Ilmoitukset alueelta Joensuu (102 kpl)

 - 
 
tänään

Kaverin kaipuu! ❣️

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Eksyin pitkästä aikaa tänne. Vastasin muutamaan ilmoitukseen, mutta en ole saanut vastausta. Tämä herätti minussa kaverin kaipuun. Näin aikuisiällä tuntuu mahdottomalta löytää kavereita. Olisiko sinusta minulle kaveriksi?

Olen 27-vuotias nainen täältä Pohjois-Karjalasta. Toistaiseksi olen työelämässä, mutta suunnitelmissa on vielä opiskella. Pidän kaikesta luovasta ja taiteesta. Lenkkeily ja retkeily tekevät hyvää keholle ja mielelle. Vastapainoksi on mukava käpertyä sohvalle katsomaan netflixiä ja harjoittelussa on punaviinilasista nauttiminen. Asun avopuolison kanssa ja suunnitelmissa olisi koiranpentu. Olisi mukavaa jos sinullakin olisi koira tai olisi suunnitelmissa niin voisi puuhata myös yhdessä koirien kanssa. Ei pakollinen, mutta kunhan edes tykkäät koirista!
Etsinnässä olisi aito ja luotettava ystävä kenen kanssa kemiat kohtaisi. Kärsivällisyys myös plussaa koska olen hieman varautunut ja jännitän kaikkea aluksi. Iälläsi ei ole niinkään väliä, mutta toivoisin naispuolista ystävää.

Ota reippaasti yhteyttä jos kaipaisit myös sieluntoveria.

2 päivää sitten

Hei!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Muutin juuri Kuopiosta poikaystävän luo Joensuuhun ja nyt kaipailisin täältä päin kavereita. En tunne täältä ketään paitsi poikaystävän ja hänen kaverit joten aika käy äkkiä pitkäksi. Jos uudet tuttavuudet kiinnostaa niin laita ihmeessä viestiä!:)

2 päivää sitten

Moikka

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka.
Oon 23 -vuotias joensuulainen. Etsiskelen kaveria/kavereita, joiden kanssa keskustella syvällisempiä ja jakaa mielenkiintoa samoista harrastuksista. Koen itseni enemmän introvertiksi, mutta pidän paljon tutustumisesta uusiin ihmisiin.
Olen luova ja taiteellinen. Käsillä tekeminen on itselle lähinnä oleva, mikä näkyy piirtämisenä, askarteluna, erilaisina rakenteluina/muotoiluina(kivi, puu, metalli). Aina innostun uusista tekniikoista, mikä johtanut myös minut digitaaliseen suunnittelun ja mallintamisen pariin.
Tunnen tarvetta luonnon läheisyyteen kesällä pyöräilemällä ja talvella silloin tällöin lumilautailemalla. En ole kovin urheilullinen, mutta lähden kysyttäessä mielelläni ulos kävelemään tai puuhastelemaan.

Elämäni sisältää myös kitaran soittoa,laulua, äänikirjojen kuuntelemista(huomattavasti itselle mukavempi kuin fyysisen kirjan lukeminen), kiinnostus mineraaleihin ja puolijalokiviin, amatööri valokuvausta, scrapbook/bullet journal sekä lautapelit.
Lautapelit on mielestäni mukavaa ajanvietettä ja innostuin kerta pelaamisen jälkeen mansion of madness lautapeliin.

Olen parisuhteessa, joten etsin vain ystäviä. Ota yhteyttä jos tuntui, että omaat samoja Harrastuksia. Olisiko mahdollista yhdessä taiteiluun esim askartelun parissa, kiertää näyttelyitä tai mahdollisesti musisointiin.
Koen, että kasvotusten näkemällä minustakin saa enemmän irti, olen silloin paljon luontevampi ilmaisemaan asiani. Mutta tutustumisen alkuun voi tehdä some kanavien kautta (face, instagram, whatsapp).

21.1.2021

Moikka!

