Ilmoitukset alueelta Joensuu (177 kpl)

 - 
 
eilen

Hei

Mies, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 25 vuotias mies Joensuusta. Etsin kaveriseuraa arjen keskelle. Tykkään töiden välissä käydä melko useesti kuntosalilla ja muilloin kun on aikaa enemmän pyöräily ja lenkkeily on myös mukavaa. Leffat/sarjat sekä matkustelu kiinnostaa kans.
Etsin noin 20-28 ikäistä seuraa, sukupuolella ei ole väliä ja melko läheltä niin olisi mahdollista nähdä välillä.
Pistä viestiä jos kiinnostaa. :)

2 päivää sitten

Erityisherkkiä tuttavuuksia..?

Nainen, 40 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa! Olen 40-vuotias perheellinen nainen. Mulla on kaksi pientä lasta ja puoliso. Olen erityisherkkä ambivertti eli viihdyn seurassa mutta tarvitsen myös paljon omaa aikaa. Tärkeitä asioita minulle ovat syvällinen yhteys toiseen ihmiseen,koti, lapset, perhe, luonto, kävelyt, musiikki (laulaminen) ja äänikirjojen kuuntelu. Pidän kauniista asioista, tykkään sisustaa ja nautin väreistä. Ihmissuhteissa korostuu laatu, ei määrä. Elämä on heittänyt ajoittain eteen jos jonkinlaisia koettelemuksia. Niimpä musta huumori on myös tuttua. Tykkään myös käydä välillä konsertissa, teatterissa, kahvilla ja leffassa. Oisi kiva tutustua samantyyppisen arvomaailman omaaviin ihmisiin ja kenties löytää uusia ystäviä! Laita viestiä jos yhtään kolahtaa :)

1.2.2023

Kaveria äidille ja vauvalle

Nainen, 34 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka

Pari kuukautta näitä ilmoituksia selanneena rohkaistuin lisäämään itse oman.
Opiskeluaikaiset kaverit ovat muuttaneet eri paikkakunnille ja tiet erkaantuneet. Näin aikuisiällä vaikeampi löytää enää sydänystävää. Jos tätä kautta pääsisi edes alkuun?

Olen tällä hetkellä hoitovapaalla vakityöstä, kotona aviomies ja kolme lasta, joista nuorin alle vuoden. Päiviin kuuluu siis paljon kotoilua ja vauvan ehdoilla menemistä. Viime aikoina on tuntunut siltä, että arkipäiviin olisi äitikaverin paikka auki. Perhe-elämä vie luonnollisesti suurimman osan ajastani, joten jokapäiväiseen yhteydenpitoon ja tapailuun ei aikani riitä.

Olen oman analyysini mukaan introvertti, maanläheinen, huumorintajuinen, ihan tavallinen ruuhkavuosimutsi. Ulkoilu ja liikunta on jees, sali- jäsenyyttä ei löydy, jumpissa on tullut toisinaan käytyä. Urheiluhullu en siis ole, tykkään hyvästä ruoasta ja leipomisesta. Kesällä minut saattaa löytää marja- tai sienimetsästä tai veneestä onki kädessä. Talvella käperryn enemmän sisälle villalankojen ja puikkojen keskelle irtokarkkipussin ja telkkarin ääreen.

Olisi mukava tutustua ensin viestein ja mahdollisesti saada seuraa saman henkisestä, samassa elämäntilanteessa olevasta naisihmisestä kahvitteluun, kirpparille, lenkille, uimaan, tms.. En sylje kuppiin, mutta tällä hetkellä baariin ei minusta seuralaista saa. Kesän tullen ehkä terassille.

Jos tuntuu että meissä olisi jotain samaa tai toisiamme täydentävää, laita viestiä.

1.2.2023

Terve!

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen nainen 28 vuotta, vailla naispuoleista lenkkikaveria Joensuussa.

Olen tasapuolisen sporttinen ja luova tyyppi. Yhteisenä piirteenämme arvostaisin maalaisjärkeä.

Tulen hyvin juttuun ulospäinsuuntautuneiden ja rentojen tyyppien kanssa, koska olen 60% kuuntelija ja 40% puhuja.

Jos siis olet n. 20-40 v. maalaisjärjellä varustettu nainen, joka tykkää liikkua, laitahan viestiä!

