Ilmoitukset alueelta Kangasala (28 kpl)

 - 
 
28.4.2024

Mustaa huumoria ja metallia

Nainen, 43 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

En oikeastaan usko, että voisin löytää itseni kaltaista ihmistä random-palstalta, mutta jotenkin on silti tarve kokeilla. Olen muuttanut aikamoisen monta kertaa aikuisiällä (opiskeluaikoina tuli oltua muutamaan kertaan vaihdossakin muualla), ja vaikka osa kavereista on silti pysynyt matkassa, Pirkanmaan vuosina en ole juurikaan ystävystynyt kenenkään kanssa. Nimenomaan naispuolinen, about itseni ikäinen (43, +/-10 vuotta give or take) olio olisi haussa.

Mulla itselläni on lapsi, 9-vuotias, ja olen naimisissa, mutta oma tilanteesi voi hyvinkin olla erilainen. Tärkeämpää olisi brutaalin tumma huumorintaju ja mutkattomuus. Meillä ei tarvitse olla sama musiikkimaku, vaikka sekin olisi hauskaa (itse kuuntelen pääsääntöisesti heavya ja black metallia), mutta jos olet uskonnollinen, meitä ei ole tarkoitettu ystäviksi. Viittaan tällä sanavalinnalla nyt vähän virheellisesti vain valtauskontoihin, luonnonuskonnot tuovat meidät hyvinkin paljon samalle sivulle. Myös, jos woke edustaa sinulle selkeästi hyvin positiivista ilmiötä, emme luultavasti ole samanlaisia sellaisella tavalla, jota nyt toivon. Toivon myös, että et pelkää vahvoja mielipiteitä ja sinulla itselläsikin on sellaisia.

En ole mikään villi bilettäjä, mutta tykkään hyvästä ruuasta, viineistä ja paikoitellen myös keikoista. Matkustan mielelläni (hiilijalanjälkeni on tämän sekä maaseutuasumisen myötä vähän suurempi kuin toivoisinkaan), ja maailmalla janoan erityisesti kokemuksia, uusia ruokia ja makuja ja luonnonnähtävyyksiä.

23.4.2024

Ehkä hieman yksinäinen

Mies, 30 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Hei, täällä kirjoittelee 30-vuotias yksinäisyydestä kärsivä miekkonen Tampereelta. Lyhykäisyydessään yksinäisyys painaa, kun vanhat kaverit ovat muuttaneet pitkin poikin Suomen maata ja itsekkin tuli muutettua hetki sitten Kangasalle.

Viihdyn paljon luonnossa ja nautin retkeilystä, laavuilusta sekä kahvin hörppimisestä hienoja maisemia katsellessa. Tykkään lukea paljon erilaisia kirjoja ja nautin hyvistä keskusteluista. Katselen animea ja luen mangaa 😅😅 Pelailen jonkin verran mm CoD:a. Tykkään myös pelailla erilaisia seura- ja lautapelejä, niin mölkystä aina poliittisesti epäkorrektiin 😁 Omaan "hyvän" ja jokseenkin oudon huumorintajun 😅😅😂

Olisi kiva löytää kaveri kenen kanssa käydä pyöräilemässä, kalassa, pelailla tai ihan vaan höpötellä niitä näitä. Kahvittelu ja terassiseurakaan ei olisi pahitteeksi. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole merkitystä, mutta olisi kiva jos mielenkiinnon kohteemme jotenkin kohtaisivat.

Niin joo, olen heinäkuun lomalla ja sitten jatkuu työt toimisto aikataulun mukaisesti 😊 Ja en tiedä onko sillä merkitystä, mutta sanon kuitenkin; olen onnellisesti kihloissa 😊

19.10.2023

Heiiiiii tarvin seuraa :(

Nainen, 18 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Etin uusii ystävii, kun nykysillä ei oikein motivaatiota tehdä mitään.

Mua on yleensä kuvattu melko hiljaseks ja herkäks. Oikeessa seurassa kuitenkin tosi menevää seuraa. Sarkasmia on usein kuvattu ”erikoisena”. Oon varmaan samaan aikaan aikuismaisin ja lapsellisin ihminen minkä ikinä löydät. Tykkään pohdiskella asioita. En ehkä kuvaisi itseäni tyypillisenä koulun suosituimpana tyttönä.

