Ilmoitukset alueelta Joensuu (223 kpl)

 - 
 
tänään

Netissä kasvanut "nörtti" etsii tosiystäviä etenkin Joensuun alueelta

Mies, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

(tämä ilmoitus voisi olla paljon paremmin ja houkuttelevampi, mutta laiskuudestani en välitä tämän ilmoituksen suuresta päivittelemistä.)
HUOMAUTUS: Oisin kiitollinen jos lukisit tämän ilmoituksen lopun vaikket olisikaan kiinnostunut pistämään minulle viestiä. Kiitän!

Oon siis tälläne netissä kasvanu tyyppi joka on saanut lähi aikoina paljonkin kavereita, mutta kiinnostuksestani haluan vielä jatkaa tämän ilmoituksen ylläpitämistä etenkin kun viestejä ei tule hyvin useasti ja täten tämän ylläpitäminen ei ole ajalleni haitallista. Harrastuksina luen tietyistä aiheista kirjoja, joskus kattelen elokuvia ja pelaan pelei, ja opiskelen tällä hetkellä tietotekniikkaa.

Olen myös hyvin tuore kristitty, juuri liittynyt ortodoksiseen kirkkoon ja vasta muutama vuosi sitten alkanut vakavasti miettiä uskonnollisia kysymyksiä. Siun ei tarttee olla kristitty, mutta jos olet niin onhan se plussaa. Sanon myös tässä mielenkiintoa herätellen, että olisin myös kiinnostunut keskustelemaan (etenkin) muslimejen ja muiden uskonnollisten ihmisten kaa!

Hieman politiikkaa seuranneena olen liian pessimistinen sen suhteen fanittaakseni esim. perussuomalaisia, vasemmistoliittoa, tai mitään niistä radikaaleista pienpuoleista mitä on olemassa. Jos pitäisi pintapuolisesti selittää oma kohtani poliittisessa kompassissa niin olen "konservatiivinen sentristi" ja uskon säilyttäväni tämän aseman kerran kun en näe toivoa tässä maallisessa rotan pyörässä, oli se sitten demokraattinen tai autoritäärinen.

Jos kuitenkaan et ole Joensuussa asuva niin voit silti ottaa yhteyttä. Sitä toivoisin etenkin jos arvaat meidän tulevan hyvin juttuun. Voi ottaa yhteyttä täällä tai lisätä Discordissa: puhveli02

Viimeiseksi vain pieni muistutus siitä, että tällä sivulla voi liikkua epäilyttävää porukkaa. Joten suosittelen kaikkien tätä sivua käyttävien pysyvän varuilla! Jos haluatte ilmoittaa väärinkäytöksestä, löydätte tämän sivun alhaalta "Info" nimisen linkin josta löydätte tämän sivun ylläpitäjien sähköpostiosoitteen.

eilen

Moi

Mies, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen juuri muuttanut Joensuuhun opiskelemaan, ja olisi kiva jos pääsisi tutustumaan ”paikallisiin” enemmän, ja tutustumaan ihmisiin. Olisi kiva jos olisi joku esittelemässä enemmän kaupunkia ja että ihmiset olisivat suht. samanikäisiä kuin minä.

Myös kaikki muut ”ulkopuoliset” ihmiset ovat tervetulleita minulle juttelemaan. Sukupuolella ei ole väliä. Ei ole myöskään väliä että miten juteltaisiin, livenä tai ”etänä”, molemmat ok minulle👍. Tämä ilmoitus ei vanhene👍.

2 päivää sitten

Heij :)

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon muuttanut Joensuuhun pari vuotta sitten miehen ja pienen koirulin kanssa, mutta kavereita ei täältäpäin ole vielä löytynyt jonka kanssa voisin mennä ja tehdä tai vain jutella niitä ja näitä ☀️

Minusta saa niin seuraa mm. kahville, lenkille tai elokumaratooni -iltoihin mutta samalla myös terassille yksille - kaksille tai voidaan hyvin jatkaa iltaa pidemälle baariin tanssimaan ja laulamaan jos fiilistä löytyy🥂

Arkeni koostuu tällä hetkellä pitkälti töistä ja illat vietän usein katsoen elokuvia/sarjoja, sillä en itse tykkää tai saa aikaiseksi yksin lähteä tekemään sen suurempia asioita kodin ulkopuolelle (ja samalla kotona harmittelen kuinka olisi kiva lähteä ja mennä tekemään jotain kodin ulkopuolelle). Laita siis rohkeasti viestiä, tutustutaan paremmin vaikka snapissa ja keksitään jotain kivaa tekemistä meille myös siun kiinnostuksen kohteiden mukaan! 🫶🏻

13.6.2024

Moi!

