Ilmoitukset alueelta Hämeenlinna (86 kpl)

 - 
 
2 päivää sitten

uusia ystäviä

Mies, 31 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka olen tälläinen kolmekymppinen mies hämeenlinnasta joka kaipaa naispuolista lenkkiseuraa hämeenlinnastaja en vastaa laita vaik tulis muutakin. !Talvella meni polvilumpio murskaks ja montakuukautta kyynersauvojen kanssa. Mutta sisulla olen kuntoutunut ja kuntosalin lisäksi tuli uutena harrastuksena pyöräily mikä jäi päälajiksi .Ja ajattelin läpitalven pyöräillä ensi kesäksi olisi tarkoitus hommata varmaan kilpapyörä millä menisi viellä pitempiä maantielenkkejä .Niin pyöräilyseura olisi pää sääntösesti haussa !pyöräilyn lisäksi käyn tekemässä hämeenlinnan keskustan salilla muitakin liikkeitä mutta jalkakyykkyjä pääsääntösesti että vahvistuu polvea ympäröivät lihakset ja toki pyöräilykin niitä vahvistaa muun kunnon lisäksi,koirista ja kissoista tykkään myös vaikka omaa ei olekkaan ;) treenaan itteeni avantoon kun alan käymään talvella niin myös avantouintiseura kelpaisi;D

3 päivää sitten

Hellou!

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Oon 22-vuotias nainen Hämeenlinnasta. Etsin kavereita, joiden kanssa voi puhua niitä näitä, katella random sarjoja, käydä vaikka kirpparilla tai yksillä. Tykkään tosi paljon leipoa ja piirtää sekä eläimistä, vaikkei itselläni niitä vielä ole. Rakastan musiikkia ja kuuntelenkin paljon kpoppia, rockia ja välillä mitä sattuu soimaan. Oon aluksi hieman ujo, mutta lämpenen ajan kanssa ja sitten sitä juttua kyllä riittää. Toivoisin löytäväni ihmisen, joka haluaa pitää yhteyttä eikä katoa yht'äkkiä. Toivottavasti olisi samoja mielenkiinnonkohteita, mutta se ei ole pakollista kunhan kemiat kohtaa! Ikähaarukka varmaan 18-30v mutta sekään ei ole niin justiina! Sukupuolellasi ei ole väliä kunhan tullaan juttuun <3

22.11.2022

moi !

Nainen, 21 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

moikka !
oon 21v hämeenlinnasta.
olis kiva löytää uusii kaverei, keiden kans vois viettää arkena , etenki viikonloppusin aikaa ku täl hetkel mul on vaa työt, netflix ja pleikkari 😅 Tykkään käydä ulkona, kahvilla, uimassa, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella,,, jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla (cold war ja mw2)
oon aika kaikkiruokanen tekemisen suhteen , toki saattaa olla jotai juttui mihin vaatii yllytystä, mut oon aika yllytyshullu ja varsinkin extempore tyyppiä🙂
en polta eikä alkoholikaa enää maistu, mut tykkään olla kuskina 🙂 toki sit kesällä terdellä on kiva käydä ja viihdyn kyllä baareissa / tollasis kaikis tapahtumis vaikken joiskaa 😊
mul on myös audi et liikkumine ei oo mikää ongelma😌
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta☺️

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan kavereita etin🥰

12.11.2022

Olen 22 vuotias nainen

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka olen 22 vuotias nainen joka asuu hämeenlinnassa mieheni kanssa ja omistan lemmikki kanin. Harrastukset on ajelu, nuotiol oleminen, bilettäminen ja kesäsin telttailu ja onkiminen. Meil on tosi hyvä kaveri porukka kaikki tulee kaikkien kanssa toimeen oon ainut nainen koko porukasta ja ois kiva saada sinne edes yks nainen mun lisäks ja muutenki vaa ois kiva hengaa. Tykkään tehä oikeesta mitä vaa melkei mistä muutkin pitävät.

10.11.2022

Hei

Nainen, 30 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

30v nainen ja 3lapsen äiti etsii uusia kavereita 😊 lenkkeily/kävelyseura tulis tarpeeseen kun kunto päässy rapistumaan.. myös kirppikset, illanistujaiset ja oikeestaan mikä vain kiinnostaa! laita rohkeesti viestiä ni jutellaan lisää, sukupuolella ei väliä!

10.11.2022

Tervedys! ☺️

Mies, 35 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Olen 35-vuotias hämeenlinnalainen mies, joka hakee kavereita lähinnä Kanta-Hämeen, PK-seudun ja Pirkanmaan suunnalta. Harrastan kuntosalia, pelailen Overwatchia sekä Apex Legendsia ja käyn livekeikoilla. Musiikkimaku on metallipainotteinen, mutta ei rajoitu pelkästään siihen.

