Ilmoitukset alueelta Joensuu (208 kpl)

 - 
 
eilen

Netissä kasvanut "nörtti" etsii tosiystäviä etenkin Joensuun alueelta

Mies, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Juuh hei, oon siis tälläne netissä kasvanu tyyppi joka vaikka toivoisi irtoutuvansa netin syövereistä niin tässä nykymaailmassa se on melko vaikeaa etenkin niille joilla on obskuurit kiinnostukset yms. Joten toinen parempi vaihtoehto on etsiä samankaltaisia tapauksia joita etenkin toivoisin tavata kasvotusten. Huomaankin etten aina pysty jatkamaan keskustelua juuri siksi ettei välttämättä ole niin montaa yhteensopivaa kiinnostusta/harrastusta. Tykkään pelata, lukea kirjoja etenkin uskonnosta ja joskus myös filosofiasta, katsoo elokuvii, joskus "leikkiä" käyttöjärjestelmillä (tällä hetkellä kiinnostunut sysadminin ammatista) ja kaikkee muuta samankaltaista voin toki kokeilla. En halua kirjoittaa liikaa omista kiinnostuksista, koska ne jo menee vähän överiksi obskuurisuuden takia. Lapsuuden ADHD-diagnoosilla saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa... :p

Olen myös hyvin tuore kristitty, vasta muutama vuosi sitten alkanut vakavasti miettiä uskonnollisia kysymyksiä. Oma uskoni on ortodoksiseen kirkkoon kuuluvaa mutta oma prosessi ortodoksiseen kirkkoon liittymisestä vasta käynnissä. Saattaisin olla ortodoksi muutaman kuukauden päästä.

Seuraan politiikkaakin silloin tällöin mutta olen liian skeptinen ja pessimistinen sen suhteen fanittaakseni esim. perussuomalaisia (en kuitenkaan usko heidän olevan rasisteja/fasisteja, tai mitä muita buzzwordeja nykyään käytetään.) Jos pitäisi pintapuolisesti selittää oma kohtani poliittisessa kompassissa niin olen "konservatiivinen sentristi"

Jos kuitenkaan et ole Joensuussa asuva niin voit silti ottaa yhteyttä. Sitä toivoisin etenkin jos arvaat meidän tulevan hyvin juttuun. Voi ottaa yhteyttä täällä tai lisätä Discordissa: puhveli02

Viimeiseksi vain pieni muistutus siitä, että tällä sivulla todellakin liikkuu kaikenlaista epäilyttävää porukkaa. On jo muutama kohtaaminen tapahtunut... Joten suosittelen kaikkien tätä sivua käyttävien pysyvän varuilla!

19.2.2024

Ohoy! Onko spekulatiivisesta fiktiosta innostuneita linjoilla?

Mies, 35 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyykö täältä muita spefistä (fantasia, scifi, kauhu) innostuneita? Erityisesti minua kiinnostaa tällä hetkellä kaikki kirjoittamiseen liittyvä. Rustailen itse lähinnä novelleja, mutta toki muutkin kirjallisuuden lajit kiinnostaa. Olenkin aprikoinut, että olisi varmasti antoisaa keskustella luovasta prosessista, hahmojen kehittelystä, henkilökohtaisista oivalluksista jne. Ja toki myös elämästä ylipäänsä. Kuka on sun lempikirjailija?

Kirjoittelemisiin!

17.2.2024

Perfect Days

Nainen, 45 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Kävin katsomassa elokuvissa Perfect Days leffan. Jokaisen pitäisi saavuttaa elämässään sama onni pienistä asioista ja teoista, joita leffa tarjoili. Ilo ja rauha itsessä - siinä kaiken ydin.☀️

Toiveissa olisi tavata naispuolinen ystävä Joensuusta, jonka kanssa syntyisi aito yhteys. Ehkäpä voitaisiin mennä yhdessä esim. kävelylle tai nähdä muuten vaan? 🙂 Arkisin käyn töissä, mutta iltaisin tai viikonloppuisin olisi aikaa nähdä. Elän onnellisesti perheeni kanssa.

