Ilmoitukset alueelta Joensuu (128 kpl)

 - 
 
eilen

Moikka

Nainen, 46 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyisikö täältä oman ikäistä ja liikuntaa säännöllisesti harrastavaa kahvitteluseuraa. Olen juuri seurustelusuhteesta eronnut 46 nainen, HUOM EN halua uutta suhdetta tälle kesälle. Olisi kiva käydä kesäkahvilla, ja vielä mukavampi olisi saada kahville myös saman henkistä juttuseuraa. Toinen pieni haave, mikä minulla on ollut jo monta vuotta: olisi saada joku tsemppaamaan/potkimaan minut tekemään 1. avoimen yliopiston kurssi, johon ilmoittauduin… Minulta hävisi kaikki ilo ja aloitekyky, jota aina on ollut monenlaisesta opiskelusta(nyt kaupallinen), kai väsymyksen ja seurustelun vuoksi. Lenkkeily olisi myös mieleistä ajatustenvaihto aikaa.

2 päivää sitten

No moi

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Mulla on nyt pari viikkoa lomaa ja kaverit 404, tehtäiskö jotain, mentäiskö jonnekkin. Elokuviin, pyöräilemään, kirpputorille?

28v omien teiden kulkija, pidän lähipiirissäni vain kourallisen ihmisiä, tähän lähipiiriin joku vielä mahtuisi.

Tykkään korjailla ja rakennella kaikenlaista, pyöräillä ja olla vain tekemättä mitään.

Kuuntelen punkkia ja käyn töissä, kotona pötköttää kiisu ja autossani on aina jotain vikaa.

Varmaan parhaiten olen saatavilla discordissa ja instagrammissa

3 päivää sitten

Heei!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 20v nainen Joensuusta ja etsiskelen uusia kavereita tai ihan vaan juttuseuraa. Ei oo väliä missä päin asut tai ootko mies vai nainen🙌🏼Olis kuitenkin hyvä jos oisit iältäs n.18-24v. Oon ite tämmönen rento, huumorintajunen ja ilonen persoona. Mulle voi puhuu mistä vaan ja juttuu kyllä riittää kun vaa tutustuu paremmin☺️Voit laittaa vaikka snäpin nii tutustutaan siellä paremmin!

25.7.2021

Moikka!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä 24v nainen, etsii kavereita ja sitä todellista ystävää. Käyn töissä, asun kihlattuni ja koiran kanssa, silti elämä tuntuu välillä yksinäiseltä koska puuttuu se ystävä ja kavereitakaan ei montaa ole.

Tykkään "kahvitella" vaikka en kahvia juokkaan, käydä kirppareilla, lenkeillä ja olis kiva vaikka keksiä yhdessä joku harrastus🙂 Viime talvena aloin neuloa ja sitäkin olis tarkotus jatkaa.

Haluaisin kaverin/ystävän jonka kanssa voisi keskustella melkeinpä mistä vaan ja kirjoitella pitkin päivää. Toivon että voitais nähdä usein ja tehdä asioita yhdessä, olen alkuun ujo mutta kun saadaan juttu luistamaan niin juttua ja huumorintajua löytyy.

Jos kiinnostuit niin kysy toki lisää, kaikkea mitä en tajunnut tähän jo laittaa. Käytössä myös ig ja whatsapp. ❤️

20.7.2021

Ystäviä <3

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka! :)

Ajattelin nyt rohkaistua ja laittaa ilmoituksen tänne, koska tiedän miltä yksinäisyys tuntuu, enkä halua kenenkään joutuvan olevan yksin tai tuntea oloansa yksinäiseksi.

Olen siis 21-vuotias, muualta päin Suomea tänne Joensuuhun muuttanut nainen. Tämän vuoksi en oikein täältäpäin hirmuisesti ihmisiä tunne ja olisi tosi mukavaa löytää uusia tuttavuuksia, josta voisi kehittyä pitkiäkin ystävyyssuhteita. Iälläsi tai sukupuolellasi ei sinänsä ole mitään merkitystä

Vapaa-ajallani tykkään chillailla/hengailla ulkona, käydä kahvittelemassa/syömässä, istua terassilla, katsoa sarjoja/leffoja, kuunnella musiikkia, kierrellä kirppareita, käydä lenkkeilemässä, liikkumassa luonnossa, frisbeegolffaamassa, uimassa ja ottamassa aurinkoa rannalla.

