Kaikki ilmoitukset (9340 kpl)

 - 
 
tänään

Tervetuloa kaverihakuun! Haluaisitko lukea kyynisen tekstini?

Mies, 29 vuotta

Oletko kenties ihminen joka etsii epätoivoisesti ystävää? Tai ehkä jopa sieluntoveria? Tuntuuko sinusta että et sovi ihmisten joukkoon tai olet aina liian erilainen? Tuntuuko sinusta että muut "ihmiset" ovat kuin tyhjiä käveleviä patsaita joilla on silmät mutta ne ovat sameat ja elottomat. Niillä on korvat mutta ne eivät kuule niillä koskaan mitä sanot. Niillä on suu mutta se ei koskaan puhu mitään kaunista tai hyvää? Todennäköisesti et tunne näin ja olet tullut tähän paikkaan etsimään muuta kaltaistasi liharobottia joiden kanssa puhua koirista/kissoista, autoista, ryyppäämisestä tai kahvista.........

Mutta hei! Ehkä olet poikkeus ja oikeasti etsit "sieluntoveria". Ehkä oikeasti halluat tulla jonkun ymmärtämäksi...... Ehkä oikeasti haluaisit puhua jostakin muusta mistä nämä lihalliset suomalaiset puhuvat. Siinä tapauksessa voin olla vastaus etsimääsi!

Ehkä mietit siellä ruudun takana että millainen ihminen kirjoittaa tällaista? No jos totta puhutaan niin olen aika kyyninen, maailmaan väsynyt ja ihmisiin pettynyt. Olen kyllästynyt siihen kuinka kaikki ihmiset ovat lihallisia, pinnallisia, ilkeitä, pahoja, perversejä. Mutta silti monen epätoivoisen yrityksen jälkeen kirjoitan tähän paikkaan jos joskus osuisi joku kohdalle joka tuntuisi elävältä ihmiseltä. Joku jonka kanssa jakaa ajatuksia, mahdollisesti ehkä ilot ja surut...... mutta jos nyt edes ajatuksia.

Mikäli kiinnostuit lukemastasi ja haluaisit ottaa yhteyttä. Niin toivoisin sinulta että olisit kristitty. Aito sellainen. Joka rakastaa Jumalaa mutta vihaa tätä maata/maailmaa. Koen olevani liian erilainen niiden kanssa jotka eivät Jumalaa etsi.......

Joka tapauksessa. Toivon että löydät etsimäsi täältä mitä se sitten onkaan. Hyvää päivänjatkoa sinulle!

tänään

Hei bestis~

Nainen, 18 vuotta

Etsin sitä parasta ystävää, jolla on aina aikaa jutella ja tavata. Kertoa ne pienimmätkin random asiat ja yhdessä nauraa ja innostua kaikesta. Saada ja antaa neuvoa aina kun sitä toinen tarvitsee. Spämmiä viestiä viestin perään tai kirjottaa kunnon romaaneja ja ruudun toiselta puolelta vastattaisiin samalla innolla. Voi laittaa viestiä tai soittaa mihin kellonaikaan tahansa ja olisi intoa sponttaaneihinkin tapaamisiin. Mulle voi kertoa ja ylijakaa kaiken maailman asiat, se ei haittaa ollenkaan ja muhun voit luottaa, etten asioista eteenpäin kerro. Toivon samaa luottamusta myös sulta. 🫂

Vuosittainen yksinäisyyteen havahtuminen, check. ✔️
Nyt syksyn pimeyden tullen taas siihen havahduin kunnolla kun yksinäisyys saa mielestä kunnolla vallan. Eihän mulla ole ystäviä. D:

Tuntuu, että oon jäänyt paljosta (kaikesta) paitsi, enkä ole päässyt yhdessä shoppailemaan, ajelemaan, kyläilemään, pelaamaan, kahvilla/teellä käymään tai mitään muutakaan hauskaa pitämään kenenkään kanssa moneen vuoteen ja haluun tälle tyhjyyden ja kärsimättömyyden tunteelle nyt lopun.

Niin monta vuotta tullut vietettyä kotona yksin mitään tekemättä, joten tekemisen into mulla ei isompi voisi olla. Juuri siitä syystä oon etsinyt juuri ja vain sua, joka samaistut mun ilmotukseen ja haluut ulos, tekemään kaikkea mikä mieleen vaan tulee, YHDESSÄ ja usein!

