Ilmoitukset alueelta Hämeenlinna (73 kpl)

 - 
 
20.5.2022

Äijäkaveri!

Mies, 55 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Haussa äijäkaveri!
Itse asun Hämeenlinnassa ja olisi hienoa, jos olisit lähistöltä tai ainakin Hki-Tre motarin tai radan varrelta. Välimatka ei kuitenkaan ole este, jos muutoin synkkaa.
Käyn mielläni lenkillä ja salilla. Haluaisin saada sinusta kaverin vaikkapa uuteen liikuntaharrastukseen. Tämän lisäksi olisi kiva käydä tapahtumissa, matkustella, saunoa, nautiskella juomasta (kohtuudella!) ja ruuasta, parantaa maailmaa, olla rennosti,... siis kaikkea mitä äijäkaverin kanssa voi tehdä!
Olen aktiivisesti kiinni elämässä, suhtaudun asioihin positiivisesti ja olen luotettava. Pidän muutoinkin itsestäni huolta. Varmaan sinäkin. Hienoa, jos olet iältäsi 40-55v.

16.5.2022

moi !

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

moikka !
oon 21v hämeenlinnasta.
mulla on ihan hyvin kyl kavereita (tai paremmin sanottuna ehkä "hyvän päivän tuttuja"😄) mut ei sellasia joiden kanssa olisin kummemmin keskenään viettäny aikaa. Eli olis enemmän ku kiva löytää joku, jonka kanssa vois viettää enemmänki aikaa ja tuntis vihdoin ittensä halutuks😅. Mun mies tekee kaksvuorotyötä, eli aina iltavuoroviikoilla oon siis 14-22 yksin kotona ku ei oo mitää mitä tehä tai ketään ketä kysyä.
Mun vapaa- ajalla tykkään tosi paljon käydä ulkona, salilla, kahvilla tai syömässä, keilaamassa, ajella,,, jaaa pelailen pleikkarilla millon mitäki. oon aika kaikkiruokanen tekemisen suhteen 🙂
en polta eikä alkoholikaa oikee enää maistu, tykkään ennemmin olla kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä baareissa / tollasis kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😅😊
mul on myös audi (ja jopo😉) et liikkumine ei oo mikää ongelma😌
oon huomannu et must ei saa oikee mitää irti somessa, et pelkän juttelun perusteella on aika vaikeeta, nii f2f toimii parhaiten🥰
muhun pätee enemmänku hyvin tää sanonta :
I'm not shy, you just have to get to know me first, then you'll have a hard time shutting me up."

16.5.2022

Mooi!

Nainen, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Heippa! Oon 23-vuotias nuori nainen Hämeenlinnasta. Etsin elämääni uusia kavereita, joiden kanssa lenkkeillä, käydä kahvilla, urheilla, hengailla muuten vaan, pitää illanistujaisia. Voi toki muutakin ehdottaa. Parisuhde löytyy jo.

Luonteeltani olen rento, kiltti, huumorintajunen ja puhelias. Vapaa-ajalla tykkään mm. pelata videopelejä, käydä lenkillä, leipoa, liikkua luonnossa, kierrellä kirpputoreja, kattoo elokuvia ja sarjoja.

Laita ihmeessä viestiä, jos kaipaat kaveria ja mielenkiinnon kohteet vähääkään kohtaa. :)

15.5.2022

Uusia kavereita Hämeenlinnasta/Muu Suomi

Muu sukupuoli, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei!

Olen 25-vuotias nainen (kylläkin muunsukupuolinen) Hämeenlinnasta. Muutin tänne takaisin 2020 ja haluaisin löytää täältä uusii kavereita kaikenlaiseen jutusteluun ja tekemiseen yhdessä.