Luonteeltani olen sosiaalinen ja puhelias, mutta osaan myös kuunnella, huumorintajuinen, myötätuntoinen, empaattinen, auttavainen, luotettava, rehellinen sekä melko avoin.

Tule vain rohkeasti juttelemaan, koska mukava olisi kuulla sinustakin! :)

Myös vaikka snäpin tai ig:n puolella saa tulla juttelemaan mikäli sinulta sellainen löytyy :) sc: aansuune
IG:n saa kysymällä☺️

19.7.2021

Hei

Mies, 34 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin kivoja henkilöitä vaikka ulos kävelylle tai kirjoittamaan ja juttelemaan netissä. Urheilu, luonto, musiikki enimmäkseen rock- ja metalli, sarjat scifi, yliluonnolliset, erikoiset yms. kiinnostaa, eri asioista ja aiheista jutteleminen on mukavaa.

Sillä ei ole väliä millainen olet. Voit omata samoja kiinnostuksen kohteita tai olla toisenlainen. Voidaan viestiä tarkemmin löytyykö juttelun aiheita.

Voidaan kirjoittaa sähköpostin välityksellä tai jos löytyy discord, niin sitäkin kautta.

18.7.2021

Heippa ♡

Nainen, 30 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Haluaisin kirjoittaa tähän paljon ja silti en oikein mitään niin katsotaan mitä tästä tulee.
Etsin ystävää, sellaista minulla ei ole ollut vuosiin. Yrittänyt olen mutta usein olen huomannut jääväni ilman vastausta.

Vastaantulijana olen se vähän hassummin pukeutuva, kuulemma joskus pelottava, välillä taas hyvinkin helposti lähestyttävä tapaus. Arka introvertti joka ei osaa pitää small talkkia yllä, usein se mitä haluan sanoa kehkeytyy päässäni liian myöhään ja aihe on jo vaihtunut.

Ystävänä olen hassu, mustalla ja vittuilevalla huumorilla. Tukena monissa asioissa, ymmärtäväinen ja huomaavainen. Puhun yhtäpaljon kuin toinen osapuoli, hiljaiset hetketkään eivät ole ongelma. Lähetän memejä ja hassuja eläinvideoita.

Olen kiinnostunut monista asioista; taidejutut, videopelit (Steam Deck hype), lauta-ja roolipelit, luonto, eläimet, leipominen, liikunta, turrit, avaruusalukset, kirpputorit, okkultismi, erilaiset mytologiat ja uskomukset. Uskon melkein kaikkeen, mutta en käytä foliohattuja. Musiikkia (kaikki menee, tällä hetkellä deathcore kausi käynnissä) kuuntelen paljon ja keikoilla kävisin jos tilanne sallisi.

Minusta saa seuraa internettiin, mutta ensisijaisesti etsin ihmistä jonka kanssa tehdä livenä kaikenlaista mikä sillä hetkellä sattuu kiinnostamaan. En polta, joskus juon joten tanssilattiallekin minut tulee saamaan. Asun yhdessä puolisoni kanssa, joka mielellään myös osallistuu pelaamaan erilaisia pelejä. Kodista löytyy 5kk koira ja 3 kissaa (kaikki nimetty Harry Potter maailman mukaan) joita saa tulla rapsuttelemaan. Plussaa tietysti jos löytyisi koirakavereita samalla.

Ole oma itsesi♡
Mielenterveysjuttuja tai sitä mihin päin suuntaudut ei tarvitse minun kanssani piilotella. Tuttuja juttuja.

Viestiä saa laittaa sähköpostiin tai kirjoitella Discordiin: Mauruta#9895

15.7.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka. Olen 24 vuotias nainen Joensuusta.
Entiset ystäväni ovat muuttaneet pois täältä ja tai muuten vain ajautuneet eri teille. Tunnen itseni nykyään yksinäiseksi niin uudet ystävät olisivat tervetulleita.

