja. Asustelen avopuolisoni kanssa, mutta ei ole lapsia eikä lemmikkejä. Viikonloppusin menovesi maistuu ja tykkäänki käydä bilettämässä. Mitään harrastuksia mulla varsinaisesti ei ole. Luonteelta oon aika huumoriin suuntautunut, joten jos loukkaannut mustasta huumorista tai et tykkää paskoista vitseistä, niin kannattaa jatkaa etsintöjä muualta. Myös olis hienoa jos voidaan myös joskus tavata vaikka kahvin tai kaljan merkeissä, tai mennään vaikka keilaamaan c:

21.11.2019

Hei :)

Nainen, 45 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä Kirkkonummelta. Olen 45v.ja tykkään leffoista, kävelystä,taiteesta ,luonnosta,kirjoista.Etsin uusia ystäviä kahville ,kylään ,leffaan,mitä nyt keksimäänkin. Lapsia on 2 ,19v ja 3v.Olen avoin ,luotettava,sosiaalinen,ja hyvä kuuntelija.Laita viestiä niin jutellaan lisää.

20.8.2019

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Oon 21-vuotias nainen, jolla olisi edessä vuosi avoimen yliopiston opintoja. Olis mukava saada pk-seudulta uusia kavereita, joiden kanssa vois käydä vaikka kahvilla, leffassa, tapahtumissa, yksillä yms.
Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, lukea ja tehdä vapaaehtoishommia aina välillä. Luonteeltani oon helposti innostuva ja energinen, mutta yleensä isossa porukassa se hiljanen tyyppi.
Pistä viestiä, ois kiva tutustuu! : )

23.5.2019

Moi! :) Ollaanko kavereita?

Nainen, 18 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Oon 18 vuotias tyttö, joka ettii kavereita/juttuseuraa.

Vaikka et asuiskaan ihan tässä lähellä niin muhun saat silti tietysti ottaa yhteyttä ja kuka tietää jos meistä tuliski hyviä ystäviä? :)
Jos kuitenkin sattuisit asumaan lähellä niin olis kivaa nähä joskus ehkä kasvotusten.

Ota rohkeesti yhteyttä ja tuu tutustuu, annan myöhemmin mun snapin tai ig:n :)

Takaisin ylös