Muita asioita mitä rakastan tehdä on musiikin kuuntelu. Rakastan klassista ja soitan tällä hetkellä pianoo, joka on mun elämä. Tykkään seikkailla ja löytää uusia asioita. Myös rentoutuminen peittojen alla on osa mun päivittäisiä rutiineja. Introverttinä tykkään syventyy paljon omiin mielnkiinnonkohteisiin. Tykkään avaruudesta, shoppailusta, museoista ja oon ratsastanut melko pitkään. Myös jos ketään joka opettelis käymään salilla?? Tykkään myös purjehtii ja ajella meidän pikku volvolla. Tykkään myös pelailla ja lukea. Toivon ystävältä avointa ja huumorintajuista mieltä.

9.9.2023

Kavereita

Nainen, 26 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

-97 syntyntyt nainen etsii uusia kavereita. Olen muuttanut Lahdesta Pirkanmaalle pari vuotta sitten. Sinun ei kuitenkaan ole pakko asua Pirkanmaalla, toki se on plussaa, että voisi hengaillakin helpommin.

Opiskelen netissä, tykkään lenkkeilystä vaikka olenkin vähän rapakunnossa :D tykkään leffojen katselusta, juttelusta, eläimistä, luonnossa liikkumisesta ja hyvästä ruuasta, ja shoppailusta ja kirppiksillä kävelystä. Yöajelut on kans ihan parhautta. Ja mä seuraan jääkiekkoa jonkin verran ja oon team Ilves! Olen luonteeltani rauhallinen, huumorintajuinen, muut huomioon ottava ambivertti ja miellän itseni myös empaattiseksi. On mua hauskaksikin kehuttu :D

Mä oon arvoiltani konservatiivinen, politiikan suhteen sijoitun ennemmin oikealle kuin vasemmalle ja olen kristitty, joten jos olet jompaakumpaa tai molempia, se olis tosi kiva!

Olen sitä mieltä et kavereiden "etsiminen" on tosi vaikeaa, joten alkuun viestittelyt esim. whattsapissa omalla painollaan sopisi minulle enemmän kuin hyvin. Etsin naispuoleisia kavereita, olen avoliitossa joten seurustelukumppani ei ole etsinnässä. Jos yhtään tuntui siltä että olisi hauska tutustua, heitä mua viestillä :)!

3.9.2023

Heyo! Kavereita!

Mies, 34 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moip!

Oon tällanen 30+ dude Tampereen läheltä, jolla on kaksi koiraa (best!), oon iltahommissa asiakaspalvelijana ja opiskelen tällä hetkellä visuaalista pelisuunnittelua sekä 3d mallinnusta~
Huumori on top-notch enkä tuppaa stressaamaan asioista liikaa, what happens, happens!

Suurin intohimo on ehdottomasti videopelit ja unelmahomma olis niiden tekeminen, siksipä sitä 3d mallinnusta treenailen :) Oon support-main pelissä kuin pelissä ja tällä hetkellä erityisen kovasti hittaa Baldur's Gate 3 (koska D&D!).

But that's not all! Tosissaan itsellä on kaksi koiraa ja nautin ehdottoman paljon luonnosta, Lappi 5/5. Kalastus varsinkin on vaan niin best~!

Täältä etsiskelen kaveriseuraa, peleihin tai ihan muuten vain. Jotain tiäkkö... Erilaista, mihin on nyt arkiinnuttu. Also yksinäisyys välillä vähän sucks. Rakastan keskustelua ja uusia tuttavuuksia ja oon yleisesti ottaen aaaaaika chilliä seuraa. Helppo avautua, so to speak. Ouh ja mieluiten naispuolisia ihmisiä, jotenkin vaan toimii paremmin mulle... Ikähaarukka en mä tiä, yli 24 tai jotain. Niin että jos kiinnostaa tulla juttelemaan ni siitä vaan! Ja jos löytyy discord niin sitä kautta tavoittaa 24/7 :D

16.7.2023

Hei uusi tuttavuus!