29.1.2023

Juttuseuraa

Mies, 47 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei.olen 47v.nuorimies joensuun liepeiltä.kavereita on muutamia ja enempikin voisi olla.mutta naispuolista kaveria etsiskelen ihan vaan juttuseuraksi ja näkökulmia jakamaan.kaikista asioista ois kivaa jutustella.mahdollisesti myös jossain vaiheessa kahvi tai ulkoiluseura kiinnostaisi.

27.1.2023

Moi!

Mies, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, olen 25 vuotias mies, ja etsin samanhenkistä ja mielellään samanikäisehköä kaveria.

Viime aikoina ryhtynyt taas kuntoilemaan, vähän kotikuntosalin poikasta alkanut rakentelemaan, kävelylenkeilläkin tulee käytyä kunhan kelit on hyvät.
Pelailen joskus pelejä, yleensä FPS/JRPG/rytmipeli akselilla liikun.

Olisi mukavaa jos olisit lähialueelta, niin vaikka voitaisiin nähdäkin jos siltä tuntuu 😄

Minulta löytyy discord, ota yhteyttä rohkeasti jos kiinnostaa niin päästään tutustumaan paremmin!

Ilmoitus ei vanhene

24.1.2023

Ajatusten vaihtoon

Nainen, 43 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Järkevään ajatusten vaihtoon kaveria etsii naisimmeinen. Kiinnostuksen kohteitani listasin tuohon alemmaksi, olisi kiva jos löytäisit sieltä jotakin sinuakin kiinnostavaa? Ehkä joskus myöhemmin voidaan käydä kahvilla tai kävelyllä, jos siltä tuntuu.

I can write also in English, looking for a friend, not sex.

Kikkelikuvat ja vonkaukset voi jättää suosiolla lähettämättä, ne ei kiinnosta.
En myöskään etsi salaseuraa joten varatut älkööt vaivautuko, en kaipaa mitään draamaa.

17.1.2023

Mies etsii kavereita/ystäviä.

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Joensuuhun muutettua ja erottuani olo on ajoittain yksinäinen. Kaipaisin elämään kavereita/ystäviä. Enemmänkin , jos sellaista osuu kohdalle. Avoimin mielin siis. Olen huumorintajuinen ja urheilusta pitävä koiranomistaja. Olen myös työelämässä. Vapaa-ajalla löydät minut esimerkiksi mökiltä, tai koiran kanssa kamera kaulassa kuvaamassa. Baareissa minuun tuskin tulet törmäämään. Tykkään myös videopeleistä, vaikka tämä harrastus hieman jäänyt töiden ja koiran vietyä aikani. Tiede ja taide lämmittää mieltä. Lämpimän sään tullen näet minut luultavasti koirani kanssa ulkoilemasta milloin missäkin. Myös piirtäminen on mieleen, kuten leipominen ja kokkailu, varsinkin hyvässä seurassa.
Jos näet itsessäsi jotain samaa, niin ota yhteyttä...🙂

16.1.2023

Hei,

Nainen, 61 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen melko tuore joensuulainen ja etsin seudulta naispuolista rentoa, luotettava, huumorintajuista kaveria/ita ja/tai ystävää/iä seuraksi elämään, aluksi vaikkapa ulkoiluun, päiväpatikointiin, sulkapalloon, keilaamaan, elokuviin tai ruokailuun - siis ylipäätään mukavaan yhdessä tekemiseen. Iällä ei ole väliä, kunhan asenne on avarakatseinen ja muutoinkin kohdillaan eli sanoisinko nuorekas eikä kaavoihinsa kangistunut.

Arkipäiväni kuluvat mielenkiintoisen työn ja työkavereiden parissa. Vapaa-aikaani vietän mm. kotihommissa nikkaroiden, piirtäen, suunnitellen, lukien, haastavia ristikoita täyttäen ja tyttären perheen kanssa hääräten. Erityisen tärkeää on luonnossa liikkuminen ylipäätään ja marjastaminen ja sienestäminen, onkimisestakin tykkään.

Tosikko en todellakaan ole ja kanssani pitää kestää huumoria hölmöstä tilannekomiikasta mustaakin mustempaan, esimerkkeinä suosikeista Monty Python, Siskonpeti, Rakkaat lapset, Jukka Lindström, Kiroileva Siili, Saako tälle edes nauraa, Aristoteleen kantapää.