Mies, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tosiaan täällä 29v miekkonen Joensuusta etsii jutteluseuraa :) Vähän itestäni voin kertoa tässä. Elikkäs, tykkää liikkua luonnossa, esim kalastaen taikka muuten eräillen. Pelailen myös jonkin verran videopelejä ja kattelen leffoja/sarjoja ja harrastan frisbeegolfia 🙃 Tulkaa laittamaan viestiä ihmeessä :) Voidaan myös höpistä snäpissä, kikissä tai telegramissa :) Vastaukset mielellään tänne yv:llä, ei jostain syystä tuo outlook lähetä viestejä takaisinpäin.

11.6.2024

Moikkulimoi

Mies, 26 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heei, täällä ois joensuulainen vailla tuttavuuksia. Oon tälläinen rento, avoin, suorasanainen ja luotettava tyyppi. Tykkään aika paljon urheilusta, ruoanlaitosta, pelaamisesta, sarjojen ja leffojen katselusta sekä myös animesta. Harrastuksiin kuuluu epäsäännöllinen kalastus, eräily ja pallopelien pelaaminen jos seuraa saa.

Tykkään myös syvällisistä keskusteluista ja ihan chillaamisesta musiikkia kuunnellen. Oon aika hyvä tekemään lettuja niin jos letut maistuu niin voin tehdä sulle! :)
Työelämän ja koulutuksen suhteen olen vielä vähän hukassa ja etsiskelen sitä omaa juttua vielä, mutta yks ammatti löytyy alta kumminkin.
Ei haittaa oletko minkä sukupuolinen tahansa tai oli siviilisäätysi mikä tahansa, mutta ikähaarukka vois olla luokkaa 18-35. Tulehan vaan avoimin mielin ja matalalla kynnyksellä laittaa viestiä täällä tai sähköpostiviestittelyssä ja (ainakin jos luit tänne asti). Somet/numerot voidaan sen jälkeen vaihdella.

PS. (Vaadin tai haluan sitten Livenä nähdä myös, asuit sitten kauempana kuin joensuussa). Toivottavasti olisi ihmisiä vielä jotka haluaisivat livenä nähdä, koska en jaksa kirjoitella hautaan asti näkemättä ihmisiä, koska livenä tapaaminen on ihan eri mukavaa kuin pelkkä viestittely :) ja eiköhän me ujouden ja muiden ongelmienkin kautta päästä ylös ja hommat ratkaistua.

11.6.2024

Ystävää vailla

Nainen, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka!
Oon 29-vuotias (-94 syntynyt) yliopisto-opiskelija Joensuusta, joka etsisi ystäviä muuhunkin kuin vaan netissä chattailuun. En kuitenkaan ole ketään tapaamassa välittömästi kasvokkain vaan tarvitsen edes pientä tutustumispohjaa ensin.

Harrastuksina/mielenkiinnonkohteina minulla on videopelit (tarinapohjaiset yksinpelit), anime, tv-sarjat, marvel-elokuvat, meikkaus sekä k-pop, pop- ja metallimusiikki. Minulta myös löytyy kissanpentu.

En juurikaan juo alkoholia, joten jos etsit bilekaveria niin olen valitettavasti väärä henkilö. Joskus harvakseltaan on kuitenkin kiva käydä lasillisella tai jopa humaltua, mutta en pidä baareissa juoksemisesta sillä sitä tuli nuorempana harrastettua kyllästymiseen asti.

Olen ollut parisuhteessa 7-vuotta, joten en etsi mitään muuta kuin kavereita.

Mitä minua kiinnostaisi tehdä ystävän kanssa: Kahvittelu, syvälliset keskustelut, piknikit, mielenkiinnonkohteiden jakaminen ja niistä keskustelu, keikoilla, kirppiksillä sekä syömässä käynti. Muutakin tekemistä saa aina ehdottaa, jos vaikka innostuisin 😅

Luonteeltani olen aluksi todella ujo, mutta kunnolla tutustuttua minun leipäluukkuani ei saa kiinni millään. Olen hyvä kuuntelija, empaattinen ja vähän rääväsuu. Kahvini nautin maustetulla kaurajuomalla ja huumorin mustana (itseironia best). Kaurajuoman mainitsemisesta huolimatta en kuitenkaan ole kasvissyöjä tai vegaani, mutta yritän vähentää maidon/punaisen lihan kulutusta terveydellisistä syistä.

Oon tosi huono kirjoittamaan tällaista itseni esittely postausta, mutta jospa tässä olisi tullut tärkeimmät ja kysymällä saa aina lisää tietoa.

Toivottavasti täältä löytyisi edes yksi samanhenkinen ihminen ❤️

9.6.2024

Ihanaa kesää kaikille kamuja metsästämässä 😎

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei, olen 33-vuotias mies, etsin kavereita sukupuolesta ja iästä välittämättä.

