Ilmoitukset alueelta Hyvinkää (61 kpl)

 - 
 
21.5.2022

Kavereita?

Nainen, 30 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen pyöreä, pirskahteleva, kaiken kaikkiaan kuulemma aika kiva. Ääntä lähtee jonkun verran ja välillä saatan saada aikaan puhetulvan kun sille päälle satun. Olen välillä hieman ylienerginen, mutta älä anna sen häiritä.

Minulla on mielenterveys diagnoosi ja olen valmis keskustelemaan aiheesta jos se kiinnostaa tai askarruttaa.

Olen kiinnostunut paranormaalista, valokuvaamisesta, musiikista, elokuvista, taiteesta, luonnosta, kaikesta kauniista.

Runoilen, joten saatan tuottaa välillä aika lyyristä tekstiä ulos.

Minulta löytyy Siperianhusky poika, joten lenkkeilen paljon vaikkei sitä välttämättä uskoisi.

Olisi kiva saada lenkkiseuraa ja muutenkin ihmisiä joita ehkä jopa tavata joskus.

14.5.2022

Noin 25-vuotias etsii kaveria

Mies, 25 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei,

hieman omalaatuinen aina välillä mustan huumorin omaava noin 25-vuotias etsii kaveria joko netti tai irl kaveriksi Hyvinkää-Helsinki suunnalla. Mielenkiinnonkohteina on vaihtelevasti lenkkeily, tietotekniikka ja aloittelen salilla käyntiä. AIka alkeelliset mielenkiinnot kun en ole oikein löytänyt kipinää etsiä muuta. Olen yrittänyt saada itseäni myös lukemaan enemmän kirjoja ja yleissivistää itseäni joka on yksi nykyisistä ns. taustatavoitteista. Peilailen ajoittain eri pelejä, mutta etsinnässä on tiimipelejä joita voisi kokeilla.

Olen hieman IT painoitteinen joten jos internet sen "nörttiaikoina" on tuttua jollain tasolla niin löytyy ainakin jonkinlainen kosketuspohja, mutta yritän olla avoin. Periaatteenani on ollut etten juo yksin alkoholia, mutta seurassa harkiten.

Olisi kiva saada siis salikavereita tai seuraa käydä vaikka elokuvissa tai tutustumassa kaupunkien erilaisissa paikoissa.

10.5.2022

Moi!

Nainen, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei,

Olen 31v ja asun Hyvinkäällä. Etsin ystävää/ystäviä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja tehdä kenties jotain mukavaa yhdessä. Etätyöt on tehnyt elämästä melko yksinäistä toisinaan. Tykkään lenkkeilystä/ulkoilusta, sulkapallosta, kirppiksistä, kahvittelusta… olisi kiva vaikka liikkua yhdessä tai jotain?:)

4.5.2022

Peliseuraa/juttuseuraa/kavereita samanhenkisistä ihmisistä

Mies, 23 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moi! Tosiaan siis Hyvinkäällä asustellu koko ikäni ja oon 23v/98 syntyny (syksyllä täytän 24), ajattelin nyt kokeilla jos täältä löytyis jotain samanhenkistä porukkaa. Kiinnostuksen kohteet on pääasiassa musiikki ja videopelit joten olis kiva löytää jotain porukkaa jotka harrastais vähintään jompaakumpaa. En oikein osaa mitään soittaa vielä vaikka kitara löytyykin, mutta musaa tulee kyllä kuunneltua senkin edestä 😅. Jos nyt jotain lempigenrejä pitäis listata että sais vähän kuvaa siitäkin minkälaista suurimmalta osin niin enimmäkseen oon Rock, Metalli ja Alternative-musiikin ystävä, mutta pyrin kyllä kuuntelemaan ilman mitään genrerajotuksia (lempiartisteja ois ihan liikaa listattavaks niin sen sijaan menin nyt noilla genreillä). Keräilen siis myös CD:tä ja vinyylejä, joten levymessuilla tulee käytyä aina kun järjestetään ja muutenkin kierreltyä kirppiksiä silloin tällöin. Livemusiikki on tietenkin myös aivan oma elämyksensä ja kokemuksensa aina, joten keikoilla tykkään kans käydä kunhan näitä tapahtumia vaan järjestettäis taas normaalisti.

