Ilmoitukset alueelta Harjavalta (8 kpl)

 - 
 
21.4.2024

Morjens!!

Mies, 58 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Suurin toiveeni olisi löytää todellinen ystävä joka ymmärtäisi elämää kaikkinensa ja sen ihmeellisiä kiemuroita jne ja niistä voisimme keskustella keskenämme ja käydä läpi vaikeitakin asioita ja tukea toisiamme itse olen äärimmäisen herkkä mies joka kaipaa juuri tuollaista todellista ystävää kun on vaikeita hetkiä mieluiten tietenkin nainen koska luulen että nainen ymmärtää miestä paremmin kuin mies miestä mutta kyllä mieskin käy ja kesäkin on tuloillaan niin olisi mahtavaa saada joku kaveriksi mukaan pyörä lenkeille ja rullaluistelu lenkeille eli jos luit tämän ilmoituksen tarkasti ja haluat myös todellisen ystävän niin ole rohkea ja ota yhteys rauhalliseen rehelliseen ja suoraselkäiseen savolais mieheen niin tutustutaan ja vietetään kivaa aikaa yhdessä erilaisten asioiden merkeissä jutustellen kahvitellen ym..ym😁
Joko sähköpostitse mikä löytyy ilmoituksesta tai viestillä
0453204161

6.2.2022

Ystäviä Porin seudulta

Nainen, 22 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Moikka, oon 22-vuotias nainen Harjavallasta. Ois tosi mukavaa löytää samaa ikäluokkaa olevia naispuolisia ystäviä Huittisten-Porin väliseltä alueelta.

Oon luonteeltani rauhallinen ja alussa vähän ujo, mut sitten kun ollaan vähän aikaa juteltu niin juttua kyllä riittää. Tykkään tosi paljon mietiskellä ja keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä :)
Vapaa-aikana tykkään liikkua paljon luonnossa, ja sen lisäks tykkään muun muassa ajella autolla, käydä kaupungilla ja hengailla ihan vaan kotosalla.

Laita ihmeessä viestiä jos tuntuu siltä, tää ilmoitus ei vanhene! :)

28.7.2021

Moi

Mies, 18 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Olen todella sosiaalinen ja mukava jos juttua löytyy tykkään hengata ja jutella ajelu ois kyllä jees mutta omaa autoa tai korttia vielä ole ota yhteyttä jos sulla on niin lähetään ajelemaan

7.6.2020

moi

Nainen, 33 vuotta, Harjavalta, Satakunta

olen 33vuotias 3:n lapsen äiti harjavallasta, minulla ei ole muita kuin avopuoliso ja lapset, kaipaan kaveria/kavereita elämääni lähiseudulta jonka/joiden kanssa voi pitää hauskaa sekä harrastaa lenkkeilyä, patikointia, salilla käyntiä, uimista, rullaluistelua, talvisin luistelua ja ulkoilua, olen huumorintajuinen, luotettava, rehellinen, osaan pitää hauskaa, olen rento mutta ensi alkuun ujo ja hiljainen.

25.2.2020

Uusii frendei!?

Nainen, 20 vuotta, Harjavalta, Satakunta

Oon 20v tyttö Harjavallasta jolla ei oo täl hetkel kaveria. Muutin elokuussa pk-seudulle opistojen perässä, mutta ei oo sieltäkään ketää mukaan tarttunu. Aika käy siellä pitkäks joten vietän joka toisen vklp kotona ja myös pitemmät lomat, eli olis kiva jos kotiseudulta löytyis joku kenen kanssa vois aikaa viettää.
Haluaisin frendin joka on samantyyppinen: rauhallinen, huumorintajuinen, ystävällinen, kiltti, joku jonka kanssa voi jutella asiasta ku asiasta. Olen aluksi ujo mutta tutustumisen myötä muutun rennoksi ja meneväksi.
Musiikkimakuuni kuuluu kpop/pop/rap/hiphop
Tykkään konserteista, ulkoilusta, eläimistä, matkustelusta, shoppailusta, netflixin katsomisesta ja iha vaa chillailusta.
Etsin ensisijassa naispuoleista ystävää. Ikä about 19-26

Pistä viestii jos nappas📲(:

Takaisin ylös