Tarkoitus ois löytää kavereita, joiden kaa tehä eri aktiviteetteja ja toivottavasti kans sellasia tosiystäviä, joiden kanssa voi puhua mitä vaan maan ja taivaan väliltä, tulla hyvi juttuun, kyläillä ja tehä random juttuja yhessä.

Mää oon sellanen vähä kaikkiruokanen ihminen tekemisen suhtee. Musta saa kaverin monenlaisiin juttuihin ja lähen mielellää kokeilee eri asioita eli vaikka olisitki erilainen ihminen, ei tarkota ettei voida löytää yhteisiä tekemisiä.

Tässä ny tulee vähä läjänä mitä ite duunailen/tykkään:

Sauna/avanto uinti, video pelit, jooga/meditaatio, urheilu, anime/manga, kävely/audiokirjat, tv-sarjat (scifi & fantasy lempparit), aamu rutiinit, simppeli ruuan teko, sali, pyöräily, spiritualisuus/Kristinusko, kesä, luonto, terveellisyys, retkeily, patikointi.

Olen luonteeltani huumorintajuinen, avoin mielininen ja rehellinen tyyppi.

Lähen mielläni myös porukassa tekemään, jos sull sattuu olemaan kavereita ja tarvii extra ihmistä johonki :)

Discordin, Steamin tai Skypen saa samantie kysymällä ja niissä mieluummin juttelisin, mutta kyllä S-postin kautta menee kans, jos et ite käytä niitä. Voit pistää kans oman Discord, Steam tai Skypen jo ekassa viestissä, jos haluut sinne mennä lisää höpisee. WhatsApin voipi saada, kuha ollaan enemmä juteltu tai ehkä jopa tavattu.

Ite oon sellanen ihminen, et voin lähtee tapaamaan nopeestikin, ei välttämättä tarvii kuukausien viestittelyjä, jotka sit tuntuu kuolevan. Kuitenkin tärkeintä on, että molemmilla on mukava olla. Jos oot sellanen, joka tarvii aikaa chattailyyn, niin ei siin mitää, chattaillaan vaa.

Iällä ei oo sillee merkitystä, olit 18v tai 70, et jos yhtää tuntuu että kiinnostus nousee nii pistä vaa viestii, sen näkee sit. Sama juttu sukupuolella.
Kaikille kokeilen vastaa, tiiän kyl tunteen ku pistää viestii ja vastauksena on tyhjyys. :D

Pelailen kans ajottain pc-peli Overwatchia, sinne pääsee mukaan pelailee.

9.6.2024

kaveria vailla

Mies, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Olen 21-vuotias korkeakoulussa opiskeleva mies. Vapaa-ajalla tykkään käydä keikoilla, salilla ja muutenkin harrastaa monipuolista liikuntaa ja näihin olen kaveria etsimässä. En käytä holia tai muutenkaan päihteitä, joten jos juot reilusti, emme ehkä sovellu toisillemme. Etsin kaveruutta, jonka toivoisi kestävän elämän ylä- ja alamäissä ja jossa molemmat tukisivat toisiaan. Olisi mukavaa jos opiskelisit, niin elämäntilanteemme olisi samankaltainen. Uuden tuttavuuden seurassa olen aluksi vähäpuheinen, mutta tutustuttuamme käyn mielelläni syvällisiä keskusteluja. Tykkään viettää laatuaikaa kahdestaan, en suuressa porukassa.

9.6.2024

Morjes!

Mies, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

24-vuotias Joensuuhun muuttanut miehen alku etsii juttuseuraa / uusia kavereita mielellään samanikäisistä ihmisistä ja miksei enemmänkin 😊.

Oon itte tämmönen suht. introvertimpi ja rauhallisemman puoleinen kaveri, mutta kun alkujännitys lievenee niin hyvinkin avoin ja puhelias, kaikin puolin rento ja hyväntuulinen kaveri myös.

Arki menee normaalilla tavalla töissä käydessä / koti-oloissa, viihdyn myös useimmiten auton ratissa ja kuskinakin tullut jonkin verran tässä oltua. Musaa tykkään kans luukuttaa, kattoo sarjoja yms. Kiva olis siis löytää samantyylisiä aivan perus arkea eläviä ihmisiä elämään lisää!

Ihan perus juttuja siis aika pitkälti!

Näkemisenkin mahdollisuus toki olisi toivottua, mutta ei välttämätöntä.

Kaikki epämääräiset ja toksiset tyypit laitan suoraan estoon, joten näin ollen säästetään molempien meidän aikaa 🙌🏻.

Jos siis kolahti, niin voit laittaa koodia tulemaan mulle snäpissä 👉🏻 aleksijuhaa
Tai jos haluaa niin kik myös löytyy nimellä: aleksi_helander (tätä kyllä harvemmin tulee käytettyä).

Kuulemisiin!

