Ilmoitukset alueelta Kempele (4 kpl)

 - 
 
24.5.2024

Kavereita Oulu/Kempele

Nainen, 26 vuotta, Kempele, Pohjois-Pohjanmaa

Moi
26-vuotias nainen etsii kavereita Oulusta ja Kempeleen alueelta.

Asun Kempeleessä mutta Oulussa tarvittaessa kuljen myös. En ole kovin kauaa täällä asunut eikä ole siis löytynyt kaveria että voisi ihan
vaan kahvitella tai käydä vaikka kirppiksillä, kävelyllä tai muutenvaan hengaa jossain.

Olen perusluonteeltani vähän ujo ainakin aluksi ja omaan oudon huumorintajun, mustahuumori myös parasta, rennompi kun tutustuu ja juttua voi riittää.

Keikkaseuraa erityisesti haluaisin, raskaamman puoleinen musiikki on se mun juttu ja menee myös koneellinenkin musiikki.

Mulla on kaks kissaa ja pidän eläimistä. Olen lapseton, savuton (nykyään) mutta kyllä alkoholi vielä joissain määrin menee, tavoitteena on terveellisempi elämä.

Harrastan maalausta, piirtämistä, korujen tekoa, joogaa, kävelyä, sisustamista, kirppiksiä. Podcastit menee päivittäin, rikoksia käsittelevät ja mielenterveysjutut kiinnostavat erityisesti.

Olen kiinnostunut ihmisten elämäntarinoista ja kokemuksista, olisi mukavaa kuulla myös sinun. Etsin luotettavia ihmisiä ympärilleni. Laita viestiä jos kiinnostuit.

Vielä lisäksi toivoisin kyllä ihan livenä näkemistä, toki voidaan alkuun vaikka grammissa höpötellä ja mennä sitämukaan :)

14.6.2020

Ystäviä Oulun alueelta!

Nainen, 29 vuotta, Kempele, Pohjois-Pohjanmaa

Moi! Olen 29-vuotias nainen Kempeleestä, kahden lapsen äiti. Olen rauhallinen, empaattinen, luotettava ja alussa ujohko. Tykkään eläimistä ja luonnosta. Etsin ystäviä Kempeleen/Oulun alueelta. Lapsien myötä hyvät ystävät käyneet vähiin. Kaipaisin ystävää kahvilla, lenkillä tai vaikka viihteellä käymiseen. En kaipaa pinnallisia suhteita, tykkään syvällisemmistä keskusteluista. Olisi mukava löytää joku jonka kans ajatusmaailma olisi suurinpiirtein samanlainen kuin mulla🙂

12.6.2019

Moi

Mies, 26 vuotta, Kempele, Pohjois-Pohjanmaa

Hei.

Etsin Oulun seudulta lenkkeily seuraa eli kaveria että jonka voisin käydä kävelyllä tai pyöräilyä ajamassa.

Eikä se jäisi muuttamaan kertaan. Ikää saisi olla 20-35 välillä ja mieluiten Oulun seudulta. Laita rohkeasti viestiä. Vaikka muuten vaan kirjoitelluun. Sukupuoli mieluiten naispuoliset. Miksei miehet.

Takaisin ylös