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 20-vuotias kyseenalaisella huumorintajulla varustettu tuore joensuulainen yliopisto-opiskelija, joka kaipaa etenkin täältä päin Suomea uusia ystäviä. Voit toki olla mistä päin tahansa, se ei lopulta ole mikään este tutustumiselle. Varattu olen, eli etsin pelkkiä ystävyyssuhteita.

Vapaa-ajalla tykkään lukea, katsoa leffoja ja sarjoja sekä kuunnella musiikkia. Mielenkiinnonkohteisiin kuuluu mm. historia, kirjallisuus ja kielet, etenkin englannin kieli. Oon kotihiiriäkin kotihiirempi, mutta voin lähteä ilomielin ihmisten ilmoillekin, jos sillä fiiliksellä ollaan. En ole bileihmisiä enkä juo oikeastaan ollenkaan, mutta on täysin ok, jos itse tykkäät juhlia kovaakin.

Jos tuli sellainen fiilis, että meillä kemiat kohtaisivat, laita rohkeesti viestiä. Olis kiva, jos oltais suunnilleen samaa ikäluokkaa, sukupuolella ei kuitenkaan ole mitään väliä, kunhan oot hyvä tyyppi!
Paikkakunnalla ei väliä, eikä ilmoitus vanhene.

9.1.2021

Moi!

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Oon 23-vuotias nainen ja asun Joensuussa tyttöystäväni kanssa. Muutettiin tänne molemmat alkusyksystä yliopisto-opintojen perässä, mutta etäopetuksen takia ei olla vielä löydetty uusia kavereita tai ystäviä. Koska ollaan molemmat yhtä yksinäisiä, etsitään lähinnä yhteisiä kavereita. Tällä hetkellä tosiaan elellään kahden kissamme kanssa ja enimmäkseen oleskellaan kämpillä eli olis kiva löytää ihmisiä, joitten kanssa vois vaikka vähän tutustua kaupunkiin ja lieventää mökkihöperöitymistä.

Tykätään tehdä tosi monenlaisia asioita ja ollaan lähtökohtaisesti aika sosiaalisia. Hidas tutustuminen tuntuu joskus vähän vaivaannuttavaltakin ja uusienkin tuttujen kanssa on kivempaa heti alusta asti puhua kaikenlaisista asioista (sekä ihan arkisista että abstrakteistakin, koska about kaikki maan ja taivaan väliltä kiinnostaa meistä ainakin toista). Vapaa-ajalla esimerkiksi laitetaan hyvää vegaaniruokaa, luetaan paljon ja katsotaan leffoja, käydään kahviloissa, kirppareilla ja tutkimassa luontokohteita vähän valokuvaillenkin ja pelataan lautapelejä. Myös yleinen hengailu on jees ja esim. musiikkijutut varovasti kiinnostaa, vaikka kokemusta ei ole juurikaan.

Sukupuolella ja iällä ei silleen varsinaisesti oo merkitystä, mutta ihan erityisesti haluttaisiin löytää omanikäistä tai muuten samantyyppisessä elämäntilanteessa olevia uusia tuttavuuksia. Yhteyttä voit ottaa joko yksin tai vaikka kaverin kanssa, jos joku pieni kaveriporukka ois täydennystä vailla!

8.1.2021

Kaveria ja ystäviä arkeen

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Olen hieman yli 30-vuotias mies ja asun täällä Joensuussa. Haen kavereita ja ystäviä tositarkoituksella harrastuksiin ja menoihin ja muutenkin elämääni osalliseksi. :)

Olen parisuhteessa ja minulla on kaksi lasta, joista toinen vasta pari kuukautta vanha. Arkeni koostuu lisäksi työstäni ja harrastuksistani, mutta aikaa löydän kyllä kavereille varmasti. Tällä hetkellä harrastukseni ovat vähän jäässä, joten oliskin mainiota löytää joku jonka kanssa vaikka jotain uutta voisi puuhastella. Pidän maastopyöräilystä ja liikunnasta, peleistä ja piirtämisestä. Lähden helposti kokeilemaan uusia asioita. Jos joku erityisesti kaipaa kaveria elämäntapamuutokseen mukaan, niin olen vahvasti mukana!

Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä, eikä sillä onko sinulla lapsia. Toki jos joku lapsellinen kaipaa "vertaistukea" lapsiperhearkeen, niin sekin onnistuu. Kaveriksi haen ihmisiä sekä itselleni että myös puolisolleni, joten meitä on tässä kaksi hyvää tyyppiä joutilaana.

Luonteeltani olen melko rauhallinen ja hieman introvertti. Olen kuitenkin hyvin sosiaalinen ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa hyvin. Huumori kukkii erittäin kovasti, joten siinä on sietämistä kohdallani :D En tupakoi ja alkoholia käytän hyvin vähän. Viihteellä en muista milloin olen viimeksi käynyt, mutta lasillinen jos toinenkin onnistuu kyllä seurassa. Lemmikkejä minulla ei ole.

Tästä ei pidä tehdä liian väkinäistä, eli laita viestiä jos mikään paikka värähti tätä lukiessasi ja haluaisit tutustua. Katsotaan natsaako kemiat ja löydetäänkö yhteistä puuhastelua jatkoon. :)

7.1.2021

Kaveriseuraa?

Mies, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Itä-Suomen alueelta hakusessa ystäväseuraa! iällä ei mitään merkitystä! :) Itse olen luonteeltani avoin, rento, kiva, huumorintajuinen, ehkä jopa puhelias! :) Olen muuttamassa joslus kesällä mahdollisesti joensuuhun!

Whatsapp, sc, kik ja discord löytyy!

5.1.2021

Hei,

Mies, 40 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei,
Olen 40 vuotta täyttänyt mies ja etsin kaveria. Kaikki käy ikään ja sukupuoleen katsomatta. Nyt on ollut koronan takia aika hiljaista töitten kanssa, niin on nyt vähän enemmän vapaa-aikaa. Olisi kiva käydä, vaikka kahvilla, museossa tms. ihan vaan hengailemassa ja ihmettelelemässä maailman menoa ilman sen kummempaa syytä. Facebook, messenger, whatsap, discord jne löytyy.

3.1.2021

Uusia ystäviä

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka. Olen 24 vuotias nainen Joensuusta.
Entiset ystäväni ovat muuttaneet pois täältä ja tai muuten vain ajautuneet eri teille. Tunnen itseni nykyään yksinäiseksi niin uudet ystävät olisivat tervetulleita.

Asun kihlattuni kanssa ja harrastan pääosin vain lenkkeilyä.
Olen perusluonteeltani rauhallinen, empaattinen ja omistan myös hyvän huumorintajun. Olen myös rehellinen ja luottamuksen arvoinen ja toivoisin myös samaa sinulta.

Kaipaan myös aitoa kontaktia viestittelyn lisäksi.
Minusta saa seuraa kahville, kävelylle, matkustamiseen, lasilliselle baarin tai ihan muuten vain hengailemaan.

Jos yhtään nappasi niin laita ihmeessä viestiä tulemaan :)

2.1.2021

Moikka

Mies, 55 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Ihan lyhyt mutta ytimekäs ilmoitus vaan, koska en osaa runoilla😊 oon kiva 55v mies. Oon sosiaalinen ja kivasta
seurasta pitävä mies. Oon parisuhteessa mutta silti yksinäinen ja kotona viihtyvä. Löytyskö kivaa naista joka sais minut vaikka lenkille ja muutenkin iloa elämään...
Ikätoive 18-55 v kiva ja iloinen nainen🙂

