Kaikki ilmoitukset (10138 kpl)

 - 
 
tänään

Ystävätärtä kesän aktiviteetteihin👋

Mies, 56 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei,

Uusia ystäviä kauniimman sukupuolen edustajasta ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailen☺️ Paikkakunnallasi ei niin väliä, mutta olisihan se kiva jos asuisit tässä suht lähellä mahdollisten tapaamisten onnistumiseksi..🤗

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Olisi kiva löytää juttuseuraa, kahvi-, leffa- ja miksei terassiseuraakin, kuntosaliharrastukseen, iltarasteille tai ihan luonnossa liikkumiseen...tai mitä ikinä keksitäänkin😊
Mutta parisuhdetta en ole hakemassa...ja sitä samaa sinulta toivon.

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja hyvää seuraa kaipaava nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kik löytyy myös!
Ilmo ei vanhene!

tänään

Moi!

Mies, 26 vuotta, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Moi oon 26 vuotias mies Seinäjoelta.

Löytyiskö täältä semmosia kavereita jotka vastaa viesteihin tai joiden kanssa vois tehdä joskus jotain? 😃
Olen musiikin suurkuluttaja.
Kaikenlainen huumori kelpaa ja tykkään myös keskustella ihan kaikenlaisista syvällisistä ja ei niin syvällisistä asioista.
Tykkäisin tehdä kaikenlaista kuten esim. käydä urheilemassa tai patikoimassa, mutta yksin viitsi tai muutenvain tule tehtyä 😅
Kaiken ikäinen seura on tervettullutta 😊

tänään

:)

Nainen, 20 vuotta

asiallista pidempiaikaista seuraa jos oot samanlainen kotirotta luuseri kun mä? :) vaan jos plussize kelpaa✌️

eilen

terveisiä Turkista

Mies, 25 vuotta

Olen hauska ja kunnioittava henkilö, etsin joku, joka lisää väriä elämääni. Olen 25-vuotias.
Oletko sinä se henkilö? tule ja lähetä minulle viesti
Olen sinkku, minulla ei ole tyttöystävää, olen yksin.
Voin auttaa sinua kaikessa, olipa kyseessä ystävä, ystävä tai jokin muu.
Pidän liikunnasta ja kävelystä
Asun Turkissa ja tulen pian Suomeen

eilen

Kirjeystävä ihmettelemään tätä elämää

Nainen, 24 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Hei,

Olen viime aikoina innostunut vanhasta harrastuksestani, kirjeenvaihdosta. Kirjoittaessa saa otteen jostakin, johon muuten on vaikea päästä käsiksi. Itse kirjoitettu teksti on tie sydämeen, ja olisi ihana päästä uusien ihmisten kanssa tällaiseen aitoon yhteyteen.

Olen 24-vuotias nuori nainen. Tykkään lukea, ja keskustelen kirjeissäkin mielelläni lukukokemuksista ja teosten herättämistä oivalluksista. Kirjallisuudesta voisi suoltaa juttua vaikka kuinka pitkään! Lisäksi pidän käsitöistä, askartelusta, leipomisesta sekä taiteesta ja kulttuurista. Näihin liittyen jaan ja vastaanotan mielelläni uusia ideoita ja vinkkejä. Myös luonto on lähellä sydäntäni, ja kerron innokkaasti tekemistäni havainnoista luonnon siimeksessä.

Kirjeissä on kiva jakaa kuulumisia, arjen mietteitä ja elämän pieniä kauniita asioita, mutta välillä on mukava mennä pintaa syvemmälle ja pohdiskella elämän suuriakin kysymyksiä. Kirjeitä kirjoittaessa ja lukiessa voi vaikka viisastua.

Jos vaikutti siltä, että meidän välinen kirjeily voisi kantaa hedelmää, otathan rohkeasti yhteyttä! Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole laisinkaan väliä.

eilen

Oletko etsimäni henkilö💛

Nainen, 23 vuotta, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Hei! Olen 23-vuotias nainen ja etsin Tampereelta .jotan ihanaa ihmistä, joka haluaisi tutustua ja
myöhemmin nähdäkkin. Olisitko se juuri sinä?🩷

Olen itse tällä hetkellä lomalla, joten aikaa tutustumiseen löytyisi. Etsin vain oman ikäistä seuraa.

Etsin seuraa kaikenlaiseen kesä tekemiseen ja ihan mitä ikinä keksimme tehdäkään. Esim urheilla, harrastaa jotain liikunta lajia, käydä kahvilassa, syömässä, piknikillä, kierrellä kaupoissa, hengailla jossain, käydä leffassa, baarissa, terassilla jne... Olen avoin ehdotuksille.