Asun kihlattuni kanssa ja harrastan pääosin vain lenkkeilyä.
Olen perusluonteeltani rauhallinen, empaattinen ja omistan myös hyvän huumorintajun. Olen myös rehellinen ja luottamuksen arvoinen ja toivoisin myös samaa sinulta.

Kaipaan myös aitoa kontaktia viestittelyn lisäksi.
Minusta saa seuraa kahville, kävelylle, matkustamiseen, lasilliselle baarin tai ihan muuten vain hengailemaan.

Jos yhtään nappasi niin laita ihmeessä viestiä tulemaan :)

13.7.2021

Heips!

Nainen, 41 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 41-vuotias perheellinen nainen. Nyt kun lapset ei tarvitse enää minua muuten kuin kaupassa maksajana niin aikaa olisi naispuoliselle ystävälle. Tykkään kierrellä kaupoilla, kirpparilla ja vaikka rautakauppaankin minusta saa kaverin. Tällä hetkellä aika menee remontoidessa ja työ vie tietysti puolet päivästä, mutta täytyyhän elämässä olla muutakin. Jos elämääsi mahtuu muutakin kuin KORONA niin otahan yhteyttä🙂

11.7.2021

Morjesta kaikille!

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa!

Etsiskelen helppoa ja mutkatonta kaverisuhdetta. Kaipaan esimerkiksi keskustelukumppania kahvikupin äärelle maailman menoa ihmettelemään. Vietän mielelläni aikaa myös luonnossa, joten voidaan käydä myös kävelemässä/retkeilemässä tai lähteä vaikkapa pyöräilemään. Sekään ei haittaa, jos joskus olemme vain hiljaa katsoen kaukaisuuteen. Se voi olla joskus jopa mukavaa. Olen viime vuosien ajan elänyt elämää, jossa kaverit ja sosiaaliset kontaktit ovat lähinnä opiskeluissa ja työyhteisössä, joten vapaa-ajan kaverikuviot pääsivät huonoon jamaan ja nyt haluan korjata tilanteen.

Jos tähän väliin lyhyesti minusta: olen 31-vuotias ja asun Joensuussa. Asun yhdessä puolison ja koiran kanssa. Arkea minulla rytmittää mukavasti päivätyö sosiaali- ja terveysalalla. Mielekkäitä keskustelunaiheita minulle on mm. psykologian, mielenterveyden ja miehisyyden eri näkökulmat, mutta toki mielelläni puhun myös muistakin aiheista. Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti kotosalla, käydä pyöräilemässä tai lähteä ulkoilemaan luontoon. Jo tovin olen pohdiskellut, että aloittaisin käymään kuntosalilla, mutta jostakin syystä en ole yksin sinne saanut vielä mentyä. Ehkäpä tähänkin voisi löytyä muutosta uuden kaverisuhteen kautta.

Yleensä ihmiset kuvaa minua sosiaaliseksi ja puheliaaksi tyypiksi, joka tulee kaikenlaisten kanssa toimeen. Itse toki ajattelen olevani aluksi ainakin ujohko, mutta kun rentoudun niin juttua luistaa ja usein olenkin hassuttelija.

Minut löytää Instagramista nimimerkillä iamasikainen ja sitten toki viestiä saa laittaa myös sähköpostilla.

10.7.2021

Kaveria etsimässä!

Nainen, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Olen 29-vuotias, kahden kouluikäisen lapsen vuoroäiti. Haluaisin löytää naispuoleisia kavereita kaikenlaiseen ajanviettoon, illanistumiseen, viestittelyyn ja jutusteluun, kahvitteluun tai vaikka lenkille. Olisi kiva löytää joku jonka kanssa kemiat kohtaa ja pystyy puhumaan syvällisistäkin asioista. Tällaiset kaverit ovat itseltä muuttaneet pois Joensuusta ja olenkin lähinnä viettänyt aikaa miesystävän ja hänen kavereidensa seurassa. Olisi kiva saada joku jonka kanssa höpistä ihan vaan tyttöjen juttuja.

