Ilmoitukset alueelta Akaa (13 kpl)

 - 
 
2.5.2021

Uusia kavereita

Nainen, 26 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Moikka! ūüėä

Etsin uusia kavereita pääsääntöisesti läheltä, mutta kyllä pidemmän matkan tuttavuudetkin kelpaa. Itse asun siis Pirkanmaalla Akaassa.

Oon tänä vuonna 27 vuotta täyttävä nainen. Lapsia ei ole mutta mies löytyy. Säännöllisiä harrastuksia ei ole, mutta tykkään leipoa ja reissata. Oon sosiaalinen ja haluisin suurentaa kaveripiiriäni.

Haluaisin l√∂yt√§√§ uusia ihmisi√§ el√§m√§√§ni. Huippua olisi jos pystyisimme n√§kem√§√§n ja tekem√§√§n jotain yhdess√§. En silti torppaa t√§ysin pelkki√§ viestittely tuttavuuksia. ūüėä

Laita viesti√§ rohkeesti ni kerron itsest√§ni enemm√§n. ūüėä

[email protected]

10.3.2021

Rosa 22v etsii ystävää

Nainen, 22 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Olen ujo, iloinen, pääsääntoisesti kotona koiran kanssa viihtyvä. Toivoisin löytäväni juttuseuraa ja uusia ystäviä Akaasta tai lähiseudulta. Katselen kaikenlaisia elokuvia. Pidän ystävyydessä tärkeänä luottamusta, rehellisyyttä, huumorintajua, hassuttelua. Ystävän kanssa olisi kiva pelailla lautapelejä ja katsella sarjoja.

28.2.2021

Rentoilijat hoi!

Nainen, 27 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

T√§√§ll√§ pian 27-vuotias entinen menij√§, nyky√§√§n tasapainoa etsiv√§ yritt√§j√§henkinen, rempse√§ksikin kutsuttu nainen. Koska nuoruudenyst√§v√§t ovat levinneet ymp√§ri suomen, kaipaan l√§hiseudulta yst√§v√§√§ lenkille, ‚ÄĚyksille‚ÄĚ, ostoksille, extempore reissuille ja oikeastaan mihin vaan rentoon yhdess√§oloon. Olen monissa sopissa keitetty, maailmaa ja erilaisia ihmisi√§ ymm√§rt√§v√§ luonne jolle mielipiteist√§ keskustelu ja oman n√§k√∂kulman avartaminen on mielek√§st√§. Olen usein kuullut olevani vahva persoona jonka seurassa viihtyy kannustavan ja muita eteenp√§in tsemppaavan luonteeni vuoksi etenkin minua ujommat ihmiset. Realistinen ja neutraali suhtautuminen asioihin, joka ei ehk√§ ole parasta seuraa super innokkaalle tai kovasti asioista hehkuttavalle tyypille. Hyv√§n tuulen sarkasmi iskee ja pid√§n eniten seurasta jossa vakavista aiheista keskustelu luottamuksellisesti kuuluu asiaan mutta hauskuutta ja huumoria pit√§√§ olla samassa suhteessa.

Alkuun saatan vaikuttaa jokseenkin varautuneelta mutta mikäli oikenlainen tyyppi tulee vastaan, aito luonteeni näyttäytyy varsin nopeaan :) olen melkoinen työmyyrä ja ajastani lohkeaa iso osa myös koiralle sekä kodille joten etsin tyyppiä joka ymmärtää tilanteiden muutokset ja on valmis epäsäännöllisen säännölliseen näkemiseen. Tämä siis toki molemminpuolista ymmärtämistä.

Jos sinäkin kaipaat rentoon yhdessäoloon seuraa ja vaikutan edes jollain lailla mielenkiintoiseltä tyypiltä, laita viestiä niin katsotaan kuinka huumori ja ajatukset kolahtaa yhteen!