Tällä hetkellä pelaan lähinnä Switchillä ja PC:llä (Steamissä), kun oma PS4 ei enää toimi, mutta suunnitteilla ois ostaa myös PS5 jossain vaiheessa kun niitä tulee taas myyntiin (ja kun on tarpeeks rahaa kun aika kallis laite näyttää olevan sekin 😬). Splatoon 2 tai Phasmoon ois esim. ihan kiva löytää lisää peliseuraa 🙂.

Kavereita siis löytyy jo muutama iteltäkin, enkä kauheesti tykkää muutenkaan liikkua missään isoissa porukoissa, mutta joka tapauksessa kaikki ne vähätkin vanhat kaverit tuntuu yleensä nykyään olevan aika kiireisiä syystä tai toisesta, joten en kai siinä mitään menetäkään jos kokeilen tätä kautta jos sattuis löytyy ainaki jotakin ihmisiä että ei olis niin tylsistyny olo, vaikka toki tykkään yksinkin olla ja usein tarviin kanssa sitä omaa aikaa 😁.

Oon jonkin sortin introvertti eli yleensä oon kanssa alkuun aika ujo ja hiljanen niinku moni muukin on tänne laittanu, mutta kun tutustuu kunnolla niin kyllä …

3.5.2022

Heipä hei

Nainen, 19 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin jota kuta tai ehkä useampaa kaveria joidenka kanssa toivottavasti viettää aikaa vapaa-ajalla, ja no yleisesti jollekkin kenelle puhua.

Tykkään peleistä, kissoista, Japsi muodista, piirtämisestä, kaikenlaisesta feikki nostalgiasta (Vanhoista peleistä, vinyyleistä, polaroideista yms.).
En keksi mitään muuta nyt tähän mutta jos tuut laittaa viestii niin voin kertoa lisää :-D

Mua kiinnostais erityisesti joku kenenkaa mennä kaupungille kiertelee tai joku kenenkaa alottaa uus harrastus. Joku kenelle lähettää satunnaisia juttuja ja puhuu miten päivä on menny.

Laita rohkeesti viestii, lupaan et oon mielenkiintonen

Discord: Salaatti#8220

18.4.2022

Moi!

Mies, 38 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Täällä ois fiksu ja huumorintajuinen 38v mies joka etsii seuraa, aitoja ystäviä Uudenmaan/Hyvinkää alueelta ota rohkeasti yhteyttä ja kysymällä kerron lisää. Musta saa seuraa mihin vaan vaikka kahville, yhdelle, tai sitten erilaisten harrastuksiin pariin. Pelaan oikeestaan ihan kaikkea, maila pysyy kädessä vaikka ikää tullut. Kavereita kuitenkin ei oo koskaan liikaa, löytyiskö tätä kautta jotain?

14.4.2022

Kavereita 31v naiselle^^

Nainen, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka,
Olen 31v nainen Hyvinkäältä. Etsin uusia kavereita ja ystäviä.
Kiinnostuksen ja tykkäyksen kohteita on henkisyys(mm. läsnäolo ja meditointi), luonnossa liikkuminen, käsityöt, kuvataide, keskustelut, kissat, asmr, itsestä huolta pitäminen, musiikki ja hyvä ruoka.
Olen ujo tutustumaan uusiin ihmisiin. Kokemusta on sosiaalisesta jännittämisestä. Haluaisin kuitenkin aktivoitua ja mennä enemmän epämukavuusalueille, jotta asiat muuttuisi.
Laita viestiä jos kiinnostuit ja meillä on mahdollisesti jotain yhteistä.^^

13.4.2022

Uusia luovia tuttavuuksia?

