Ilmoitukset alueelta Joensuu (48 kpl)

 - 
 
10.11.2019

Moi kaikki!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka! Oon joensuulainen 20 vuotias nainen ja vailla kavereita/kaveria. Opiskelen hius-ja kauneuden hoitoalaa joensuun ammattikoulussa ensimmäistä vuotta. Olen vähän ujo niin on hankala saada uusia kavereita, istuskelen paljon kotona koulun jälkeen ja viikonloppuisin ja haluisin kaverin jonka kanssa tehdä kaikkea hauskaa. Olen huumorintajuinen, ja pidän shoppailemisesta ja ihan vaan hengailusta😊 Minulla on koira, ja harrastan salilla käyntiä. Jos luulet miusta olevan siulle kaveriks niin otathan yhteyttä! Sc; marika_karo

3.11.2019

Uusia ystäviä elämään!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka,
olen 24-vuotias nainen Joensuusta ja etsiskelen pitkä-
aikaisia ystäviä joiden kanssa voi jakaa niin ilot kuin surut, joihin
voi luottaa ja joidenka kanssa voi tehdä muutakin kun käydä kahvilla kerran puolessa vuodessa.😂
Elikkä olis tosi kiva nähä ainakin kerran viikkoon omien menojen mukaan tietysti ja keksiä jotain mukavaa tekemistä.😊
Itselläni on 2 kissaa joten pidän lemmikeistä, lenkkeilystä, ryhmäliikunnasta, leffoista, lukemisesta jne. Hyvin meneväinen tyyppi olen joten minut saa kyllä liikkeelle kun vaan tekemistä keksii!😁
Suunnitelmissa on muutto pk-seudulle vuodenvaihteessa joten ensisijaisesti ystäviä sieltä suunnilta. Ei tosin haittaa vaikka asuisit muualla. Pistä ihmeessä viestiä.😊

24.10.2019

Hei!

Mies, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen vuosia asunut pohjois-karjalassa mutta kaikki kaverit on vähitellen lähtenyt muuhun suuntaan ja en tällä hetkellä tunne ketään täältä Joensuusta. Olisi kiva lähteä minne tahansa. Kävelemää jonnekki, oluelle, leffaan jne. Jos löytyy auto niin voi keksiä jonkun määränpäänkin jonne lähteä ajelemaa, iteltä löytyy B-luokan ajokortti niin pystyn auttamaan ajamisessa.

20.10.2019

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen parikymppinen nainen ja olen asunut täällä Joensuussa nyt vajaa 1,5v poikaystäväni kanssa. Opiskelen tällä hetkellä Karelia AMK:lla toista vuotta. Vapaa-ajalla touhuilen pentukoirani kanssa, lenkkeilen, käyn salilla, laittelen ruokaa ja välillä käyn tekemässä jotain spessumpaa kaupungilla. Kaikkiin näihin olisi mukava saada seuraa, kaipaan varsinkin naispuolisia ystäviä, joiden kanssa vois höpöttää ja viettää aikaa vapaa-ajalla.
Olen huumorintajuinen, melko puhelias, avoin, sosiaalinen ja positiivinen, ja tulen aikalailla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Toki asiaa auttaa, jos on yhteisiä mielenkiinnonkohteita.
Laittele ihmeessä viestiä, jos vaikuttaa yhtään siltä, että meillä vois olla yhteisiä puheenaiheita!:)

20.10.2019

Ystävää

Mies, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

No hei. -92 omien polkujen tallaaja, sosiaalinen ujo. Pyörinyt Joensuussa koko aikuisikäni mutta kaveripiiri on pieni eikä tunnu elämässä olevan muuta kuin työt ja yksinoleminen.

Tykkään käydä kävelyillä, elokuvissa, kahvittelemassa, en niinkään viihdy baareissa. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, nopeampaa metallia ja rokkia/punkkia pääsääntöisesti. Pidän eläimistä ja lapsista. Viihdyn yhtähyvin hyvän elokuvan parissa tai laavulla nuotion ääressä.

