Ilmoitukset alueelta Hämeenlinna (66 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

ystäviä?😍

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hellou!🌸
Oon 22-vuotias Hämeenlinnasta ja opiskelen kokiks.
Vapaa-ajalla nään läheisiä/ystäviä, harrastan urheilua ja pelaamista. Oon sosiaalinen, avoin ja suorapuheinen tapaus!
Etsin uusia ihmisiä joiden kanssa jutella mistä vaan!
mulle voi pistää viestiä täällä tai muussa sosiaalisessa mediassa!🐸
snap:virvaa
Ig:virvuli

2 päivää sitten

Moro!

Mies, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi! Olen 21-vuotias mies Hämeenlinnasta ja uudet ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita!

Tykkään itse rennosta oloilusta, peleistä, musiikista, videokuvauksesta, elokuvista, autoista ja vaikka mistä.

En oikein osaa enempää itestäni nyt tähän laittaa, laita rohkeesti viestiä!

Ilmoitus ei vanhene

25.4.2021

Uusia tuttavuuksia Hämeenlinnan seuduilta

Mies, 32 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!

Olisi mukava löytää samanhenkisiä ihmisiä erilaisiin aktiviteetteihin tai sitten ihan vain juttukaveriksi.

Olen rauhallinen, positiivinen, huumorintajuinen ja rento tyyppi. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja arvostan positiivista elämänasennetta ja pilkettä silmäkulmassa :)

Jos kiinnostus heräsi, niin laita viestiä ja katsotaan, miten jutut kolahtaa :)

20.4.2021

moikka

Nainen, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

olen 31 vuotias nainen hämeenlinnasta täytän 32vuotta toukokuun 21pvä rakastan hello kittyä my melodya sanrio tuotteita gootti tavaroista ja gootti vaatteista lolita tavaroista ja lolita vaatteista rakastan kirjoittaa kirjeitä rakastan shoppaamisesta ja rakastan käydä myös kirpputoreilla ja rakastan kengistä ja laukuista

18.4.2021

Moikka!

Nainen, 19 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oon vasta hämeenlinnaan muuttanut likka joka ei tunne täältäpäin vielä oikein ketään. Ois kiva tutustua uusiin ihmisiin ja istua iltaa tai käydä vaikka kävelyillä. Saatan olla hieman ujo alkuun mut muuten aika puhelias.

Mielenkiinnon kohteita esim. valokuvaus, kokkaus, ympäristöasiat ja minimalismi.

Parisuhde loytyy jo ja vain kavereita hakusessa🙂

11.4.2021

Mooi!

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Heippa! Oon 22-vuotias nuori nainen Hämeenlinnasta. Etsin elämääni uusia kavereita, joiden kanssa lenkkeillä, käydä kahvilla, urheilla, hengailla muuten vaan, pitää illanistujaisia. Voi toki muutakin ehdottaa. Parisuhde löytyy jo.

Luonteeltani olen rento, kiltti, huumorintajunen ja puhelias. Vapaa-ajalla tykkään mm. pelata videopelejä, käydä lenkillä, leipoa, liikkua luonnossa, kierrellä kirpputoreja, kattoo elokuvia ja sarjoja.

Laita ihmeessä viestiä, jos kaipaat kaveria ja mielenkiinnon kohteet vähääkään kohtaa. :)

9.4.2021

Heii

Nainen, 28 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 28-vuotias nainen, avioliitossa, eläinrakas, ujohko ja hiukan lapsellinen (lapsia ei tosin ole ehheh). En ole elämässäni saavuttanut juuri ylioppilastutkintoa enempää ja käyn kuntouttavassa työtoiminnassa pelkojeni takia. Hitusen siis mielenterveysongelmia, mutta ne eivät pääasiassa näy minusta ulospäin enkä etsi terapeuttia tai vertaistukea. Kaipaan yksinkertaisesti tervehenkistä (naispuolista) ystävää. :) Koiran kanssa kaipaisimme ehkä lenkkiseuraakin!

Tykkään lukemisesta, elokuvista ja useista tv-sarjoista.. en ole kova bilettämään ja yritän päästä nikotiinista eroon. Fingerporit ovat hyviä, pidän kaikesta söpöstä ja kauniista, nauran järjettömille vitseille ja olen todennäköisesti ristiriitainen ja omituinen ihminen. Huonekasvit kuolevat käsiini, juon paljon teetä, tykkään tehdä palapelejä ja askarrella ja viihdyn kirpputoreilla. Saatan joskus olla jopa ihan hauskakin.

Otahan yhteyttä, iälläsi ei juurikaan ole väliä.

8.4.2021

Moii

Nainen, 19 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Tarvis tekemist ja muutki elämää, ku töitä & kouluu. Oon luonteeltani seikkailuhenkine rämäpää, luotettava ja ”hauska” tyyppi. Etin frendii, jonkakaa hengaa vapaa-ajalla & tehä kaikkee; ”girls things”😂✌️

26.3.2021

Heippa!

Nainen, 70 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen nuorekas 70v leskirouva, asun Hämeenlinnassa, Keinusaaressa, etsin mielellään ikäistäni ystävää. Kahvitteluun, leipomiseen, tai vaan jutusteluun. Yhdessä voidaan miettiä, miten aikaamme kuluttaisimme. Minulla kissa vain seuranani.

25.3.2021

Hei kaikille.

