Ilmoitukset alueelta Harjavalta (5 kpl)

 - 
 
27.9.2021

Moikka!

Nainen, 18 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Oon 18-vuotias tyttö Satakunnasta, Harjavallasta. Oon ite tosi avoin, puhelias, huumorintajuinen ja iloinen ihminen. Mua kiinnostaa loppujen lopuksi moni asia ja kaikesta on kiva puhua. Tykkään olla aktiivinen ja urheilu on ollut isossa osassa mun elämää. Tällä hetkellä tykkään tehdä paljon käsitöitä, katsoa kaikenlaisia sarjoja (esim. K-dramat on hyviä). Kaikki musiikki menee suomalaisesta ulkomaalaiseen että yhtä lempparia ei oo. Jos vaikutan edes vähän mielenkiintoiselta ihmiseltä niin laita mulle viestiä :)

28.7.2021

Moi

Mies, 18 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Olen todella sosiaalinen ja mukava jos juttua löytyy tykkään hengata ja jutella ajelu ois kyllä jees mutta omaa autoa tai korttia vielä ole ota yhteyttä jos sulla on niin lähetään ajelemaan

7.6.2020

moi

Nainen, 33 vuotta, Harjavalta, Satakunta

olen 33vuotias 3:n lapsen äiti harjavallasta, minulla ei ole muita kuin avopuoliso ja lapset, kaipaan kaveria/kavereita elämääni lähiseudulta jonka/joiden kanssa voi pitää hauskaa sekä harrastaa lenkkeilyä, patikointia, salilla käyntiä, uimista, rullaluistelua, talvisin luistelua ja ulkoilua, olen huumorintajuinen, luotettava, rehellinen, osaan pitää hauskaa, olen rento mutta ensi alkuun ujo ja hiljainen.

25.2.2020

Uusii frendei!?

Nainen, 20 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Oon 20v tyttö Harjavallasta jolla ei oo täl hetkel kaveria. Muutin elokuussa pk-seudulle opistojen perässä, mutta ei oo sieltäkään ketää mukaan tarttunu. Aika käy siellä pitkäks joten vietän joka toisen vklp kotona ja myös pitemmät lomat, eli olis kiva jos kotiseudulta löytyis joku kenen kanssa vois aikaa viettää.
Haluaisin frendin joka on samantyyppinen: rauhallinen, huumorintajuinen, ystävällinen, kiltti, joku jonka kanssa voi jutella asiasta ku asiasta. Olen aluksi ujo mutta tutustumisen myötä muutun rennoksi ja meneväksi.
Musiikkimakuuni kuuluu kpop/pop/rap/hiphop
Tykkään konserteista, ulkoilusta, eläimistä, matkustelusta, shoppailusta, netflixin katsomisesta ja iha vaa chillailusta.
Etsin ensisijassa naispuoleista ystävää. Ikä about 19-26

Pistä viestii jos nappas📲(:

Takaisin ylös