Nainen, 20 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Terve!
Olen tampere-kangasala välillä varttunut 20 v. nainen joka kaipaisi jokusta hyvää ystävää jolle voisi puhua kaikesta, nähdä ja pitää vaikka peli/herkkuttelu/leffa iltoja kotosalla tai mennä shoppailemaan tai mitä mieleen tulekaan ja välillä ottamaan yöelämästä makua.
Lempi tekemisiini kuuluukin tanssia, pelata, katsoa sarjoja ja leffoja ja ihan vaan jutella kaikenlaisita asioista mitä mieleen tulee.

Olen aluksi ujo mutta se lähtee kyllä helposti, jos vain kemiat kohtaa. Innostun helposti asioista ja olen hyvin mietteliäs persoona, kuin myös empaattinen ja sympaattinen ja avoin, ja sitä kaipaan myös ystävältä, kuin myös hyvää huumorin tajua.

Tulen myös asumaan avoliitossa, jossain kohtaa vuoden sisään Pälkäneen puolella sillä avomieheni kanssa rakennetaan omakotitaloa sieltä.

Jos tämä kuullosti etsimältäsi ystävältä pistä ihmeessä viestiä tämänkautta tai vaikka Instagrammissa @annika_emilia_03!

1.7.2023

Heippa!

Nainen, 26 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Etsin lisää kavereita kaikenlaisiin aktiviteetteihin - liikkuminen ja luonto varmoja valintoja, mutta kokeilen mielellään myös uutta! Jossain kohtaa ois super siistiä löytää myös ihan hengailukamu, jonka kanssa oleilla rennommin, pelailla korttia tms.

Tärkeitä asioita itselleni on tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, huumori ja aktiivisuus. Vakavuus, viini-illat ja taidekulttuuri puolestaan ovat aika kaukana omalta mukavuusalueeltani. Aloitan opinnot TAMKissa syksyllä, ja olisi kiva jos elämänvaiheesi olisi suunnilleen samankaltainen, eli arkena olisi töitä tai opiskelua ☺️ En etsi parisuhdetta

25.2.2023

Ystäviä Kangasalta/Tampereelta!

Nainen, 33 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Hei, olen 33v nainen Kangasalta ja kaipailisin ystäviä täältä lähiseudulta. Mulla on mies ja kohta 8v poika.
Seura olisi tervetullutta esimerkiksi ulkoiluun, kahviloihin, leffaan, mitä milloinkin keksitään. :) Jos sullakin on lapsia, niin myös lasten kanssa yhteinen tekeminen olis jees!

27.1.2023

Hellurei

Nainen, 21 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Mun molemmat elämänmittaset ystävät muutti tampereelta poies niin oon nyt käynyt kaikenmaailman kaverisovellukset läpi ja nyt päädyin tänne :D oon aika extrovertti mutta silti rauhallinen luonteeltani. Tällä hetkellä työskentelen hoitoalalla.

Tykkään käydä kahviloissa, kuunnella musiikkia laidasta laitaan ja harrastan kaikennäköistä liikuntaa. Lähden rohkeasti kokeilemaan myös uusia juttuja joten eikun ehdottelemaan tekemistä.
Mulla on myös lemmikkinä kani

Toivoisin että kissan omistajat pysyisivät kaukana :D (olen allerginen)

4.12.2022

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moro, ettisin semmossia kavereita tai kaveria :) jonka kaa vois tehä mitä vaa käydä elokuvis, baareis (varmasti tulee muistoja) yms. Hiljanen, ainaki alussa🙌🏼 Nettikavereita löytyy mut irl kavereit ois kiva olla. Oon huono ylläpitämää kaverisuhteit, enkä oikee voi sille mitää🤷🏽‍♀️

Matkustetaanko ulkomaille?

