Ilmoitukset alueelta Inkoo (2 kpl)

 - 
 
9.6.2021

Ystävää etsimässä :)

Nainen, 34 vuotta, Inkoo, Uusimaa

Ystäväni asuvat kaikki toisaalla ja olisi kiva löytää täältä Inkoon seudulta uusi ystävä, jonka kanssa viettää aikaa.

Itsellä kiinnostuksen kohteina ja harrastuksina luonnossa käppäily, juoksu, tuumailu, eläinten kanssa hengailu ja pc-pelit. Tykkään myös katsoa syvällisiä elokuvia ja käydä joskus kirpputoreilla.

Asun puolison kanssa ja meillä on koira ja kaksi kissaa. Olen arvoiltani aika vihreä ja elämäntyylini on rauhallinen ja melko minimalistinen. En ole urakeskeinen, enkä ole kiinnostunut materiasta. En käytä kauheasti alkoholia, joten bileseuraa minusta ei saa. Saunajuoman saatan ottaa ja juhlapäivinä lasin kaksi viiniä. Syöminen on minusta mukavempaa :D

Jos kaipaat seuraa esim. kävelyille, rannalle, kahville tms. ja jos koet, että meillä voisi olla jotain yhteistä, laita viestiä. :)

26.6.2020

Hyvälle kaverille/ystävälle tai useammallekin paikka

Nainen, 22 vuotta, Inkoo, Uusimaa

Etsinnässä uusia kavereita jostain sellasen matkan päästä, että kahvittelu tai tapaamiset onnistuu ilman suurempia järjestelyjä, sukupuolella ei niin väliä, mutta varoituksena vaan, en oikein tule juttuun hyvin naisellisten naisten kanssa (oon aika poikatyttö ollut aina). 💁🏻‍♀️ Ja olen naimisissa eli puhtaasti kavereita vaan. 😋 Havahduin siihen, että vanhat koulu-/harrastuskaverit on kaikki hajonneet ympäri maailmaa ja kaikki ylimääräinen aika kuluu yksin kotona, aikaa ei kuitenkaan jää puistossa hengailuun kavereita etsien, joten yritetään tätä kautta. Eläimet, etenkin hevoset ovat todella lähellä sydäntä ja niistä riittää juttua, joten varaudu siihen, jos laitat viestiä 😂 muita yleisiä kiinnostuksen kohteita on musiikki, taide (piirtäminen) ja valokuvaus sekä kuvanmuokkaus. Laita ihmeessä viestiä ja kysy, kerron kyllä hyvin helposti kaiken itsestäni. Olen siis avoin, sydämellinen ja utelias/innokas uusiin juttuihin lähtijä.

Takaisin ylös