Ilmoitukset alueelta Joensuu (120 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

Kaveria etsimässä

Nainen, 23 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka! Olen paluumuuttamassa kesäksi Joensuuhun töiden takia. Iltoihin ja erityisesti viikonlopuille kaipaisin kuitenkin seuraa. Esimerkiksi luontopolkuretki tai ihan vain maailman menon pohtiminen oluen äärellä passaisivat erinomaisesti. Myös liikunnalliset aktiviteetit ovat erittäin tervetulleita, joskaan palloihin en koske minigolfia ja keilausta lukuun ottamatta :D Kulttuuri- ja keikkarientojen osalta lähitulevaisuus näyttää hiukan ankealta koronan vuoksi, mutta sadesään leffailta on aina hyvä vaihtoehto.

Erilaisiin ihmisiin tutustuminen on mielestäni rikkaus, joten iälläsi tai sukupuolellasi ei ole liiemmin väliä. Myöskään koulutus- tai työstatuksellasi ei ole merkitystä, mutta uskoisin meidän tulevan paremmin juttuun, jos sinäkin koet kykeneväsi ns. älykkääseen keskusteluun. Olisi mukavaa kuulla sinusta ja tutustua! Voin kertoa lisää itsestäni vaikkapa sähköpostitse.

PS. Käyn perhesuhteiden vuoksi Joensuussa säännöllisesti ympäri vuoden, joten pelkäksi kesäkaveriksi ei tarvitse pelätä jäävänsä :)

3 päivää sitten

Kaveria vailla

Nainen, 56 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

+50 nainen etsii kävelyseuraa tai ihan vaan kaffekupposen ääressä istumista mukavia turisten. hyvä huumori ja myönteinen asenne iso plussa. jaksat myös huolehtia hygieniastasi. entiset kumppanit eivät kummittele tai aiheuta draamaa. tapaamiset Joensuun keskustassa, kaveripohjalta.

6.5.2021

Kaverin kaipuu! ❣️

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Laitan uudelleen verkon vesille!
Vielä olisi kaverin kaipuuta, ehkä aika specify kaipuu; taide/luovuus ja koirat! Oletko kiinnostunut näistä ja tunnet myös kaverin kaipuuta?
Olen huomannut, että kaverin "tarve" tulee olla about samansuuruinen. Olisi mukava saada viestiin vastaus samana päivänä, eikä odottaa montaa päivää. Kaikilla tottakai arjen omat kiireet ja ymmärrän sen, mutta jos ei ole aikaa kaverille niin miksi etsiä kaveria? Luottamus, avoimuus, rehellisyys ja huomaavaisuus ovat minulle tärkeitä. Ja tottakai, että kemiat kohtaisi, ei ole kiva kummallekkaan jos yhteydenpidosta tulee vaan stressiä.
Kaipaisin ystävää höpisemään taidejutuista. Valokuvaan, niin siihenkin seuraa minusta saisi. Minulla on esim kehittymässä sarjakuvajuoni, niin olisi kiva heitellä ideoita yms. Innostaa ja kannustaa toista! Vaikkapa teemukin ääressä tai lenkkeilyn merkeissä! Ja siinäpä hännänheiluttajat pystyisivät olemaan mukana. Olen pian ensimmäistä kertaa koiraäiti, niin doge-treffitkin olisivat mukavia!
Olen onnellisesti parisuhteessa eli en etsi sellaista. Kaveria, ystävää. Naispuolista. Toivottavasti jotain pitkäkestoista ❤️ Oletko sielunsiskoni?

2.5.2021

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 21-vuotias, sosiaalinen, iloinen ja luotettava neitokainen Joensuusta. Asustelen täällä tällä hetkellä avopuolisoni ja koiran kanssa kolmistaan.
Minulla on koulu vielä hieman kesken ja sen lisäksi käyn töissä, joten tekemistä kyllä aina löytyy. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa ulkoillen ja urheillen, kokkaillen ja tottakai nauttien keittiössä aikaan saamistani tuotoksista sekä touhuillen koirani kanssa.
Kaipaisin elämääni uusia tuttavuuksia, joiden kanssa voisi esimerkiksi tehdä kaikkia näitä edellä mainittuja asioita. Lisäksi kaipaisin juttukaveria, jonka kanssa voisi keskustella aiheesta kuin aiheesta loputtomiin, nauraa ja pitää hauskaa yhdessä. Ehkä myös mahdollisesti viettää aikaa pariskuntina, jos vastapuolelta sattuu kumppani rinnalta löytymään ja jos jutut kaikilla menee hyvin yksiin. Tämä ei tietenkään ole kuitenkaan välttämättömyys.😊
Laittele ihmeessä viestiä, jos sinusta tuntuu että meillä voisi olla jotain yhteistä!