4.2.2021

Juttu seuraa hakusessa

Mies, 30 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Hei

Etsiskelisin kavereita koska omat ovat muuttaneet töiden taikka opiskelun perässä muualle, toki eka aloiteltaisiin ihan viestitelyllä sitten kun tunnettaisiin paremmin olisi mahdollista myös tavata livenä.

Omiin harrastuksiin kuuluu valokuvaus jota tulee silloin tällöin harrastettua, tässä myös koittanut myös aloitella hieman striimaamista mutta se on vähän jäänyt taka alalle, minulla on myös kissa jonka kanssa tulee usein vietettyä päivää.

Videopelejä pelaan PC:llä sekä PS4:lla. Lempi pelejä löytyy mm.; persona 5, Yakuza, FFXIV
satun myös olemaan pienimuotoinen striimaaja Twitchissä.

18.9.2020

Heissan

Nainen, 37 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Olen rauhallinen ja iloinen perheen äiti. Ystävät jääneet vuosien varrella. Mies on. Koirakin. Kaipaisin juttu-, hengailu-, lenkkeily...ihan mitä vaan seuraa. En ole mikään pullakahviloissa viihtyvä ihminen. Lähdin koittaan löytyykö tätä kautta samanhenkistä toveria asioita jakamaan ja kokemaan yhdessä. Jos sun elämään mahtuu kaveri, laita mulle viestiä :)

10.9.2020

Heissulivei!

Nainen, 30 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Olisin vailla uusia kavereita. Ihan tekem√§√§n tavallisia juttuja. Hengaillaan, kahvitellaan, parannetaan maailmaa ūü§ó

Olen juuri 30v täyttänyt ja tässä iässä kavereiden saaminen ei olekkaan ihan sama kuin ala-asteella. Olen rento, huumorintajun omaava ja helposti innostuva tyyppi. Toisaalta ikinuori, mutta silti se maalaisjärki löytyy. Kaksi lasta ja mies löytyy.

Otahan yhteytt√§ niin keksit√§√§n jotain ūüėĀ

9.3.2020

Moi!

Mies, 18 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Etsisin uusia kavereita. Mielellään pirkanmaalta mutta miksi ei kauempaakin. Olen 18-vuotias asun Akaassa ja valmistun ammattikoulusta nyt keväällä. Harrastuksiani on vanhat autot ja ylipäätään autoharrastus. Musiikin kuuntelu ja soitinten soittaminen. Alkoholi ei ole mun juttu. Olen mielestäni ihan mukava kaveri. Jos olet huumorintajuinen ja autoharrastus kiinnostaa niin jutellaan, viestitellään tai vaikka käydään pyörimässä kylillä ihan mitä vaan. Sukupuolella ei ole väliä ja ei iälläkään niin väliä.

23.11.2019

Ystävää etelä-pirkanmaalta

Nainen, 42 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Hei,
täällä himpun verran yli 40 oleva nainen kokeilee jos löytyisi samanhenkisiä ihmisiä.
Perusluonteeltani olen v√§h√§n erakko ja viihdyn paljon yksikseni.Olen iloinen,yst√§v√§llinen ja empaattinen,silti minulla on vain "hyv√§np√§iv√§ntuttuja"..pari kaukana asuvaa ‚̧ԳŹ- yst√§v√§√§. Olenko sitten lopulta niin tyls√§,ettei ket√§√§n seurani oikeasti kiinnosta?Viihdyn paljon kyll√§ kotona ja tykk√§√§n mets√§lenkeist√§ koiran kanssa.My√∂s kirpputorit ja sisustaminen kiinnostaa.
Olen hieman pessimisti,varsinkin tähän vuodenaikaan, kun on pimeetä ja märkää,mieli on vähän allapäin eikä oikein mikään huvittaisi.
Mikä piristäisikään enemmän kun ystävä jonka kanssa käydä vaikka kahvilla.
Olisi kivaa kun ystävä asuisi niin lähellä, että kahvittelut onnistuisi helposti arki-iltoinakin.Päivät kuitenkin kuluu töissä.
Ai niin,on minulla mies ja lapsiakin.Ja elämä muutenkin ihan mallillaan, mutta kaipaisin juttuseuraa samanhenkisestä ihmisestä.
Kirjottele ihmeessä jos tuntuu että elämääsi mahtuisi yksi uusi ystävä.