Ps. mulla on diagnosoitu ADHD, joten jos se haittaa niin älä laita viestiä.

4.11.2022

Hei!😇

Mies, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei vain kanssamatkustaja! Täällä kirjoittelee 22-vuotias miehenalku. Olisi todella mukavaa löytää uusi ystävä pimeisiin loppusyksyn iltoihin. Olen palavasti kiinnostunut kirjallisuudesta… eritoten runoudesta, mutta aivan kaikkea tulee luettua. Itse kirjotan myös kaikenlaista, pääosin runoja! Olisi ihanaa vaikkapa viinilasin äärellä filosofoida elämää tai aivan mitä tahansa. Vaikka ihan vain vaihtaa ajatuksia kirjoista, runoudesta, musiikista, elokuvista. Aihepiirit ovat miltei loputtomat :) Minusta saa kyllä seuraa aivan myös toisenlaisiin aktiviteetteihin, eli ei ole pakko liittyä kirjallisuuteen!! Jos kuulostan ihmiseltä kenen kanssa olisi mukava viettää aikaa tai vaikka vain viestitellä, niin ota ihmeessä yhteyttä ☺️

31.10.2022

Etsinnässä kavereita Hämeenlinnasta

Mies, 36 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Muutin Hämeenlinnaan syksyllä työn perässä, enkä tunne täältä ketään. Olisi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Käydään vaikka kahvilla tai kävelyllä. Luonteeltani olen rauhallinen ja aika tavallinen mies. En polta, enkä käytä päihteitä, mutta alkoholia silloin tällöin kohtuudella. Töiden jälkeen yleensä teen ruokaa ja käyn lenkillä tai harrastuksissa. Nyt en vielä tiedä mitä Hämeenlinnassa alkaisin harrastelemaan. Iltaisin yleensä katselen sarjoja ja elokuvia. Koiran ottamista olen harkinnut sitten kun olen tänne vähän kotiutunut. Innostun helposti uusista asioista. Juttuseurakin käy. :)

30.10.2022

Ystäväksi?

Nainen, 43 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Kavereita etsii 43v perheellinen nainen. Pidän mm.sisustamisesta, kosmetiikasta, musiikista, leffoista. Kokeillaanko uutta ravintolaa tai mennään katsomaan hyvä leffa?
Sinä voit olla perheellinen tai sinkkuihminen, pääasia että juttuun tullaan.

30.10.2022

Armoton höpöttäjä

Nainen, 47 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei!
Sinä joka tykkäät kirjoittaa viestiin enemmänkin kuin kaksi riviä, saat minusta oivan kirjekaverin. Kirjoitan lähes yhtä mielelläni kuin puhun. Ja kun puhumisen alkuun pääsee, niin loppua ei sitten meinaa tullakaan. Osaan kyllä kuunnellakin ettei ihan yksinpuheluksi mene.

Jos pidät tanssimisesta, mutta et kehtaa yksin lähteä liikkeelle, saat minusta helposti seuraa. Uusia tanssilajejakin olisi kiva opetella. Oli musiikkityyli mikä tahansa, mutta kun kappale osuu kohdilleen niin jo rupeaa kroppa liikkumaan mukana.

Ryyppykaveria ei minusta saa. Tykkään juoda lähinnä janoon. Kahvi ei minulle kelpaa, mutta tee maistuu kyllä. En myöskään sauhuttele. Paheinani onkin makeiset.

Lenkille tekee usein mieli lähteä illalla päivän päätteeksi. Keilaaminen kiinnostaisi, mutta sitä ei ole kiva yksin aloittaa.
Sienestäminen, marjastaminen ja mattopyykillä käynti kuuluvat kesään. Uiminen ja auringon palvominen on muiden heiniä.

Pidän eläimistä ja karvoja piisaa tässä huushollissa. Matkailemisen sijaan nautin mieluummin joka päivä eläinten seurasta.

Jos yhtään kuulosti tutulta, että jotain jutun aihetta voisit keksiä heittää, niin laita viestiä. Vastaan varmasti 😀

22.10.2022

Rentoa ystävätärtä

Mies, 56 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin vapaata,. naisystävää, pelaamaan, ulos, lenkille, saunomaan/vaeltamaan, tai kahville, syömään,saat minusta kaverin remonttiavuksi tms. Olen kiva, rento, puhelias härkä 56,188,104. Töitä teen ympäristöalan yrittäjänä ja suunnittelijana. Ota yhteyttä rohkeasti..... Ps. Saisit olla minua nuorempi .......