Mies, 33 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Täällä kolmekymppinen, Kainuusta lähtöisin oleva introvertti Hyvinkäältä. Kaikenlainen käsillä tekeminen on lähellä sydäntä ja kun olen aina huomannut niin inspiroituvani muiden luovien ihmisten seurassa, niin kokeillaanpas kehen tätä kautta voisikaan törmätä :) Erityisesti olisi hauska tutustua pelien tekemisestä kiinnostuneisiin tyyppeihin, koska sen harrastuksen kanssa olen toistaiseksi ollut aika yksin tämänhetkisessä kaveripiirissäni.

Hyvin monenlainen luova käsillä puuhastelu on minulle ominaista. Valtava luomisen vimma koko ajan päällä :D Välillä teen jotain puutöitä, välillä 3d-tulostelen johonkin projektiin osia tai muuten koriste-esineitä. Videokuvaus, editointi ja kuvien käsittely on varsinainen erikoisalani. Pelien tekemisen olen huomannut yhdeksi monipuolisimmista tavoista tyydyttää pohjatonta luomisen vimmaani tarjoten sopivasti ongelman ratkaisua ja taiteilua. Koodailla en osaa, vaan harrastelen työkaluilla jotka eivät koodausta vaadi (clickteamin työkalut).

Pelailua harrastan jonkun verran, mutta pidemmät juonelliset seikkailut tuppaavat jäämään kesken kun joku projekti nappaa kiinnostukseni. Vaikka esim. Falloutin maailma onkin mieleeni. Nykysin enimmäkseen pelailen vr-pelejä. Beat Saberia ja vastaavia “lyhyitä” pelejä. Välillä jotain yhteystyö pelejä kavereiden kanssa. Elokuvia tai sarjoja tulee suhteellisen harvoin katsottua. Youtuben maailmaan saatan välillä eksyä liiankin pitkäksi aikaa.

Luonnossa liikkumisesta tykkään. Retkeilystä ja kalastelusta. Ja kesäisin pyöräilystä.

Jos samaistuit edes joiltain osin, ota yhteyttä. Olisi hauska löytää samankaltaisia luovia tyyppejä. Vaikka vain vaihtamaan kuulumisia, parhaassa tapauksessa pallottelemaan jotain hyviä ideoita. Ei väliä iällä yms. Jutellaan vaikka discordissa. Ja ehkä voisi tavatakin, mutta en ihan heti odota tavoittavani ketään aivan naapurustosta.

4.4.2022

Moi!

Mies, 18 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin uutta kaveria jonka kanssa jutella ja pelata ps4 pelejä. Ps4 tunnus tuomas-pasika224.
Ja jos jotain kiinnostaa arvobetsaaminen autan alkuun varmaa rahaa tarjolla itse aloitin viime tiistaina 500 euron kassalla ja olen voitolla jo 1500 euroa.
Oma tavoite ostaa kokonainen kerrostalo ja elää sillä.

26.3.2022

Moikka!

Mies, 21 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen 21-vuotias mies, olen muuttamassa keväällä Hyvinkäälle ja en tunne täältä päin pahemmin ketään. Tykkään vapaa-ajalla viettää aikaa kavereiden kanssa, ulkoilla/lenkkeillä ja katsoa sarjoja/elokuvia.

Etsin uusia kavereita lähialueilta/pk-seudulta, kenen kanssa voisi käydä kahvilla, shoppailemassa tai hengata! Toivosin että olisit suunilleen saman ikäinen.

Olen luonteeltani todella avoin, huumorintajuinen, ja omistan positiivisen elämänasenteen. Olen ehkä hieman ujo, mutta tosi nopeasti musta saa huumoritajuisen hyvän juttukaverin (joskus tykkään jutella syvällisiäkin) Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa kavereiden kanssa!

Ota rohkeasti yhteyttä, vaihdetaan somet ja tutustutaan paremmin siellä!

25.3.2022

Kavereita Hyvinkäältä!

Nainen, 29 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moi! Olen 29v nainen, viime syksynä muuttanut Hyvinkäälle 8-v tyttäreni kanssa. En oikeestaan tunne täältä ketään ja kaverit jäi pk-seudulle, heitä harvemmin tässä nähnyt, ja nyt olisi kiva saada jotain kavereita täältä Hyvinkäältä. Elämä on potkinut aika paljon tässä vuosien varrella. Tuntuu jotenkin tosi hankalalta päästä eteenpäin, ja tuntuu että jumitan kokoajan samassa tilanteessa. Olisi kovin tarve kavereille ja jutteluseuralle. Ole yhteydessä, niin voin kertoa lisää.