Olisi mukava ihan vaan vaihtaa kuulumisia, kuunnella mitä sinulle kuuluu, jakaa niitä elämän pieniä iloja ja suruja.

20.10.2019

Hei vaan hei

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 23-vuotias ja alkanu kaipaa arkeeni tekemistä töiden ohelle sekä uusia ihmisiä joiden kaa vois käydä esim. lenkillä, kaupungilla, kahvilla/oluella tai kokeilla yhessä vaikka uusia harrastuksia. You name it. Tykkään spontaaniudesta, joten musta saat aika helposti lähtijän melkein mihin vaan.

Syvälliset keskustelut ja randomien asioiden pohdiskelu on myös aina mukavaa ajanvietettä.

Pidempiä lurituksia en tähän jaksa nyt kirjotella, mutta laitelkaahan viestii jos herätti kiinnostusta tutustuu. 😊

15.10.2019

Heiii

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon -98 syntyny tyttö joensuusta. Asunu nyt reilu vuoden verran täälläpäi, alunperi savosta.
Oon ollu ihan vaan kotona nyt päivät ja siitäjohtuen meinaan tulla pikkuhiljaa mökkihöperöks, nii ois kiva jos sais ees muutaman kaverin lissää kenet täältä tuntis. 😃

Oon tosi huumorintajuinen, mustahuumori best. En oo kovin hiljanen joten toivoisin ettet siekää ois. Oon luotettava, avoin ja aika suorasananen. Suorasanasuudella tarkotan kuitenkin että omaan käytöstavat, mut miula on vahvat mielipiteet ja tykkään keskustella paljon, oikeestaan kaikesta.

Ja siis oikeesti, miun päivät on menny nyt liian kaua aikaa siinä et pelaan tietokoneella ja katon netflixii, joten jos kuulostin yhtää siedettävältä nii ota yhteyttä! Tosi vaikee tähän kuvailla itteensä nii jutellaa sit lisää ja tutustutaa.
Nii ja hei miunkaa voit lähtee kahville, shoppailee, lenkille, kaljalle.. no melkeimpä mihi vaa, jos meillä ees jotenki ”synkkaa” 😄

10.10.2019

Heissan!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Yksinäisyys vaivaa aika paljon tämänhetkistä elämää, joten kokeillaanpas tällaista.

Olen 23-vuotias naikkonen Joensuun seudulta ja opiskelen kolmatta vuotta Karelia-ammattikorkeakoulussa. Olen parisuhteessa, mutta siitä huolimatta kaipaan niitä ystäviä, joiden kanssa voisi purkaa kaikenlaiset huolet ja höpötykset.

Olen intohimoinen sosiaalisen median käyttäjä ja seuraan aktiivisesti erilaisia uutismedioita. Vapaa-aikani kuluu lähinnä leffojen ja sarjojen parissa, erityisesti romanttiset komediat ja toiminta ovat minun makuuni, mutta lenkkeilen myös paljon ja vietän aikaa perheeni koirien kanssa. Tykkään myös käydä paljon livekeikoilla ja käyn useamman kerran vuodessa risteilemässä. Musiikkimakuni on aika vaihteleva, lähinnä kaikkea muuta paitsi raskasta heviä/metallia tulee kuunneltua.

Luonteeltani olen melko äkkipikainen ja suorasukainen, joten koen, että ihmiset eivät vain ole tottuneet sellaiseen. Sanon aika suoraan mielipiteeni, mutta osaan ne myös usein perustella. Olen sosiaalinen ja tulen juttuun melkeinpä kaikkien kanssa, mutta jostain syystä samanhenkisiä ihmisiä ei vain ole elämääni löytynyt kovinkaan montaa. Koskaan en ole ollut tervetullut mihinkään kaveriporukoihin, joten minulta ovat jääneet väliin niin syntymäpäiväjuhlat kuin myös kaikki normaalit juhannukset ynnä muut.