Sydäntäni lähellä on erityisesti luonto, uiminen, kesäiset seikkailut, spontaanit tekemiset, kahvi, lempeys ja musiikki. :) Olen ihmisenä puhelias, mutta osaan myös olla hiljaa ja nautin siitä, avoin, hassutteleva, ehdottoman rehellinen ja luotettava ja hauskaksikin ovat sanoneet :) Keksin aina uutta tekemistä ja mulla on idearikas päänuppi. :D Soitan rumpuja ja lauleskelen, olisi kiva löytää esim. soitto/laulukaveri myöskin!

Toivon, että oot luotettava, rehellinen ja avoin. :) Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta ikä olisi kiva olla noin 18-45v. Mutta sekään ei haittaa jos olet muun ikäinen kun tuo ikähaarukka.

Ilmoitus ei vanhene, ja muutkin kuin hämeenlinnalaiset saavat laittaa mielelläänkin viestiä. Haluaisin erityisesti löytää livekavereita Hämeenlinnan alueelta ja lähiseuduilta. :)

26.4.2022

Moikka.

Nainen, 71 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Löytyisikö nuorekasta, rehellistä, mukavaa miestä 67-75vuotiasta, ystäväksi, nuorekkaalle leskirouvalle 71v. Asun Hämeenlinnan Keinusaaressa yksin Kissan kanssa. Ois kiva löytää juttu kaveri. Yksinäisyys ahdistaa.

10.4.2022

Hei!

Mies, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Täällä kirjoittelee 21v nuorimies Hämeenlinnasta. Ois kiva löytää joku uusi ystävä kenen kanssa viettää aikaa kesällä ja toki ihan ympäri vuoden 😊 Tykkään kävellä metsässä, lukea kirjoja, kirjoitella vähän kaikenlaista maan ja taivaan väliltä ja kuunnella musiikkia. Pidän myös taiteesta paljon ja olisi kiva saada seuraa vaikkapa taidenäyttelyyn. Viini-illat ja elokuvat ovat kanssa mukavaa ajanvietettä. Kaikenikäinen seura kelpaa ja mistä vaan kaupungista! :)

22.3.2022

Moi!

Nainen, 19 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!

Muutin vuodenvaihteessa hml opiskelemaan, eikä kavereita vielä oikein ole löytynyt. Koulukavereita joo, mutta ei sellasia keiden kanssa touhuta vapaa-ajalla. Oon 19-vuotias nainen 😄 Kaikki tekeminen kelpaa, voidaan lähtee salille, ajelemaan, kirppistelemään, lenkille, kahville tai ihan mitä vaan!

20.3.2022

Uusia ystäviä hakusessa

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!

Oon 22v nainen ja haluaisin tutustua uusiin ihmisiin. Muualta muuttaneena en tunne Hämeenlinnasta paljoakaan ketään. Olisi kiva käydä yhdessä kahvilla, leffassa, shoppailemassa, lenkillä jne☺️ Pidän piirtämisestä, liikunnasta ja hyvästä juttuseurasta. Omistan auton joten välimatkakaan ei ole este.🚗 Voin antaa snapin jos kysyt.🤩

25.2.2022

uusia ystäviä

Mies, 26 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka olen tälläinen reilu mies joka kaipaa uusia ystäviä lenkkiseuraksi esim!tai kahvitteluun !en vastaan laita vaikka tulisi jotain vakavempaa ;Dmielellään joku jolla koira esim tai kissoja kun tykkään molemmista vaikka ei omiaA olekkaan !

29.1.2022

Moikka!

Nainen, 54 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kokeillaan onnistuuko täältä saada uusia kavereita joita ei koskaan ole liikaa.
Ulkoilen paljon, teatteri ja musiikki samoin live keikat kiinnostaa.
Haussa ystävä (naispuolinen), jonka kanssa voi keskustella mistä asiasta tahansa ja ehkä löytää jokin uusi harrastus.

15.1.2022

Seuraa vailla

Mies, 33 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Täällä olis 33vuotias mies Hämeenlinnasta, ja mä oon 183cm pitkä, ja en polta tupakkaa, mutta juon alkoholia kohtuudella, etsin täältä uusia ystäviä naisista tai miehistä, sä voit olla ihan minkä ikäinen vaan, ja voit olla ihan mistä päin vaan eteläsuomea, kysymällä saa tietää lisää..