Mies, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 21/99, Hämeessä asuva poika, jolla ei ole ollut kavereita sitten peruskoulu ajoilta. Kaipaisin lisää seuraa nykyiseen arkeeni. Nettikaverit/Nettikaverisuus on omalla kohdallani niin ja näin, kun en someja käytä (paitsi WhatsApp ja Discord, joista WhatsAppia en käytä yhtä aktiivisesti, paitsi silloin, kun täytyy). Ikäero olisi se +-2 ja määränä 1-2 kaveria, ei sen suurempaa porukkaa, en pysty sellaisissa olemaan. Olen vähäpuheinen ja harkitsen tarkasti (joskus liiankin tarkasti, jos totta puhutaan) mielessäni, mitä aion toiselle sanoa tai miten vastata toisen kysymykseen.

Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä.

22.3.2021

lenkki-kahvitteluseuraa

Mies, 29 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

olen 29 vuotias hämeenlinnasta ja olisi kiva saada uusia naispuolisia ystäviä ;) esim lenkkeily - kahvitteluseuraa!ja hyvää juttuseuraa ei koskaan liikaA!koirista tykkään myös vaikka omaa ei olekkaan!huumorin tajuinen kaveri oon!näkis ainaki alkuu kerran ja kattois haluuko uudestaan

8.3.2021

Ystävää

Nainen, 58 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Löytyisikö täältä ystävää/kaveriseuraa naisista ja miksei miehistäkin vaikkapa konsertteihin, teatteriin, tapahtumiin tai vaikka kävelylenkille? Joskus voitaisiin tutkiskella mitä täältä armaasta Suomesta löytyykään. Muinaisaika ja historialliset paikat kiinnostaisi. Liikun mielelläni luonnossa kameran kera, ja katselen kameran etsimen läpi ympäristöä muutenkin. Hienoa, jos harrastat myös valokuvausta.

Pääasiassa Hämeenlinnasta jotta ihan spontaani äkkilähtökin onnistuu. Iällä ei niin väliä, kunhan löytyy yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tullaan juttuun keskenämme. Itse olen 58 v.

Toki kotimaassa olisi mukava tuntea joku kauempaakin, uuteen paikkakuntaankin tutustuminen olisi kiinnostavaa.

En etsi parisuhdetta enkä seikkailuseuraa.

28.2.2021

Kaveri hakusessa

Nainen, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!
Olen 25-vuotias nainen, joka on reilu kuukausi sitten muuttanut Hämeenlinnaan suorittamaan opintojen viimeisen harjoittelun. En tunne täältäpäin vielä ketään, joten olisi mukava löytää juttukaveri tai esimerkiksi lenkkiseuraa :) Suurin intohimoni on urheileminen ja se onkin lempipuuhaani vapaa-ajalla. Tykkään myös leipomisesta ja sarjojen/leffojen katselemisesta. Laita viestiä, jos haluat jutella ja koet että omaat samoja kiinnostuksen kohteita :)

28.2.2021

Ystävää etsimässä

Nainen, 49 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin kirjeenvaihtokavereita ympäri Suomen sekä ystävää Kanta-Hämeen alueelta.Olen 49-vuotias naimisissa oleva nainen.Pidän käsitöiden tekemisestä ja musiikista.Tykkään laulaa karaokea.Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan.

20.2.2021

Hei puutarhan ystävät

Nainen, 61 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oletko kiinnostunut kukkapenkkien hoidosta?
Minulla on niitä kertynyt useampi ja aika ei tahdo riittää.
Myös kasvihuoneessa ja pihalla on tilaa kasvattaa mitä mieleen juolahtaa.Asun 11km HML: n
keskustasta 10- tietä.
Käytössä myös terassi/ kahvihuone. Olisi hyvä,jos olet autoileva.Kerro lisää mitkä puutarharrastukset sinua kiinnostavat?

28.1.2021

mooi !

Nainen, 20 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oon 20v muija hämeenlinnasta, ja kaipaisin lisää seuraa arkeen:-) sun sukupuolella ei oo välii mut iästä mieluiten +-3 (laitetaaks se noin haha😄)
Sanotaanko et muhun on tosi helppo tutustuu f2f ja musta saa sillon paljo enemmän irti, oon sillee huono kertoo somessa itestäni oikeestaa mitään🤔..
Asun omillani ja ainoona harrastuksena on salilla käyminen,(en harrasta mut fiilaan tosi paljon biljardista!) muuten häärään vaa kotona tai nään parii kaverii , en siis oo atm missään koulussa mut epätoivosena aktiivisena työnhakijana😂
Mut jotta täst ei tuu liia pitkä tai outo nii jätän tän vaa tähän🤠
snäppi mult löytyy tosta (:
https://www.snapchat.com/add/jennaheiskane

Nii ja oon varattu, en hae mitään kaveruutta enempää☺️

11.1.2021

ystäviä

Nainen, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

olen 31 vuotias nainen hämeenlinnasta täytän 32v 21.5
rakastan shoppailua animea mangaa hello kittyä my melodya gootti vaateista ja tavaroista rakastan myö käydä käydä kirpputoreilla kun niiltä löytyvät parhaat löydöt ja rakastan myös laukkuja ja kenkiä ja seuraan aina muotia ja käyn kerhoissa ompelen virkkaan neulon ja askartelen

Sivu
Takaisin ylös