Jos koet tarvitsevasi juttuseuraa tai muuten vain tunnet piston sydämessäsi niin ota ihmeessä yhteyttä! :) Aina löytyy keskusteltavaa ja koskaan ei ole liikaa hyvän päivän tuttavuuksia.

28.9.2019

Juttukaveria vailla!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa kaikki! Etsin rentoa jutteluseuraa mistä päin Suomea tahansa. Tärkeää olisi, että tykkäät keskustella arkipäiväisten asioiden lisäksi vähän syvällisemmistäkin jutuista. Omiin mielenkiinnon kohteisiin kuuluu mm. leffat ja sarjat, luonnossa liikkuminen, luonnonsuojelu ja huonot mutta hauskat vitsit, mutta tykkään jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole väliä, pääasia että voidaan pitää seuraa toisillemme ja jutella! :)

12.9.2019

Kaveria harrastuksiin ja yhteiseen puuhailuun

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!

Hakusessa samanhenkisiä tovereita yhteiseen tekemiseen. Olen suht tuore täällä Joensuussa, eikä verkostoa juuri ole. Käyn töissä ja harrastan monenlaista mielelläni, mutta olisi kiva vapaalla tutustua ihmisiin. Kelpaat siis vallan mainiosti vaikka lenkille, lautapeleihin, jutustelemaan, kahville, oluelle tai vaikka tanssimaan. Tai miksei voitais aloittaa jotain uutta harrastusta :)

Olen 31-vuotias, rauhallinen ja sosiaalinen mies. Huumorintaju on minulle tärkeää ja pidän siitä kun on hauskaa. Töiden lisäksi yritän käydä salilla ja ulkoilemassa.

Näin lyhkäsesti siinä, lisää sitten jos ilmoitus johonkuhun kolahti. Ilmoitus on voimassa kunnes se tästä jonnekin häviää, ja kaveriksi kelpaavat niin miehet kuin naiset. Ja jos sinulla on lapsi/lapsia, niin myös "lapsitreffit" onnistuvat, itselläni on alakouluikäinen poika!

12.9.2019

Hei!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 23-vuotias opiskelija Joensuusta. Olen asunut täällä koko ikäni, mutta suuri osa kavereista on viime vuosina muuttanut pois opiskelujen tai työn perässä ja kaipaisin uusia ystäviä.
Olen empaattinen ja ystävällinen, mutta aluksi usein hieman ujo. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, ulkoilla, kirjoittaa, lukea, kuunnella musiikkia, katsoa sarjoja ja leffoja yms. Erityisesti kirjoista olisi kiva jutella, mutta ei haittaa, jos et lue!
Toivoisin seuraa erityisesti kahvitteluun, shoppailuun, baarissa käyntiin tai ihan vaan lenkille. Tykkään jutella aikalailla kaikesta!

Ilmoitus on voimassa niin kauan kuin se täällä sivustolla näkyy. Laita rohkeasti viestiä! :)

1.9.2019

Hei. Olen 25- vuotias opiskelija juuri muuttanut.