14.1.2022

Uusia ystäviä Hämeenlinnasta

Nainen, 24 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka!

Oon 24-vuotias (täytän kesällä 25v) nainen Hämeenlinnasta. Oon muuttanut vähän aikaa sitten Hämeenlinnaan, enkä tunne täältä ketään. Käyn töissä ja asun mieheni sekä koirieni kanssa. Rakastan koiria ja omistan 4 pientä koiraa. Olisi kiva, jos välillä olisi muutakin seuraa kuin koirat ja seurustelukumppani. Luonteeltani olen puhelias ja huumorintajuinen. Etsin ensisijaisesti naispuolisia kavereita ulkoiluun, kahvitteluun, shoppailuun, kirppistelyyn, viinittelyyn ym. Omistan auton joten välimatka ei ole ongelma, mutta toivoisin että olisit Hämeenlinnasta / Kanta-Hämeen alueelta. ☺️

Laita rohkeasti viestiä jos kiinnostaa tutustua 🙂
Käytän sähköpostin lisäksi fb, instaa, snäppiä ja whatsappia.

11.1.2022

Täällä lojaali, aito ja suorasukainen nainen etsii eri ikäisiä ystäviä

Nainen, 56 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olisi mukavaa tutustua sinuun, joka haluaisit löytää uusia tuttavuuksia. Asuinpaikalla ei väliä, mutta tietysti olisi mukavaa tapailla. Olen heteronainen, mielestäni ennakkoluuloton, avoin, hauska vaikka vakavamielinen, rehellinen ja ystävällinen. Olen enemmän kiinnostunut ihmisen sisäisestä olemuksesta kuin ulkoisesta - fyysinen olemus, ikä, koulutus, työ jne. Minulla on mielestäni ainakin sydämen sivistystä ja olen kiinnostunut ihmisistä ja asioista, vaikka kamalan ajankohtainen en ole. Somesta en ole kiinnostunut. Tosin you tubea katson vähän liikaa. Minä toivon tapaavani ihmisiä, jotka arvostavat ja vaalivat vastavuoroisuutta kanssakäymisessä. En halua olla suurimman osan yhdessä vietetyssä ajasta yleisönä ja kuuntelijan roolissa, koska sitä olen kokenut riittävästi. Olen hyvä kuuntelija, koska toinen ihminen kiinnostaa minua. Olen koulutuksestani huolimatta työttömänä. Minua järkyttää melkoisesti, miten Suomessa selvästi on ikäsyrjintää, mutta siitä ei puhuta. Yksi tärkeä tavoite minulla on löytää erilaisia tapoja olla onnellinen elämässä ympäröivästä yhteiskunnasta riippumatta. Harrastan muun muassa ulkoilua lemmikin kanssa, ja paljon muuta.

25.10.2021

Ystäviä haussa

Nainen, 44 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei. Etsin uusia ystäviä niin miehistä kuin naisista. Olen eronnut sinkku, 44v nainen. Harrastan liikuntaa ja lukemista sekä kulttuuria, joskus on kiva myös käydä jollain keikalla tai muuten viihteellä. Pidän luonnossa liikkumisesta ja hyvistä keskusteluista. Olen iloinen ja ystävällinen luonteeltani.

11.10.2021

Moikka! :)

Mies, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei. Täällä kirjoittelee 21-vuotias nuorimies Hämeenlinnasta! Etsin elämääni uusia tuttavuuksia täältäpäin ja miksei muualtakin. Olisi kiva saada esim. Lenkkiseuraa, kahvitteluseuraa tai vaikkapa ihan perus illanistumista. 😊 Avoimin mielin liikenteessä!! Ota yhteyttä, jos kiinnostuit :)

Sivu
Takaisin ylös