23.3.2022

Moi!

Nainen, 42 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin uusia ystäviä.Olen kiinnostunut museoista,taidenäyttelyistä,elokuvissa käymisestä(viime kerrasta aikaa!),käsillä tekemisestä,keikoista.jotakin mainitakseni.
Minulla on perhe,vuorotyö ja opiskelen.Ihan heti ei välttämättä pääse liikkeelle mutta jos maltat sopia tapaamisen,olisi mukava tutustua!

8.3.2022

Taiteilijasielu etsii kirjoittelukaveria

Mies, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei! Olen 39-vuotias taiteellinen ja luova aktiivisesti musiikkia säveltävä mies Hyvinkäältä. Teen musiikkia laidasta laitaan yli genrerajojen. Pidän luonnossa liikkumisesta, musiikista ja taiteesta yleensäkin. Tällä hetkellä opettelen Dj-miksaamista. Psykedeelisiä kuvia tulee välillä tehtyä tietokoneella. Olen aika herkkä, välittävä ja hieman ailahtelevainen ihminen. Etsin naispuolista tekstari tai sähköpostikaveria. Kirjoitan mielelläni mistä tahansa aiheesta. Olen avoin ihminen. Eli jos kiinnostaa kirjoitella niin laita vaan viestiä tulemaan.

26.2.2022

Heippa!

Nainen, 18 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Mie oon kohta 18-vuotias ja muuttamassa helsinkiin päin tos kesän alussa! Opiskelen amiksessa kokiks ja etin kavereita joiden kaa vois tehä jotai kivaa, niiku käydä esim. kahvilla tai hengailla muuten vaan. Oon ehkä vähän ujo aluks mut kummiski rento ja mukava. Tykkäisin käydä jossai festareilla ja matkustella. Tykkään kans musiikista, leffoista, lähes kaikenlaisista dokkareista, bilettämisestä ja ulkoilusta.
Laitathan viestii jos haluisit tutustuu paremmin :)

19.2.2022

Uusia naispuolisia ystäviä Hyvinkäältä tai sen läheltä

Mies, 47 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moi kaikille!

Uusi 47v mies -tulokas täällä Hämeen seudulla (Hyvinkäällä) ja kaikki vanhat ystävät asuvat pk-seudulla.

Tällä iällä ja etenkin korona aikaan on ollut vaikea saada uusia ystäviä täällä ja olisi todella kivaa laajentaa ystäväpiiriä!

Yleensähän miehet hengaavat toisten miesten kanssa, mutta minulla on suuri henkinen este lähteä hakemaan etenkin netin kautta uusia miespuolisia kavereita. Lisäksi olen hyvin sosiaalinen sen suhteen, että minulla ei ole mitään ongelmia tasa-arvon suhteen saada kavereiksi naisia. Lisäksi, kun ylipäätään pidän naisista kavereina ja muutenkin, sekä arvostan heitä siinä missä miehiäkin, niin päätin tosiaan edetä naispuoleisten ystävien etsinnällä.

Olen mukava ja rauhallinen persoona. Myös hyvin lojaali ja luotettava sellainen.
Pidän hyvin monesta asiasta:
Elokuvissa ja teatterissa, sekä musiikki keikoilla käymisestä. Kahviloista ja ravintoloissa syömisessä käynnistä. Museoista, taiteesta, historiasta. Kotisohvasta, tv- sarjoista ja leffoista, Netflixistä. Luonnosta, merestä, järvistä, matkustelusta. Perus hikirääkkiurheilusta en ole koskaan pitänyt. Kuntosali, uiminen ja perus ulkoilu on jees. Elämän varrella kaikenlainen extreme-urheilu on ollut sydäntä lähelle ja luita on katkottu, aina 45-vuotiaaseen asti. Nyt alkaa ikä ja kropan kesto tulla niissä vastaan, joten ne ovat nyt jääneet. Into on kyllä vielä tallella niihin.