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa. Olen 25- vuotias pian opiskelut aloittava nuori nainen ja uusi tällä paikkakunnalla. En siis tunne täältä Joensuusta ketään ja kaipaisin uusia tuttavuuksia/hyviä ystäviä. ( mieluiten keskustan suunnilta tai max 5km säteeltä keskustasta). Olisi kiva löytää suunnilleen saman ikäisiä ystäviä. Ikä haarukaltaan 20-30 vuotiaita.
Luenteeltaan haluaisin saman henkisiä ystäviä. Olen mukava, luotettava, rehellinen ja ystävällinen. Minun kanssa voi puhua aikalailla kaikesta. Hyvistä hetkistä niinkuin mieltä painavistakin asioista.
Vapaa ajalla lenkkeilen, maalailen/ piirtelen ja joskus kuvailen. Pidän ruuanlaitosta ja tykkään katsella tv ohjelmia kuin myös netflixiä.
Tv- sarjoista lemppareita ovat tempparit, masterchef, ensitreffit alttarilla, rillit huurussa, modernfamily yms. Netflixissä elokuva mieltymyksiä ovat lajeiltaan trillerit, toisitapahtumiin perustuvat dokumentit, draama ja komediat.
Musiikkia kuuntelen jonkin verran. Musiikki makuuni ei kuulu raskas musiikki esim. hevi, metalli yms. eikä ooppera.
Voin lähteä kanssasi kahville, elokuviin, shoppailemaan, syömään tai vaikkapa lenkkeilemään/ urheilemaan. Minusta saa myös ihan vain juttu seuraa.
Jos olet samassa elämän tilanteessa. (Opiskelut alkavat vieraalla paikkakunnalla etkä oikein tunne täältä ketään tai tunne paikkoja.) Voin ilo mielin lähteä kanssasi tutkimaan kaupunkia ja vaihtelemaan kuulumisia tuntemuksista ja mielipiteistä opiskelusta kuin myös uudesta paikkakunnasta. Jos tunnistat saman henkisyyttä tai tekstini herätti mielenkiintoa niin laita minulle ihmeessä viestiä.

29.8.2019

Hei!

Nainen, 53 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin ystäviä/ samanhenkisiä kavereita noin 45-60-vuotiaista naisista kaikenlaiseen vapaa-ajan viettoon ja keskusteluihin sekä perinteiseen kirjeenvaihtoon. Itse olen 53-vuotias 2-vuorotyötä tekevä nainen, jolla jo aikuiset lapset. Nuorin asuu vielä luonani. Mm.luonto, eläimet, liikunta monipuolisesti, pääosin terveelliset elämäntavat, kirjoittaminen, lukeminen ja musiikki lähellä sydäntäni. Tykkään syvällisistä keskusteluista kaikenlaisista aiheista. Olen huumorintajuinen ja minulla on positiivinen elämänasenne.

25.8.2019

Moikka!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, olen 21-vuotias nuori nainen, joka pian asuu Pohjois-Karjalassa ja etsin uusia ystäviä. Ei ole väliä missä asut, voimme viestitellä ja olisi myös mukavaa kasvotusten nähdä, jos mahdollista :)
Liikunta ja eläimet ovat tärkeitä minulle, kavereiden näkeminen ja mieleisen musiikin kuuntelu ovat myös tärkeä osa elämää.
Laita rohkeasti viestiä, niin jutellaan lisää!

22.8.2019

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 19-vuotias tyttö. Muutan poikaystäväni kanssa Joensuuhun syyskuun alussa😊 Olen käynyt Joensuussa vain pari kertaa, joten melkein kaikki paikat ovat minulle uusia. Enkä myöskään tunne ketään Joensuusta (paitsi poikaystäväni).
Poikaystäväni pääsi kouluun Joensuuhun, joten muutin hänen kanssaan. Itse tosin vietän välivuotta. Hakusessa olisikin uusia kavereita Joensuusta, joiden kanssa voisin viettää vapaa-aikaani🥰 Tykkään vapaa-ajalla esim. käydä kahviloissa, elokuvissa ja viihteellä. Lähden mielelläni myös suppailemaan, kajakoimaan tai tekemään muuta hauskaa aktiviteettiä. Olen yleensä valmis kaikkeen😊 Luonteeltani olen hauska ja mukava.

20.8.2019

Moikka

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 28 vuotias naimisissa ja lapseton oleva nainen joka etsii ystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja surut, käydä shoppailemassa, kahvilla ja vaikkapa vaan katsoa sohvalla jotain hyvää leffaa :) Jos olet luotettava ja rehellinen niin ota yhteyttä ja tutustutaan toisiin paremmin :)

18.8.2019

Hei!