2.1.2021

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 19v tyttö joensuusta, (kohta) pienen pojan äiti 😊 esikoinen siis syntymässä tässä muutaman viikon sisällä ja kaikki entiset kaverit/ystävät katosivat raskauden aikana. toivoisin kovasti 9 kuukauden yksinäisyyden loppuvan, että saisi vähän tekemistä arkeen.
Olen sosiaalinen, puhelias ja eläin rakas ihminen. Etsiskelisin jonkun ikäistä kaveria täältä joensuusta päin (tai vaikka kauempaakin), jota ei haittaa että itsellä pieni perhe aluillaan, joka vähän rajaa menoja ja tekemisiä😄 vapaa ajalla tykkään käydä salilla, touhuta meidän koiran kanssa ja puuhailla muuta normaalia😁
Jos olet yhtään samanhenkinen, pistä ihmeessä viestiä ihan vaikka snäppi nimi tai jotain niin tulen juttusille!

22.12.2020

Moro!

Mies, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 29 vuotta vanha jamppa ja asun avopuolison kanssa Joensuussa. Teen töitä luovalla alalla ja se on tosi itsenäistä ja aika yksinäistä. Kavereita tulee nähtyä hyvin harvoin ja olisi kiva saada online-kavereita joitten kanssa jutella niitä näitä ja vaikka pelailla PC:

Pelailen laidasta laitaan kaikenlaista. Musiikkimakuni on aika kaikki ruokainen, vaikka ehkä metallin suuntaan enemmänkin painottuu. Olen alussa aika ujo mutta paremmin tutustuessa lähtee puhemoottorikäyntiin.

Sukupuolella, palkkapussin suuruudella,poliittisella tai uskonnolliselle suuntautumisella ei ole minulle väliä. Mielestäni ihmiset erinilaisine taustoineen ovat rikkaus.

Voi laittaa viestiä sähköpostiin tai discordiin: SamaelLuci#0538

15.12.2020

Morjens 🤪

Nainen, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Ois kiva tutustua uusiin tuttavuuksiin ja saada kavereita mielellään pohjois-karjalan alueelta, mutta ei kauempaakaan ole este. 🙂
Itse asustelen Joensuussa poikaystävän ja kahden koiran kanssa.
Vapaa-aika (jota on ihan liikaa näin työttömänä atm) tulee vietettyy ajellen, viihteellä, tai ihan kotosalla sarjoja katsellen. Roadtripeille on myös kiva välillä lähtee.
Jos koet, että on samanlaisii mielenkiinnon kohteita niin laitahan rohkeasti koodii niin tutustutaan!
🚗🐶🍹

16.11.2020

Mukavia tyyppejä

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen rockmetallihenkinen urheilullinen mies joka seuraa paljon asioita ja on tottunut filosofiseen ajatteluun. Etsin mukavia tyyppejä joiden kanssa voi pelata, jutella tai vaikka kävellä ulkona. Scifi, yliluonnolliset, ajankohtaiset aiheet kiinnostaa. Onnistuu myös nettikeskustelut ja mailien vaihto. Voit laitella viestiä jos innostaa. Kaikille vastaus.

13.11.2020

Kavereita vailla!

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hejsan. Oon 24-vuotias neiti, joka asustelee kihlattuni kanssa joensuussa. Kaverini ovat muuttaneet muille paikkakunnille opiskelemaan joten seuraa täältä kaupungista kaivattaisiin. 😬✌ Vapaa- ajalla tykkään käydä salilla ( 4 x viikossa joten ehdottomasti salille kaikki mukaan ) shoppailla, lenkkeillä ( juoksua vasta opettelemassa ) sekä katsoa netflixiä. Muuten elämä meneekin töitä tehdessä ja häitä suunnitellessa. Olen eläinrakas vaikka lemmikkini asuvatkin vanhemmilla oman kämpän tilavuusongelmien takia.
Yleensä oon aika kova puhumaan, mutta välillä tuntuu ujous iskevän uusiin ihmisiin tutustumisessa. Ainiin ja olen kahvin suuri kuluttaja.
Jos yhtään kiinnostaa niin tutustumaan vaan :D ikähaarukkana mielellään 21-30-vuotiaita. Muuten ei väliä mitä teet ja mitä harrastat kunhan kaveria etsit (en etsi parisuhdetta)

4.11.2020

Ylös, ulos ja lenkille - hyvässä seurassa :)

Nainen, 43 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!

