Ilmoitukset alueelta Hyvinkää (27 kpl)

 - 
 
eilen

Ystävää ja ehkä enemmän?

Mies, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Nainen, jonka sisin on kaunis ja jolla halua tutustua mieheen muutenkin kuin pintapuolisesti, tämä on sinulle.

Yhteydenottoasi kaipailee huomaavainen, älykäs, kokkaamista rakastava, vapaaehtoisesti lapseton, pitkätukkainen mies. Olen luotettava, rehellinen ja kuulemma hauska, yksinäisyys vaan meinaa vähän vaivata ja sosiaaliset tilanteet yksin ahdistaa..

Toivoisin että olisit innokas maistelemaan erilaisia ruokia, avarakatseinen, ymmärtäväinen ja ei-pinnallinen/turhamainen ja pidät vaikkapa luonnossa retkeilystä/telttailusta.

Alkuun toivoisin tutustumista kirjoittelun muodossa, mutta tapaaminen on mahdollinen kyllä jos hyvin synkkaa. 😊


Instagram: Inutile81
Kik: thewazoo

30.7.2020

Naisystävä/kaveri hakusessa

Mies, 35 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka :)

Tällä ois tälläinen mukava rento heppu, joka kaipaisi uusia tuttavuuksia elämäänsä.

Tässä hieman itsestäni pähkinänkuoressa:
Olen 35v, kalju ja parta, minulla on pieni mäyräkoira, rakastan musiikkia, harrastan salilla käyntiä, tatuoiniteja, rentoutumista esim. kylpylössä, ulkomailla käyntiä.

Asun Uudellamaalla, mutta liikun paljon autolla Uusimaa-Tampere-Etelä-Pohjanmaa väliä.

Olen aina tullut naisten kanssa paremmin juttuun kuin miesten.
En ole sellainen isoissa kaverilaumoissa viihtyvä kaveri, vaan aina on ollut mukavampaa liikkua pienemmässä porukassa/ tai ihan kahdestaan. Iälläsi ei ole niin merkitystä, sanotaan nyt vaikka 16-40v. :)
Politiikasta et minua saa juttelemaan, ei voisi vähempää kiinnostaa. Hieman kevyemmät aiheet laidasta laitaan kiinnostavat enemmän, myös syvällisemmät ja bisnesmaailma <3

Baareissa juoksemista ei millään jaksa enään, paitsi karaokea pitää tietysti välillä päästä vetämään :). Autolla ajelunkin kai voisi melkein harrastukseksi luokitella, eikä minua haittaa jos minun kyydissä joku jotain haluaa juoda. Muut päihteet ja niiden käyttäjät, ei kiitos.

Mielellään kerron itsestänikin lisää ja laitan sinulle päin kuvaa kunhan laitetaan mailia tai soitellaan ensin :)

Jos sinua kiinnostaisi tutustua tälläiseen kaveriin, niin ei muuta kun sormet sauhuamaan ja kirjoittele minulle 👍😋

19.7.2020

Uusia ystäviä hakusessa

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei! Etsin saman henkisiä ja suunnilleen saman ikäisiä uusia tuttavuuksia - mielellään Hyvinkäältä. Voit olla myös muualtakin, jos meillä vaikuttaisi olevan paljon yhteistä juteltavaa.

Olen kotihiiri, sosiaalinen introvertti ja teehifistelijä, jonka sydäntä lähellä on synkiöestetiikka. Asun Hyvinkäällä avopuolison kanssa. Harrastan piirtämistä ja maalausta, mutta niihin löytyy nykyään aikaa ja inspiraatiota harvemmin. Sen sijaan askartelen ja teen erilaisia käsitöitä - kaikenlaista aina joulukorteista polttokolvaukseen ja lasinkaiverrukseen.

Muita innostukseni kohteita ovat mm. sisustus, piha, (gluteeniton) leivonta, tiedostava kuluttaminen, kosmetiikka ja jooga. Sarjoja ja leffoja katson enimmäkseen fantasia-, scifi- ja kauhuakselilta. Viime aikoina Netflixistä on tullut napitettua mm. Hemlock Grove, Locke & Key ja Kingdom.

Viihdyn kahviloissa, ravintoloissa, kirppareilla, kaupoilla ja kävelyillä. En tykkää olla tanssilattioilla tai meluisissa baareissa, mutta joku pitkän linjan tuttu saattaa onnistua maanittelemaan minut mukaan yksille.