Multa rakkautta ja intohimoa löytyy muun muassa musiikkia, tanssia, tähtitaivaan ihailua, videopelejä, shoppailureissuja, sosiaalista mediaa ja hyviä sarjoja kohtaan. Kiinnostusta löytyy myös muotia ja meikkausta kohtaan ja olisi aivan mahtavaa löytää sieltä joku kauneusguru asioissa enemmän neuvomaan!
Oon aivan täysin yöihminen. Rakastan sitä rauhallisuutta ja hiljasuutta, mutta myös sitä että öisin juuri meidän musiikki pauhaa äänekkäin ja valot loistaa kirkkaimmin. 🎊

Urheilu tai salilla käynti yms ei minua kiinnosta, joten jos se on sulle tosi iso juttu, niin ehkäpä emme olisi se paras parivaljakko. Samoin jos jonkun holtittoman päihteitä …

eilen

Hei kaikkille!

Mies, 21 vuotta, Järvenpää, Uusimaa

hei etsin kavereita tai miks ei muutakin jos kemiat kohtaa mielelään naisista keskisuomen sekä eteläsuomen alueella tässä somet mitä käytän
kik tulkaa_jutelle.
snp arttu_toimitus
discord domainipoika
dc ja snp saa parhaiten kiinni. lisäksi vielä kerron lyhyesti itsestäni
olen 21v nuori miehen alku uudemaan aluelta olen hieman kyllästynyt olemaan yksin kavereita löytyy kyllä mutta suurin osa asuu kaukana minusta siksi etsinki seuraa erityisesti pk seudulta ja/tai jyväskylän alueelta.
otahan yhteyttä

eilen

Hei

Mies, 35 vuotta, Joensuu, Pohjois-Karjala

Löytyykö juttelu- ja tai liikuntaseuraa joko viestien vaihtoon tai ulkoiluun Itä-Suomesta päin?
Kiinnostuksen kohteena scifi, yliluonnolliset sarjat, pelaaminen, urheilu, joukkuepelit, kalastus, luistelu, keskustelut jne.

eilen

Uusia ystäviä tai enemmänkin!! 😃

Mies, 49 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Hei olen sosiaalinen, kiltti, rehellinen yksinäinen 49 v mies.
Etsin kaveria/ kavereita jakamaan elämää kanssani yksin on kurja taivaltaa polkuja ja miettiä asioita.
Olisi mukavaa kun kanssasi voisi tavata,soitella, käydä eri paikoissa vaikka
syömässä, teatterissa, kävelyllä, kirppu torilla tai yhteinen harrastus jne. olisi myös kiva viettää iltaa ja tehdä vaikka ruokaa yhdessä.
Iälläsi ei ole väliä kunhan tullaan hyvin toimeen ja vaikka saataisiin jotain syvällisempääkin aikaan / voit olla kauempanakin kulkuneuvoilla pääsee.

(ps etsintäkuulutus espoo 59 vuosi tiedot katosi vastaa uudestaan)

eilen

Etsin ystäviä

Mies, 35 vuotta, Kerava, Uusimaa

Moikka, Olen 35 vuotias mies ja kanssani on helppo tulla toimeen. Olen luonteeltani ystävällinen, sosiaalinen, hymyileväinen, avoin ja rehellinen. Ja Minut saa mukaan moneen juttuun ja tykkään käydä kävelyllä metsässä ja kaupungilla kahvilla. Tykkään myös höpötellä kaikenlaisista asioista. Ja pidän myös matkustelusta ja minusta on kiva matkustaa etenkin Euroopassa. Asun rautatieaseman lähellä joten pääsen liikkumaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Minulle voi ehdottaa jos haluat käydä jossain mikä sinua kiinnostaa, lähden mielelläni mukaan😊. Ota rohkeasti yhteyttä, mielelläni tapaisin kasvotusten ja minulla on aikaa nähdä. Mulla löytyy whatsapp jossa voidaan myös keskustella ja vaihtaa ajatuksia.

eilen

...

Muu sukupuoli, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

‎ ‎ ‎ₕₑᵢ ! ‎ ‎ ‎ ‎ En tunne olevani tässä. ! .

‎ ‎ ‎ Oletko sinä,,, tässä.?.

jos olet.
‎ miten
jos et
‎ kiitos
....samoin
.. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎.,, ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ₕ ₑᵢ ... ₕₑᵢ
..

eilen

Ystäviä vailla

Nainen, 25 vuotta, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hei,
25-vuotias nainen Jyväskylästä, jolla on 4-vuotias lapsi. Omaan myös lukihäiriön, joten pahoittelut kirjotusvirheistä!
Teen päivätöitä, joten mulla on hyvin illat ja viikonloput aikaa :)

Harrastuksina oikeastaan tällä hetkellä on laskettelu, lukeminen ja palapelien tekeminen.