Luonteeltani oon tällanen aika menevä, monesta asiasta innostuva. Koti on vähän mullin mallin vaikka tykkään sisustaa ja hoitaa viherkasveja. Liikuntaa harrastan jossain määrin mutta en oo mikään himoliikkuja. Miusta sais kaverin myös vaikka yöllisille ajoreissuille mäkkärin drive-inille. 😅 Huumori on mulla aika mustaa ja jututkin varmaan mitä sattuu, joten jos etsit fiksua ja täydellisyyttä hipovaa seuraa niin se en ole minä. Maalaisjärki, se on iso plussa.

Laita viestiä jos yhtään kiinnostus heräsi, niin jutellaan lisää.

10.7.2021

Hellurei

Nainen, 18 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 18v tyttö Joensuusta ja toiveena ois löytää ystäviä täältä päin.

Valmistuin hiljattain lukiosta ja aika meinaa käydä pitkäksi, kun ei töitä tai opiskeluja oo tällä hetkellä. Oon menossa tammikuussa inttiin, joten ois kiva kuulla muitten kokemuksia tai jutella muuten aiheesta, jos se kiinnostaa.

En tällä hetkellä harrasta varsinaisesti mitään, mutta vapaa-aika kuluu pitkälti sarjojen, somen, käsitöiden ja treenaamisen parissa.

Oon alkuun melko ujo, mutta kun tutustuu paremmin, niin juttua riittää. Tykkään ihan vaan chillailla, mutta musta saa seuraa myös aktiivisempaan tekemiseen.

Sukupuolella ei oo väliä, mutta ois hyvä jos oisit n. 18-22-vuotias. Juttelen mieluiten snäpissä, mutta myös Whatsapp ja Instagram löytyy.

7.7.2021

Oletko se sinä?

Nainen, 35 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heipsis, täällä etsiskelee uusia tuttavuuksia 35-vuotias nainen Pohjois-Karjalasta, jossa ydinperheeseen kuuluu mies sekä koira. Sitä aina välillä kaipaa kirjoittelu/juttuseuraa, miksei liveseuraakin (jos jutut hyvin natsaa), joten koitetaanpa tällaistakin kautta mielenkiinnosta.

Luonteeltani olen melko rauhallinen, hieman ehkä ujohko/arahko, joten ihmisiin tutustuminen vaatii aikaa, mutta koen tulevani juttuun erilaisten ihmisten kanssa, kunhan alkuun pääsee.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu musiikki (aikalailla laidasta laitaan), elokuvat (mm. Marvel elokuvat, melko laidasta laitaan) sekä sarjat (mm. Outlander, Supernatural, Criminal Minds). Aikaani kulutan myös Playstation4:n (mm. Diablo3) sekä tietokoneen äärellä (kirjoittaminen sekä pelaaminen(Sims4)).

Liikuntaa tulee harrastettua jonkun verran, etenkin koiran kanssa, mutta en koe olevani mikään himoliikkuja (ainakaan vielä). Tällä hetkellä tammikuusta lähtien ollut käynnissä painonpudostusta/elämäntapamuutosta, mistä ehkä saanut pientä kipinää liikuntaa kohtaan.

Jos ilmoituksessa jokin kolahti niin laitahan toki viestiä =)

3.7.2021

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 21-vuotias nainen Joensuusta, kaipailisin kovasti uusia ystäviä tai juttuseuraa, kun sitä ei liiaksi löydy tällä hetkellä :) Olen luonteeltani ihan mukava ja rauhallinen, minusta löytyy kyllä myös räväkämpikin puoli. Tykkään touhuta ihan arkisia juttuja, kuten lenkkeillä, shoppailla, laittaa ruokaa jne. Opiskelen vielä hetken aikaa, valmistuminen lähestyy pian, ja tietysti sen myötä myös työelämä.

Laita toki viestiä ja kerro hieman itsestäsi, mikäli kiinnostaa tutustua. Kerron mielelläni myös itsestäni lisää :)

1.7.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 39 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!!

Olen naimisissa oleva 39v nainen. Äiti. En siis etsi miespuolisia kavereita. Etsinnässä olisi huumorintajuinen, elämäniloinen, höpöttelijätyyppi, joka arvostaa kaikkia semmoisenaan kuin ovat. Haluaisin tutustua eri-ikäisiin uusiin naispuolisiin huipputyyppeihin.