Osaan ja haluan tietenkin keskustella syvällisestikin, mutta sellaiseen ajatustenvaihtoon/avautumiseen pitää toiseen ensin tutustua luottamuksen rakentamisen kautta.

Jos tuntuu, että voisimme tulla juttuun, niin aletaan viestimällä tätä kautta.

13.1.2023

Heipä Hei!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei olen 20 vuotias, Joensuusta. Olen asunut joensuussa jo noin 4-5 vuotta. Kavereita minulla on, mutta ei paljoa joiden kanssa voisin vain pitää hauskaa, kahvitella ja vaikka höpötellä kaikista mistä voisi höpötellä.
Olen luonteeltani aluks hieman ujo, mut jos alkaa juttelut sujua nii olen hyvin puhelias. Olen myös aikalailla hyvin suorasananen, eli sanon vahvasti oman mielipiteeni ja joskus saatan olla hyvin väliinpitämätön, mutta muuten luotettava, ystävällinen, hauska ja huolehtivainen ihminen. Vapaa-ajalla yleensä pyörin joensuun keskustassa tai sitten kotona vaan pelailen puhelimella tai katon nf.
Toivoisin että jotain frendejä löytys, joiden kanssa voisin pitää hauskaa ja höpötellä, joten jos kiinnostaa niin löydät, pistä vain sähköpostilla viestiä.

12.1.2023

Ohoy! Onko spekulatiivisesta fiktiosta innostuneita linjoilla?

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyykö täältä muita spefistä (fantasia, scifi, kauhu) innostuneita? Erityisesti minua kiinnostaa tällä hetkellä kaikki kirjoittamiseen liittyvä. Kirjoittelen itse lähinnä novelleja, mutta toki muutkin kirjallisuuden lajit kiinnostaa. Olenkin aprikoinut, että olisi varmasti antoisaa keskustella luovasta prosessista, hahmojen kehittelystä, henkilökohtaisista oivalluksista jne. Ja toki myös elämästä ylipäänsä. Kuka on sun lempikirjailija?

Kirjoittelemisiin!

10.1.2023

Heipsun! :)

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi!

Oon 23-vuotias nainen ja asustelen Joensuussa poikaystäväni kanssa. Uudet kaverit ja ihan vaan vaikka juttuseurakin kelpaisi, kun ei sellaisia liiemmin ole 😅 Olis kiva jos olisit suurinpiirtein samanikäinen, mutta sillä ei niin väliä mistä päin oot 😌

Mun harrastuksiin kuuluu salibandy ja laulaminen. Musiikki on muutenkin lähellä sydäntä. 😍 Vapaa-ajalla tykkään mennä ja tehä tai sit vaan olla ja hengailla.

Luonteeltani oon luotettava, rehellinen sekä avoin. Muhun on helppo tutustua ja oon tosi rento ja menevä persoona. Saatan vaikuttaa aluks vähän ujolta, mutta kun mut oppii tuntemaan ja rentoudun nii siitäpä se sit lähtee 🤪

Jos kiinnostaa, niin saa laittaa viestiä joko täällä tai jossain muualla 😊
SC: jjanskuuj
IG: janninooraa

Ilmoitus ei vanhene! 😇

4.1.2023

Kaveria!

Mies, 43 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moro! 43v mies haeskelee naispuoleista kaveria jutustee kaikesta ja jota tietenkin myös näkee! Asustelen Joensuun lähellä ja olen varattu jo mutta olen muuten yksinäinen...

1.1.2023

Hellou!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kaipailisin elämääni ystävää, jonka kanssa kahvitella ja puhua jonnii joutavia!😊 Oon 24w ja asustelen avopuolison kanssa Joensuussa. Tällä hetkellä päiviä kuluttaa hyvin pitkälti opiskelu ja työt sen ohella. Saatan aluks olla hieman ujo,mutta sit ku tuun kuorestani ulos nii miun kaa voi keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä😄 Tykkään ulkoilemisesta, etenkin kesäisin luontopolut on best! Viini-illat,lautapelit, kahvihetket, shoppailu, you name it🤩 Rohkeesti vaan viestiä tulemaan,uudet tuttavuudet on aina tervetullutta😊

Sivu
Takaisin ylös