18.11.2022

Kaverihaku

Mies, 25 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moikka! Muutin Kangasalle alkusyksystä ja olis kiva löytää ajoittaista seuraa täältä päin. Kahville, yksille tai vaikka kävelylenkille.
Ite oon melko rento ja jutun juurta löytyy melkeinpä aiheesta kuin aiheesta. Vapaa-aikani vietän yleensä kalassa, luonnossa tai pyöräilen. Lisäks mulla on myös tytär
Kavereille on paha laittaa mitään kriteerejä joten laita rohkeesti viestiä. Liikun enimmäkseen Tampereen ja Pälkäneen välillä. Parhaiten saa varmaan snäpissä kiinni nimellä vitunjuuso

Ilmoitus ei vanhene

1.11.2022

Ystävää etsimässä

Nainen, 30 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Olen 30-vuotias nainen Kangasalta. Perheeseeni kuuluu taapero ja aviomies. Etsin Kangasalan/Tampereen seudulta naispuolista kaveria tai ystävää, jonka kanssa viettää mukavaa aikaa aikuisessa seurassa :) itseäni kiinnostaisi vaikkapa ulkoilu, kahvilassa/museossa/teatterissa/leffassa käyminen, yleisissä saunoissa saunomassa käyminen. Tulisitko mukaan testaamaan Tampereen yleiset saunat ja kokeilemaan avantouintia?

Itsellä on harrastuksina käsityöt, puutarha- ja kasvien kasvatus jutut, saunominen ja pilates. Olen avoin kokeilemaan myös uusia harrastuksia.

Luonteeltani olen rauhallinen ambivertti. Toivoisin ystävältä vastavuoroisuutta ja aktiivisuutta, ja lupaisin saman myös sinulle. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä ja tutustutaan vaikka kahvilla!

27.10.2022

Kavereita??

Nainen, 20 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Hei asun Kangasalalla olen 20vuotias
Etsin kavereita keiden kanssa voi jakaa niin ilot kuin surut . Olen vähä huono kirjoittamaan tähän mitään mutta ota yhteyttä rohkeasti nii jutellaan lisää.

26.9.2022

Uusia ystäviä

Nainen, 36 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moikka,
Etsiskelen uusia kavereita ja ois ihanaa löytää ihan ystäviäkin. Muutamia löytyy,kyllä mutta varsinkin täältä suht.läheltä olis kivä löytää,joku jonka kanssa viettää aikaa esim.kävelyllä,kahvilla,yhdellä,puistoilemassa(minulla kaksi lasta) tai mitä keksiikään :). Minulle ystävyydessä on tärkeää luottamus ja se,että ystävyys on molemmin puolista.

24.9.2022

Moikkamoi

Nainen, 23 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moikkamoi! Täällä olisi Kangasalan suunnilta 23v tyttö joka olis lisää kavereita vailla. Liikun paljon Tampereella päin ja tykkään kierrellä kauppoja,käydä syömässä ja juodakin aina sillointällöin. Musta saa seuraa melkeinpä ihan mihin vaan ja olenkin aika yllytyshullu ja spontaani tapaus.Laittakaas rohkeesti viestiä niin keksitään jotain kivaa 😎👍🏼

10.9.2022

Moikka/Hello! (I also write & speak English)

Nainen, 34 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Heti alkuun minun on lisättävä seuraava ilmoitus:
Koska olen saanut viestejä siihen sävyyn että toivoa voisi olla enemmästäkin, on heti mainittava että minulla on avopuoliso ja rehellisesti olen täällä etsimässä vain kavereita ja ystäviä.

2 kuukautta sitten Kangasalle muuttanut 34-vuotias nainen etsii kavereita ja ystäviä. Olen alunperin Pohjois-Karjalasta, joten Kangasala tai Tampere ei ole niin tuttua seutua (kuin mitä välillä vieraillut täällä).
Olen luonteeltani rauhallinen, ujo ja herkkä. Suoraan sanottuna kirjoittaminen on minulle helpompaa kuin kasvokkain puhuminen, mutta sosiaalisuus ja keskustelutaito on kummatkin opeteltavissa ja tutustuessa se yleensä helpottuu.
Minua ei haittaa, jos olet elämän kovan koulun oppilas, työtön, kuntoutuja, seksuaalisilta intresseiltäsi tai kokemukseltasi jotain muuta. Me ollaan ihmisiä kaikki varustettu sillä meidän omalaatuisella tarinalla mikä on rikkaus, ei pahe!
Itseäni kiinnostaa aiheina käsityöt, vaatteet (itsensä ilmentäjänä), jooga, itämainen tanssi, burleski, taiji, videopelit, animaatiot ja sarjakuvat, taide, kirjat, kahviloissa ja kirppareilla käynti, hevoset ja eläinmaailma ylipäänsä, maailman pelastaminen ihmisen ylikulutukselta... En kuitenkaan tee kaikkea samaan aikaan, mutta kaikki edellä mainittu kiinnostaa.