2.5.2021

No moi

Mies, 28 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Lähettäiskö pyöräilyretkelle kirpputorille?

28v omien teiden kulkija, pidän lähipiirissäni vain kourallisen ihmisiä, tähän lähipiiriin joku vielä mahtuisi.

Tykkään korjailla ja rakennella kaikenlaista, pyöräillä ja olla vain tekemättä mitään.

Kuuntelen punkkia ja käyn töissä, kotona pötköttää kiisu ja autossani on aina jotain vikaa.

Varmaan parhaiten olen saatavilla discordissa ja instagrammissa

28.4.2021

Hei

Mies, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen rockmetallihenkinen urheilullinen mies joka seuraa paljon asioita ja on tottunut filosofiseen ajatteluun. Etsin mukavaa henkilöä, jonka kanssa voi pelata, jutella, kävellä, liikkua, retkeillä. Scifi, yliluonnolliset, ajankohtaiset, musiikki aiheet kiinnostaa. Onnistuu myös nettikeskustelut ja mailien vaihto. Kiva ois käydä vaikka kävelyllä ja juttelemassa. Voit laitella viestiä jos innostaa.
Kaikille vastaus.

28.4.2021

Heissan!

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Yksinäisyys vaivaa aika paljon tämänhetkistä elämää, joten kokeillaanpas tällaista.

Olen 25-vuotias naikkonen Joensuun seudulta ja valmistuin viime vuonna liiketalouden tradenomiksi, joskin tällä hetkellä työtön. Olen parisuhteessa, mutta siitä huolimatta kaipaan niitä ystäviä, joiden kanssa voisi purkaa kaikenlaiset huolet ja höpötykset.

Olen intohimoinen sosiaalisen median käyttäjä ja seuraan aktiivisesti erilaisia uutismedioita. Vapaa-aikani kuluu lähinnä leffojen ja sarjojen parissa, erityisesti romanttiset komediat ja toiminta ovat minun makuuni, mutta lenkkeilen myös paljon ja vietän aikaa perheeni koirien kanssa. Tykkään myös käydä paljon livekeikoilla ja käyn useamman kerran vuodessa risteilemässä. Musiikkimakuni on aika vaihteleva, lähinnä kaikkea muuta paitsi raskasta heviä/metallia tulee kuunneltua.

Minulla on ADHD, jonka puolesta olen jo luonnostaan melko äkkipikainen ja suorasukainen. Koen, että ihmiset eivät vain ole tottuneet sellaiseen eikä sen takia minulla ole oikein ystäviä tai edes kavereita. Sanon aika suoraan mielipiteeni, mutta osaan ne myös usein perustella asianmukaisesti. Olen sosiaalinen ja tulen juttuun melkeinpä kaikkien kanssa, mutta jostain syystä samanhenkisiä ihmisiä ei vain ole elämääni löytynyt kovinkaan montaa. Koskaan en ole ollut tervetullut mihinkään kaveriporukoihin, joten minulta ovat jääneet väliin niin syntymäpäiväjuhlat kuin myös kaikki normaalit juhannukset ynnä muut.

Jos koet tarvitsevasi juttuseuraa tai muuten vain tunnet piston sydämessäsi niin ota ihmeessä yhteyttä! :) Aina löytyy keskusteltavaa ja koskaan ei ole liikaa hyvän päivän tuttavuuksia.

Minut löytää ig:stä nimellä nannizi_! Tervetuloa sitäkin kautta suoraan vaan rupattelemaan. :)

24.4.2021

Ystäviä vailla!

Mies, 20 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tervehdys,

Olen 20v mies vailla keskustelukavereita. Tällä hetkellä elämäni koostuu pääasiassa omista harrastuksistani, sillä koulupaikkaa tai työtä en omaa. Harrastuksena ovat musiikki ja taide. Aika paljon tulee myös kirjoiteltua välillä ja luettua. Pidän myös erityisen paljon syvällisistä keskusteluista ja -aiheista, kuten filosofiasta, politiikasta, psykologiasta ja historiasta! Luonteeltani olen avoin ja rauhallinen!