Itse tykkään lenkkeillä, joten lenkkiseurakin kelpaa. Tykkään myös katsoa elokuvia ja sarjoja, kuunnella musiikkia, piirtää ja laulaa. Olisi kiva löytää kanssa joku musikaalinen tyyppi (ei haittaa jos et ole)

Luonteeltani olen todella positiivinen, iloinen, pirteä tapaus. Olen myös todella ystävällinen, kiltti, empaattinen ja huumorintajuinen. Löytyy myös mustahuumori xd

Haluaisin päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, saada ystäviä ja uusia tuttavuuksia.
Olen myös introvertti, joten toivon, että olet ymmärtäväinen asian suhteen:) Saatan olla alkuun ujo, mutta paremmin tutustuessa puheesta ei tule loppua.

Yhteydenotot mieluiten alkuun tätä kautta, koska sähköposti on täynnä ja suurin osa viesteistä katoaa tai ei tule ollenkaan! Voidaan myös siirtyä snapin puolelle juttelemaan.

Kiitos💛

eilen

Tutustutaanko?

Mies, 48 vuotta, Etelä-Karjala

Hei nainen,
Kaipaatko elämääsi jotain arjen kiireiden keskelle? Muuta ajateltavaa! Niin miekii.
Jos kemiat kohtaa ja juttu luistaa niin pidempiaikaista kirjoitteluseuraa hakusessa.

eilen

Moi!

Mies, 25 vuotta, Turku, Varsinais-Suomi

Terve! Kaipaisin elämään lisää live-seuraa. Nettikavereita onkin jo jonkun verran, mutta harvassa ihmiset keitä nähdä livenä. Olisi siis hyvä jos olisit Turusta tai ainakin lähialueilta.

Olen luonteeltani maanläheinen, rauhallinen ja leppoisa. Luonteenpiirteistä varmaan johtuukin että tykkään eniten hiljaisista ja intiimeistä paikoista. Meluisaan baariympäristöön minua ei siis saa lähtemään :). Rauhalliset koti-illat hyvässä seurassa ovatkin suosikkejani. Lautapelaaminen olisi sellainen harrastus minkä haluaisin aloittaa. Oman pikkuporukan kasaaminen mm. lautapelaamiseen olisikin hieno juttu!

Kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. PC-pelit, sotahistoria (ja historia yleisesti), sarjojen katselu, lenkkeily ja jossain määrin ruuanlaittokin. Lisäksi olen ASOIAF, Star Wars ja Halo nörtti :). Biljardin pelaaminen nappaa myös vaikka melko surkea siinä ainakin toistaiseksi olenkin. Musiikkimaku koostuu lähinnä erilaisesta iskämusasta.

Iskeppä viestiä jos siltä tuntuu, niin katotaan natsaako!

eilen

Uusia ystäviä?

Mies, 32 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Olen 32-vuotias yksinäinen miespuolinen henkilö Helsingistä, joskaan en oikein osaa ajatella itseäni jo näin vanhana, ja ulkonäköni perusteella minua luullaankin usein huomattavasti nuoremmaksi. Yleisesti ottaen tulen kuitenkin toimeen monenikäisten ihmisten kanssa. Perusluonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, huumorintajuinen sekä joissakin asioissa ehkä hieman tyttömäinenkin. Kasvokkain tavattaessa olen todennäköisesti myös ujo ainakin aluksi.

Toivoisin mielellään naispuoleista kaveria, joka olisi iältään noin 20–30 vuoden väliltä, mutta eipä tuo ikähaarukka aivan tarkka ole. Ensisijaisesti olen kuitenkin hakemassa itselleni uusia ystäviä, enkä parisuhdetta, vaikkei senkään mahdollisuus ole poissuljettu, mikäli molemminpuolista kiinnostusta siihen löytyy, mutta voit ottaa yhteyttä aivan hyvin myös ihan vain kaverimielessä.

Etsin itselleni siis sellaista kaveria, jonka kanssa voisi aluksi tutustua sähköpostitse kirjoittelemalla ja sen jälkeen mahdollisesti jossain vaiheessa nähdäkin, viettää aikaa sekä tehdä jotain yhdessä. Toivoisin, että olisit valmis kirjoittelemaan aktiivisesti ja ettei yhteydenpito jäisi vain yhteen tai muutamaan sähköpostiviestiin. Listasin tähän viestin avainsanoihin joitakin asioita, joista itse pidän tai olen kiinnostunut. Sinun ei tarvitse pitää kaikista samoista asioista, vaikka tutustuminen saattaa olla toki helpompaa, mikäli löytyy edes joitakin yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Itse tykkään kulkea luonnossa sekä kävellä ja ulkoilla muutenkin. Luonnossa liikkumisen lisäksi luonnontieteet kuuluvat omiin kiinnostuksen kohteisiini. Alkoholia en käytä juuri lainkaan ja tupakkaa en polta ollenkaan. Vapaa-aikoinani käyn usein ulkona kävelemässä, kiertelemässä kirpputoreilla tai kuuntelen musiikkia. Silloin tällöin tulee myös leivottua jotain. Lisäksi olen ollut useaan kertaan isosena sekä avustajana oman kotialueeni seurakunnan rippikouluissa.