Tosiaan, jos kiinnostelee niin laita rohkeasti viestiä. Jatketaan sitten lisää tutustumista 😀👍

2.2.2022

28vuotias nainen etsii ystävää aktiviteetteihin!

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen sosiaalinen ja erittäin huumorintajuinen nainen Hyvinkäältä. Olen parisuhteessa ja yrittäjä.
Minulla on hyviä ystäviä, mutta he ovat sellaisissa elämäntilanteissa, että heitä vaikea saada mukaan tekemään mitään hauskaa! Samoin mies EEEI lähde mukaan mihinkään…. Nautin retkeilystä, ulkoilusta, mökkeilystä, kahviloissa istuskelemisesta, rakastan Lappia ja tykkään käydä joskus shoppailemassa. Luonteeltani olen rohkea, puhelias ja herkkä.

Minulla on tällä hetkellä paljon aikaa ja olisi mahdollisuus tehdä kaikenlaista hauskaa.
Myös joku pieni kotimaan lomareissu olisi haaveissa toteuttaa jos vain rennonletkeää matkaseuraa löytyisi! Pidemmittä puheitta, pistä viestiä jos meistä voisi tulla uudet ystävykset!

Ps. Haen naispuolista ystävää

20.1.2022

Uusia tuttavuuksia elämään!

Mies, 30 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Morjesta sinulle kaverihaun selaajalle!

Vaikka arjen pyöritys töiden ja harrastuksien parissa on mahtavaa, olisi sitäkin mahtavampaa löytää uusia ihmisiä elämään, joiden kanssa viettää aikaa puolin ja toisin! Erityisesti haussa tyyppi, jonka kanssa synkkaisi ja voisimme keskustella syvällisistäkin asioista, mutta kevyemmät tuttavuudet ovat enemmän kuin tervetulleita!

Kuntosalilla rauta kolisee 💪 Treenikaveri tai spottaaja molemmin puolin olisi aivan huippua niin vältytään pahemmilta tapaturmilta! Myös muunlainen liikuntaseura sopii vallan mainiosti, kuten boulderointi, kävely tai hölkkäys. Näin talvella olisi myös superia lähteä jälleen laskettelemaan lappiin päin pienellä ja intensiivisellä porukalla. Peura mäessä ei voi kun oppia! 😁 Nykyiset tuttavuudet eivät oikein lämpene tälle idealle!
Kesällä lentää frisbeegolf, tosin puut ovat tarkempia kohteita 😏

Liikunta ei ole pakollinen pahe vaan kahvittelut, lautapelit, illanistujaiset ja rauhallisemmat läsnäolohetket ovat laatuaikaa. Mökkeily ja luonto ovat tärkeitä henkireikiä itselleni! Tykkään myös kierrellä kaupoilla ja shoppailla laadukkaita vaatteita!

Olen sijoittanut koko elämäni kryptoihin (no en ihan, mutta melkein), joten jos olet kiinnostunut sijoittamisesta.. Keskustellaanko jo? 🙂

Kiusaan naapureitani sähkökitaralla 🎸, joten musiikki on myös aiheena lähellä sydäntäni. Estoy estudiando espanol, eli opiskelen Espanjaa. Pahoittelen jo kielioppivirheitäni! 😉 Sekä äänikirjat vie senkin hiljaisen hetken minkä soisin itselleni..

Pidän matkustelusta, oli se sitten Suomessa tai ulkomailla. Minusta saat takuuvarmasti hyvää roadtrip seuraa!

Olen 30-vuotias mies Hyvinkäältä. Persoonaltani olen sosiaalinen ambi-introvertti. Muokkaudun helposti ympäristöön, joten minusta saa myös ekstroverttiä seuraa!

Rohkeasti vain viestiä tulemaan, olit sitten mies tai nainen!