18.7.2020

Uusia tuttavuuksia

Nainen, 38 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Heips, hakusessa uudet tuttavuudet. Olisi mahtavaa löytää tosi ystäviä joiden seurassa voisin olla oma itseni, kertoa huolista ja murheista ja jakaa elämän ilot ja surut.

Olen 38-vuotias nainen Hyvinkäältä. Tykkään eläimistä, luonnosta, liikkumisesta, meri -ja järvimaisemista, musiikista, äänikirjoista, ruoanlaitosta ja leipomisesta. Kiva testailla uusia reseptejä ja maistellla kokkauksia jonkun kanssa yhdessä.

Aloittelen kesän jälkeen elämäntapamuutosta ja jos kohtalotovereita löytyy niin se on positiivista. Kaikki tuki, kannustus -ja yhdessä tekeminen on tervetullutta. :)

Toivon että olisit hyvä kuuntelija, rehellinen, luotettava ja aito itsesi koska minäkin olen. Ikä on vain numeroita ja julkiset kulkee aika moneen paikkaan. Olisi mukavaa jutella whatsappin kautta päivittäin ja tietty nähdä ihan livenä ja tehdä kaikenlaista mukavaa yhdessä. :)

Tutustutaan, ota rohkeasti yhteyttä! :)

10.6.2020

Tervehdys

Mies, 32 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Tuntuu ettei tässä iässä ja introvertti luonteena löydy uusia tuttavuuksia ulkomaailmasta kun siellä harvemmin yksin viihtyy, joten kokeillaan onnea tätä kautta. Kavereita hakusessa sukupuoleen katsomatta, ikä voisi kuitenkin olla siellä +25v puolella mutta ei pakollista. Olisi mukava löytää seuraa kaikenlaiseen ulkoiluun, vaikka terassille, puistoon tissuttelemaan tms. sekä PC pelailuun ja discord höpöttelyyn.

Luonteeltani olen melko rauhallinen introvertti, mutta tutustumisen jälkeen sosiaalisempi. Kuuntelen laajasti metallia sekä konemusiikkia (Hardstyle/Hardcore/Frenchcore/Drum n bass/yms. Tykkään käydä keikoilla festareilla. Minusta saa syvällistä keskusteluseuraa sekä myös aivotonta meemien huutelua.

31.5.2020

Huhuu!

Nainen, 29 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Missä lienet, uusi ystävä? Tai saa teitä tulla montakin.

Olen uudenkarhea hyvinkääläinen, enkä tunne täältä vielä ketään. Minulla on avomies ja kaksi kissaa. Olen melko voimakkaasti introvertti, mutta mieluisan keskustelukumppanin kanssa varsin puhelias. Hölöttäisin mielelläni esimerkiksi kahvikupin tai ruokalautasen äärellä (syöminen on lempijuttujani), lenkkipolulla, kotisohvalla tai miksei vaikka taidenäyttelyssä, kirppiskierroksella tai hevostallilla.

Voin jutella esimerkiksi eläimistä (erityisesti kissoista, mutta olen kaikkien karvaisien ja karvattomien vipeltäjien ystävä), kirjoista ja lukemisesta, sijoittamisesta ja milloin mistäkin kiinnostavista ilmiöistä, joita maailmassa tulee vastaan.

Olen ihan hauska ja leppoisa tyyppi, jos tämmöisestä sattuu tykkäämään. Käyn salilla, lenkillä ja ratsastamassa, mutta teen kaikkea näitä löysin rantein. Olen teknisellä alalla kolmivuorotöissä. Huumorintaju on välillä kohtalaisen särmikäs. Katson paljon leffoja, sarjoja ja dokumentteja ja pelailen välillä pleikkariakin.

Tässä nyt melko luettelonomaisesti vähän täkyjä, joista ehkä voisi löytyä jutunjuurta. Jos lamppu välähti edes himmeästi pään päällä, niin laita ihmeessä viestiä. Juttelen jo epäterveellisen paljon kissoilleni.

21.5.2020

Kavereita, ystäviä 29-v naiselle?