Tykkäisit ehkä lähteä leffaan tai nauttia lasillisen viiniä? Et säikähdä, jos koti on mullinmallin, mutta kahvit keittelen, vaikkei olisi kahvileipääkään. Saataisiin kenties hyvä naisporukka kokoon ja vietettäis naisten mökkiviikonloppu. Naurettaisiin ja iloittaisiin elämän pikku kömmähdyksille tai oltaisiin toistemme tukena elämänaallokossa.

Otathan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti yhteyttä!! Toivon löytäväni tosiystäviä.

28.6.2021

Heipsunhei :)

Nainen, 18 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 18-vuotias, tänävuonna 19-vuotias opiskelija Joensuusta. Minulla on vakava ahdistuneisuushäiriö, joka tarkoittaa sitä että en tule toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Minulla on lääkitys häiriötä vastaan :) Olen oikeasti todella ujo, vaikka tästä kirjoituksesta huomaat toisin.

Tulen toimeen empaatisten ja kilttien tyyppien kanssa, jotka hyväksyy kaikki semmosinaan :) Eli jos olet ihminen joka kiusaa toisia, niin en saata tulla kanssasi toimeen. Haluan kaverin jonka kanssa saan olla täysin oma itteni. Saatan saada keskustelujen aikana ahdistuskohtauksen, joten ihmisen pitäisi olla ymmärtäväinen :)
Tutustuminen tapahtuu somessa :) Tällä hetkellä minulla ei ole oikein kavereita ja en halua kuin 1-2 kaveria ellei ole jokin ryhmä :) Haluan tuntea kaverini hyvin, etten tunne oloa ahistuneeksi keskustellessa :)

Tulen parhaiten toimeen 16-22 vuotiaiden kanssa. Sukupuolella ei ole väliä, kuin että minun on vaikeampi tutustua naisiin lapsuuden takia. Mutta olen valmis tutustumaan kaikenlaisiin ihmisiin c: Tykkään rennoista ja introverteistä ihmisistä. En ole semmonen ihminen et meen kahville sivistyneesti juttelemaan vaan enemmän semmoinen joka chillaa kaverin kanssa vaikka kotona syöden hyvää ruokaa tai chillaillen rannalla:)

Harrastuksiini kuuluu koneella pelaaminen, kissani hoito (rakastan kissoja) ja salilla käyminen. Tykkään olla todella paljon kotona. Pelaan koneella minee, simsii, phasmoo, jne..

Ei oo välii mistä päin suomee oot, mut ois kiva jos oisit Itä-Suomen alueelta :) Laita vaa addaust snapis tuleen nii lisäilen sut takasin :)

Snapchat: tiina_xdd

26.6.2021

Sinustako ystävä, hengenheimolainen, sielunkumppani

Nainen, 61 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kauniista kesästä huolimatta kaipaan suunnattomasti itselleni ystävää ja sielunkumppania. Olen 61-vuotias akateemisesti kouluttautunut nainen Joensuusta. Työni on sopivan haasteellista, luovaa ja merkityksellistä. Lapseni ovat jo aikuisia ja omillaan. Oma puutarha ja luonto sekä itseni näköiseksi tuunailtu kotini ovat minulle tärkeitä. Vaikka olen iloinen säheltäjä, intuitiivinen tekijä ja sitkeä suorittaja, elämä tuntuu tyhjältä ja yksinäiseltä.

Kaipaan elämääni suorittamisen katkaisuhoidoksi ystävän, jonka kanssa voisi yhdessä keskustella rajattomasti, hassutella ja hupsutella, pelata, retkeillä, pysähtyä ja ihmetellä, olla hiljaa. Arvostan erityisesti sydämen sivistystä ja sisäistä kauneutta.

Onko myös sinulla mies (tai ehkä nainen) oma sielunpuolikkaasi vielä löytämättä, hukassa? Etsittäisiinkö yhdessä elämän pieniä iloja tehdäksemme niistä suuria?

24.6.2021

Ystävää!

Nainen, 41 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! 41v naimisissa oleva mies etsii nais ystävää! Asun Joensuun lähellä.Olen savuton,h-tajuinen ja alkoholi maistuu hyvin huonosti.Olisi mukava saada ystävä jota voisi nähdä ja jutella kaikesta....

Sivu
Takaisin ylös