Nainen, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 32-vuotias nainen, joka kaipaisi elämäänsä uusia tuttavuuksia ja toivottavasti pidempiaikaisia ystäviä. Opiskelen vielä ja tällä hetkellä kaveripiirini koostuukin lähinnä toisista opiskelijoista. Olisi kuitenkin mukava tutustua ihmisiin myös opintojen ulkopuolelta. Vapaa-ajalla tykkään lukea, katsella sarjoja ja tehdä käsillä kaikenlaista, kuten ommella itselleni vaatteita. Harrastan myös lähes päivittäin jotain liikuntaa: juoksen, rullaluistelen ja käyn ryhmäliikuntatunneilla. Jos sinulla on joitain samoja kiinnostuksen kohteita, on tutustuminen tietysti helpompaa, mutta ei haittaa vaikka ei olisikaan. Ennen kaikkea toivoisin, että olisit avarakatseinen ja aidosti kiinnostunut tutustumaan.

7.8.2019

Uusia ystäviä Itä-Suomesta ja miksei muualtakin

Nainen, 22 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Olen 22-vuotias pian Joensuuhun muuttava nainen. Poikaystäväni lisäksi en tunne kaupungista ketään ja olisi mukavaa saada uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Olisi hienoa löytää läheltä ystäviä, joiden kanssa voisi helposti tavata, mutta olen avoin myös kaukaisemmille yhteydenotoille :)

Yhdessä voisimme mm. kierrellä kirpputoreja, ulkoilla, keskustella syvällisistä ja ei-syvällisistä asioista, katsella netflixistä sarjoja ja elokuvia sekä pelata lautapelejä tai pleikkarilla. Myös ruuanlaitto voisi olla mukavaa. Lähden myös mielelläni poimimaan marjoja tai muuten vain nauttimaan luonnosta. Olen myös kiinnostunut sienestyksestä, mutta en ole siinä vielä kovin hyvä. Olen avoin uusille harrastuksille, mutta baariin tai shoppailemaan (muuta kuin kirppikselle) en luultavasti tule lähtemään.

Kiinnostuksen kohteitani ovat ainakin lukeminen, veganismi, eläimet, ekologinen elämäntapa, Disneyn elokuvat, palapelit, henkinen hyvinvointi ja bullet journal. On tietenkin plussaa, jos löytyy samoja kiinnostuksen kohteita, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotan kuitenkin toisen valintojen kunnioittamista, molemmin puolin.

Olen luonteeltani ujo (varsinkin ryhmässä), mutta se kuitenkin hälvenee tutustuttaessa. Olen introvertti ja kaipaan myös omaa tilaa. Toivonkin, että ymmärtäisit sen etkä ottaisi sitä loukkauksena. Olen myös luotettava ja odotan sitä muiltakin.

Odotan innolla yhteydenottoja :)

P.S. Ilmoitus on voimassa ainakin seuraavan vuoden.

28.7.2019

Ystävä olis kiva..

Mies, 40 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Paljon sairasteleva mies etsii juttuseuraa ja kaveria miehistä tai naisista. Elämä on kolhinut paljon ja vastoinkäyminen seuraa toistaan, puolison olen kuitenkin onnistunut löytämään joten mitään parisuhdetta en ole hakemassa vaan uutta kaveripiiriä. Entiset on vuosien saatossa karisseet ja nykyisellään on itsellä energiat aika vähissä joten elämä on urautunut työn ja kodin ylläpitämiseen, oman elämisen kustannuksella. Harrastukset on jääneet aika vähälle kun yksin ei jaksa lähteä joten sellaiseenkin olisi kiva saada seuraa. Kaikki pärisevä kiinnostaa, talvella yritän hiihtää ja kesällä pyöräillä. Alkoholia en juo ja tupakkaa en polta, toivottavasti et hirveästi sinäkään. Somessa en tykkää olla mutta sähköpostia käytän joten viestitellä voi vaikka toiselle puolelle suomea

Sivu
Takaisin ylös