Oon luonteeltani alkuun ujo uusien ihmisten kanssa, mutta siitä kun pääsee olen kova höpöttämään (ei hätää osaan olla myös hiljaakin), hauska (ainakin omasta mielestäni), ystävällinen, menevä, mutta myöskin rauhallinen.

Musta saa ystävän, joka kuuntelee, nauraa ja itkee.
Myös sellaisen jonka kanssa mennä viipotetaan, myös sellaisen jonka kanssa kääriydytään viltin alle hyvien herkkujen äärelle ja katsotaan sarjaa, myös sellaisen että pelataan lautapelejä ja höpötetään maasta taivaisiin asioista!

Museot, teatterit ja keikat kiinnostaa ja niihin musta saa seuraa!

Itseäni kiinnostaa lautapelit, kirpputorit, kahvittelu kivassa paikassa (toki en juo kahvia ja en tiedä onko kaakaottelu hyvä termi😅) ja syödä kakkua, ne on mun heikkous!
Kiinnostais myös hevostalleilla käyminen, muuten vain heppoja hoitajen tai jopa ratsastaa (heppatyttö nuorempana), lukeminen ja mitähän vielä..? No ehkä lisää selviää ko muhun tutustuu.

Jos mahdollisesti kuulostan ihan hyvältä tyypiltä, mut saa kiinni snpchatista, ssuuskii nimellä

Sukupuolella ei ole väliä, jos kemiat kohtaa!

eilen

Ystävätärtä vapaa-aikaan👋

Mies, 55 vuotta, Salo, Varsinais-Suomi

Hei,

Uusia ystäviä kauniimman sukupuolen edustajasta ikääsi, kokoosi tai siviilisäätyysi katsomatta kaipailen☺️ Paikkakunnallasi ei niin väliä, mutta olisihan se kiva jos asuisit tässä suht lähellä mahdollisten tapaamisten onnistumiseksi..🤗

Itse olen tälläinen ikäisekseni ihan nuorekas ja liikunnallisesti aina ollut aktiivinen, vireä ja hyväkuntoinen, puhelias, avoin, huumorintajuinen ja iloinen, asiallinen ja ehdottoman luotettava, leikkisä ja poikamainenkin mies.

Olisi kiva löytää juttuseuraa, ystävää yhteisiin tekemisiin, menemisiin, avantouintiin ja liikuntaharrastuksiin...mitä ikinä keksitäänkin😊
Mutta parisuhdetta en ole hakemassa...ja sitä samaa sinulta toivon.

Kiva olisi löytää sinut kiva, ennakkoluuluton ja hyvää seuraa kaipaava nainen:-)

Otahan rohkeasti yhteyttä! Kik löytyy myös!
Ilmo ei vanhene!

eilen

Uusi kaveri

Mies, 26 vuotta, Riihimäki, Kanta-Häme

Moi! Löytyykö uusia kavereita joita kiinnostaisi nähdä ja kenties tehdä jotain. Harrastukset pyörii rumpujen soiton bändi hommien ulkoilun, uinnin, retkeilyn ja matkailun ympärillä. Luonne on kiva ystävällinen ja muut huomioon ottava.

Tykkään keskustella monipuolisesti asiasta kuin asiasta ja tykkään tehdä ja kokeilla kaikenlaista uutta. Auto löytyy ja julkisella myös onnistuu liikkuminen. Lautapelejä tykkään myös pelailla. Tuu juttelee nii tutustutaan 😊

eilen

Moi :)

Nainen, 34 vuotta, Pohjois-Karjala

Olisi mukava löytää luotettava ystävä jonka kanssa vaihtaa kuulumisia päivittäin ja käydä vapaa-ajalla elokuvissa, shoppailemassa, baarissa tai muuten vain nähdä ja jutella. Laita viestiä jos haluat tutustua :)

eilen

Heippa!

Mies, 44 vuotta

Mä haluaisin löytää sähköpostikirjekaveriksi sellaisen mukavan ja lämpimän täti-ihmisen...

eilen

Jotta meillä voisi olla parempi elämä!

Mies, 29 vuotta, Tampere, Pirkanmaa

Oikein mahtavaa, että silmäsi eksyi juuri minun ilmoitukseen!!!

Mä oon tämmönen 29v opiskelija Tampereelta. Kovissa liemissä keitetty ja suoranaisesti koen osittain tuhlanneeni elämääni itsesäälissä rypemiseen, vaikka paljon hyviäkin kokemuksia on. Kun sängyn pohjalla toivoin, että olisipa kaikki kurjuus ohi, tajusin ettei elämän tarvitse olla kurjaa. Tavoittelemalla ja toimimalla niin, että pääsee lähemmäksi unelmiaan antaa elämälle onnellisuuden jalokiviä. Haaveet elättää, haaveet hengissä pitää.