Nainen, 29 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka,

Olen 29-vuotias nainen Hyvinkäältä. Toivoisin löytäväni uusia kavereita. Luonteeltani olen mm. ujo, pohdiskeleva, vähän herkkä, mukava, järkevä ja luotettava. Pidän henkisyydestä(=läsnäolo ja tietoisuus), asmr-videoista, hyvästä ruuasta, musiikista, kuvataiteesta, käsitöistä, ulkoilusta, luonnosta ja mielenkiintoisista keskusteluista. Minulla on kissa lemmikkinä.
Jännitän sosiaalisia tilanteita, minkä vuoksi on hankala tutustua uusiin ihmisiin oikeassa elämässä(vaivannut jo pitkään). Koen, että uudet ihmissuhteet toisivat lisää merkitystä elämään.
Olisi mukavaa jos meiltä löytyisi jotain yhteistä, ja ikäeroa ei olisi liikaa. Ota yhteyttä jos kiinnostuit. ^^

25.3.2020

Ystävää naisesta

Mies, 44 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Etsiakelen mukavaa naista ystäväksi, mielellään oikeasti pitkäaikaiaeksi ystäväksi jakamaan elämän niin hyvät kuin "pahatkin" asiat!
Joskus tuntuu että pää meinaa hajota kaikkien asioiden miettimiseen, joskus olisi kiva saada purkautua ja sitten olla taas pitkään iloinen.
Olisi vielä kiva jos sillon tällön pystyisi kahvilla käymään arkena päivällä, tai aamusta. Minulla vapaa työ ja liikun hyvinkää, nurmijörvi, tuusula alueella, eli aika laajalla alueella liikun, eli voit olla tästä jostain ympäristöstä. Asun itsen kauempana.
Olen siis 44 v mies, joka on tunteellinen ja liikaa ajatteleva, mutta on myös huumoriakin paljon!

22.3.2020

Moi

Nainen, 28 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Näin aikuisena on välillä vaikeaa löytää väyliä uusien kavereiden etsintään, joten kokeillaanpa tätä foorumia!

Pidän ihmisiin tutustumisesta, joskin se usein ottaa aikansa. Toivonkin, että tutustumisessa ja kaveruudessa edetään rennosti fiiliksen mukaan. Minusta saa seuraa esimerkiksi jutteluun, kahville, höntsäurheiluun ja metsäretkelle. Tosin tämänhetkisen tilanteen vallitessa lienee parasta pitäytyä poissa ainakin kahviloista ja pelikentiltä.

Tykkään kuunnella ja keskustella, eikä minulle lähtökohtaisesti ole väliä, minkälaisessa elämäntilanteessa tai mistä lähtökohdista olet. Tutustuessahan sen huomaa, onko kaveruudelle potentiaalia. Itse olen perusluonteeltani rauhallinen, pohdiskeleva ja huumorintajuinen. Käyn päivätyössä.

Voit nakata rohkeasti viestiä, olet sitten Hyvinkäältä, lähialueilta tai vaikka kauempaakin. Olen itse melko äskettäin päätynyt Hyvinkäälle asumaan, joten samassa kelkassa olevilta olisi myös mukava saada viestiä.

2.3.2020

Taiteellista Ystävää?

Mies, 37 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei! Olen 37-vuotias kiltti ja mukava ihminen. Minulla ei ole nykyään juuri muuta elämää kuin konemusiikin tekeminen ja ulkoileminen. Minä haluaisin ystävän, joka on epäpinnallinen ja kiltti. Minä tykkään jutella musiikista ja taiteesta. Olen hieman underground tyyppi. Teen kaikenlaista alternativen tapaista musiikkia ja minua kiinnostaa kaikenlaiset valtavirrasta poikkeavat asiat. Minulla on taiteilija luonne. Mieliala vaihtelee nopeasti ja innostun välillä uusien biisien tekemisestä, kun taas välillä vaan tuijottaa seiniä masentuneena.
EN oikein haluaisi viestejä miehiltä, mutta naispuolista seuraa olisi kiva saada ja tulen muutenkin paremmin juttuun naisten kanssa.

12.2.2020

Hei sinä tuleva ystävä!

Nainen, 22 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka! Täältä kirjottelee 22-vuotias nainen Hyvinkäältä. Muutin Hyvinkäälle vuonna 2018, ja kavereita en ole oikein täältä vielä löytänyt joten olis kiva tutustua uusiin ihmisiin :) Ammatiltani olen lähihoitaja ja olen vakituisessa työssä. Tykkään pelata ja katsoa sarjoja yleensä. Shoppailukin ja ulkona käyminen on kivaa, varsinkin jos löytäisi kaverin siihen mukaan! Lemmikit ja eläimet on lähellä sydäntä, itseltäni löytyy kissa :) Tykkään myös höpötellä ihan vaan niitä näitä, eli musta saa hyvän juttukaverin. Toivon löytäväni pitkäaikaisia ystävyyssuhteita. Ota ihmeessä yhteyttä niin tutustutaan paremmin!