Löytyy Instagram #markolauk, joten sitä kautta voit myös ottaa yhteyttä! Olen käyttänyt Instagramia todella vähän. Nyt kuitenkin …

17.1.2022

Hei sinä ihana

Nainen, 38 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Tiedätkö sen tunteen kun elämässä yleisesti kaikki on kohdallaan ja hyvin, on puoliso ja koira, mukava työ ja koti, mutta silti tuntuu että jokin palanen susta puuttuu? Mun sydämestä puuttuu ystävän kokoinen palanen jonka haluaisin löytää ❤

Täyttää sen kolon ystävällä tai useammalla jonka kanssa höpötellä arjen pieniä asioita ja oivalluksia, kertoa randomisti tapahtumista ja asioista joita on just käynyt, jutella tv-sarjoista, elokuvista tai podcasteista, hekotella yhdessä hauskoille jutuille. Ihan vaan kysellä kuulumisia puolin ja toisin. Nähdä kahvittelun merkeissä, ulkoilemassa tai retkeilemässä, käydä näyttelyissä ja museoissa, kirppareilla tai second hand-vaatekaupoissa tekemässä löytöjä. Olisi ihanaa myös matkustella ja seikkailla yhdessä tutustumassa uusiin paikkoihin ja kaupunkeihin. On mussa toki myös syvällisempikin puoli ja pystyn keskustelemaan vaikeistakin asioista ja olemaan tukena ja olkapäänä kun sitä tarvitaan. Olen kokenut paljon ja vaikeat asiat ovat niitä jotka mua eniten ovat kasvattaneet ja vahvistaneet. Ihmisenä olen välitön, lämmin, luotettava ja mun kanssa on helppo tulla toimeen.

Ystävyyssuhteessa mulle eniten merkitsee luotettavuus ja rehellisyys ja se että ystävän kanssa pystyy olemaan täysin oma itsensä ilman minkäänlaista teeskentelyä.

Mä sytyn muodista ja tyyliasioista sekä kaikesta visuaalisesti kauniista ja vaikuttavasta oli se sitten pukeutuminen, arkkitehtuuri, taide, sisustus, henkeäsalpaavan kaunis maisema tai liekehtivä auringonlasku. Harrastan valokuvausta, erityisesti luontovalokuvausta ja kuvankäsittelyä. Yritän myös opetella uudestaan neulomaan näinä hyggeilyn kulta-aikoina 😀

Laita viestiä ja kerro mulle jotain kivaa itsestäsi! 🥰 Sun ei tarvitse olla samalta paikkakunnalta.

16.1.2022

Hoi kaveri!

Nainen, 31 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka,
olen 31-vuotias nainen Hyvinkäältä, jolle päivätöiden sekä urheiluharrastusten ohella jäisi aikaa myös tutustua uusiin ihmisiin. Toki laatu korvaa määrän ja oikeastaan eniten kaipaisin läheistä ystävää jakamaan elämän parhaat ja vaikeatkin puolet. Vietän jonkun verran aikaa myös Vantaalla, mutta ainakin itse autoilen sujuvasti myös muuallekin.
Olen melko liikunnallinen ja perusarjessa tulee ulkoiltua paljon koirani kanssa. Luonto ja siellä liikkuminen on itselleni mieluisaa puuhaa ja nyt talvella innostaa mm. luisteluhiihto (noviisi), avantouinti (erittäin noviisi, aina se on yhtä kylmää) ja luistelu. 😊 Muutoin kiinnostaa mm. sisustus ja kirpparit. Haaveilen matkustelusta ja omasta talosta, vaikka lopulta tärkeintä itselleni on perusarkiset touhut pienellä 💫.
Pidän ihan kahvittelusta, rennosta ajatusten vaihdosta ja sillon tällöin punaviinistä. Innostun melko helposti uusista asioista ja lähden mielelläni kokeilemaan vaikka jotain uutta harrastusta.
Arvostan ystävällisyyttä, avoimuutta, huumorintajua ja pientä heittäytymiskykyä. Itse seurustelen ja olen lapseton, joskaan tällä ei ole mitään merkitystä ystävyyden kannalta. 😊
Ollaan kuulolla! 💫🍃

Sivu
Takaisin ylös