Asioita, joista pidän:
// Kirjat, elokuvat, livemusiikki, taidenäyttelyt, museot
// Espanjan kieli
// Pitkät kävelylenkit ja valokuvaaminen
// Radio Helsingin ohjelmat (mm. Laura F. & Kaiken maailman kappaleita)
// Matkustelu Suomessa ja harvakseltaan ulkomailla
// Valo, kevät ja kesä ovat vuodenaikojani
// Salmiakki, suklaa
// Artisteja: Scandinavian Music Group, Ludovico Einaudi, Rumpistol
// Pysähtyminen hetkeen. Kesätaivas, sadekuuro, lempibiisi...

Odotan viestiäsi! 🙂

17.2.2024

Hei, tutustutaanko?

Mies, 26 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Etsiskelisin seuraa niin läheltä kuin kauempaakin sukupuolesta ja iästä katsomatta, kuitenkin n.18-40v haarukalta. Tykkään urheilusta, pelaamisesta, ruoanlaitosta ja monipuolisesti monesta muustakin asiasta. Seuraa esim. lenkille -> pelaamaan vaikka tennistä, badelia, pingistä, biljardia tai sulkapalloa, kaikki melkein käy.
Tai sitten ihan vaan chillailemaan ja kahvittelemaan, pelailemaan, katsomaan leffaa, juomaan, juttelemaan, tai oleilemaan(avoin kaikelle). Sillä ei ole mitään merkitystä onko sinulla lapsia, oletko parisuhteessa, naimisissa tai sinkku, seura kelpaisi!
Toivottavasti tulisit tutustumaan matalalla kynnyksellä ilman mitään paineita. ^.^ Toivon, että olet valmis myöskin näkemään livenä jossain kohti, en kaipaa iänikuista kirjekaveria. En ole mikään pellon paras peruna(kaukana siitä), mutta kunnioitus, arvostus, itsensä kehittäminen ja luotettavuus on way to go. Laittakaa matalalla kynnyksellä viestiä tänne tai sähköpostiin niin vaihellaan vaikka sosiaalisia medioita, jos käytät kikkiä niin se on Rexu97, sinne voi myös laittaa viestiä. Olen kuullut, että olen helposti lähestyttävä ihminen ja kova höpöttää, mutta aina kaipaa omaa aikaakin. (^.^)
[Ilmotus ei vanhene!]

13.2.2024

Moi!

Nainen, 38 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 38-vuotias lapseton nainen, ja asunut Joensuussa 2 vuotta mieheni kanssa. Käyn töissä, mutta vapaa-ajan kaverit puuttuvat.

Harrastan mm. askartelua, valokuvausta ja lenkkeilyä. Luonto, musta huumori ja kauhuelokuvat ovat lähellä sydäntäni.

Etsin samanhenkistä kaveria seuraksi lenkkeilyyn, retkeilyyn, kahvitteluun ja joskus vaikkapa lasilliselle tai konserttiin.

Laita viestiä ja kerro itsestäsi, niin katsotaan synkkaako.

13.2.2024

Uusia ystäviä etsimässä

Nainen, 30 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 30-v. nainen ja etsin elämääni uusia ihmisiä. Asioita, joiden parissa tykkään viettää aikaa, ovat esim. luonto, musiikki ja keikoilla käyminen, jooga, lukeminen, kotimaan matkailu, elokuvat sekä lautapelit. Kokeilen mielelläni uusia asioita ja minut saa helposti mukaan erilaisiin aktiviteetteihin. Luonteeltani olen pohdiskeleva, luova, utelias ja ainakin omasta mielestäni hauska. Erityisesti tilannekomiikka ja absurdit jutut naurattavat.

Minulle tärkeitä asioita ovat mm. oikeudenmukaisuus, ekologisuus, läsnäolo ja avarakatseisuus. Ystävyydessä arvostan avoimuutta, luottamusta ja molemminpuolista kunnioitusta.

Olen parisuhteessa ja etsin tällä ilmoituksella ainoastaan ystäviä. Ensisijaisesti etsin suunnilleen samaa ikäluokkaa olevia ihmisiä, joiden kanssa voisi viettää aikaa myös livenä. Jos ilmoituksessani jokin puhutteli, laita viestiä ja kerro itsestäsi sekä mitä tutustumiselta kaipaat.