22.10.2022

Kamuja Hämeenlinnasta

Nainen, 36 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moro! 36 vuotias nainen etsii uusia kavereita Hämeelinnasta. Käyn tanssiharjoituksissa mutta huomaan että pitäisi liikkua vähän enemmän. Kävelylenkit voisi olla kiva lisä kuntoiluun ja siksi etsinnässä lenkkiseuraa Hämeenlinnaan. Luonteeltani olen rauhallinen, enkä kovin puhelias. Tykkään tehdä käsitöitä, lukea kirjoja ja pidän kissoista.

22.10.2022

Uusia tuttavuuksia ☺️

Nainen, 25 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hei! 🙂

Olen 25 vuotias nainen jolla oon hymy herkässä ja oon nauravainen. Huumoria löytyy joka tilanteeseen. En pienestä hätkähdä. :D

Muutin Tampereelta tosiaan 4 vuoden asumisen jälkeen takaisin Hämeenlinnaan.

Haluisin kovasti löytää uusia kavereita. Olisi mukava saada sekä löytää useampi sellainen kaveri jolle voisi puhua kaiken näköstä. :)

Toivoisin löytäväni kavereita/ystäviä jotka olisi pitkä aikaisia ja olisivat valmiita pysymään kaverina/ystävänä eikä katoisi hetken päästä kuin pieru sharaan ensimmäisten viestien ja näkemisen jälkeen :)

Etsin kavereita 21-35 vuoden ikä haarukasta.

Katselen vapaa ajalla Netflixistä elokuvia ja sarjoja. Käyn päivittäin lenkillä ja tulee pelattua PS4lla.

Multa löytyy Snäppi tipsutinhassu

14.8.2022

Kaverihaku!

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moikka! Olen pian 23-vuotias 2 lapsen äiti😊 lapsien myötä suurin osa ystävistä on jäänyt taka-alalle joten nytt olis mukava saada uusia ystäviä😊 sukupuolellasi ei ole väliä mutta tärkeintä on että tulet toimeen lasten kanssa😊
Minulta löytyy jo mies eli suhdetta en etsi vaan kavereita😊
Laita ihmeessä mulle sähköpostia niin voidaan vaikka vaihtaa numeroita/ snäppiä niin voidaan tutustua paremmin😊
Een osaa oikeen kertoo ittestäni mitään mutta tutustumalla saat selville😊
Ainiin ja asustellaan hämeenlinnassa

10.8.2022

Pelikavereita etsimässä

Nainen, 22 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin pelikavereita Fortnite zero buildiin tai normi Fortnite käy myös jos ei ihan liian tosissaan pelaa. Myös muut pelit kuten Minecraft tai Fallguys käy. Olen aika kaikkiruokainen pelien suhteen kuhan niitä voi pelata ps4. Pelasin juuri kaverin kanssa tarinapelin Man of medan läpi yhdessä eli myös tarinapelit joissa mahdollisuus pelata yhdessä käy hyvin.
Olen itse 22-vuotias nainen. Ei haittaa jos muutama vuosi ikäeroa, mutta etsin peliseuraa suurinpiirtein samanikäisistä.
Snäpissä voi lisätä: nepsukka00 ja voidaan sitten yhdessä pohtia pitä pelataan. :)

24.7.2022

Moi, uudet ystävät👀

Nainen, 66 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Etsin uusia ystäviä, olen muuttanut Lammille ja kaikki ystäväni jäivät vanhaan yhteisöön. Olisi kiva tutustua uusiin ystäviin täällä Lammin ympäristössä! Olen nuorekas, kaikista harrastuksista pitävä, esim, uinti lenkkeily, puutarhan hoito ja kaikkea uutta haluan kokeilla.

23.7.2022

Uusia ystäviä Hämeenlinnasta tai lähialueilta

Nainen, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Moi!
Täällä kirjoittaa 23-vuotias nainen Hämeenlinnasta. Toivoisin löytäväni uusia hyviä ja aitoja ystäviä, joita voisi tavata viikoittain tai jopa useammin aikataulujen salliessa. Voisimme vaikka mennä kävelylle, harrastaa jotakin tai vaikka käydä taidemuseossa tai mitä kivaa aktiviteettia vaan keksitään. Harrastan muun muassa kuntosalilla käymistä, musiikin kuuntelua, kävelyä, taidetta ja käsitöitä. Luonteeltani olen rauhallinen ja empaattinen.
Ota rohkeasti yhteyttä jos tuntuu siltä! :)

Sivu
Takaisin ylös