Joidenkin mukaan olen "hippi", mutta siitä en menis ihan takuuseen...
En välitä lapsista ja olenkin vapaaehtoisesti lapseton.
Pidän rakentavasta keskustelusta, mielipiteitä saa ja pitää olla, mutta yksilön kunnioitus on hyve ja asiat voi tuoda julki kohteliaastikin.
Voin esimerkiksi käydä baarissa tai juoda kanssasi viiniä, mutta en humalahakuisesti. Karaokea en toistaiseksi laula.
Hmm. Olisikohan siinä nyt tärkeimmät?
Jos vaikutan tämän perusteella sopivan henkiseltä, laita vain viestiä. En välttämättä vastaa ihan heti, koska voin olla esimerkiksi reissussa, mutta vastaan sinulle varmasti kaikesta huolimatta!

It's also okay if you speak english, my english might be little rusty but if …

16.8.2022

Äiti ja poika kavereita vailla! 😊

Nainen, 41 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Moikka!

Nelikymppinen äiti ja 11-vuotias poika olisivat kavereita vailla Suoramalla 😊 Perheeseen kuuluu myös toinen koululainen ja vauva, joka kyllä sujuvasti liikkuu tarvittaessa menossa mukana. Mies on paljon reissuhommissa joten kiva olisi välillä touhuta ja käydä eri paikoissa uudella porukalla, tai sitten vaan istua äitien kesken kahvilla lasten tehdessä jotain kiinnostavampaa 😁

Laita matalalla kynnyksellä viestiä, tuumaillaan josko meistä voisi tulla tuttuja, kavereita tai vaikka sielunsiskoja 😊

15.5.2022

Kaveri, Tai vaikka ystävä hakusessa

Nainen, 33 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Olen 33-vuotias 2 lapsen äiti joka on todella yksinäinen. Vaikka asun lasten ja avomiehen kanssa kaipaan silti ystävää elämääni. Olisi kiva viettää aikaa vaikka lenkillä tai sitten istua iltaa. Jutella kaikesta maan ja taivaan välillä sekä irrotella kunnolla. Olen huumorintajuinen, työssä käyvä, omasta mielestäni kauheen hauska😁 jos kiinnostaa ja kemiat kohtaa nii sää voisit olla mulle just se kaveri ketä oon kaivannut mun elämään.

22.2.2022

Uusia kavereita

Nainen, 31 vuotta, Kangasala, Pirkanmaa

Hei, olen kolmekymppinen nainen kangasalta, asun kahdestaan aviomieheni kanssa, meillä ei ole lapsia eikä lemmikkejä. Koirasta tai kissasta haaveilemme,ja rakastamme eläimiä. Mulla on semmoinen elämäntilanne että olen raitistunut, ja jättänyt taakse kaikki ne entiset ryyppäyskaverit, ja yhtäkkiä tuntuu että olen aika yksin. Työtoiminnassa toki on kavereita, mutta eivät he koskaan kyläile meillä, ja mulla on varsinkin alkuviikosta monta pitkää päivää yksin kotona kun mies on töissä. Olen mielenterveyskuntoutuja, mutta aika hyvässä voinnissa nykyään. Erityisiä harrastuksia mulla ei ole, tai no ehkä ruuanlaitto, tykkään kokeilla uusia reseptejä ja kokkailen paljon, ja rakastan sitä kun voi hyödyntää kaikki jämäruuat mahdollisimman hyvin eikä mitään mene roskiin, heh. Päivät kuluu aikalailla kotona omia juttuja puuhaten, ja sitten loppuviikosta työtoiminnassa. Mulla on aikaa uusille ihmissuhteille, ja luonteeltani olen tosi leppoinen mutta kuitenkin avoin ja sosiaalinen.

Sivu
Takaisin ylös