Ilmoitukset alueelta Hyvinkää (14 kpl)

 - 
 
15.1.2020

Kavereita, ystäviä 29-v naiselle?

Nainen, 29 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka,

Olen 29-vuotias nainen Hyvinkäältä. Toivoisin löytäväni uusia kavereita. Luonteeltani olen mm. pohdiskeleva, vähän herkkä, ujo, mukava, järkevä ja luotettava. Pidän henkisyydestä(=läsnäolo ja tietoisuus), kuvataiteesta, asmr-videoista, hyvästä ruuasta, musiikista, ulkoilusta/luonnosta ja mielenkiintoisista keskusteluista. Minulla on kissa lemmikkinä.
Jännitän sosiaalisia tilanteita, minkä vuoksi on hankala tutustua uusiin ihmisiin oikeassa elämässä(vaivannut jo pitkään). Koen, että uudet ihmissuhteet toisivat lisää merkitystä elämään.
Olisi mukavaa jos meiltä löytyisi jotain yhteistä, ja ikäeroa ei olisi liikaa. Ota yhteyttä jos kiinnostuit. ^^

29.12.2019

Kaipaan piristystä arkeeni uusista ystävistä, viestittelyn ja yhteisten harrastusten kautta

Nainen, 47 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Liikuntaa monipuolisesti harrastava, työssä käyvä, perheenäiti etsii uusia ystäviä ajatustenvaihtoon ja keskustelukumppaniksi sekä seuraa liikuntaharrastuksiin, matkusteluun, konsertteihin. Ystäviltä odotan avoimuutta, luotettavuutta ja toisen ihmisen huomioimista ja kunnioitusta. Itse omaan hyvän huumorintajun, olen ehkä liiankin suorapuheinen ja mutta aina toiset huomioiva. Saa kirjoittaa ja viestitellä!

12.12.2019

Naisystävä/kaveri hakusessa

Mies, 34 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka moi.
Olisi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Olen aina viihtynyt paremmin naisten seurassa, joten kirjoittelehan jos haluaisit tutustua minuun. Voisimme esim. käydä kahvilla/ kaljalla, ulkoilemassa, kylpylässä, katsoa leffaa, ihan vaan jutella tai sitten lähteä vaikka Tallinnaan jos siltä tuntuu. Ihan perus juttuja siis, mitä nyt sitten keksitäänkään. Olen myös hyvä kuuntelemaan ja keskustelemaan, vaikka enemmän toiminnan mies olenkin.

Voit olla juuri sellainen kuin olet, olet sitten tatskattu nuori tyttönen tai vaikka hieman vanhempi bisnesnainen, tai näiden välilltä, kirjoittele ja katsotaan mihin asiat johtaa 😊

Sillä missä asut ei myöskään ole niin merkitystä, sillä liikun paljon autolla joten tapaaminen onnistuu myös muualla kuin pk seudulla.

Minulle lähellä sydäntä ovat musiikki ja karaoke, hyvä ruoka ja juomat, eläimet, huumori (tatskoistakin tykkään), matkustelu, aurinko, kylpylät.

Tykkään itse hoikista pienistä naisista/tytöistä, sillä olen itse n. 190cm pitkä ja aika skrode. Kaippa meikäläinen itse sitten voisi mennä ulkonäöllisesti esim. portsarista tms., vaikken kyllä laisinkaan sellainen ole, enemmänkin bisnesmies (ainakin ajatusmaailmaltani). Mutta ei ole siis mitään ikä tai ulkonäkökriteerejä, ota rohkeasti yhteyttä. Olis kiva tutustua ja jatka juttuja maililla ja tapaamisella. Ethän ole liian tiukkapipo 😉

Ei muuta kun sormet sauhuamaan ja kirjoittele minulle 👍😋

13.10.2019

Moi

Nainen, 27 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Entisaikojen kaverit on jääny syystä tai toisesta ja nyt kaipaisin nykyajan kavereita. Pärjään hyvin itekseniki, enkä tarvii seuraa vuorokauden ympäri. Ehkä kaipaisin lähinnä baariseuraa, koska baareissa en käy jatkuvasti enkä kaipaa jatkuvasti kaveriseuraa, joten baari ois hyvä paikka ilman kiusallisia hiljaisuuksia. Ajan kanssa näkee, voisko kaveruudesta tulla jotain muutaki ku baarihengailua. Oon ujo uusien ihmisten kanssa ja tutumpienki, jos en koe oloa mukavaks jostain syystä. Ajan kanssa rentoudun ja oon enemmän oma itteeni.

Jos nyt yhtää sait käsitystä musta ihmisenä, niin ota ihmeessä yhteyttä, jos koet, että voitais tulla juttuun. 😺

Ps. En halunnu kertoa tänne tarkkaa sijaintia.

11.8.2019

Moikka!

Nainen, 41 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsin uusia kavereita/ystäviä.
Vähän pidempään ollut jo niin,että minulla lähinnä ollut vain yksi ystävä jota nähdä ja kaipaisinkin lisää kavereita mieluiten naispuolisista,
Iällä ei itselle isompaa merkitystä.Itse vaikutan ja näytän ikäistäni nuoremmalta n 6-10v.

Minulla on 2 lasta,tytär 15v ja poika 8v sekä pieni koira ja kissa(pentu)
Olen mm,Rento,huumorintajuinen,ymmärtäväinen ja rehellinen.
Harrastuksina tällähetkellä lähinnä lenkkeily ja uinti.Tykkään käydä leffoissa,ulkona syömässä,risteilyillä,ym..

8.7.2019

Naispuolista kaveriseuraa etsimässä

Nainen, 26 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moi!

