Ilmoitukset alueelta Ilmajoki (4 kpl)

 - 
 
10.1.2022

Otsikkoa tämä kaipaa

Mies, 28 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Hey,

Asun tällä hetkellä Ilmajoella ja kuljen Seinäjoella töis. Arki on pitkälti samaa toistoa: Aamulla herää, päivän palloilee ja koittaa viihdyttää itteensä, illalla sitten takas nukkuun. Elämisen arvoista? Useimmiten tuntuu ettei.

Harrastuksia löytyy koskettimien soitosta sisustamiseen. Arkkitehtuurista tykkään myös ja mielelläni aina katselen rakennuksia ja niihin tehtyjä tilaratkaisuja. On myös kiva linnoittautua johonkin kahvilaan rupattelemaan rauhassa maailman menosta.

Jos kiinnostuit ja haluaisit jutella lisää, laita viestiä tulemaan, tai jos omistat säpsätin, sieltäkin saa kiinni @aestheticarting

28.3.2021

Hei! Mitä kuuluu?

Nainen, 58 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Etsin uusia ystäviä niin miehistä että naisista. Olisi kiva löytää uusia ystäviä joiden kanssa mennä, vaikka laavulle makkaraa paistamaan.Voitaisiin myös käydä keikoilla ja retkeilemässä. Vapaa-ajalla tykkään käydä kuntosalilla, pyöräilemässä ja katsoa leffoja. Minulta löytyy myös auto joten matka ei ole esteenä.
Asun yksin ja minulla on kaksi kissaa. Tytär asuu omillaan.
Haluan myös pudottaa painoani siksi olisi hyvä, että pitäisit liikunnasta.
Tule vain rohkeasti laittamaan viestiä ja tutustumaan :)

3.11.2018

Kavereita?

Nainen, 19 vuotta, Ilmajoki, Etelä-Pohjanmaa

Moikka! Oon 19-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Etsin kaveria, koska elämä tällä hetkellä on vähän yksinäistä. Mulla on poikaystävä Tampereelta, ja sieltäkin olis kiva saada kaveria jota voisi tavata :)

Mun harrastuksiin kuuluu runojen ja tarinoiden kirjoittaminen, laulaminen, eläinten kanssa oleskelu, videopelit, satunnainen ulkoilu ja piirtäminen. Tykkään elokuvista ja sarjoista, mutta niitä tulee harvemmin katsottua.

Oon tällä hetkellä kokkikoulun kolmosella, eli valmistun kun kesälomat alkaa muilla. Koulu stressaa melko paljon, joten senkin takia ois kiva saada kaveri jonka kanssa viettää aikaa ja jutella niitä näitä ja pyöriä vaikka ostoskeskuksissa tai kirpputoreilla.

Oon luonteeltani rauhallinen, hassu ja puhelias, vähän ujo ensin.

Mun IG on scary_lands ja sinne saa laittaa viestiä jos kiinnostuit. Ikähaarukka on 18-26. Nähdään! :)

Takaisin ylös