Ilmoitukset alueelta Alajärvi (14 kpl)

 - 
 
2.7.2024

Hellouu

Nainen, 21 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Etsiskelen samanhenkistä ystävyyttä.
Oon 21-vuotias kodinhuoltaja opiskelija etelä-pohojanmaalta tämmöö omantienkulkija. Asustelen koiran kans omakotitalossa pienellä paikkakunnalla. Hengailen paljon yksinäni ja teen suurimmanosan asioista aina yksin, välillä perheen kans. Harrastan täl hetkel salil käyntii, lenkkeilyy/kävelyi metässä, lavatansseissa tulee käytyy kesääsin, vesihiihtoo ja tietty uimassa kesällä kans kiva käydä. Oon luoteeltani alussa ujo mut tutustumisen jälkeen puhelias, kuunteleva lojaali olkapää, empaattinen mut rehellinen/suorasanainen, luotettava, extempore. Muutamii mielenkiinnonkohteita:eläimet, liikunta matkustelu ulkomailla, luonto, jotku tietyt sarjat, keikat/tietyt festarit, podit, tatuoinnit, lävistykset. Tykkäisin käydä ystävän kans lenkkeileen vaiks koira/t mukaan ottaen(mikäli toinen osapuoli haluaa), kokeileen erilaisia liikuntalajeja, keikoilla/isommillaki festareilla uskaltautua rohkeest käymään, yrittää leipoo/tai kokkailla, lavatansseissa, kahvilla, syömässä, kattelee revontulia, tähtitaivasta, auringonlaskuu, opetella laskettelee, tehä vaiks lappiin ruskamatka tai joku norjanreissu, käydä ulkomailla, patikka reissulla kansallispuistoon, tai mitä keksiikään avoin kokeileen extempore juttujakii (fiksuissa rajoissa kumminki esim.seinäkiipeily/benjihyppy/mitä näit onkaa), tietty ihan vain hengata ja jakaa kaikki huolet/murheet/ilot/surut yms elämästä ja jakaa erinäkemyksiä/näkökulmia. Pohdiskelen yksikseni paljon kaikkee elämästä/tykkäisin puhua ihan syvällisiäkin tai kuunnella kun toinen kertoo kaikkee stooryy maasta taivaasee väliltä.Jos yhtää nappais jutella ihan muutenvaa, kirjekaverina, nettiystävänä tai tutustuu joskus vaiks kasvokkainki jonku tekemisen merkeis jne, tykkäisit lähtee mukaan kaikkeen extemporee juttuihin, koet yhdistäviä juttuja/mielenkiinnonkohteita, haluisit lähtee tekee/kokeileen jotaa liikunnallista matalallaki kynnyksellä tai vaikka ihanvain istuksella puistossa ja jutella kaikkee maan ja taivahan välistä niin …

24.4.2024

Kaveri/juttuseuraa.

Mies, 31 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Hei

Etsiskelen juttuseuraa/uusia kavereita, tahtoo olla niin vähän enää. Olen naimisissa oleva pian 32 vuotias mies, itselläni pian 4v poika. Asustelen Etelä-pohjanmaalla. Harrastuksia on koneiden korjaus ja fiksaus ja pelaaminen jos työn ja perhe elämän jälkeen jää vähän omaa aikaa,. Tykkään myös eläimistä, itsellä kani ja kissa.

Laita viestiä jos kiinnostuit.

Snapchat
Whatsapp
Instagram
Facebook
Tiktok

20.3.2024

Peliseuraa hakusessa

Mies, 23 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

hei etsin peliseuraa ja muutenkin höpötyskaveria jolla on samat kiinnostuksen kohteet kun itellä välillä livetän twitchiin käyttäjänimellä Einesmiess ja pääsääntöisesti pelaan pleikkarilla wwe2k24,gta v ja helldivers 2 PSN käyttäjä on TwinnFlame. Tykkään myös huntata pleikka trophyjä.

28.1.2023

Etsinnässä kavereita! :)

Mies, 19 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Moi! Etsinnässä suurinpiirtein samanikäisiä tai muutaman vuoden vanhempia kavereita ihan mistä vaan päin Suomea, mutta on tietysti hyvä jos asut lähellä Etelä-Pohjanmaata. :) Olisi kiva saada ihan vain juttuseuraa ja joskus vaikka nähdäkin, jos mahdollista. Olen luonteeltani todella introvertti, rauhallinen, hiljainen ja luotettava. Kaikenlainen huumori on suuressa osassa jokapäiväistä elämääni. Pelaan paljon video- ja lautapelejä, joten mielelläni voisin pelata niitä jonkun kanssa. Kaikki tekeminen käy, kunhan seura vain on hyvää. :) Ota yhteyttä jos kiinnostaa, kavereita ei ole tällä hetkellä miltei yhtään ja mielelläni tutustuisin uusiin ihmisiin.

29.11.2022

Kirjekaveria vailla?

Nainen, 40 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Hei,
Olen 40v naimisissa oleva nainen Etelä-Pohjanmaalta.
Olen iloinen, sosiaalinen, huumorintajuinen, luotettava.
Harrastuksiini kuuluu lukeminen, bullet journalin teko ja muutenkin paperiaskartelu/tuunailu.
Etsin pitkäaikaista kirjekaveria, jonka kanssa saisi kirjoitella kaikesta maan ja taivaan välillä. Eli vaikka ihan perusarjen kuulumisista haaveisiin yms.

22.6.2021

Heippa!

Nainen, 24 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Hei!
Olen kiva ja iloinen 24-v nainen, joka etsii elämäänsä uusia ihmisiä hiljattaisen muuton myötä. Minulla on hakusessa kivat tyypit Alajärven lähialueilta! Jos tykkäät urheilusta se on plussaa, mutta mitään sen kummempia kriteereitä uusille tuttavuuksille ei ole. Olisi kivaa myös saada leikkiseuraa taaperoikäiselle tytöllemme!

Ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan!

21.9.2020

Kavereita Alajärvi

Nainen, 23 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Moi! Olen 23-vuotias nainen Alajärven läheisyydestä ja etsin uusia kavereita tai jopa ystäviä elämääni.
Tykkään urheilusta, sisustamisesta, sarjojen katselemisesta ja kokkaamisesta. Minusta saa kaveria ryhmäliikuntatunneille, kahville tai shoppailemaan :)
Minulla on myös n. 2v lapsi ja olisi mahtavaa löytää leikkikavereita lähialueilta.
Laita rohkeasti viestiä, jos yhtään tuntuu siltä että haluaisit tutustua! Haluaisin kavereita suunnileen saman ikäisistä naisista.

14.6.2019

etsin ystävää

Nainen, 58 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

olen eronnui ero aheiutti kaaosta ihmis suhteita katkesi myös lähiomaiset kuolivat olen lapseton ei ole sisaruksia olen 58 vuotias asun yksin uusi suhde ei tällä hetkellä kiinosta olen toipiumassa meneestä tartten juttukaveria voi jakaa ikäiä kokemuksia sekö hyviä

25.9.2018

Kavereita hakusessa

Nainen, 27 vuotta, Alajärvi, Etelä-Pohjanmaa

Täällä kirjoittaa 27 v. Nainen joka olisi vailla kavereita.
Muutama ennestään jo löytyy mutta olisi mukava saada uusia.
Olen huumorintajuinen, luotettava ja aluksi hieman ujon puoleinen.
Tykkään katsoa sarjoja, kuunnella musiikkia, matkustaa jonkun verran.
Pistä viestiä jos sinäkin olet ystäviä vailla.

Takaisin ylös