Täällä 26-vuotias vastikään Hyvinkäälle paluumuuttanut nainen. Olis kiva saada suunnilleen omanikäsistä naisista seuraa. Tykkäisin aina välillä käydä baarissa istuskelemassa tai yökerhossa tanssimassa, mutta myös jokin rauhallisempi toiminta, kuten kahvittelu, pelaaminen, lenkkeily tai leffojen kattelu kävis mainiosti!

Itse en ole tällä hetkellä vielä työelämässä tai opiskelemassa, joten aikaa mulla riittää vaikka muille jakaa. Tästä syystä myöskin vaikea tutustua ihmisiin livenä. Mussa on kanssa vähän introvertin vikaa ja oon aluksi vähän varautunut persoona, mutta avaudun kyllä sitten ajan kanssa, kun on vähän päässyt tutustumaan.

Kelpuutan kyllä miespuolisetkin kaverit, mutta naispuoliset kaverit olisivat erityisen tervetulleita! Ota vaan rohkeesti yhteyttä, niin jutellaan lisää ja tutustutaan tarkemmin :)

4.7.2019

Sydänystäviä ja kavereita .

Nainen, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen 39 vuotias nainen ja minulla on kaksi teini ikäistä lasta. Olen sinkku ,mutta en oikeastaan etsi seurustelukumppania lainkaan,sillä olen oppinut nauttimaan omasta rauhasta.Haussa olisi uudet ystävät,entiset ovat vuosien varrella kadonneet kuka mihinkin suuntaan. En ole innostunut baareissa käymisestä enkä muutenkaan pinnallisesta elämästä. Olen ehkä aluksi vähän ujo ja huono tutustumaan ihmisiin,mutta kun opin tuntemaan paremmin olen erittäin uskollinen ystävä . Tykkään käydä kahviloissa,puistoissa istumassa,metsässä kävelemässä,kirppareilla,lukea,maalata,sekä olen erittäin eläinrakas,omistan kaksi kissaa. Olen ollut koko aikuisikäni ylipainoinen,ja ehkä tämä osaltaan on tehnyt minusta hieman ujon ja vetäytyvän. Omista kuitenkin hyvän huumorintajun ja osaan nauraa myös itselleni. :) Haussa on uudet,kivat ja luotettavat ystävät ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kriittinen olen lähinnä itseäni kohtaan joskus.Muuten tämmöinen rento ja lupsakka. Käyn osa aika työssä ja opiskelen avoimessa yliopistossa.Jos tuntuu,että meillä voisi olla jotain yhteistä niin viestittele. :)

12.5.2019

Yksinäinen konemuusikko etsii taiteellista sähköpostikaveria

Mies, 36 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei Olen 36 vuotias asioita pohdiskeleva ja filosofiasta kiinnostunut mies. Pidän piirtämisestä ja musiikin luomisesta. Viihdyn paljon metsäpoluilla ja pidän matkustelusta. Pukeudun persoonallisesti ja rakastan alternative tyylisiä vaatteita. Etsin naispuolista sähköposti kaveria ajatusten vaihtoon ja kaikenlaiseen asioiden pohdiskeluun.Ja siis etsin vain naispuolista kaveria. Joten miehet deletoin samantien. Toivoisin löytäväni taiteellisen ja luovan kirjoittelukaverin.

11.5.2019

Kavereita etsimässä

Nainen, 25 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heips,
Elikkäs, oon 25v mimmi ja Hyvinkäälle asettunut noin kolme vuotta sitten. Mies löytyi ja sitä kautta tuttuja, mutta omat kaverit ovat kadonneet ajan kuluessa. Kotoa löytyy kaksi kissaa, ja olen siis aivan kirjaimellisesti hullukissanainen. Työkaverit kun on vanhoja miehiä niin olisi kiva löytää naispuolinen, suht samanikäinen kaveri jonka kanssa jakaa ajatuksia. Koen olevani antisosiaalinen vaikkei useimmat sitä uskokkaan, aluksi ujo ja hiljainen jonka jälkeen sit toivoisi et olisin jo hiljaa :D Harrastuksia ei hirveesti löydy, työpäivän jälkeen netflixiä ja lahnaamista tai sit pyörähtää kaupungilla, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Salilla ja lenkillä pitäis käydä mut toistaiseksi oon keksinyt vielä hyviä tekosyitä, ja baariin ois kiva lähteä aina silloin tällöin mut yksinään ei viitsi. Elikkäs etsinnässä kaveri vaikka kahville, kirppiksille, lenkille (mahdollisesti:D), baariin, leffaan tai melkein mihin vaan.

19.3.2019

Moi!

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heipsan!

Olen 28-vuotias nainen uudeltamaalta ja etsin kavereita/ystäviä. Olen töissä käyvä, etäsuhteessa oleva. Elämän polut ja valinnat vieneet ystäviä kauemmas, joitakin jäänyt matkan varrella pois... :/ kaipaisin kovasti juttuseuraa ja aitoa ystävyyttä. Olisi kiva käydä kahvilla tms mitä kivaa yhteistä mielenkiintoista keksiikään sitten myöhemmin... jos meillä toimii:)

Olen sellainen elämästä sopivasti nautiskeleva, useimmiten iloinen nainen. Toivon että sinussakin on elämän myönteisyyttä, kenties elämänkokemusta, kiinnostusta keskustella syvällisestikin. Ja huumoria!

Minulla ei tällä hetkellä kovin ihmeellisiä harrastuksia ole, lukeminen ja lenkkeily, satunnaisesti leffoja ja netissä roikkumista. Rakastan hyvää kahvia, musiikkia ja kokeilla uusia juttuja välillä.

Takaisin ylös