Nautin ihmisten seurasta ja oikeastaan kaipaan ihmisiä ympärilleni. Kuitenkin tiedostan, että minä en ole ihmisenä kaikille ihmisille mieluisaa seuraa ja kaikki ihmiset eivät ole minulle mieluisaa seuraa. Joskus pitkän yksinäisyysjakson aikana ajattelin, että kuka tahansa jonka kanssa voin viettää aikaa kelpaa. Nyt olen sitä mieltä, että olen joko yksin tai niiden oikeiden ihmisten seurassa. Tulen kaikkien kanssa toimeen, jos niin päätän.

Minkälainen ystäväpiiri olisi minulle täydellinen? Musiikin tekeminen (räpin), videoiden ja sosiaalisen median luominen on ollut pitkään yksi elämäni tärkeimpiä asioita. Taide/Viihde harrastukset pitkälti ovat syy miksi minua kiinnostaa nousta sängystä ylös ja tehdä yhtään mitään. Kun saan puhua mediasisällön tekemisestä (videot, ääni, livelähetys, some jne), niin silmäni syttyvät kirkkaimpien tähtien tavoin.

Sosiaalisen median tekemisessä ainoa miinus puoli on se, että se on yksinäistä puuhaa. Olisi loistavaa, jos voisi tehdä muiden kanssa sisältöä ja jakaa niistä ajatuksia. Silloin ei tarvitsisi olla yksin vaan voisi tehdä jonkun toisen kanssa sitä. Välttämättä paras ratkaisu ei ole yhteinen kanava vaan hyvä vaihtoehto voisi olla, että molemmat tekevät omia kanaviaan ja sitten autetaan toinen toisiamme niissä. Mua ei haittaa, vaikka kaverilla ei ois mitään kokemusta näistä. Intohimo ja halu tehdä asioita on mun mielestä osaamista tärkeämpi asia.

Näiden edellämainittujen asioiden lisäksi rakastan saunomista, hyviä pitkiä syvällisiä …

eilen

Moiii

Nainen, 19 vuotta, Helsinki, Uusimaa

Oon 19 vuotias Helsingistä.
Tykkään eläimistä, leffoista ja shoppailusta.

Itsellä on ollut jonkin verran kuoppia elämän varrella ja kiva olisi jos joku kuuntelisi elämän vaikeuksia, toki kuuntelen myös samalla mitalla takaisin.

Huumorintajua löytyy ehkä myös välillä niihin tyhmiin juttuihin johon kukaan muu ei naura🤭

Olen alkuun ujo mutta ajan myötä sekin helpottuu.
Rento ja hauska ystävyys.

eilen

Miesystävä

Nainen, 53 vuotta, Kuopio, Pohjois-Savo

Hei mies, lähtisitkö kävelylle, elokuviin, teatteriin, keikoille, luontoon liikkumaan tai makkaranuotiolle, hiihtämään, tanssimaan, pelaamaan lautapelejä, viettämään koti-iltaa tai mitä sitten keksittäisiinkään.

Olen iloinen, avoin, luotettava, huumorintajuinen, varsinkin tilannekomiikasta pitävä sanansa mittainen sinkkunainen.

Olethan samaa ikäluokkaa, Kuopion seudulta, savuton, luotettava, keskusteleva, iloinen, pilkettä silmäkulmassa.

eilen

Moikka! :)

Nainen, 34 vuotta, Kirkkonummi, Uusimaa

Olen 34v nainen ja asun Kirkkonummella Sundsbergin lähellä puolisoni kanssa. Olisikin kiva löytää tästä läheltä kaveri jonka kanssa vois käydä vaikka kävelemässä tai kyläilemässä lyhyemmälläkin varoitusajalla. Toki myös vähän kauempaakin kaverit käy, pääsen kyllä hyvin liikkumaan.

Tykkään ulkoilla, käydä erilaisissa tapahtumissa/keikoilla, kirppistellä tai ihan vaan kahvitella ja jutella. Kokeilen myös mielelläni uusia juttuja ja mut saakin helposti yllytettyä melkein mihin vaan. :D

Olen aluksi vähän ujo, mut kun tutustuu niin juttua riittää kyllä. Rohkeasti vaan viestiä tulemaan, jos yhtään vaikutti siltä, että voitais tulla juttuun. :)

Sivu
Takaisin ylös