20.4.2021

Moi!

Nainen, 40 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsin uusia kavereita Pohjois-Karjalasta. Ikää on 40v verran, luonteeltani olen ystävällinen, luotettava, rehellinen ja huumoriakin löytyy ☺️
Jos haluat viestittelyyn, kahvilla käyntiin kaveria niin täällä oon!

14.4.2021

Ystävä hakusessa :)

Nainen, 36 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka!

Ensin pari sanaa itsestäni: Olen vuonna 1984 syntynyt (tunnen itseni nuoremmaksi) nainen. Olen juuri muuttanut Joensuuhun avomieheni kanssa ja etsin täältä ystäviä. Iällä ei ole mitään väliä. Tärkeintä on, että tulemme hyvin juttuun. Niin, millaiset ihmiset sitten ehkä tulevat juttuun kanssani... Suvaitsevaiset. Se on varmasti se tärkein piirre. Huumorintajuiset, ihmisläheiset, ehkä jotenkin musikaaliset, maailmasta ja kaikesta kiinnostuneet. Mieluiten naiset, mutta sukupuolella ei kuitenkaan niin väliä. Ystävää tosiaan etsin.

Kuulemisiin! :)

14.4.2021

Kaveria ja ystäviä arkeen

Mies, 32 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei! Olen hieman yli 30-vuotias mies ja asun täällä Joensuussa. Haen kavereita ja ystäviä tositarkoituksella harrastuksiin ja menoihin ja muutenkin elämääni osalliseksi. :)

Olen parisuhteessa ja minulla on kaksi lasta, joista toinen muutaman kuukauden ikäinen. Arkeni koostuu lisäksi työstäni ja harrastuksistani, mutta aikaa löydän kyllä kavereille varmasti. Tällä hetkellä harrastukseni ovat vähän jäässä, joten oliskin mainiota löytää joku jonka kanssa vaikka jotain uutta voisi puuhastella. Pidän maastopyöräilystä ja liikunnasta, peleistä ja piirtämisestä. Lähden helposti kokeilemaan uusia asioita. Jos joku erityisesti kaipaa kaveria elämäntapamuutokseen mukaan, niin olen vahvasti mukana!

Iälläsi ja sukupuolellasi ei ole väliä, eikä sillä onko sinulla lapsia. Toki jos joku lapsellinen kaipaa "vertaistukea" lapsiperhearkeen, niin sekin onnistuu.

Luonteeltani olen melko rauhallinen ja hieman introvertti. Olen kuitenkin hyvin sosiaalinen ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa hyvin. Huumori kukkii erittäin kovasti, joten siinä on sietämistä kohdallani :D En tupakoi ja alkoholia käytän hyvin vähän. Viihteellä en muista milloin olen viimeksi käynyt, mutta lasillinen jos toinenkin onnistuu kyllä seurassa. Lemmikkejä minulla ei ole.

Tästä ei pidä tehdä liian väkinäistä, eli laita viestiä jos mikään paikka värähti tätä lukiessasi ja haluaisit tutustua. Katsotaan natsaako kemiat ja löydetäänkö yhteistä puuhastelua jatkoon. :)

Ja pahoittelen jos joku oli aiemmin ilmoitukseeni vastannut, viestit olivat menneet osa roskapostiin ja sieltä jonnekin pimeään koloon ja hävinneet, joten en niihin ole sen vuoksi vastannut. Uutta viestiä vaan tulemaan!

13.4.2021

Yksinäisyys historiaan

Nainen, 25 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka,

Olen 25-vuotias opiskelija ja etsin täältä itselleni aitoa ystävää. Yksinäisyys on alkanut vaivaamaan ja syvällisiä ihmissuhteita puuttuu elämästäni. Viestittely ja soittelu on mukavaa, mutta kaipaisin face to face kohtaamisia ihmisten kanssa. Itse olen ystävänä lojaali ja toivon, että sinäkin olet :) etsin pitkäaikaista ystävää jos vain kemiat kohtaa. Etsinnässä olisi ystävä, jonka kanssa voisi käydä kävelyillä, kahvilla ja jutella aiheesta kuin aiheesta. Tykkään itse pohtia paljon syvällisiä asioita, vaikka ei arkipäiväisetkään asiat ole tylsä keskusteluaihe. Itselläni on elämässäni ollut aika paljon haastaviakin kokemuksia, joten ymmärrän monenlaisia ihmisiä. Itse jännitän herkästi uusien ihmisten tapaamista, joten ymmärrän jos sinullakin on vastaavaa. Olisi mukava tutustua toiseen matalalla kynnyksellä ja tavata ilman turhaa stressiä. Jos etsit samaa, laita viestiä ja tutustutaan :)

5.4.2021

Moikka!