23.10.2019

Myöhäissyksyä

Nainen, 46 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Nainen, jolla ikää kertynyt 46 vuotta haluaisi uudelleen elvyttää kirjeenvaihdon.

Asuskelen Etelä-Pirkanmaalla Akaassa tarkemmin sanottuna Toijalassa lähellä rautatieasemaa.

Olen jo aikuisen 19-vuotiaan tyttären äiti. Tytär asuu omillansa, mutta viikottain ainakin kerran näemme.

Olen kärsinyt ajoittaisista masennuksista, mutta kuitenkin aina noussut suosta. Jokaisen myrskyn jälkeen rannalle tulee uusia simpukoita.

Etsiskelen kirjekavereita yli 30 vuotiaista ihmisistä. Sukupuolella ei väliä, Tykkään kirjoitella pitkiä kirjeitä, mutta lyhyetkin kirjeet käy minulle. Haluaisin kirjoitella etanapostia.

11.2.2019

Yksinäinen akka etsii uusi ihmisiä elämäänsä

Nainen, 27 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Täällä kirjoittelee 27.vuotias nainen, joka on astunut hiljaiseen sekä yksinäiseen rokkitähti-ikään.

Tosiaan uudet ihmiset olis tervetulleita elämään joiden kanssa vois käydä leffassa, yhdellä tai vaikka ratsastamassa, mikäli sitä harrastat. Olen avoin kaikelle tekemiselle tai pelkälle juttelulle, sillä vanhat kaverini ovat kaikonneet sittemmin ja uusia on ollut vaikea löytää.

Saatan olla alkuun vaikeasti lähestyttävä, toki yritän parhaani ettei asia olisi niin tai vastaavasti saatan olla sosiaalisesti hämmentävä, joten kannattaa varautua vähintään kiusallisiin tilanteisiin :D.

Harrastan ratsastusta sekä joogailua että herppeilyä. Omistan kolme käärmettä ja kaksi kissaa. Ja miehen.

Ja niin, uusilta tuttavuuksilta en odota muuta kuin avointa mieltä ja yhteisiä hetkiä. Mikäli kuulostan ihmiseltä johon voisit tutustua, niin laita ihmeessä viestiä ja katsotaan mitä keksitään.

16.6.2018

Moikka.

Nainen, 41 vuotta, Akaa, Pirkanmaa

Himpun verran päälle 40v. kolmen lapsen äiti etsii ystäviä.Mieskin löytyy.
Päivät kuluu töissä, mutta välillä tulee hetkiä, että kaipaa ystävää,jonka kanssa vaihtaa ajatuksia elämänmenosta. Viihdyn paljon omissa oloissani enkä ole erityisen "menevä"..elämäni on tasaista tallaamista..viihteellä käyn suunnilleen kerran vuodessa!Toki jos kivaa seuraa olisi,voisin useamminkin vaikkapa terassilla piipahtaa.
Olen ystävällinen,empaattinen ja sellainen helposti lähestyttävä.Välillä liiankin avoin. Huumorintajuinen!
Olen elämäni aikana paljon muuttanut ja ystävät sen myötä jääneet kauas.
Näin aikuisena uusien ystävien hankkiminen tuntuu jotenkin hankalalta.
Jos siis olet nainen,suunnilleen samaa ikäluokkaa,asut Pirkanmaalla ja haluaisit löytää aidon ystävän niin ota pian yhteyttä!Jään odottelemaan postia juuri sinulta.

Takaisin ylös