Vaikka tunnen moniakin ihmisiä, minulla ei tällä hetkellä ole oikein ketään sellaista …

eilen

Moi!

Mies, 18 vuotta, Loimaa, Varsinais-Suomi

Hejsan, täällä tälläinen homppeli joka etsii keskusteluseuraa, kavereita, ystäviä ja vaikkapa rentoa treffi seuraa jos muutenkin mätsää! Arvostan hyviä keskusteluita ja toivonkin, että osaat edes hieman keskustella.✌🏻 Kiva ois vaikka käydä shoppailee, kahviloissa, keikoilla tai ihan vaan chillisti ottaa ja jutella:) Luonteeltani olen huumorintajuinen, aika ujo (alussa ainakin), ystävällinen, jokseenkin helposti stressaava, empaattinen, mukava ja vähän ”blondi” :D
Kiinnostuksen kohteita:
📝Kirjoittaminen
🌍 Yhteiskunnalliset/Poliittiset asiat
🎶 Musiikki
🎨 Taide
🎬 Elokuvat/sarjat.
👩‍🍳 kokkaaminen
✨Tässä vain osa kiinnostuksen kohteista ja itsestäni. Luultavasti selviää aina enemmän kun juttelee.✨
Sinun iälläsi ei niinkään väliä:) Toivottavasti tässä nyt tiivistetty jotenkin, see u ja tutustutaan!

eilen

Kavereita

Mies, 24 vuotta, Alavus, Etelä-Pohjanmaa

Moro! Olis kiva tutustua uusiin ihmisiin. Oon aluks vähä ujo uusien ihmisten kans mut se menee nopeesti ohi kuha saa jutun luistaa.

Extempore reissuja ja ilta-ajeluita tulee harrastettua paljon kavereiden kanssa. Uudet tuttavuudet on aina tervetulleita mukaan. Viihteellä tulee käytyä jos on jotaki juhlimisen aihetta.

Tuu rohkeesti laittaa viestii nii jutellaa lisää ja voidaa lähtee vaikka ilta/yö ajelulle

eilen

Höpöttely kavereita, ohoi!

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei! 19-v etsimässä jutteluseuraa, joko netti tai IRL, kumpikin käy!
Tykkään peleistä, taiteesta, kahvittelusta, luontoilusta, pyöräilystä, elokuvista, fantasiasta, koirista, musiikista, ihan melkein kaikesta. Muuttanut just PK-seudulle ja kiva ois päästä tutustuu!

Oon rento, ja häpeilemättä erittäin puhelias. Ei tartte vastata heti, mulla on joskus vaan kauheesti asiaa! (En ota henkilökohtaisesti lol!)

Jos esim. tarttet jotain kelle vaan rennosti puhua joskus päivän tapahtumista, i'm your gal!

Laittelehan viestiä jos kuulosti kivalle! 🥳

eilen

moi !

Nainen, 23 vuotta, Hämeenlinna, Kanta-Häme

oon 23v hämeenlinnasta.
Tykkään käydä kahvilla, keilaamassa, kirppistelyjä, pelata biljardia, korista, lautapelejä, ajella, rakastan kattoo lätkää,,,, oikeestaan melkee mitä vaan keksii.
jaaa tosiaan pelailen pleikkarilla, enimmäkseen mw3 multiplayeria tai warzonea/resurgencea.
en polta eikä alkoholikaa enää oikei maistu, (valkoviinii sillai nautiskellen välillä kyllä🥰)
teen kolmivuorotyötä et se toki vähän rajottaa arkea.
oon huomannu et tutustuminen f2f toimii parhaiten, osaan olla sosiaalinen ja antaa enemmän itestäni irti ja mun huumorintajun ymmärtää sillon paljon paremmin ku somen kautta😄
laita ihmees viestii nii heitän sulle mun snäpin!

tosiaan asustellaan miehen kanssa saman katon alla eli ihan vaan kavereita etin🥰

eilen

Kaveri hakusessa!

Nainen, 69 vuotta, Kanta-Häme

Etsin kaveria - iällä ei ole väliä- , jonka kanssa voisin käydä teatterissa, leffassa, konserteissa, taidenäyttelyissä, kävelemässä iltaisin ja/tai viikonloppuisin sekä vaihtaa ajatuksia niin päivän polttavista asioista kuin myös kaikesta hömpästä.
Olen ihmisyyttä sen kaikkine kiemuroineen arvostava, perhekeskeinen, eläinrakas luonto-ja luomuihminen.

Sivu
Takaisin ylös