Olen nelikymppinen nainen Joensuusta ja etsin kaveria kävelylenkeille kaupungin keskustaan. Käyn silloin tällöin hilpaisemassa pienen lenkin ja olisi mukavaa löytää kaveri jonka kanssa kulkien vaihtaa aatoksia. Voisit olla iältäsi n. 30-45-vuotias. En etsi seurustelukumppania.

Olen rehellinen, luotettava ja huumorintajuinen. Viihdyn paremmin kahdestaan kaverin kanssa kuin isommassa porukassa. Samanhenkisen kaverin kanssa juttelu piristää ihmeesti päivää :)

Tykkään kuunnella musiikkia ja käyn välillä taidenäyttelyissä. Minusta on myös mukava käydä metsässä tutkailemassa vuodenaikoja ja latautumassa.

Jos kiinnostuit niin laita viestiä.

PS. Toivon että kävelyllä käydessä pidetään turvaväli ja nähdään vain terveinä :)

1.11.2020

Ilmoitus se on tämäkin

Mies, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Terve,

Olen 20 v. opiskelijamies Joensuusta. Kaverit on kuvaillut hauskaksi, mutta välillä huumorini (etenkin se musta puoli :D) tuntuu menevän ohi muilta. Arvostan ystävyyssuhteissa avoimuutta, luotettavuutta, empaattisuutta ja uskollisuutta.

Itse olen aloittanut puntinnoston hiljattain, enkä ole vielä likikään lihakaupanhyllyn näköinen. Mukava olisi, jos saisi kaverin kuntosalille (salille lähteminen ei ole edellytys), lenkkeilemään tai kahvittelulle.

Intohimona on kauhupelit ja kirjoittaminen. Lemmikkejä on myös: kissa ja koira.

28.10.2020

Kaveria vailla

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi. Olen 28v mies, harrastan kalastusta ja kuntosalilla käymistä sekä liikuntaa eri muodoissa. Jos jotain kiinnostaisi vaikka kalastus, lenkkeily tai joku muu tekeminen olisin valmis kokeilemaan vaikka uusiakin harrastuksia.

26.10.2020

Moikka! :)

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Oon 24-vuotias ja etsin täältä itselleni aitoa ystävää.
Oon empaattinen, ystävällinen ja luotettava ihminen. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, kokata ja lukea. Tykkään paljon pohtia asioita ja olisi kiva käydä syvällisempiäkin keskusteluita ihmisten kanssa.
Kaipaan elämääni ystävää, jonka kanssa voisi olla oma itsensä. Tässä digitalisoituneessa kulttuurissa on vaikea löytää ihmisiä, jotka haluaisivat panostaa ystävyyteen ja livenä näkemiseen. Kaipaan aitoa kontaktia ja se tuntuu jäävän vajaaksi jos kommunikointi on vain sanoja näytöllä. Siksi toivon, että voitaisiin nähdä ihan livenä, käydä kävelyillä, kahvilla tai mitä ikinä keksitäänkään. Olen itse ystävänä lojaali ja minulle kerrotut asiat pysyvät meidän välisinä :) olen valmis näkemään vaivaa ystävyyssuhteen eteen ja vastavuoroisuus on varmasti asia, joka pitää ystävyydenkin laadukkaana. Itse jännitän herkästi muiden ihmisten tapaamista, joten ymmärrän myös muita vastaavaa kokevia. Potentiaalisen ystävän eteen olen kuitenkin enemmän kuin valmis kokemaan myös jännittämistä.

Jos yhtään nappasi laita viestiä tulemaan :)

Sivu
Takaisin ylös