Nainen, 26 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Elikkäs etsin uusia ystäviä ja tuttavuuksia! Pari hyvää ystävää jo löytyykin mutta erilaisten elämäntilanteitten takia yhteydenpito on melko vähäistä. Olen 27-vuotta täyttävä parisuhteessa oleva ja yhden kouluikäisen lapsen äiti :) Tykkään lenkkeillä ja sinne olis myös mukava saada seuraa. Aikomuksissa alottaa myös salilla käynti. Käyn päivätöissä, mutta iltaisin löytyy aikaa. Ravintoloissa/lasillisilla käyminenkin on välillä jees! Oon rento ja avoin, tykkään syvällisistä keskusteluista mutta myös huumorintajua löytyy :) Rakastan tatuointeja ja niitä itseltä löytyykin useampi. Oon melko tavallinen, rauhallista kotielämää viettävä. Toivon löytäväni puheliaita ja kivoja tyyppejä lisää elämääni! (vain ystävyyssuhteita ja naisten kanssa)

5.4.2021

Ystäviä?

Nainen, 43 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Hei!
Korona, elämän muuttuminen ja muutto ovat kaventaneet ystäväpiiriä ja välillä olisi kipeästi juttuseuraa ja ajatusten vaihtoa vailla. Koiran kanssa ajatusten vaihto on kovin yksipuolista.... Eipä hullumpaa olisi joskus vaikka tavatakin.

Olen huumorintajuinen, iloinen ja tulen monenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Arvostan kaikenlaista suvaitsevaisuutta ja ystävyyttä toisia kohtaan.

Kiinnostuksen kohteina minulla ovat kulttuuri (kaikissa mahdollisissa muodoissa) , luonto, kirpputorit, huonot tv-sarjat ja kaikenlainen diy-askartelu ja käsityöt.

Rohkeasti vain yhteyttä niin äkkiä sen näkee osuvatko jutut yhteen kuinka hyvin!

4.4.2021

Sydänystävä

Nainen, 63 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kiinnostasko tutustua 63v naiseen. Olen rehellinen, raitis ja savuton nainen Pohjois-Karjalasta ja etsin sydänystävää. Joten jos olet vapaa suunnilleen samanikäinen mies ja sinulla on terveet elämäntavat niin otappa yhteyttä.

3.4.2021

hei etsin kavereita

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka!
Olen 27 vuotias nainen joka etsiskelee uusia ystäviä pohjois-karjalan alueelta. Olen parisuhteessa mutta ystäviä ei ole hirveän monta. Olen mukava, luotettava, rauhallinen, huumorintajuinen ja sosiaalinen ihminen. Aluksi olen ehkä hieman ujo mutta kyllä juttua riittää kun alkuun pääsee.
Harrastuksiini kuuluu ,laulaminen, maalaaminen, pyöräily, uiminen, vapaaehtoistyö, käsityöt, valokuvaaminen ja koiran kanssa lenkkeily ja
Sinun iällä tai sukupuolella ei ole väliä, laitathan rohkeasti viestiä tulemaan. Minut saa parhaiten kiinni Messengerissä tai kikissä joten jos haluat siellä jutella laittele käyttäjänimesi viestin yhteyteen. Mutta keskustelen myös mielelläni sähköpostissa kunhan ehdin katsoa. :)

30.3.2021

Lenkkiseuraa vailla

Mies, 31 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 31-vuotias mies Joensuusta.
Olen korkeakoulutettu ja työelämässä ollut jo yli 15v.
Baareissa ei ehdi enää juosta hektisen työelämän ja koronariskin vuoksi.
Kaipaan naisista keskusteluseuraa lenkille ja luonnossa liikkumiseen.
Pidän ruoanlaitosta, syvällisistä keskusteluista ja matkailusta.
Olen asunut myös ulkomailla pari vuotta ja reissaan normivuonna useamman kerran vuodessa.
Minulla on alle kouluikäinen lapsi vuoroviikoin.

Sivu
Takaisin ylös