21.1.2020

Löytyykö täältä kaveriseuraa baariin, kahvilaan, shoppailee :)

Nainen, 44 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Moikka :)! Löytyykö kohtalotovereita..? Havaitsin tuossa että mun ystäväpiiri koostuu ainoastaan parista ystävästä (asuvat eri paikkakunnilla kuin minä) sekä sukulaisista (serkkuja). Kuormitan todella paljon paria ystävää/sukulaista mun höpinöillä ymps. :). Melkein kaikki ystäväni ovat perheelsiä ja ymmärrän ettei aikaa jää heillä kahvitteluun tmv.
Joten kokeilen tätä kautta löytyisikö uusia ystäviä..Esittelen itteni eka, oon siis 44v. lapseton (ellei hauvavauvaa lasketa) mimmi. Oon todella kova höpöttää, positiivinen, ulospäin suuntautunut. Löytyy multakin ns. paskoja päiviä jolloin ei jaksa muuta ku painua peiton alle mörköilee. Mut anyway.. Ai niin asun Hyvinkäällä, en omista autoa, joten olisi kiva saada täältä uusia ystäviä kahvilaan, baariin, kuntoilee, leffaan tmv. :)

19.1.2020

Heippa 😊

Nainen, 27 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Olen vastikää Hyvinkäälle muuttanut parisuhteen perässä toisesta kaupungista, jossa asunut koko ikäni. Luonnollisesti siis miltei kaikki sosiaaliset suhteeni jäivät kotikaupunkiini. Kotia olen jo tovin koittanut Hyvinkäälle rakentaa, nyt kuitenkin tässä oravanpyörässä kotona-töissä-kotona-töissä alkaa pikkuhiljaa nimenomaan kotona seinät kaatua päälle ja kaivata muutakin sosiaalista elämää.

Ihana olisi siis tutustua uusiin ihmisiin ja ystävystyä Hyvinkäällä/lähialueilla! Luonteeni on rauhallinen ja hillitty. Pidän itseäni positiivisena realistina. Mielenkiinnon kohteita arjen pienien ilojen löytäminen, kahvi, hyvä ruoka,taide ja käsityöt, luonto, liikkuminen, kauneudenhoito ja siihen liittyvät asiat, sisustus, koiran, myös viini ja laajasti kaikki ihmisen hyvinvointiin liittyvät asiat. Töissä sosiaalialalla. Jotakin jäi varmasti myös listasta pois 🙈
Sukupuolellasi yms. ei ole merkitystä vaan etsin ystäviä, keiden kanssa koen jollain lailla samanhenkisyyttä - toisaalta olen myös sitä mieltä, että vastakohdat täydentävät toisiaan ja erilaiset ihmiset ympärillä ovat rikkaus.
Koska haluan, että yhteydenotot minuun ovat rehellisiä ja luotettavia (netissä ei nykyään voi olla liian varovainen..) pyydän liittämään viestiisi oman somekanavasi/nimesi millä sinut löytää jostain sosiaalisesta mediasta.

19.1.2020

Uusia ystäviä

Nainen, 39 vuotta, Hyvinkää, Uusimaa

Hei,etsin uusia ystäviä,jotenkin ystävät on hävinneet jonnekkin elämän varrella ja haluaisin löytää aitoja,uusia tuttavia ja kavereita joiden kanssa mennä vaikka kahville juttelemaan . Asun Hyvinkäällä tyttäreni ja kahden kissan kanssa.Toinen tytär asuu jo omillaan. Olen 39 vuotias,simppeli ja mukava,ystävällinen nainen. Olen plus kokoinen ja ehkä tämän takia olen ollut aina hiukan ujo.Kuitenkin kun tutustun ihmiseen,olen lämmin ja aito sekä välittävä ystävä.Pidän tosi paljon eläimistä ja luonnosta,musiikista ,elokuvista ja taiteesta. Kuka tahansa on tervetullut kaverikseni,kunhan olet rehellinen oma itsesi. iällä tai sukupuolella ym. ei ole väliä.

Sivu
Takaisin ylös