12.2.2024

ystäviä

Nainen, 27 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 27 vuotias nainen ja asunut Joensuussa jo useamman vuoden mutta en siltikään täältä ole vielä ystäviä löytänyt ja elämä alkaa tuntua yksinäiseltä ilman ystäviä. Asun mieheni kanssa ja meillä on 2 lasta.
Kaipaisin seuraa esim. Kaupungille kiertelemään/shoppailemaan/kahville ja lähtisin myös mielelläni yöelämään. Tykkään myös välillä reissata ja lenkkeillä.

2.2.2024

Tosiystäviä etsinnässä🌸

Nainen, 30 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Heippa! 😊

Oon 30-vuotias nainen Joensuusta. Olisi ihana löytää pitkäaikainen ystävä, jonka kanssa vois jakaa niin elämän ilot kuin surut. Oon empaattinen, sydämellinen, avoin ja herkkä tyyppi. Koen oloni usein yksinäiseksi, jonka vuoksi olisi kiva löytää uusia ihmisiä elämään.

Pidän mm. leipomisesta, matkustelusta, sarjojen ja leffojen katselusta ja oon tosi eläinrakas.
Asun avopuolison kanssa, eli etsin vain naispuoleisia ystäviä.
Toivon, että olisit jalat maassa ja samanhenkinen kuin minä.

Laita viestiä, jos haluaisit tutustua ja löytää mahdollisen tosiystävän!🤗

31.1.2024

Helou!

Mies, 49 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

49v.mies vailla juttuseuraa samanikäisistä tai vanhemmista naisista keskusteluun kaikesta maan ja taivaan väliltä,unohtamatta myös erotiikkaa.kenties voitaisiin nähdäkkin jahka tutustumme ensin?kahville,yksille,ulkoilemaan?heitäs viestiä ni jutellaan:)

26.1.2024

Hei! ☺️

Nainen, 24 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moikka, oon 24 vuotias nainen Joensuusta. Koen oloni aika yksinäiseks jonka takii lähes kaikki vapaa-aika menee vaan kotona ollessa. Luonteeltani oon sosiaalinen, puhelias, huumorintajunen, ystävällinen sekä luotettava. Lähimpänä sydäntä on musiikki ja eläimet ja vapaa-ajalla tykkään liikkuu ulkona ja matkustella, laulaa, leipoo millon mitäkin, käydä esim kahviloissa, shoppailemassa sekä kirppareita kiertelemässä. Jos siusta tuntuu että haluisit tutustuu nii parhaiten miut tavottaa snäpistä, tiia_annikaa nimellä. 🤗

24.1.2024

Moi!

Nainen, 21 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Moi! Täällä kirjoittelee 21v opiskelija. Ois kiva tutustuu uusiin ihmisiin ja löytää suht samanikäisiä kavereita Joensuun seudulta, joitten kaa vois tehä mitä nyt ikinä keksitäänkään.

Harrastan salilla käymistä ja kiinnostuksen kohteita löytyy aika laidasta laitaan. Vapaa-aika kuluu tv-sarjojen, somen selaamisen, käsillä tekemisen ja liikunnan parissa.

Luonteeltani oon huumorintajunen, luova ja luotettava. Alkuun vähä ujo, mutta alkujännityksestä ku pääsee, nii lähen helposti mukaan juttuihin.

Laita ihmeessä viestiä, nii katotaan, mitä keksitään🥸

20.1.2024

Moi!

Mies, 29 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Tosiaan täällä 29v miekkonen Joensuusta etsii jutteluseuraa :) Vähän itestäni voin kertoa tässä. Elikkäs, tykkää liikkua luonnossa, esim kalastaen taikka muuten eräillen. Pelailen myös jonkin verran videopelejä ja kattelen leffoja/sarjoja ja harrastan frisbeegolfia 🙃 Tulkaa laittamaan viestiä ihmeessä :)

12.1.2024

Hei, kaveita hakusessa.

Nainen, 33 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Olen 33 ja nyt asustellut joensuussa vuoden ja olisikin hauska tutustua lisää uusiin ihmisiin. Tällä hetkellä opiskelen ja käyn töissä, joten nään ihmisiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Mutta olisi kiva saada seuraa kahvitteluun, lenkkeilyyn ja muuten vain erilaisiin tapahtumiin.

Etsinnässä olisikin ihmisiä, joiden kanssa jutut natsaisivat ja olisi suurin piirtein samaa ikäluokkaa.

Sivu
Takaisin ylös