7.6.2024

Moikka

Nainen, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Täällä 28v nainen Joensuusta etsii uusia ystäviä. Olen luonteeltani ystävällinen ja empaattinen. Vapaa-ajalla tykkään käydä kävely- ja pyöräilylenkeillä, myös lukeminen on mukavaa :)

Toivoisin sun olevan noin 25-35 vuotias. Olisi mukava jos asuisit jossain tässä lähistöllä. Laita toki viestiä ja tutustutaan. Voidaan jutella enemmän myös snäpissä jos sulta sellainen löytyy :)

7.6.2024

Ystäviä, siskoja?

Nainen, 45 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Toiveissa olisi löytää hyviä ystäviä, ns. siskoja, joiden kanssa voisi viettää aikaa esim. kävely-/pyörälenkin, leffan tai livemusiikin parissa. Nähdä muuten vaan, jutella & istuskella esim. puistossa, rannalla. 🙂 Elän valosta, mutten helteistä, puiden varjoissa, joen rannoilla - kevät ja kesä ovat vuodenaikojani. Viihdyn hyvin yhden tai muutaman ystävän seurassa, en kaipaa ympärilleni isoa porukkaa, minua parhaiten kuvannee sosiaalinen introvertti.

Pidän kulttuurista, taiteesta mm. museoista, näyttelyistä, kirkoista, arkkitehtuurista. Valokuvaan enimmäkseen mustavalkokuvia. Katselen elokuvia - ikisuosikkeinani lienevät lähinnä draamaa/komediaa: My life without me, Perfect Days, Inside Llewyn Davis, Amelie, Veronikan kaksoiselämä, Kauas pilvet karkaavat, Kieslowskin Kolme väriä. Käyn keikoilla muutaman kerran vuodessa, viimeisimpänä fiilistelin Deep Forest'in konsertissa Savoyssa - seuraavana vuorossa Sir Elwoodin hiljaiset värit kesällä. Päivittäin tulee kuunneltua musiikin lisäksi myös podcasteja ja äänikirjoja.

Vaatekirppareilla isommissa kaupungeissa on myös mukava kierrellä - pidän eri tekstuureista, tyyleistä kuten boho, rento, etno... Liikun joka päivä, joko kävellen tai pyöräillen. Nuorempana tuli pelattua mm. sulkapalloa. Syvälliset jutut, hengellisyys ovat myös osa minua. Olen onnellisesti naimisissa sekä aikuistuvan nuoren äiti. Arkisin työelämässä (etätyö).

Jään odottamaan viestiäsi - kirjoita itsesi näköinen sähköposti. 🙂

30.5.2024

Morjesta kaikille!

Mies, 34 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa!

Etsiskelen helppoa ja mutkatonta mieskaveruutta/-ystävyyttä. Hyvät keskustelut esimerkiksi kahvikupin, iltakävelyn, pyöräilyn tai nuotion äärellä ovat lähellä sydäntä. Voidaan jutustella kaikesta taivaan ja maan väliltä – niin syvällisistä keskusteluista pinnallisempiin. Tykkään ajatella, että kaiken elämässä ei tarvitse aina olla niin vakavaa. Aina ei tarvitse välttämättä edes keskustella mitään, vaan joskus voi olla ihan mukavaa olla vain hiljaa katsoen kaukaisuuteen. Oon viime vuosien ajan elänyt elämää, jossa kaverit ja sosiaaliset kontaktit ovat lähinnä opiskeluissa ja työyhteisössä, joten vapaa-ajan kaverikuviot pääsivät huonoon jamaan ja nyt haluan tältä osin korjata tilanteen.

Jos tähän väliin lyhyesti minusta… Oon 34-vuotias ja asun Joensuussa. Asun yhdessä puolison ja koiran kanssa. Arkea rytmittää mukavasti päivätyö ja siinä sivussa vähän tulee opiskeltua. Vapaa-ajalla tykkään ottaa rennosti kotosalla, käydä pyöräilemässä tai lähteä ulkoilemaan rannalle/luontoon. En kuitenkaan sanoisi itseäni mitenkään erikoisen liikunnalliseksi vaan ennemminkin lepposta liikuskelua. Tosin tänä vuonna olen yrittänyt ottaa itseäni lempeästi kädestä kiinni liikunnan suhteen ja pyrkinyt tavoitteellisesti kuntoa kohottamaan. Yleensä ihmiset kuvaavat, että olen sosiaalinen ja puhelias, mutta osaan alkuun olla melko ujo. Tutustuttamisen myötä sekin lopulta karisee pois.

Laita viestiä, jos kuulosti osuvalta!

24.5.2024

Kaverihaku

Mies, 66 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka..Olen 67v.nuorekas,rauhallinen mies henkilö Joensuusta,lenkkeilen mökkeilen jossa aina jotain puuhastelua...Etsinnässä mukava nuorekas nainen...otappa yhteyttä

Sivu
Takaisin ylös